View Full Version : tatil olayı
rocker07
09.Ağustos.2006, 16:21
arkadaşlar futbolcular sezon bittiğinde 1 ay kadar falan tatile çıkıyoya onu engellemenin bi yolu varmı yada kısaltmanın
Kuvvetmira
09.Ağustos.2006, 16:22
yok heralde...ama bazı oyuncular çıkmıo tatile
hp-fm-gs
09.Ağustos.2006, 16:37
ewt mesela bende carrusca çıkmamıştı.Oturup beraber çay içtik.
İşin ciddi yanı onu engelleyemzsin.FM6 yı güzel yapan özelliklerden biri o zaten...
Oghuse
09.Ağustos.2006, 16:39
genel milli takıma seçilemler gitmiyor
dadas62
10.Ağustos.2006, 00:54
ewt mesela bende carrusca çıkmamıştı.Oturup beraber çay içtik.
İşin ciddi yanı onu engelleyemzsin.FM6 yı güzel yapan özelliklerden biri o zaten...
iyi ama senin seçtiğin takımın oyuncuları diğer takımların adamlarından önce tatile çıkıp geç dönüyorlar;;)
kaiserkaan
10.Ağustos.2006, 01:04
bırak tatil yapsın garibanlar o kadar kosturuolar bütün sezon ne gaddar hocasın sen yaf :)
srsri_45
10.Ağustos.2006, 10:37
bırak tatil yapsın garibanlar o kadar kosturuolar bütün sezon ne gaddar hocasın sen yaf :)
haklısın valla it gibi koşuyorlar bi de tatilini alıyorlar garibanların
ugur060713
10.Ağustos.2006, 11:05
arkadaş oyuncu kesin tatile gidiiyo onu engelleyemezsin
King_James
10.Ağustos.2006, 11:16
Bazen de kendiniz oyuncuları tatile gönderebiliyorsunuz. Oyuncuya sağ tıklıyorsunuz ve Tatile gönder diyorsunuz. yorulduğu zaman tabi. ben lampard'ı 4 hafta tatile gönderdim şampiyonlar ligi finalini kaybettim!
rocker07
10.Ağustos.2006, 11:37
yaw adamların özellikleri çok düşüo o yüzden sölemiştim :)
istanbul1453
10.Ağustos.2006, 12:51
Bazen de kendiniz oyuncuları tatile gönderebiliyorsunuz. Oyuncuya sağ tıklıyorsunuz ve Tatile gönder diyorsunuz. yorulduğu zaman tabi. ben lampard'ı 4 hafta tatile gönderdim şampiyonlar ligi finalini kaybettim!
İyi salladın haa sağ tuşa tıklayınca öyle bir şey mi varmış..Sadece antreman yapmamasını belirliyebiliyorsun...Ne tatili...?
Tatile gitmesini engelleymezsin..Zaten engellemiş olabilseydik oyuncular sezona % 80 lerin üstüne çıkamazdı buda takımın yorgun ve bitkin sezona başlamasına sebep veriridi..
barcelos
10.Ağustos.2006, 13:06
bazen oyuncunun morali bozuk oluyor ve böyle bişey çıkıyor.bende göndermiştim .oyuncu ülkesine gitmişti.herkezi gönderemiyorsun.
eAGLe_83
10.Ağustos.2006, 14:19
Adriano ile oynayanlar bilirki Adriano oyundaki en sağlam oyunuculardan biridir. Yani yüksek maç temposuna dayanaklıdır. Bir oyunumda Adriano ile şampiyonlar liginde ve lig kupasında final oynadım bu maçların hepsinde olmasada bir çoğunda oynadı bir de ligdeki tüm maçlarda oynadı. Bunların üzerine Brezilya ile dünya kupasında final oynadı ve tatil aypmadan takıma geri döndü. Kupa sonrası doktor oyuncunun çok yorgun olduğunu ve tatile göderilmesi gerektiğini raporladı. raporda tatile gönder şeçeneğini seçerek Adriano'yu tatile gönderdim. Lig başlarken Adriano tatil yapıyordu.
