View Full Version : TR Kupası Final Maçı (Lütfen fanatikçe davranmadan yorumlar)
e_mali
12.Mayıs.2005, 09:39
Ve FB uzunca bir süre sonra ayagina gelen fırsatı tepti ve kupayı kaybetti. Veya Galatasaray kupayı kazandı.
Mac yorumlarınızı bekliyorum.... (Ama lütfen nasıl yendik zuhahahah gibi yorumlar yapmayın)
e_mali
12.Mayıs.2005, 09:41
Bence bu macın en onemli iki adamı vardı Mondragon ve Rüştü...
Mondragon kalesini bir kaleci gibi savunurken Rüstü yine klasik büyük macların adamı olduğunu gosterdi ve gelene gec taktigini uyguladı. Tabi sadece Rüstü degil rezalet defansında sucu buyuktu.
Ribery nin golu cok guzeldi, resmen Deniz'in bası dondu.
Ve macın kırılma nnoktası: Selcuk cıkıyor Van Hoijdonk giriyor. Mac o dakikada bitmisti zaten...
Ayrıca M. Nobre'nin FB de oynayacak kalitede bir forvet olmadığıda açıkca ortaya çıktı bence.
Genghis_Khan
12.Mayıs.2005, 14:34
Bu maçta benim en çok dikkatimi çeken olay şu oldu. Maçı yayınlayan Kanal D'de yorumcu olan Ersun Yenal H.Şükür'ün attığı gollerden sonra tek kelime etmemesi. H. Şükür-Milli Takım olayında vicdanı rahat olan bir insan attığı goller sonrasında ona iltifat etmekten kaçınmaz. Biraz ağır kaçacak ama ben iki yüzlü bir insanla başarıyı yakalayabileceğimizi düşünemiyorum.
emirduman
12.Mayıs.2005, 18:12
Maç sonunda yapılan yorumlarda da, Ahmet Çakar özel olarak Ersun Yanal'a sordu ne düşünüyor Hakan Şükür hakkında ama tabi Ersun Yanal'dan tabi tık yok, neymiş o takımı genel olarak değerlendiriomuş gs takım olarak ii oynamış......... Tamam hadi diyelim hakketen öyle değerlendiriyon ama en azından dersin ki çünkü bariz "Hakan da çok ii oynadı" falan... Bunu bile diyemedi......... ama Hakan da dün çok güzel oynadı bea....
Ben ayrıca FB'li Serhat ı da ilk yarıdaki oyunu için kutluyorum....
Alex de maçta hiçbir şey yapmadı nerdeyse yine duran toplar hariç.......
fanatikadnan
12.Mayıs.2005, 18:36
alex büyük maçlarda bişi yapamıyo zaten o gitsin dandik anadolu takımlarına 2-3gol atsın ama GS ye sökmeeezz... (b)
bence hagi çok iyi bir teknik adam olduğunu bir kez daha ispatlamışdır.bütün goller aynı şekilde geldi:kanatlarda aniden kapılan bir top, göbekte diğer adam topu alıyor ve defansın ortasına ara pas.gollerin hepsi neredeyse aynıydı,çalışılmış bir taktik olduğu belliydi.
diğer tarafta ise fenerin her maçda olduğu gibi yine bir taktiği yoktu bence.daum sanki çıkın oynayın demiş.kimin nerde nasıl oynadığı belli değil.zaten bence fenerde 3 kilit isim var:alex,luciano,aurelio.bunlardan bir tanesi bile kötü oynasa takım darmadağın oluyor.sonuçta fener bireysel futbolu takım futbolundan önde tutuyor.hal böyle olunca da sezon boyunca 1 tane bile önemli maç kazanılamıyor.
apaydin2148
13.Mayıs.2005, 17:36
Maç sonunda yapılan yorumlarda da, Ahmet Çakar özel olarak Ersun Yanal'a sordu ne düşünüyor Hakan Şükür hakkında ama tabi Ersun Yanal'dan tabi tık yok, neymiş o takımı genel olarak değerlendiriomuş gs takım olarak ii oynamış......... Tamam hadi diyelim hakketen öyle değerlendiriyon ama en azından dersin ki çünkü bariz "Hakan da çok ii oynadı" falan... Bunu bile diyemedi......... ama Hakan da dün çok güzel oynadı bea....
