Log in

View Full Version : Galatasaray-Kayserispor

dnz498
12.Ağustos.2006, 14:53
Galatasaray, taraftarıyla buluşacak

Süper Lig'de 2005-2006 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ligde yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmayla yeniden taraftarıyla buluşacak.

Ligin ilk haftasına deplasmanda Ankaraspor'la 1-1 berabere kalarak iyi bir başlangıç yapamayan sarı-kırmızılı ekip, bu kez kendi evinde lig tarihinde hiç puan kaybetmediği Kayserispor'u yine mağlup edip, 3 puanla tanışmak istiyor.

Yarınki mücadele, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav ekibini 5-2 mağlup ederek Şampiyonlar
Ligine katılma yolunda önemli bir avantaj kazanan Galatasaray ile UEFA
Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk'un KF Tiran takımını deplasmanda 2-0 yenerek tur yolunda önemli bir adım atan Kayserispor
gibi Avrupa kupalarının iki başarılı ekibini de karşı karşıya getirmiş olacak.

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU-

Kayserispor karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı takımdaki hasta ve sakat oyuncuların sayısının artması da teknik heyeti düşündürüyor.

Sakatlıkları nedeniyle yarın forma giyemeyecek olan Hasan Kabze, Ümit ve Yalçın'ın yanı sıra, hasta olan Tolga ile sakatlıkları bulunan Okan ve Volkan'ın durumları ise henüz belli değil.

Bu oyuncuların durumunun, bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesislerinde yapacağı antrenmanın ardında Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Erik Gerets'in yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmada, Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Orhan, Sabri, Mehmet, Ayhan, Arda, İliç ve Hakan'ı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda 13 Ağustos 2006 Pazar günü hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği mücadele saat 21.30'da başlayacak

Eray Dengiz
12.Ağustos.2006, 15:23
Bana kalırsa tek ön libero oynamalıyız. Forvette, Hakan - İlic ikilisi görev yaparken arkalarında serbest adam olarak Hasan Şaş görev almalı. Onların kanatların Arda ve Sabri ön liberoda Ayhan. Keşke bu tür düzenle çıksak ama malese 2 ön libero tek forvet gibi çıkıyoruz..

Zor maç olacak diyeceğim ama Kayseri'ye 2 maçtır geçit vermeyip 3 attık. Galatasaray maçtan önce kupayı kaldıracağı için moral olacak bundan önce ki maçıda kazandık, kazanırız! :)

dnz498
12.Ağustos.2006, 16:03
diziliş 4-2-2-1-1 ama bencede Gerets Hasan Şaş'ı ilk 11 e alıp 4-1-3-1-1 gibi bir dizilişle çıkabilir sahaya yalnız Kayserinin kontraları sorun olabilir o zaman

Eray Dengiz
12.Ağustos.2006, 16:24
Gökhan Ünal'a Song, Mehmet Topuz'a ön liberolardan biri markaj yaparsa Kayseri'nin işi zor olur. Tabi daha bir sürü Mehmet Topuz gibi futbolcusu var aklıma gelmiyor onlarıda iyi markaj uygulamak lazım. İnter Toto maçında izlemiştim çok iyi ara pas yapıp düz koşu yapabiliyorlar.

Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 16:26
Berabere Biter

nart_susruko
12.Ağustos.2006, 18:00
puan kaybına ihtimal vermiyorum, kolay olmayacak ama alacağız inşaallah maçı..
maçtan sonra Eric GeretS telegolde olacak bu arada..

bursa_mc
12.Ağustos.2006, 19:32
çok zorlu geçeceği kesin ama galatasaray bugune kadar kayseriye ali sami yende hiç puan vermedi.bu maçta da ole olacaktırr..

TüMeR_yAğıZ
12.Ağustos.2006, 19:53
Kayseri iyi bir takım,Galatasaray'ı zorlayacaktır.Ama Gerets eleştirilerden korkupta istekli gençler yerine doymuş eski formsuz oyuncuları oynatırsa beklemediği bir sonuç alabilir.

