PDA

View Full Version : Gönderin şu Anelkayı!....

e_mali
10.Ağustos.2006, 09:55
Yeter artık, gitmek istiyorsa bırakın gitsin, veya oynatmayın kardesim bu adamı.
Bu kadar ruhsuz da oynanmaz. Gonderin Anelkayı yerine M. Yozgatlıyı oynatın ben razıyım.

VoLkaN BaROs
10.Ağustos.2006, 10:41
yani şu konuda ne kadar haklısın, adamı ne diye oynatırlar bilmem ki? Ruh yok, bir iki gösteriş olsun ayıp olmasın diye koşuyor ondan sonra yine sahada dolaşmaya devam ediyor...

Kulübede bekleyen adamlara yazık...

Burak Duran
10.Ağustos.2006, 10:46
verilen paraya yazık

Aydin
10.Ağustos.2006, 10:57
Ertem Şener şampiyonlar ligi programında mahmut usluya demişti. neden bu kadar çok oynatmak istiyorsunuz fenerbahçede oynamamak isteyen bir adamı. fenerbahçeye yararından çok zararı olmaz mı demişti. mahmut uslu da her zamanki gibi küstahça cevap vermişti. paket yapsın anelkayı evine götürsün mahmut uslu şimdi.

Del Piero_10
10.Ağustos.2006, 11:22
sorsanız yönetime hala anelka tartışılmaz dünyanın 3 santraforundan biri vs..... derler.

aziz yıldırım bu adama gelen teklifleri reddedince bunu marifet sanmıştı.

e_mali
10.Ağustos.2006, 12:04
resmi sitesine de yazı yazdım git artık diye, ama bakalım ulasırmı kendisine :)

Del Piero_10
10.Ağustos.2006, 12:15
resmi sitesine de yazı yazdım git artık diye, ama bakalım ulasırmı kendisine :)

Juventus bir mikroptan kurtuldu(ibrahimoviç) darısı Fenerbahçe'nin başına
takım paralı askerlerden kurulursa başarısızlığa mahmumdur
takım ADAMLARDAN kurulu olmalıdır.

gezenti
10.Ağustos.2006, 12:45
ya adama 15 milyon euro para verdiler bu fenerbahçe satmaadı bu adamı.istersen takımında henry olsun oynamak istemiyorsa istediği kadar iyi olsun.fenerbahçe satamıyorsa 1 yıllığına kiralasın.onun yerine başka adamı alsın yani....

baron
10.Ağustos.2006, 12:59
aynen yorumlarınızın hepsine katılıyorum..
oynamayan adamı hemen göndereceksin....

tosunpasa
10.Ağustos.2006, 13:09
artık fenerbahçede takım oyunu içinde oynamayan ve özellikle gitmek istiyen oyunculara yer verilmemeli!!!!!!

Neron_FB
10.Ağustos.2006, 13:17
Aslında anelka gerçekten de dünyanın en iyi forvetlerinden biri... Ancak istemeyerek oynaması onu takımın en kötüsü yapıyor.. Madem bu kadar isteksiz, çeksin gitsin tabiki..İnşalah fazla para veren çıkar da gider... Şuan yönetimin tek amacı, onu oynatıp vitrine çıkarıp ondan olabildiğince fazla kar etmek..Ama bu fenerbahçenin başarısını engellememeli..Oynayamıyorsa oynatmayın kardeşim....

Universal
10.Ağustos.2006, 13:17
Bence dünkü Anelka gayet iyiydi durmadan markaj altında çabaladı durdu daha fazlasını zaten yapamazdı. Anelka gibi bir oyuncu bir daha gelmez o markajda kim olsa bir şey yapamazdı ben kalmasından yanayım.

Neron_FB
10.Ağustos.2006, 13:24
Bence dünkü Anelka gayet iyiydi durmadan markaj altında çabaladı durdu daha fazlasını zaten yapamazdı. Anelka gibi bir oyuncu bir daha gelmez o markajda kim olsa bir şey yapamazdı ben kalmasından yanayım.
İyi de batuhan, o da kendini başka takımlara göstermek için yapıyo ne yapıyosa..Hadi dünkü maçta beğendin anelkayı, kendisi gitmek istediğini açıkladı ve gidemezse, fenerde kalırsa, isteksiz isteksiz maçlara çıkıcak ya da kontenjan doldurmuş olucak boş yere..Nereye kadar gider ki bu.. Kendisi kalmak istese ok ama problem burda zaten.. Anelka gitmek istiyor..

pessy
10.Ağustos.2006, 13:28
gitmek istiosa mutlaka gitmeli aksi takdirde Fenerbahçe ye yarardan çok zararı olur...