Ben ayrıca FB'li Serhat ı da ilk yarıdaki oyunu için kutluyorum....
Alex de maçta hiçbir şey yapmadı nerdeyse yine duran toplar hariç.......
dediğn gibi biz böyle bir hocayla nereye gidecez tahmin edemiyorum sadece kişisel problemlerinden dolayı dünya klasındaki bir forveti milli takıma almayan bir hocanın ülkesi için ne kadar faydalı olabilceği soru işaretleriyle dolu.
maçta ilk dakikalar fener iyi göründü ama Galatasary'da ayağa çok iyi paslar yaparak fenerin kalesine iyi geldi sonuç olarak 16.dakikada Necati'nin harika ve Riberynin muhteşem koşusu ağlarla buluştu.
daha sonra Galatasaray ortasaha'da pres yaparak kaptığı topları iyi kullanarak durumu 3-0'a getirdi.
ikinci yarının ilk 15-20 dakikası fener sahada fırtına gibi esti.bu sıralarda Mondragon çok iyi kurtarışlar yaptı.zaten oyun Selçuk-pierre değişmesinden sonra koptu bu dakikadan sonra Fener'de inancını kaybetti artık Galatasaray rahattı ve 5. golüde atarak yeni bir tarih yazdı
fanatikadnan
13.Mayıs.2005, 18:54
ERSUN YANAL ISTIFAA!!!
VoLkaN BaROs
13.Mayıs.2005, 22:10
fenerin tesadüf galibiyetleri sonunda cimboma çarptı :mrgreen:
Ama ilker Yasin' i de tebrik etmek lazım, Ersun yanalı Hakan Şükür konusunda oldukça sıkıştırdı... Hatta attığı gollerden sonra hakan için yaptığı tanımlamalara GIK' ı bile çıkmadı yanalın :mrgreen:
fanatikadnan
13.Mayıs.2005, 22:59
ya ben merak ediyorum bakalım ilk milli için kadroya alıcakmı bu seferde almazsa isyan çıkar heralde.INSAF valla ya...şu TESADUF GALİBİYETLERI SONUNDA CIMBOMA ÇARPTI kısmınada kesinlikle katılıyorum.FB-trabzon maçındada zaten TS nin en azından 1 puanı yendi.hatta hakem bile ofsayt olduğunu kabul etmiş gol için.
e_mali
14.Mayıs.2005, 10:47
Arkadaslar unutulan bir sey var, iki kaleci yer değistirseydi macta, bırak yer değistirmeyi, bizim kalede pancu bile olsaydı mac boyle sonuclanmazdı sanırım.
Tamam GS yendi, hak etti, helal olsun ama FB de kotu oynamadı. Yani Mondi 6-0 ın gunahını çıkardı :mrgreen:
emirduman
14.Mayıs.2005, 11:31
Ama şunu da düşünmelisin e_mali , mondragon kurtardığı topların çoğunda Fenerbahçeli forvet elemanlarının önünde hep bir GS li defans elemanı wardı.. YAni bu da o şutun rahat çekilmesi zorlaştırdı.... Mondragon kabul ediyrum. çok müthiş reflekslerle topu çıkardı ama bunda GS defansının şut çeken oyunculara rahat şut çektirmemesi de önemli bir etkendi...
fanatikadnan
14.Mayıs.2005, 12:08
ya bide şunu düşün hatırlıosan rüştü karşıkarşıyada bi pozisyonda kalesini terkedip golu kurtardı.rüştü olmasaydı cok daha farklı olurdu sonuç!çünkü bizim attığımız gollerin çoğunda kalecinin yapabileceği fazla bişey yoktu....
ben acıyorum rüştüye.rüştü bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi ve fenere gönlünü vermiş birisi.ama fenerliler adamı dövdü,ve sürekli hatalı gol yedi diye üzerine gitti.yazık yazık.
fanatikadnan
15.Mayıs.2005, 00:45
aynen katılıorum yazık adama yaw.. (f)