Log in

View Full Version : ‘Bu bir çifte standarttır’

Universal
12.Ağustos.2006, 15:06
G.Saray maçındaki küfürlü pankart nedeniyle 50 milyar ceza alan F.Bahçe’de, Beşiktaş’ın aynı yöndeki pankartına ceza gelmemesi tepki çekti

Örnek ceza olmuştu
Tarih 22 Nisan 2006. Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kozlarını paylaşıyor. Sarı-Lacivertli ekip, sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılırken, ertesi gün galibiyetten çok, taraftarların açtığı bir pankart konuşuluyor. Bu küfürlü pankart konusunda PFDK’ya sevkedilen Kanarya, tam 50 milyar lira para cezasına çarptırılıyor. Bu cezanın, bu tür küfürlü pankartları önleme konusunda, örnek olması için yüksek tutulduğu dile getiriliyor.

Hiçbir işlem yapılmadıAncak pek örnek olmamış olacak ki, 30 Temmuz’da Almanya’da oynanan Süper Kupa maçında, bu kez Beşiktaşlı taraftarlar, aynı yönde Fener aleyhine bir pankart açıyor. Futbol Federasyonu’nun şu ana kadar bu konuda hiçbir işlem yapmamasına Fenerbahçe Yönetimi’nden tepki gelirken, konunun çok yakından takip edileceği belirtildi. Beşiktaş’a bu pankart için ceza verilmediği takdirde, Futbol Federasyonu ve PFDK aleyhine sert açıklamalar yapılması bekleniyor.
Kaynak:Fanatik

dnz498
12.Ağustos.2006, 16:07
pakartı görmedim cezalandırılsın eğer gerçekse

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 16:17
Futbol Federasyonu başkanının haluk ulusoy oldugunu düsünürsek normal

baron
12.Ağustos.2006, 17:10
Futbol Federasyonu başkanının haluk ulusoy oldugunu düsünürsek normal

yanlış bakış açısı...
fb başkanı aziz olduğu müddetçe hiçbir zaman tff tarafından fb kulübüne tolerans gösterilmeyecektir..

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:12
yanlış bakış açısı...
fb başkanı aziz olduğu müddetçe hiçbir zaman tff tarafından fb kulübüne tolerans gösterilmeyecektir..
eski yöneticileri TFF kadrosunda olmasına rağmen

baron
12.Ağustos.2006, 17:13
dediğin gibi eski yöneticiler saf değiştirdi...

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:14
yanlış bakış açısı...
Zaten Federasyon yöneticileriyle yemek yiyen takımda Fenerbahce dimi ?

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:17
Zaten Federasyon yöneticileriyle yemek yiyen takımda Fenerbahce dimi ?
konuları çarpıtmakta üzerine adam görmedim şu forumda harbiden tebrikler nereden nereye çekiyorsun hemen konuları alıntı yaptığınla yazdıkların arasında nasıl bir alaka var
bak açıklıyorum burada, bu topicte konu Beşiktaş'ın alması gereken ceza

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:18
konuları çarpıtmakta üzerine adam görmedim şu forumda harbiden tebrikler nereden nereye çekiyorsun hemen konuları alıntı yaptığınla yazdıkların arasında nasıl bir alaka var
Sen galiba konunun basını okumadan direk sonunu okuyosun Fenerbahce ye tolerans gösterilmis fln filan diyen sizsiniz.. Kendinde acıklamıssın burda topic besiktasın alması gereken ceza ama verdiginiz cevapta fenerbahceye artık tolerans gösterilmeyecek var bu nasıl bi tolerans anlamak mümkün degil

Aynı şartlarda farklı cezalar Fenere ceza yagarken gs ve bjk ye ceza verilmiyordu bilmem hatırladınmı ayrıca haluk ulusoy un Fenerbahce ile yıldızının hiç barısmadıgını tüm türkiye biliyor

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:25
Sen galiba konunun basını okumadan direk sonunu okuyosun Fenerbahce ye tolerans gösterilmis fln filan diyen sizsiniz