SefaReis66
12.Ağustos.2006, 20:19
Berabere Biter
komutanım gözünü sevim berabere falan deme :D
geçen maçta berabere dedin berabere bitti şom ağızlı seni :D

SYLaR
12.Ağustos.2006, 20:22
Mondragon
Uğur-song-tomas-ferhat
Mehmet güven-Sabri-arda-ayhan
İliç-H.Şükür
bu onbirle yeneriz

rectangle
12.Ağustos.2006, 20:27
Kayserispor'un kadrosu çok iyi.birbirleriyle çok iyi anlaşan bir kadro yapısı var.Yabancıları kaliteli düzeyde.Defansta Sadıgov çok sert savunmacı Galatasaray'ın forvetlerine çok fazla top göstermeyebilir.Ortasahada'ki İran'lı oyuncu çok iyi top kesip,kesdiği toplarla oyun kuruyor,Toledo iiçin söyleyecek birşey yok zaten fazla.Birde forvet hattı çok güçlü Kayserispor'un geçen senenin kralı var.

Galatasaray'a gelecek olursak defans oyuncuları çok iyi fakat defans kurgusunda bir eksiklik söz konusu çok çabuk pozisyon veriyor rakip takımlara.Ön libero'yu okan götüremez Mehmet Güven genç ve dinamik bir oyuncu fakat tecrübe eksikliği bariz derecede görünüyor.Forvet hattı zaten güçlü Galatasara'ın İlic ve Carrusca'nın katkıları çok olacak forvete

Sözün özü hiçbirşey belli olmaz bu maçta açıkçası beraberlik büyük ihtimal

SaMaNYoLu
12.Ağustos.2006, 21:20
ALLAH Izın verırse gömucez onları sahaya... ßende orda Samıyende oLucam

Burak Duran
12.Ağustos.2006, 23:04
ya şu cihanda hala niye ısrar ediyo anlamıyorum bu cihana verdiği şansın yarısını uğura verse çok iyi bir sağ bekimiz olacaktı. Umarım yarın maçı alırız

Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 23:23
komutanım gözünü sevim berabere falan deme :D
geçen maçta berabere dedin berabere bitti şom ağızlı seni :D
6. his herhalde

Emurafu
12.Ağustos.2006, 23:44
gerets büyük ihtimal borislav macının ilk onbiri ile cıkcak sahaya okan buruk yerine mehmet olacak

Berkaiser
13.Ağustos.2006, 00:30
Kesinlikle çok zor bir maç olacak ama ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 01:32
Kayserispor gercekten cok tehlikeli takım bunda Ertugrul Saglam ın payı cok büyük ins gs den puan alırlar

ibo
13.Ağustos.2006, 02:02
Gönlüm kazanmamızdan yana ama içimde kötü bir his var :( umarım puan kaybetmeyiz :(

KAYSERİSPOR
13.Ağustos.2006, 08:47
çok zor maç ne yazsam diyom ama en isi 9-30da lig tv başına geçip seyretmek :D hehe

LaKe
13.Ağustos.2006, 11:54
Kayseri, gerçekten güçlü bir ekip. Bu sene çok iddialılar. Bu maçla ilgili bir tahmin yapamayacağım, çünkü ne olacağını kestirmek çok güç. Umarım Kayseri'yi yeneriz.

dnz498
13.Ağustos.2006, 13:53
Büyük ihtimalle yeneceğiz bu sezon Samiyende ilk huzura çıkış ve kupa alınması dolayısı ile taraftar boş yer bırakmayacak yine. Bizim takımda taraftar desteğine en çok uyum sağlayıp motive olan takım olduğuna göre kazanmamız daha kolay Kayseriye göre

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 13:59
berabere bitcek bence kayseri cok iyi bir takım cok kosan pres yapan hızlı oynayan bir takım galatasarayı zorlayacaktır

Burak Duran
13.Ağustos.2006, 23:22
bu kadar defansif oynayan bir kayseri görmemiştim. Arda Turanın attığı golle ilk yarı 1-0 bitti.

Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 23:22
Genç golcümüz Arda ile 1-0 öne geçtik.. :)
Bugün bir daha izledim ki bu takımdan kesilmesi gereken isimlerden biri Cihan!
Çok top kaptırıyor ileri çıkıyor gidiyor, gidiyor geriye dönüyor. Olacak iş değil..
Uğur veya Arda'yı oraya koyabilir Gerets..

2.yarıda Carrusca'yı izlemek istiyorum. Bunun yanında Mehmet Güven ve Ayhan orta sahayı toparlıyor. Mehmet Güven'de iş var. 2-3 maç sonra tamamdır :) Necati'de 2.yarıda umarım girer. Performansı ne halde görelim..

