View Full Version : Kabul Ediyorum Hagi Daumdan büyük...
e_mali
12.Mayıs.2005, 09:36
İyi bir FB li olarak kabul ediyorum...
Hagi Daum'dan daha iyi bir TD...
Hakan Şükür M. Nobre'den kat be kat daha iyi bir golcü....
Song, Luciano ve Deniz'i cebinden çıkarır....
veeee en önemlisi Mondragon Rüştü'nün kat be kat üstünde yetenekli ve iyi bir kaleci....
Ve GS yi tebrik ediyorum....
Genghis_Khan
12.Mayıs.2005, 14:45
bir GS'li olarak dediklerinden bazılarına katılmıyorum. Bir kere Hagi maçın 2.yarısında skor 3-1 iken Ribery+Necati'yi oyundan alarak ne kadar büyük bir TD olduğunu(!) kanıtlamıştır. mondragon olmasa bu maçı fener alrıdı bence. Çünkü FB bir gol daha atabilseydi gersini getirirdi. Ve bizim iki önemli silahımız(Ribery+Necati) saha kenarında terlerini soğuturken, sahadakiler ecel terleri dökerdi. Ayrıca yaptığı bu değişikliklerle belki de daha farklı bir galibiyet alınmasını önlemiştir. Sebebine gelince FB gol için bastırırken senin kontra atak oynaman en doğrusu. Peki topla hızlı hücüm eden oyuncuların kimler Ribery+Necati....
emirduman
12.Mayıs.2005, 18:06
Oyuncu değişikliği konusunda hata yaptığına katılıyorum ama bence Hagi hakketen çok ii bir teknik direktör. Bu takımı çok iyi bir araya getirdi ve hakketen bir TAKIM oluşturdu.......... Bu arada e_mali yaptığın objektif yorumlardan dolayı tebrik ederim, çok doğru tespitler......
Ayrıca CimBom'u bize bu güzel zaferi yaşattığı için gönülden kutluyorum ve hepsi çok ii oynadı ama Ribery ve MONDİ yi özel olarak tebrik ederim......
Bu arada Fenerbahçe'de ilk yarı Serhat ne top oynadı bea!... Orhan mahvetti walla... Ama Hagi YERİNDE bir değişikle Ergün oraya çekti...........
Yaptığı tek manalı oyuncu değişikliğiydi bence..........
valla ben de maç esnasında bu nasıl değişiklik,mahvedecek,son yarım saat ecel terleri döktürecek bize dedim.fakat oyun aynen devam etti ve 2 gol daha attık.sonra düşündüm:biz kim oluyoruz da HAGI gibi karpatların maradonası olan bir adamı futbol hakkında eleştiriyoruz?
apaydin2148
13.Mayıs.2005, 17:23
bir GS'li olarak dediklerinden bazılarına katılmıyorum. Bir kere Hagi maçın 2.yarısında skor 3-1 iken Ribery+Necati'yi oyundan alarak ne kadar büyük bir TD olduğunu(!) kanıtlamıştır. mondragon olmasa bu maçı fener alrıdı bence. Çünkü FB bir gol daha atabilseydi gersini getirirdi. Ve bizim iki önemli silahımız(Ribery+Necati) saha kenarında terlerini soğuturken, sahadakiler ecel terleri dökerdi. Ayrıca yaptığı bu değişikliklerle belki de daha farklı bir galibiyet alınmasını önlemiştir. Sebebine gelince FB gol için bastırırken senin kontra atak oynaman en doğrusu. Peki topla hızlı hücüm eden oyuncuların kimler Ribery+Necati....
peki Hagi'nin yaptığı bu hataları değerlendiremeyen Daum'a ne demeli?oyunun en iyi adamalrından olan Selçuk ve Serhaty'ı çıkarıp yerine kaç haftadır oynamayan van hooijdonk'u aldı.
Genghis_Khan
16.Mayıs.2005, 18:29
Arkadaşlar hafta sonu oynanan G. Birliği maçı Hagi'nin Teknik Direktörlük kalitesini göstermiştir bence. Fazla söze gerek yok.
Fatih Terim'in herşeye rağmen gitmesini istememiş ve onun yerine gelmesinden(onun kadro dışı bıraktığı oyuncuları affetmesinden) dolayı TD olarak Hagi'ye ısınamadığımı söylemek isterim. Ancak şu var ki Lig tablosuna baktığımızda beklenenden daha iyi bir performans göstermiş olduğu da bir gerçek. Yalnız bu durum onun TD performansından mı kaynaklanıyor yoksa başka sebeplerden mi bu konuda şüphelerim var...
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 19:04
Hagi tabiki çok iyi bir teknik direktör değil ama Daum'dan iyi olduğuda bir gerçek
capriceman
16.Mayıs.2005, 19:09
Hagi'nin futbol mental yapısı Daum'dan çok daha yukarıda, ancak kişilik olarak büyük zaaflerı olduğuda bir gerçek. Ayrıca Necati, Ribery değişikliği yanlış değildi, yanlış olan 3 hakkını birden kullanmasıydı. Ayrıca Uğur'u kullanmak büyük bir kumardı kazandı onu. Gençlerbirliği maçının gitme nedeni ise işte Hagi'nin karektersel bastırılamaz yönleri. Bir takım TD'si futbolcudan daha gergin ve sinirli olursa sonuçta bunlar çıkar ortaya. Ancak Daum'unda Leverkusen'den tutun, Beşiktaş'a kadar olan tecrübesini de unutmayalım...