Aynı şartlarda farklı cezalar Fenere ceza yagarken gs ve bjk ye ceza verilmiyordu bilmem hatırladınmı ayrıca haluk ulusoy un Fenerbahce ile yıldızının hiç barısmadıgını tüm türkiye biliyor

kim nerede tölerans demiş bi alıntı yapıp göstersene zahmet oalcak ama
bide verilmeyen cezalara örnek
Haluk Ulusoyla arası barışmayan tek kulüp başkanı A.Yıldırımdır. Tuhaf dimi hergün yeni bir kulübün başkanı TFF'ye destek verdiklerini açıklarken(en yakın örnek dün Sivasspor) bir tek A.Yıldırım ve Fenerbahçe kulübü bundan kaçınmaktadır. Sorarım herkesin bildiği yanlıştırda A.Yıldırımınmı bildiği tek doğrudur? Yapmayın gözünüzü seviyim fanatikliğinde bir boyutu var

celepao
12.Ağustos.2006, 17:25
bir fb li olarak alistim inaniorm btün fb liler de alismistir fenerbahce bu lig de tek basina hatta federasyon da taraf tutma gafletinde
sivasspor da garip bi sekilde 2 kupa kaybetseydi veya diger klupler o zman görürdük destek vermeyi o sonradan destek verenlerin hepsine söyleyecek kelime bulamiorm daha önce ulusoy kendine oy vermeyenlere serefsiz demisti bu lafi aziz yildirim yutmaz yutmamalidir da kararli durusu nu kendi adima destekliorm

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:27
bir fb li olarak alistim inaniorm btün fb liler de alismistir fenerbahce bu lig de tek basina hatta federasyon da taraf tutma gafletinde
aslında bir yerde haklısın TFF taraf tutuyor ama tek kulübü değil onlarca kulübü

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU MİSYON VE VİZYONU

Misyon:
Eğitim ve tesisleşmeyi sağlayarak, uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı oluşturmak, spor kültürünü topluma benimsetmek, futbol ekonomisini büyüten güçlü finansal yapıya sahip bir organizasyon olmak.

Vizyon:
Çağdaş ve kurumsal bir yapıda futbola yaygınlık ve katılım kazandırmak, uluslararası organizasyonlarda sürekli var olmak

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:27
eski yöneticileri TFF kadrosunda olmasına rağmen
Bunun öncesindede diger arkadasın dedigini alıntı yaparak onu dogruladıgını belirtmissin. Ayrıca Aziz Yıldırım neden destek versin zaten 17 takıma karsı savasıyor Fenerbahce yani sivasspor un ne yaptıgı Aziz Yıldırım ı ilgilendirmiyor

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:32
Bunun öncesindede diger arkadasın dedigini alıntı yaparak onu dogruladıgını belirtmissin. Ayrıca Aziz Yıldırım neden destek versin zaten 17 takıma karsı savasıyor Fenerbahce yani sivasspor un ne yaptıgı Aziz Yıldırım ı ilgilendirmiyor

bu ligde herkes 17 takıma karşı savaşıyor bu bir ikincisi tabiki Sivasın yaptığı A.Yıldırımı ilgilendrmez ama A.Yıldırımın TFF'ye oaln tavırları A.Yıldırımı ilgilendirir bunuda iyi ya da kötü sonuçlarına katlanıp sorumluluğunu almak zorundadır

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:36
bu ligde herkes 17 takıma karşı savaşıyor bu bir ikincisi tabiki Sivasın yaptığı A.Yıldırımı ilgilendrmez ama A.Yıldırımın TFF'ye oaln tavırları A.Yıldırımı ilgilendirir bunuda iyi ya da kötü sonuçlarına katlanıp sorumluluğunu almak zorundadır
Bu ligde Fenerbahce hariç kimse 17 takıma karsı savasmıyor en yakın örnegide gs-bjk macındadır..

Aziz Yıldırım kesinlik bu tavrını devam ettirmelidir.

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:40
Bu ligde Fenerbahce hariç kimse 17 takıma karsı savasmıyor en yakın örnegide gs-bjk macındadır..