LaKe
13.Ağustos.2006, 23:24
Valla gol yiycez diye korkuyodum :D Ama Arda attı :) Helal olsun valla. Umarım 2.yarıda da gol yemeyip, gol buluruz :D

Burak Duran
13.Ağustos.2006, 23:25
oyuna sabri yerine carrusca girmeli arda sağ kanada carrusca sola ve forvete hakan yerine necati oynamalı

LaKe
13.Ağustos.2006, 23:26
Burak Abi, bu sence risk değilmidir? Yani ya Arda, sağda soldaki kadar iyi oynamassa. Ama bende şahsen Carrusca'yı görmek istiyorum.

Burak Duran
13.Ağustos.2006, 23:27
Arda nın asıl mevkisi sağ kanat zaten

Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 23:27
Tomas ile Cihan çok hata yapıyor. Bu ikilinin hatası bize kötü patlamaz umarım..

LaKe
13.Ağustos.2006, 23:31
Arda nın asıl mevkisi sağ kanat zaten

O bölgede Arda'yı hiç izlemedim valla:) Ben sol kanat oyuncusu sanıyordum Arda'yı. Neyse 2.yarı başlayacak birazdan. O zaman Gerets'in ne yapacağını göreceğiz.

bursa_mc
13.Ağustos.2006, 23:37
ilk yarı için her iki takımda denk mucadele ediyo maçın maçın başında kayserinin bi penaltı iddaa sı vardı.o verilseydi maç değişirdi,son dakıkada arda nın golüyle ilk yarıya nokta dedi.orta sahada ayhan ve mehmet çok kötuu,okan nerde

Burak Duran
cihanı bana verseler bi kaşık suda boğarım... Manisadayken arda sağ açık ve sağ bek oynuyordu

Eray Dengiz
O bölgede Arda'yı hiç izlemedim valla:) Ben sol kanat oyuncusu sanıyordum Arda'yı. Neyse 2.yarı başlayacak birazdan. O zaman Gerets'in ne yapacağını göreceğiz.

Benimde bildiğim Defans, Orta Saha'nın sağ kanadında oynuyor. Gerets sol kanatta denedi olumlu sonuç aldı. Demekki adamın yeteneğinde varmış :)

LaKe
13.Ağustos.2006, 23:43
Benimde bildiğim Defans, Orta Saha'nın sağ kanadında oynuyor. Gerets sol kanatta denedi olumlu sonuç aldı. Demekki adamın yeteneğinde varmış :)

Böyle adamlar lazım zaten. Her bölgede oynamalı;;) Arda, bence gelecekte, müthiş bir yıldız olucak:)

SefaReis66
14.Ağustos.2006, 00:22
yuhh be kardeşim 4-0 yapmışız :D
keşke evde kalıp tamamını izleseydim maçın gittik akrabaya tühh bea kaçırdık golleri neyse arda atmış yine piliçte atmış iki tene
evt bu maçı da aldığımıza göre önümüzdeki maça bakalım artık :D

Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 00:28
ilk yarı için her iki takımda denk mucadele ediyo maçın maçın başında kayserinin bi penaltı iddaa sı vardı.o verilseydi maç değişirdi,son dakıkada arda nın golüyle ilk yarıya nokta dedi.orta sahada ayhan ve mehmet çok kötuu,okan nerde

Orta Saha'da Ayhan ve Mehmet çok mu kötü? Şaka fln yapıyosun ya da maçı izlemedin.. Bu iki futbolcu en fazla 3-4 tane top kaybetmiştir. 50-60'a yakın olumlu pasları var. Takımı çıkartan Ayhan gerisinden Mehmet geliyor. Şaka yapıyosun sen şaka! ;)

Burak Duran
14.Ağustos.2006, 00:31
ya cihan gol attı yuh yani :D süper oynadık haftaya karanda takıma geldimi şov yapar bu kadro

Nedvedmania
14.Ağustos.2006, 00:31
anaa cihan gol attı göremedim ama bala felandır heralde :D

arda yine kendini gösterdi

iliçde golleriyle güzelleşti yine

Scocco
14.Ağustos.2006, 00:32
Galatasaray 2.yarı çok iyiydi. Mehmet Güven çok iyi top kesti. Arda Turan çok akıllı oynadı ve gol de attı. İliç tamam artık forvette oynar. Yanına Ümit Karan monte olunca süper iş yaparlar. Cihan attığı gol dışında bayagı hata yaptı. Ama neyse skora etki etmedi. Carrusca sonradan oyuna girmesine karşın iyi iş çıkardı. Büyük işler yapabilir. Oguz Sabankay yere çok sağlam veriyor. İleride patlama yapabilir. Güzel oyun güzel sonuç 4-0 Aslanlarımızı tebrik ederim. İnşallah çok daha iyi olurlar:)