KAYSERİSPOR
10.Ağustos.2006, 13:38
haydi etimesgut haydi al şu anelkayıda :D

rectangle
10.Ağustos.2006, 13:47
cidden anelka artık takımı bir kişi eksik bırakıyor çok kaliteli topçu pna kimse itiraz edemez ama gel gör ki istek olmayınca kapasitesini zorlamıyor yönetime bein gönderin diye mesaj veriyor

rectangle
10.Ağustos.2006, 13:48
hocam sende çok sinirlenmişisin biraz sakin ol bence:)

e_mali
10.Ağustos.2006, 14:06
O forma icin can atan o kadar genc varken, bu ruhsuzun sahada uyur gezer gibi dolasmasina ve bunu bir CL on eleme macinda yapmasina sinirlenirim...

rectangle
10.Ağustos.2006, 14:19
haklısın ne diyelim... emek hırsızlığı yaotığı sonuçta

Kuvvetmira
10.Ağustos.2006, 14:20
Bence Anelka + Alex gitmeli.. 2 sinin yerine onlardan daha kaliteli,koşan ve tekniği iyi olan genç futbolcular bulabiliriz bence..

rectangle
10.Ağustos.2006, 14:25
Alex mi amma yaptın hocam Alex taşıyor takımı zaten

Kuvvetmira
10.Ağustos.2006, 14:31
Alex mi amma yaptın hocam Alex taşıyor takımı zatenAlex ten başka adammı yok dünyada ya.. Ben avrupada iş yapacak adam istiyorum bir taraftar olarak.. hem en az onun kadar teknik,hemde koşan pres yapan adam bulmalıyız..

Silent Island
10.Ağustos.2006, 14:34
Abi alex'ten başka adam mı yok demişsin de Alex kadar teknik adam göster.O gösterdiklerinin çoğu koşmayan oyuncular.Koşanları da zaten İspanya'da İtalya'da.

EreN
10.Ağustos.2006, 14:42
Go back Anelka!

bursa_mc
10.Ağustos.2006, 14:46
anelka hep oynamak istiyo ama hiç bişey da yapamıyoo

Jesus_FB
10.Ağustos.2006, 14:51
dünkü maçta Anelka'nın oynaması tamamen yönetimin acizliğidir

greencrocodiles
10.Ağustos.2006, 15:05
Anelka için harcanan transfer parasına yazık... Özellikle şampiyonlar ligi için ne umduk ne bulduk. Semih'in çok daha faydası var. Geçen senelerde Anelka yerine Semih'e şans verilseydi, Semih şimdi çok daha tecrübeli ve çok daha iyi olabilirdi. Zaten Anelka adam gibi oynasaydı Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda oynardı. Süper Ligde sergilediği performans neyse de Şampiyonlar Ligi PSV(Kendi Saha) ve Milan (Deplasman) maçları dışında hiçbir varlık gösteremedi. Anelka Out Semih In !!!

KAYSERİSPOR
10.Ağustos.2006, 15:30
alex olmasa fenerden birşey olmaz anelka gitsin öyle futbılcunun :D

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 16:45
Go home Anelka! Ortega gibi Fransa'ya kaçsa keşke de kurtulsak! Başka türlü kurtulamayacağız.

GFB nerdesin? Anelka'yı maçta ıslıklayıp alehine tezahurat yapsanız bu adam anında gönderilir. Gereğini yap artık taraftar!

Adam 2 senedir FB'de, bir şeyini görmedik. BJK ve GS'ye gol attı, PSV maçında iyi oynadı o kadar, başka bir şeyi benim hafızama kazınmadı açıkçası. Semih oynasa yerine daha iyi.

Anelka defol git, istemiyoruz seni, ruhsuz!!! Anelka'ya bir yılda verilen 2-3 milyon eurolara yazıktır.

ugur060713
10.Ağustos.2006, 16:51
bence fenerin elinde kaalacak ve feneri tek başına yakacak antremana çıkmıyacak tatilden geç gelecek ve saire. ....
ama satsalar kaynak gelir ve yine onun kalitesinde bi oyuncu alırlar bence 10 m dolar iyi para fener için sattsın kurtulsun

celepao
10.Ağustos.2006, 17:30
anelka icin en güzel sözü ali sen söyledi gelmesi bi hataydi hala tutmalari baska büyük hata
alex gibi hem teknik hem de kosan adam bulamayiz diyenler kiev de ki korrea ya bi daha baksin dün alex in önünden top geçio bakio sinir oldum alex e de

Kuvvetmira
10.Ağustos.2006, 17:36
anelka icin en güzel sözü ali sen söyledi gelmesi bi hataydi hala tutmalari baska büyük hata
alex gibi hem teknik hem de kosan adam bulamayiz diyenler kiev de ki korrea ya bi daha baksin dün alex in önünden top geçio bakio sinir oldum alex e de
Kardeş tebrik ediyorum.. en sonunda benim gibi düşünen birini gördüm:)

rectangle
10.Ağustos.2006, 17:57
Alex ten başka adammı yok dünyada ya.. Ben avrupada iş yapacak adam istiyorum bir taraftar olarak.. hem en az onun kadar teknik,hemde koşan pres yapan adam bulmalıyız..