Adana_UA
10.Ağustos.2006, 14:35
Adriano ile oynayanlar bilirki Adriano oyundaki en sağlam oyunuculardan biridir. Yani yüksek maç temposuna dayanaklıdır. Bir oyunumda Adriano ile şampiyonlar liginde ve lig kupasında final oynadım bu maçların hepsinde olmasada bir çoğunda oynadı bir de ligdeki tüm maçlarda oynadı. Bunların üzerine Brezilya ile dünya kupasında final oynadı ve tatil aypmadan takıma geri döndü. Kupa sonrası doktor oyuncunun çok yorgun olduğunu ve tatile göderilmesi gerektiğini raporladı. raporda tatile gönder şeçeneğini seçerek Adriano'yu tatile gönderdim. Lig başlarken Adriano tatil yapıyordu.
bendede öle olmuştu.Yaa bırakın tatil yapsınlar onlarda insan sonuçta...
ugur060713
10.Ağustos.2006, 17:05
yani çok yrulunca yollayın yorgun yorgun mu oynatacan ız adamları
cengizvarts
10.Ağustos.2006, 18:22
engellemek yok ama tatili hakediyorlar
RAMBO
10.Ağustos.2006, 23:27
sende adamlar bırak tatil yapsın zaten toputopu 1 ay sürüyo
manwhowalksalone
11.Ağustos.2006, 01:09
Evet oyuncu moral ve kond. olarak düşük durumda ise böle bir panel ayrıyeten çıkabiliyor
sasanargiz
11.Ağustos.2006, 03:34
ya zaten engellemeye gerek yok ne işe yararki göndermemek?Hazırlık maçları desen başlangıca 1 ay kala felan başlayabiliyosun yani pek bi sorun değil bence :)
emere
11.Ağustos.2006, 14:18
marcus bent bende tatile gitti bi daha gelmedi kendine klüp bulmuş sözleşmesine 1 sene vardı tatilede biliodum klüp aramaya gitmiş
sanalkardes
11.Ağustos.2006, 17:54
kardeş bunu bi türlü ben de engelleyemedim
yavuuzzzz
11.Ağustos.2006, 23:10
futbolcuların özellikklerinin düşmesinden şikayetçi isen o hemen geri düzeliyor
baron
12.Ağustos.2006, 01:54
adamların 1 aylık tatillerinide ellerinden alırsak sen gör ligde neler yapıyorlar sahada????:D
bortecine
12.Ağustos.2006, 19:37
ne güzel yapmışsın :)
rectangle
12.Ağustos.2006, 20:34
şimdi arkadaşlar tatile gitmek oyuncunun performansını etkiliyor şöyle ki:
eğer futbolcu tatilden döndükten sonra hazırlık maçı yaptırmazsanız özellikleri ve kondüsyonu yerlerde sürünür eğer tatilden döndükten hemen sonra 6-7 hazırlık maçı yaptırırsanız özellikleri ve kondüsyonu artar
ALİ_can
13.Ağustos.2006, 00:19
ewt adam böle bazen memleket hasreti çekio bende oluo öle.adamı göndermezsen hiç oynamıo.gönderirsen özellikleri yerlerde gelio ama sora takıma sarılı maç ve antrenmanı verdin mi daha da artıo özeellikleri
atlantis_fb
13.Ağustos.2006, 02:38
adamların tatillerini elinden alma be yaw yazıktır adamlara hatta sen de onlarla beraber taitile çık ben öle yapıom onlar taile çıkınca işlerimi halledip tatile çıkıom onlar gelmeden 1 hafta önce ben de geliom:D
King_James
13.Ağustos.2006, 10:33
İyi salladın haa sağ tuşa tıklayınca öyle bir şey mi varmış..Sadece antreman yapmamasını belirliyebiliyorsun...Ne tatili...?
Tatile gitmesini engelleymezsin..Zaten engellemiş olabilseydik oyuncular sezona % 80 lerin üstüne çıkamazdı buda takımın yorgun ve bitkin sezona başlamasına sebep veriridi..
istersen screenshot'larla ispatlayabilirim? oyuncuyu oynatmak için maç kadrosuna aldığımda tatilde olduğu için gelemez diyor? ayrıca oyuncu çook yorulunca çıkıyo öyle şey. Chelsea'de sürüyle maç yapınca yoruluyo tabi adamlar..