Sekopej
14.Ağustos.2006, 00:33
Güzel maçtı GS ye tebrikler ama maçın başında hakem penaltıyı verebilseydi muhtemelen Mondragon kırmızı görecekti ve maç çok değişik bitebilirdi ama vermedi neyse. GS üstün bir oyunla haklı bir galibiyet aldı, tebrikler....

Nedvedmania
14.Ağustos.2006, 00:34
kupanın verdiği gazla ve morelle yenmemiz rahat oldu

fmsmyrna
14.Ağustos.2006, 00:38
ben bi fb liyim am yinede görüşlerimi yazmak isitoyırum penaltı verilse herşey değişik olabilirdi ama ona bağlamamak gerekir kayseri spor yanlış taktikle çıktı gs nin oetaladığı topları kayseri savunması karşılıyodu fakat gs nin dmc leri ayhan ve mehmet bu topları alıyod tekrar atak oluyodu o alan çok boştu 2.yarı daha ofansif olan fatih i alması boş alanı açtı bi anlık hata sonucu 2-0 oldu ve sonra da koptu

Burak Duran
14.Ağustos.2006, 00:39
penaltı olayında dikkatli bakarsanız önce topa sonra adama müdahale var

Jesus_FB
14.Ağustos.2006, 00:43
Rıdvan'ı dinliyorumda fatih terim döneminden beri izlediğim en iyi galatasaray vardı sahada dedi ben maçı izlemediğim için yorum yapamıcam ama kayserispor gibi formda bir takıma 4 gol atıp hiç gol yememek takdir edilecek bir şey tebrikler gs

Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 00:48
Kayserispor değişik bir taktikle maça çıktı. İlk yarının sonlarına doğru başarılıydı fakat Arda'nın golünden sonra Kayseri ekibi iyice dağıldı..
Eğer Arda gol perdesini açmasaydı 2.yarı Galatasaray adına zor olabilirdi.

Yine İlic'in mükemmel futbolu vardı sahada.. İlic Ali Sami Yen'e gelince gol atmadan çıkmıyor. Böylesine bir futbolcuyu elimizden çıkarsaydık büyük hata yapardık..

Orta Saha'ya gelince.. Çift ön liberolarımız mükemmel oynadı bu maçta. Mehmet Güven ve Ayhan Akman hem defansa yardım ettiler, oyunu kurdular ve pas dağıttılar..

Arda ve Sabri'den bahsetmeye gerek yok. Mükemmel oynadılar..

Artık forvet sorunu çekmemize gerek kalmadı. 5.forvetimiz İlic hayırlı olsun. Ümit Karan iyileşince Ümit-İlic arkalarında Hasan Şaş kanatlarda Arda ve Sabri ön liberoda Ayhan ve Mehmet değişmeli oynayabilirler..

ibo
14.Ağustos.2006, 00:48
Kayserispor ağlarına gol olup yağdık :) güzel oynayan taraf bizdik. özellkile topun kontrolü bizdeydi oyuna yön veren Gs oldu. Kayserispor un ise neden bu kadar defansit oynadığını anlayamadım. Kayseriyi daha diri,daha canlı daha atak bekliyordum... arda gene çok iyi oynadı ama arda nın maçta devamlılığı olmuyor:( bazı kısımlar oyundan düşüyor. o açığını kapaması lazım. necati gene kötüydü hala toparlayamadı kendini. H.Şüküründen ayakları birbirine dolandı. iliç i çok beğendim gerçekten iyi oynadı. Defansit orta saha da mehmet güven ve ayhan çok iyilerdi. Song savunmada çok iyi mücadele etti. Gökhan Ünal a geçit vermedi ( tabiii bayaa bi sert oynadı)

Sekopej
14.Ağustos.2006, 00:49
Rıdvan'ı dinliyorumda fatih terim döneminden beri izlediğim en iyi galatasaray vardı sahada dedi ben maçı izlemediğim için yorum yapamıcam ama kayserispor gibi formda bir takıma 4 gol atıp hiç gol yememek takdir edilecek bir şey tebrikler gs

Bence de çok iyi bir GS vardı. 2 ön libero ile defansı sağlama almış Gerets. Ne zaman atak yapsa Kayseri 6 kişi defansta toplanıyordu ve pozisyon vermediler. Bakalım böyle devam edecek mi yoksa çift ön liberodan vazgeçip Karan dönünce Hakan Karan ikilisini mi oynatacak?

Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 00:50
Bence de çok iyi bir GS vardı. 2 ön libero ile defansı sağlama almış Gerets. Ne zaman atak yapsa Kayseri 6 kişi defansta toplanıyordu ve pozisyon vermediler. Bakalım böyle devam edecek mi yoksa çift ön liberodan vazgeçip Karan dönünce Hakan Karan ikilisini mi oynatacak?

Ümit ve Hasan bu takıma girerse tek ön liberoya düşmek zorunda kalacaktır. Belki avrupa maçlarında çift ön libero ama Türkiye liginde kesinlikle tek ön libero oynamalıdır. Bunların yanında form tutarsa Necati'de takıma girebilir..

Burak Duran
14.Ağustos.2006, 00:51
Ümit haftaya sahada

sampiyonfb
14.Ağustos.2006, 00:53
tüh be gs yenmiş

Scocco
14.Ağustos.2006, 00:54
Forvet: Ümit Karan ve Sasa İlic derim. Çok etkili olurlar.

Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 00:55
Forvet: Ümit Karan ve Sasa İlic derim. Çok etkili olurlar.

kesinlikle.. arkalarınada Hasan Şaş oynarsa bu takım Avrupa'da çok iş yapar..

ibo
14.Ağustos.2006, 00:58
kesinlikle.. arkalarınada Hasan Şaş oynarsa bu takım Avrupa'da çok iş yapar..
avrupada tek ön libero ile oynarsa çok iş yapar ama olumsuz yönde çok gol yeriz...

Selman Ozturk
14.Ağustos.2006, 03:33
Maçı seyredemeyenler için küçük bir analizle başlayalım:

Galatasaray tutuk başladığı maçta göze hoş gelen bir oyunla 3 puanı 4 golle almayı bildi. İlk 30 dakika sahada boğucu ve bir o kadar da can sıkan bir mücadele vardı. Kayseri kapanıyor Galatasaray ise bu kapalı kutuyu açmaya çalışıyordu. Haliyle bu da ilk yarım saatin zevkine limon sıktı.

Kayseri savunması şaha kalktığı dakikalarda Orhan'ı kaçırarak gole sebebiyet verdi. Maçın kaderi de bu dakikadan sonra değişti. Kapalı Kayseri savunması önde basmaya başladı. Bu da çift ön libero oynayan Galatasaray'ın işine geldi ve tutuk oyun atak oyuna dönüştü.

Galatasaray İlic ile farkı 2'ye çıkarınca Kayseri konsantrasyon açısından dibe vurdu. Böylelikle Galatasaray 2 güzel gol daha bularak farkı 4'e çıkardı. 4-0'dan sonrası ise Sarı-Kırmızılı (Galatasaray :) ) oyuncular arasında al gülüm ver gülüm paslaşmaları...

Sırada maçın yorumu:

Maç öncesi kupasını da alan aslan o moralle Kayseriyi rahat yendi. Arda ilk 30 dakika haricinde iyiydi.Mehmet ve Ayhan takımın ataklarına yön vermekle birlikte çok iyi top kestiler ve alkışı hak ettiler. Sabri çok çalıştı. Top ayağında değilken hayalet olan İlic Kayseri savunmasının üzerine kara bulut gibi çöktü. Song-Tomas defansa duvar ördü. Hakan Kral ise kötüydü...

