PDA

View Full Version : F.Bahçe'den G.Birliği'nin davetine ret!

Universal
09.Ağustos.2006, 02:40
Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında özellikle futbolcu Deniz Barış'ın transferi sonrasında yaşanan olumsuz havanın dağılması için başkent ekibi, sarı-lacivertlilere dostluk elini uzattı.

Kırmızı-siyahlı kulüp yönetimi, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine 11 Ağustos Cuma günü yemek davetinde buluşmak istediklerini iletti, ancak sarı-lacivertli yönetim kurulu, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, daveti reddetti.

Gençlerbirliği Kulübü yetkilileri, bugün yemek daveti için Fenerbahçe Kulübü'ne faks çekti. Fenerbahçe Kulübü de asbaşkan Nihat Özdemir imzasıyla işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren ve davete katılamayacaklarını bildiren bir faksı başkent ekibine iletti.

CAVCAV'IN GÖRÜŞLERİ

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Yönetimi ile Deniz Barış olayından sonra bir yanlış anlaşılma olduğuna dikkati çekerek, ''Fenerbahçeli yöneticilere bir yemek daveti yaptık, ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemeyeceklerini ifade ettiler. Doğal karşıladım'' dedi.

Fikstür gereği ligdeki ilk maçlarını Fenerbahçe ile Ankara'da oynayacaklarını hatırlatan Cavcav, şöyle konuştu:

''Bu münasebetle aramızdaki bağları geliştirmek ve kırgınlıklara son vermek için bir yemek vermeyi düşündük. Yaşça büyük olmama rağmen yemek daveti yaptık. Maalesef işleri nedeniyle cuma akşamı gelemeyeceklerini ifade ettiler. Doğal karşıladım. Fenerbahçe camiasıyla bir sıkıntım yok. Dostça ve kardeşçe bir sezon geçirmelerini dilerim. Gelmemelerini kötü niyetli bulmuyorum.''

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE FENERBAHÇE'YE 25 KİŞİLİK YER AYRILDI

Başkan Cavcav, karşılaşma için sarı-lacivertli kulübün kendilerinden protokol tribünü için 25 bilet istediklerini belirterek, ''Biz de en iyi şekilde misafir etmek için Gençlerbirliği olarak istenen sayıda bileti ayırdık. Onları en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Burak Duran
09.Ağustos.2006, 09:54
valla ben söyliyim size bu cavcav garip adam şimdi bu olayı ilerde kullanacak kesin biz dostluk istedik onlar bizi reddetti :D

LaKe
09.Ağustos.2006, 11:35
valla ben söyliyim size bu cavcav garip adam şimdi bu olayı ilerde kullanacak kesin biz dostluk istedik onlar bizi reddetti :D

:D :D :D Kesin

nart_susruko
09.Ağustos.2006, 18:38
cavcav dan olumlu adımlar, yakışır.. :D

dnz498
09.Ağustos.2006, 18:44
Delikanlı Cavcav yapmış yine babalığını göstermiş büyüklüğünü :D

Sekopej
09.Ağustos.2006, 18:54
Sen o kadar laf söyle daha 2 hafta önce yine Aziz Yıldırım'a laf sok şimdi medyaya şirin gözükmek için Fenerbahçe'nin reddedeceğini bildiğin halde yemeğe davet et. Şimdi ne olacak Cavcav çağırdı FB gitmedi olacak.

Ama taktir ediyorum Cavcav'ı cidden bu işi biliyo ama hiç beklemesin FB onun davetine gitmez....