Log in

View Full Version : İstanbul Basını Hakkında Görüşleriniz!!!

gezenti
07.Ağustos.2006, 23:34
beyler dün bursaspor maçı vardı tribünler muhteşemdi tezahüratlar kardeşçeydi sıfır küfür diyebilirm.ama istanbul basını bu kardeşliğe çok çok az yer ayırdı.sizce böyle şeylerin çok daha fazla yayınlanıp gösterilmesi gerekmiyormuydu?bunu yaymak lazım değilmi diğer takımlara?ama ben şunu biliyorum bjk maçında çıkacak olayları en az 2 hafta yazıp çizicekler.ama dostluklar size pirim kazandırmıyormu?bu konudaki görüşleriniz neler beyler ben bu konuda çok yaralıyım siz ne diyorsunuz???
not:bjk maçından bahsettim orada çıkacak olaylar dedim en büyük temennim böyle şeylerin çıkmamasıdır.bu bursaspora büyük zarar verecektir.ama herkez biliyorki 2*2=4 yani bu maçta kesin olay çıkacak o yüzden bunu yazdım.neyse gene çok konuştumya:D:D:D...

tosunpasa
07.Ağustos.2006, 23:56
maalesef bende bjk-bursaspor maçında olaylar çıkacağı görüşündeyim ama inşallah hiç bir olay çıkmaz.Ayrıca dediğin gibi kardeşlik içinde geçen karşılaşmalar basında pek yer tutmuyor ama herhangi bir olay o "ucuz" gündemlerdeki yerlerini fazlasıyla alıyorlar(

gezenti
07.Ağustos.2006, 23:58
maalesef bende bjk-bursaspor maçında olaylar çıkacağı görüşündeyim ama inşallah hiç bir olay çıkmaz.Ayrıca dediğin gibi kardeşlik içinde geçen karşılaşmalar basında pek yer tutmuyor ama herhangi bir olay o "ucuz" gündemlerdeki yerlerini fazlasıyla alıyorlar(
bu yorumun altına imzamı koyarım....

KaÇaK_1907
08.Ağustos.2006, 00:27
Basın kolpa basın böyle haberle yazmaz nerede yalan olmayacak işler ar sayfaları kolpa haberlerle doldurur...
en başta Zotomaç :@

S-B-Z
08.Ağustos.2006, 00:38
adamların işi gücü kavga zaten,sonrada nara atıyolar kardeşlik falan filan diye :D
basından geçtim artık hele şu starda yayınlanan telegol varya.Allahım kafayı yiyorum yav:D
tam kayıkçı kavgası :D

jack_sparrow_16
08.Ağustos.2006, 12:30
Bursaspor - Ankaragücü maçının dostluk görüntüleri muhteşemdi. O akşama kanal kanal gezdim bahseden çok az. Kavga gürültü nede onlardan bahsediliyor. Türkiye'de dostlukmuş bunlar prim yapmıyor. Kavga gürültü reyting tavanda. Bu kafa yapısıyla bu basınla Türk Futbolu herzaman kavga gürültü içinde olacak. Yorumcuların klişe lafı "dileriz ki hermaçta böyle dostluk görüntülerini görürüz" bu kadar. Sadece 1 cümle 5 saniye. Üzerinde bu kadar duruluyor. Olalar olduğu zaman Appiah kafa atmış günlerdir basında bu haber. Çok sinirliyim çok. Gidip bu basına kafa atmak istiyorum.

ozgrkc
08.Ağustos.2006, 13:12
kim kimle iyi maç yapmış... fair play ne kadar yer tutmuş... takımlar arasında dostluk falan ne hikmetse basında yer tutmuyor... iki klüp arasında teşvik varsa şike varsa anca öyle dikkat çekiliyor... şu karanlık geçmişteki defterleri kapasak da böyle bütün klüpler Bursaspor-Ankaragücü gibi dostluk görüntüleriyle ekranlarıma gelse... ama nerdee.

DeDe
08.Ağustos.2006, 13:39
şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
saygılarımla

dick
08.Ağustos.2006, 13:47
Dün kanallara baktım dediğiniz görüntüleri görmedim tek gösterilen Appiah Emre kavgasıydı.Sanırım bu herşeyi özetliyor.

celepao
08.Ağustos.2006, 13:56
DeDe
"şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
saygılarımla "

cok dogru ama bursaspor taraftarlari neden fb'ye,gs'ye,ankaragücü'ne vs. degil de bjk ye bileniyor bunu bilmek ondan sonra daha nitelikli yorum yapmak lazim.