Aziz Yıldırım kesinlik bu tavrını devam ettirmelidir.
A.yıldırım bu tavrını ğsürdükçe kaybeden o olmaz camianız olur
GS-BJK maçında hiçbir şey yoktu dostluktan başka futboldan başka Allah'ın taktirinden başka

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:46
GS-BJK maçında hiçbir şey yoktu dostluktan başka futboldan başka Allah'ın taktirinden başka
Önemli olan Fenerbahcenin dik durusudur kaybetsekte bu dik durusundan vazgecmemesi gerekir. 90+3 te Cordoba gibi bi kaleci öyle degaj kullanırsa aklımıza pek normal seyler gelmiyor ama sonuc olarak lig bitti kararları sampiyonu degistirmek elde degil bu sene yine Aziz Yıldırım Fb düsmanlarına karsı dik duracaktır ama bu sene Hem dik duracak hem Sampiyon yapacak

dnz498
12.Ağustos.2006, 17:48
dik ya da eğik duruşunu bilmem ama daha fazla düşman etmesin kendine başka ihsan istemez

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2006, 17:54
17 tane varya zaten daha ne kadar olabilirki ?

nart_susruko
12.Ağustos.2006, 17:55
30 temmuzdaki pankart daha yeni mi gündeme geliyor ya.. :D

FeYYaz1989
12.Ağustos.2006, 18:30
Açılan pankart çirkindi ama 12 gün sonra gündeme getirmek nerden çıktı anlamadım.Neyse bence ceza verilsin,konu kapansın ama böyle şeyler pankart açıldıktan 2 hafta sonra tartışmaya açılınca biraz garip oluyor.Sanki Fenerbahçeliler sataşacak yer arıyorlar gibi ama yinede bilemedim.

Bu arada bize 17 takım düşman falan diyenler Beşiktaş kimseye düşman olmaz,rakip olur.Bu da düşmanlık olmaz,savaşta değiliz.

Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 18:32
ewet bence de neden 2 hafta sonra

Sekopej
12.Ağustos.2006, 18:36
Şöyle diyeyim 2 haftadır Federasyonun bu konu hakkında hiç bir şey yapmamış olması olabilir. Eğer maçtan sonra FB bu olayı gündeme getirseydi o zaman niye böyle yapıyorsunuz gereken yapılacaktır diye bir açıklama yapılır FB bunu gündeme getirdiği için suçlanabilirdi. En son disiplin kurulu toplantısında da bu olayla ilgili bir karar çıkmadığına için gündeme gelmiş olabilir....

FeYYaz1989
12.Ağustos.2006, 19:28
Şöyle diyeyim 2 haftadır Federasyonun bu konu hakkında hiç bir şey yapmamış olması olabilir. Eğer maçtan sonra FB bu olayı gündeme getirseydi o zaman niye böyle yapıyorsunuz gereken yapılacaktır diye bir açıklama yapılır FB bunu gündeme getirdiği için suçlanabilirdi. En son disiplin kurulu toplantısında da bu olayla ilgili bir karar çıkmadığına için gündeme gelmiş olabilir....
Bence hemen getirilse daha iyi olurdu,kimse gereken yapılacaktır falan demezdi bence(zaten görüldüğü gibi gereken yapılmadı).
Neyse ne artık,hoş olmayan bir pankarttı zaten saçma sapan bir şeydi.Ama çifte standart diye bir şey olacağını sanmıyorum,büyük ihtimalle gözden kaçmıştır,gereken ceza konunun gündeme gelmesiyle birlikte verilecektir diye düşünüyorum.

TüMeR_yAğıZ
12.Ağustos.2006, 19:39
Beşiktaş'ında böyle bir pankart açıldıysa ceza alması gerekirdi.Diyecek bir lafım yok ama bu konuyu hala geçen yıl iki kupamız gittide şu olduda yok gs-bjk maçına bakın falan diyenlere acı acı gülüyorum.