Mehmet Güven konusuna ayrıyeten değinmekte yarar görüyorum. Bu çocuk bambaşka bir oyun zekasına sahip. Hem müthiş bir top kesici hem de mükemmel ötesi bir top dağıtıcı. Yani hem ön libero hem de forvet arkası. 5-6 tane olası atağı önlemekle birlikte atılan 2 golde de takımı atağa kaldıran isimdi. Galatasaray'ın elinde böyle bir yetenek varken bir ön libero transferi yapması saçma ve rahatsız edici olacaktır. Şimdi birçok kişi "Şampiyonlar Ligi'nde Mehmet Güven ne yapar?" diye sorabilir. O halde bu soruya birkaç soruyla yanıt vereyim:

- Emre Belözoğlu Galatasaray'ın Uefa Kupasını aldığı yıl kaç yaşındaydı ve o seneye kadar kaç Avrupa maçına çıkmıştı? (Emre'nin o yıl yıldızlaştığını da hatırlatayım)

- Boleslav maçında sonradan oyuna girmesine karşın harika oynayan isim Mehmet Güven değil midir?

- Porto'nun Uefa Kupası'nı aldığı yıl takıma kupayı getiren isimlerden biri de 19 yaşındaki Carlos Alberto değil midir?

-Mehmet Güven 19 yaşında. Günümüz futbolunda 19 olgun sayılabilecek bir yaş değil midir?

Bu soruların cevabını doğru verebilenler Mehmet Güven'in Avrupa arenasında da çok başarılı olabileceğini kestirebilirler. Zor değil...

fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 03:43
mehmet güven iyi bir oyuncu geleceği olan birisi ama daha avrupa tecrübesi yok o yüzden bu sene avrupada hatalar yapabilir ama 2 sene sonra falan oynayabilir

Jesus_FB
14.Ağustos.2006, 05:05
Selmancım 19 yaşın olgun bir yaş olduğuna katılmıyorum zira avrupanın büyük klüplerinde 19 yaşında olupta devamlı ilk 11 başlayan oyuncu sayısı fazla yoktur.

Mehmet benimde beğendiğim gelecek vaadeden bir oyuncudur ama henüz ilk senesinde, avrupada yıllardır başarıya ulaşamadığımız ve puan durumundan çok kritik bir anda olduğumuz, heleki böyle de bir medyamız varken mehmet'e güvenip o mevkiye transfer yapmamak bence çok önemli bir yanlış olur.

Geçen sene kadıköyde ki maçın 4-0 bitmesinden sonra uğur ve ferhat için yapılan eleştirileri unutmayalım. sonuçta mehmet 19 yaşında çok genç bir oyuncudur böyle bir kaç maçta patlama yapabilir önemli olan onun devamlı böyle performans vermesini sağlakmatır tabi bunda da en önemli rol futbolcunun kendisinde bitiyor bir kaç maç çok iyi oynayıpta sonra kaybolan bir çok oyuncu gördük.

LaKe
14.Ağustos.2006, 11:58
Kayseri karşısında ilk yarı tutuk bir performans sergiledik. İlk yarı pek zevk vermedi. 44'te Arda'yla golü bulup rahatladık. 2.yarı sahada bambaşka bir Galatasaray vardı ve bu skorada yansıdı. Kayseri gibi bir takımı 4-0 yenmek kolay değildir. Ben Kayseri maçının bu sezonki en zor maçlarımızdan biri olacağını zannediyordum. Ama öyle olmadı. Umarım gelecek haftalardada bu performansımız devam eder :)

fmsmyrna
14.Ağustos.2006, 12:55
mehmet güven le emrenin carlos alberto nun kapasitesi bir mi ya

dnz498
14.Ağustos.2006, 13:06
mehmet güven le emrenin carlos alberto nun kapasitesi bir mi ya
Kapasite denen şey yetenek ve tecrübenin birleşimidir. Mehmet Güven tabiki bu oyuncularla bir tutlamaz çünkü tecrübesiz ama dün gerçekten çok iyiydi hatta çok olumlu paslar yaptı tam olarak istatistik oranlarını bilmiyorum ama yüksek bir pas %'si yakaladığına eminim bir de çok koştu daha önce oynadığı maçlara rağmen umarım bu kadroya güzel bir ön libero alınır Mehmet ondan çok şey öğrenirde milli takıma çağrılır ve de en azından İstiklal Marşımızı takılmaddan okuyabilecek bir ön liberomuz olur

'Mehmet olunmaz, Mehmet doğulur'

Birde Gerets umarım tekrar çift forvete dönüpte ön libero sayısını 1'e indirmez çünkü defansif ve de oyun kurulması anlamında gördüğüm kadarı ile çok katkı yarattı bu diziliş şekli

life law
14.Ağustos.2006, 13:30
gs nin arda yi cok iyi kullanmasi lazim.arda cok yetenekli birisi bence...