DeDe
08.Ağustos.2006, 14:21
DeDe
"şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
saygılarımla "

cok dogru ama bursaspor taraftarlari neden fb'ye,gs'ye,ankaragücü'ne vs. degil de bjk ye bileniyor bunu bilmek ondan sonra daha nitelikli yorum yapmak lazim.
bunu bilmek için alim olmaya gerek yok canım kardeşim.yorumlarımdada kalitesiz bir yan göremedim ama senin görüşünede saygı duyarım.Bursa'nın küme düşemsinde Beşiktaş'ı sorumlu tutuyorlar olay bundan ibraettir..Ama önce herkes kendi kapısının önünü temizlemeli.Sadece bi sağduyu çağrısı benimkisi.Ha gösterilir gösterilmez o ayrı.O zaman Bursa BJK geldiğinde olay çıkartsın..Sonra Çarşı'da vay anam Bursa bize bunu etti katli vaciptir desin.Nitelik bunun neresinde diye sorsam..?Sağduyuyu davet ederken Bursa'nın bu tututmunu haklı göstermeye çalışmak yada en azından buna bi gerekçe göstermek..tuhaf ve nitelikli doğrusu..

bursaspor_fan
08.Ağustos.2006, 14:43
En şaşılacak olay da zaten basının dostluğa, fair-play'a önem vermeye başlamasıdır. Reyting uğruna yapmadıkları şey yok. Fotomaç gazetesini bazen gülmek için alıyorum.

Gönül isterki BJK-Bursa ve Bursa-BJK maçlarında olay çıkmasın. Bence her 2 maça taraftar götürülmeyecek. Emniyetin katkılarıyla olayların önüne geçilecektir. Umarım alınan tedbirler çıkacak olayların önlenmesinde başarılı olur. Yani emniyet için bu başarı demektir. Tabi önleyebilirlerse...

Bursa - Ankaragücü maçına Europen Sports dergisine ait 2 yabancı yazar geldi. Ondan önceki gün Fenerbahçe - Erciyes maçına gelmişler. Bursaspor taraftarı için de bizim maça gelmişler. Maç başında fotoğraf falan çekmeyiz demişler ama taraftarın bu coşkusuna tribün şovlarına hayran kalmışlar ve birçok fotoğraflar çekmişler. Yaptıkları görüşlerde Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarının dostluk görüntülerine hayran kaldıklarını, Bursaspor seyircisinin yaptığı tribün şovları karşısında büyülendiklerini dile getirmişler. Bu söylediklerim yerel basın Olay TV Final Program'ındaki konuşmalardan alıntıdır.

bursa_mc
08.Ağustos.2006, 15:11
kanallarda ya üç buyukler konuşuluyo yada şike olaylar ,,, kardeşliğe,dostluğa onem veren yokk,belkide bu yuzden turk futbolu bi yerlere gelemiyoo,,
bi kere programda kendi aralarında tartışıyorlar ,bi tane gs li bi tane fb li aralarında kendi takımını korumak amacı için heralde birbiriyle tartışıyorlar bil hassa TELEGOLL ,

dnz498
08.Ağustos.2006, 16:22
alayı kolpa ve de yanlı basın bir takım hariç hiçbirinin olumlu yönelri yok basında hatta pireleri deve yapmakta üzerlerine yok

teamsah
08.Ağustos.2006, 16:30
Kolpa haberlere çok prim veriyoruz. Bursaspor - Ankaragücü maçındaki dostluk görüntüleri de gazetelerde doğru dürüst yer bulmamış.

dnz498
08.Ağustos.2006, 16:49
dün Fotomaç'ın bir haberinde Benfica'dan İspanya takımı olarak söz ediliyordu

gezenti
08.Ağustos.2006, 18:52
şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
saygılarımla
ya valla aynen katılıyorum ama bu maçta olay çıkmazsa ben adımı değiştiririm.
keşke olay çıkmasa bu olaylar bursasporun zararına olacaktır kimbilir kaç maç seyircisiz oynayacağız ama taraftarın hepsinin gözünü kan bürüümüş bjkliler bursaya adım atamayacaklar diyorlar başka birşey demiyorlar.(herkesi söylemiyorum yüzde 90ı öyle diyor.)

Laz_Asker_61
08.Ağustos.2006, 19:37
beşiktaş bursaya gidecek kavga olacak bursalılar inönüye gelecek kavga çıkacak bu kaçınılmaz bir durum
olmaması gerekir ama maalesef olacak
bursa-a.gücü maçındaki fair play görüntüsünü bir çok maçta göremeyiz
gönül isterki her maçta her taraftar bu şekilde olsun ama gel gör ki taraftarımıza bunu nasıl kabullendirmeliyiz