bursa_mc
12.Ağustos.2006, 19:43
haluk ulusoy ne yaptığını bilmiyor artık ,

rectangle
12.Ağustos.2006, 20:33

hocam fenerbahçe'nin neden sevilmediğine dair mükemmel bir yaz var elimde onu paylaşacam en kısa zamanda

sergenNn
13.Ağustos.2006, 11:56
O pankartı biliyorum,çok güzel bi pankarttı :). Şaka bi yana ceza verilmesi gerekirdi ancak konusu pankart olan bi başlıkta geçen sene kaybettikleri iki kupanın konusunu açanlara ve aziz yıldırım tek başına savaşıyo diyenlere bi cevabım var.1) Geçen seneki Türkiye kupası finalinden sonra fanatik gazetesinin hiçbir belge,kanıtolmadan hakemle yemek yediler diye yalan olan haberi kendilerini savunma aracı yapıyolar.Yazık! ligde son maçta berabere kalıyolar şampiyonluk gidiyo suçu başkasına atıyolar Yazık!Aziz yıldırıma gelirsek.fener kendisi seçti federsyonla kavgalı olmayı.federasyonunda cezalarına çifte standart demesine hakkı yok.hangi başkan federsyona sizi indiricem! diye tehdit eder ALLAH aşkına?!?

atlantis_fb
13.Ağustos.2006, 13:08
siz ne kadar olmaz öle şey de deseniz federasyon başkanu haluk ulusoy olduktan sonra böyle olaylar bol bol yaşanmaya başladı nedense???
benzer haksızlık ta konyaspor'a yapılmıştı daha böle şeyler süreeer gider...

senderson
13.Ağustos.2006, 13:38
hocam fenerbahçe'nin neden sevilmediğine dair mükemmel bir yaz var elimde onu paylaşacam en kısa zamanda
Bende çok şey paylaşırım arkadaşım.Koy da görelim....

Buarada tüm Fenerbahçe camiası herzaman "Çubuklu" kalmaya devam etsin...

dnz498
13.Ağustos.2006, 13:40
ewet bence de neden 2 hafta sonra
kabuk deşipte yara kanattmak milletin çok hoşuna gidiyor
zamanında atılmayan adımlar için ahlar vahlar çekiliyor
tabi birde iglerin yeni başlamış olması varki rakibe verdirilecek her ceza mübah oluyor bu durumda

dnz498
13.Ağustos.2006, 13:46
ama zamanlama süper heleki şu üç derbiyi üstüste oynayacakları zamana bi saha kapatma ya da seyircisiz oynama denk getirirlerse süper olur onlar adına

Sekopej
13.Ağustos.2006, 17:07
yahu orrtada bir suç varsa cezası çekilmeli ama artık iş işten geçti. Bu saatten sonra da ceza verilmez. Bu da gösteriyor ki çifte stndart var. Aynı pankart Kadıköy'de olunca ceza veriliyor ama BJK-GS maçında olunca ceza yok.

Haberde de görüldüğü üzere üzerinden 2 hafta geçmiş ve bir ceza verilmemiş bir açıklama yapılmamış. FB yönetiminden de herhanagi bir resmi açıklama yok niye vermediniz diye. Sadece çifte standart uygulanıyor diye bir haber yapılmış.

Son olarak da Nobre'ye bakalım kaç maç ceza gelecek. 3 maç gelirse yuhh derim Api teşebbüste 3 alırken Nobre dirsek atıp 3 alırsa artık diyecek bir sözüm olmaz. Gerçi ceza almasa da olur sahadaki Nobre'yi daha çok beğeniyorum ben...:D

Burak Duran
15.Ağustos.2006, 18:55
Olayı amma sapmış kardeşim ya

Sekopej
15.Ağustos.2006, 21:07
evet sapmış biz konumuza dönelim. Nobre'ye attığı dirsekten ötürü 2 maç ceza gelmiş. Demek ki az ceza almak için teşebbüste bulunmayacaksın direk vuracaksın. Ahh Appiah ahh. Keşke o kafayı vursaydın adamın burnunu kanatsaydın boşu boşuna ceza çekmezdin....

Laz_Asker_61
15.Ağustos.2006, 21:34
evet sapmış biz konumuza dönelim. Nobre'ye attığı dirsekten ötürü 2 maç ceza gelmiş. Demek ki az ceza almak için teşebbüste bulunmayacaksın direk vuracaksın. Ahh Appiah ahh. Keşke o kafayı vursaydın adamın burnunu kanatsaydın boşu boşuna ceza çekmezdin....
tabi bu da çifte standart demi ve bu konu ile alakalı

Sekopej
15.Ağustos.2006, 21:49
değil mi? bence atılan dirseğe verilen ceza ve atılmaya çalışılan bir kafaya verilen cezayı karşılaştırınca ben öyle hissediyorum. Ama doğru pardon şuç bende böyle şeyleri gündeme getiren suçlu oluyor. Neyse özür dilerim. Nobre'nin ceza tahkim'de 1 maça düşer nasılsa haftaya oynar.Appiah'ınki de düşebilir ama bu bişeyi değiştirmez çünkü verilen ilk cezalar ortada....