hocam öyle bir futbolcu için fenerbahçe 20 milyon euro ödemeli enaz Anelka'nın gittiğini düşünürsek o parayı forvete verir Alex'den iyi bir alternatif yok şu an için.Ayrıca hem koşan hem teknik futbolcu istemişsiniz Alex gibi tekniği olup hemde koşan Kaka ve Ronaldinho var heralde buyrun onlarıda alın:)

Kuvvetmira
10.Ağustos.2006, 18:07
hocam öyle bir futbolcu için fenerbahçe 20 milyon euro ödemeli enaz Anelka'nın gittiğini düşünürsek o parayı forvete verir Alex'den iyi bir alternatif yok şu an için.Ayrıca hem koşan hem teknik futbolcu istemişsiniz Alex gibi tekniği olup hemde koşan Kaka ve Ronaldinho var heralde buyrun onlarıda alın:)
Dostum illa adı duyulmuş,marka isimlere gerek yok:) mutlaka bize uygun oyuncular vardır..

ibo
11.Ağustos.2006, 01:29
bence de biran evvel elden çıkarılmalı. bu oyuncunun çok sorunlu olduğunu bildikleri halde neden aldılar ki zaten...

eGowiCh
11.Ağustos.2006, 02:32
Sol Campbell gibi bir diğer sorunlu oyuncuyu bu sene renklerimize katıyorduk, eşiğinden döndük. Hep sorunlu adamlar alıyoruz, Ortega, Anelka gibi :)

Universal
11.Ağustos.2006, 02:35
Bana göre Anelka'dan iyi oyuncu gelecekse gitsin gelmeyecekse kalsın!

fenerbahce_1907
11.Ağustos.2006, 03:11
Bana göre Anelka'dan iyi oyuncu gelecekse gitsin gelmeyecekse kalsın!
senle aynı fikirdeyim batuhan gelecekde anelka gibi hatta daha iyi bir oyuncu anelka gitsin ama anelkadan daha kötü bir oyuncu gelcekse kalsın

Eray Dengiz
11.Ağustos.2006, 04:05
Vay be.. Bir yıldız ne kadar kolay harcanıyor. Tamam oynmıyorsa tabi gönderilecek ama daha ilk geldiği zaman ne manşet olmuştu..

Jesus_FB
11.Ağustos.2006, 04:35
Vay be.. Bir yıldız ne kadar kolay harcanıyor. Tamam oynmıyorsa tabi gönderilecek ama daha ilk geldiği zaman ne manşet olmuştu..

adam kendi kendini harcadı isteyince nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz

Vieri
11.Ağustos.2006, 05:37
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=1348

bakın anelka gelirken ki yorumlara..

Bende bu oyuncunun ne kadar ilginç olduğuna CM de oynarken dikkat etmiştim. Sürekli sorunlu, takıma küs ilginç ilginç sorunlar yaşıyordu. Meğersem adamı biliyorlarmış heryerde aynı Arsenal'da Wenger ile atıştı daha büyük kulüp istiyorum dedi ReaL Madrid'e gitti. Orada sorunlar yaşadı PSG ye gitti.. orada aynı dertler tekrar İngiltere ve son durak Fenerbahçe ve yine aynı sorunlar.. Bu Anelka'nın karakteri arkadaşlar... Bakınız bu kadar takım değiştiren ve dahası bu takımlardan sorunlu ayrılan bir yıldızı kadroya katmak ne kadar mantıklı. Fenerbahçe yönetimi Ortega yüzünden akıllanmadı ki Anelka'yı aldı. Adamın futboluna lafım yok fakat güzide kulübümüze zararı yüzünden bugun taraftarında istemediği adam haline geldi. Kalmak istemediğini açıklamasına rağmen bu adamı kulüpte tutuyorlar ve daha bu oyuncudan verim beklenmemeli

DeDe
11.Ağustos.2006, 11:57
Anelka ilk geldiği günde sölemiştim şimdide söylüyorum.Çok yetenekli olmak büyük futbolcu olmak demek değildir..Yılmaz Vuralla bir görüşmemizde şöyle demişti bana : "Yetenekli olmak yetmez yıldızlık için..aynı zamanda sağlam birde karakteriniz olmalı.".Anelka büyük futbolcu değil..ama çok yetenekli belki dünyanın sayılı yetenekleri arasında ama büyük değil..Geldiğinde fenere yarardan çok zarar verir demiştim..işte netice..derhal gönderilmeli ki Fenerbahçenin kontenjanı açılsın ve daha kaliteli topçular alabilsin..

dnz498
11.Ağustos.2006, 13:04
Anelka transferi nasıl gerçekleştiği bile belli olmayan transferlerden birisiydi yazık oldu aslında çok yetenekli tartışılmaz üstün meziyetlere sahip ama hiç bir takım nedense ona uyamıyor(!) bu Arsenalde oynarkende onun için öyleydi Fenerde oynarkende öyle sanki futboldan soğumuş bir havası var ve de futbolu soğutan bir havası