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 21:56
Ben zaten ceza gelmeyeceğini biliyordum.Neden mi?Çünkü TFF başkanı Haluk Ulusoy.Başka söze gerek yok bence.

Laz_Asker_61
15.Ağustos.2006, 21:59
değil mi? bence atılan dirseğe verilen ceza ve atılmaya çalışılan bir kafaya verilen cezayı karşılaştırınca ben öyle hissediyorum. Ama doğru pardon şuç bende böyle şeyleri gündeme getiren suçlu oluyor. Neyse özür dilerim. Nobre'nin ceza tahkim'de 1 maça düşer nasılsa haftaya oynar.Appiah'ınki de düşebilir ama bu bişeyi değiştirmez çünkü verilen ilk cezalar ortada....
tamamda burada tartışılan konu pankart olayı senin bahsettiğin dirsek
he şunu da söyleyeyim nobrenin pozisyonunda eğer nobreye veriyorsan diğer oyuncuya da vereceksin ama işte çifte standart nobreye kırmızı aynısını yapan diğer oyuncuya sarı bu da çifte standarttır

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 22:00
he şunu da söyleyeyim nobrenin pozisyonunda eğer nobreye veriyorsan diğer oyuncuya da vereceksin ama işte çifte standart nobreye kırmızı aynısını yapan diğer oyuncuya sarı bu da çifte standarttır

Nobre de Etki-Tepki meselesi var :D

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 22:00

Nobre de Etki-Tepki meselesi var :D

Sekopej
15.Ağustos.2006, 22:05

Pankart olayı artık iyice komediye dönmüştü bu konuda. Ben de yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Ayrıca gerekiyorsa o da kırmızı görmeliydi ama en azından sarı gördü. Emre hiçbir kart görmedi. Neyse sonuçta cezalar verildi. Nobre 2 maç ceza aldı ve bu konu hakkında benim son yazacağım senin dediğin gibi pankart konusunda olsun, toplanan disiplin kurulunda bu konuyla ilgili bir ceza çıkmadı, hatta toplantıda konuşulduğunu da sanmıyorum.....

tosunpasa
15.Ağustos.2006, 23:05
yukarılarda andriy adlı arkadaş açıklamış bende yineliyorum:TFF Başkanı "tarafsız, dürüst, adaletli" sayın Haluk Ulusoysa böyle komik olaylarda normaldir şaşırmamak gerekir

FeYYaz1989
16.Ağustos.2006, 13:31
Biz zaten şampiyon olursak ''Federasyon sağolsun!!'' olmazsak ise ''Zaten Beşiktaş 10 senede 1 kere şampiyon oluyor'' dimi?
Son 3 senede hakemlerden en çok canı yanan takım kim?Herkes elini bir vicdanına koysun öyle yorum yapsın.
Bekir'di sanırım Antep'li oyuncu o sarı kart gördü Nobre kırmızı,ama bu çifte standart sayılmaz zaten dimi?

TüMeR_yAğıZ
16.Ağustos.2006, 13:58
Biz zaten şampiyon olursak ''Federasyon sağolsun!!'' olmazsak ise ''Zaten Beşiktaş 10 senede 1 kere şampiyon oluyor'' dimi?
Son 3 senede hakemlerden en çok canı yanan takım kim?Herkes elini bir vicdanına koysun öyle yorum yapsın.
Bekir'di sanırım Antep'li oyuncu o sarı kart gördü Nobre kırmızı,ama bu çifte standart sayılmaz zaten dimi?
sadece imzamı atarım.o zaman da aynı federasyon işbaşındaydı.

EreN
16.Ağustos.2006, 14:12
Telegolu izleyenler son zamanlarda HALUK beyin ne kadar TEMİZ olduğunu açıkça görmüştür..NEyse