View Full Version : Antalyaspor için futbolcu
wonderking
13.Ağustos.2006, 19:14
Ya ben yeni oyun açtım Antalyaspor u çalıştırıyorum.Vallaha kime teklif yaptıysam gelmedi.Üç kuruşluk b.ktan futbolcular bile beğenmediler Antalyaspor u.Ya bana şöyle genç ve 1.lige çıktığım zaman da iyi iş yapabilecek ve bana gelecek futbolcuları söylermisiniz?
İŞTE SİZE GELMEYEN FUTBOLCULAR:
Arda Turan
Volkan Bekçi
Özgürcan Özcan
Polat Keser
Carlos Vela
Birkaç tane de moruk vardı 35 in üstünde yabancı:D
bunların hiçbiri gelmedi.Çoğuna da kiralık teklif ettim gene gelmedilerr:mad:
Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 19:17
Tranfer listesinde ki Türk oyunculara bak. Beşiktaş ve Galatasaray genellikle yıldız futbolcularını ucuza satıyorlar.
wonderking
13.Ağustos.2006, 19:29
Tranfer listesinde ki Türk oyunculara bak. Beşiktaş ve Galatasaray genellikle yıldız futbolcularını ucuza satıyorlar.
ya ucuza satıyolar da futbolcu gelmek istemiyo.Elimdeki en yüksek parayı veriyom kaale almıyolar.Şerefsizler gelmiyo.Yoksa takımlar veriyo
SaMaNYoLu
13.Ağustos.2006, 19:41
Evet kardeş yazdıgım Futbolcuları kesinlikle Almalısın...
Serkan gedik
Ahmet Kuru
Faruk Akarçay
Furkan bastan
Bunlar Santaraforlardı..
orta Sahalar... ve Amc ler
Sercan ermis
emrullah güvenc
GÜrkan demirci
Dmc :
Cihan koyun
fahri tatan
dc :
ilhan demirci
Can arat
murat esen
dl:
mustafa kocaadam
Serkan ekin
dr: muslu
kaleci:
peter cavit
polat keser
Saydıgım Futbolcuların hepsi Antalyaya gelir ve Çokda ucuzlar.. Bir o kadarda süperler bunları katsan kesin Sper lligdesın 1-2 takvıye ılede Şampıyonluga oynarsın.
ozon
13.Ağustos.2006, 20:01
arkadas alessandro diye bi dr war 28 yasında oyun basında ara bulursun süper ben almıstım antalyaya sonna sergey kislyak ı al dm ml mc aml amc mevkilerinin hepsinde oynuyo furkan bastanı kesin al .
ha bide iversen var adı stef(f)en miydi neydi oyun basında serbest süper belki gelir sana
wonderking
13.Ağustos.2006, 20:57
çok teşekkürler yaa:)
Emurafu
13.Ağustos.2006, 21:01
kardees
guarin
besagno
cardenas
ruiz
colombia ligine bak orda güzel oynuuclar var
sanalkardes
13.Ağustos.2006, 22:25
Kardeş guarin var bi de serkan gedik
wonderking
13.Ağustos.2006, 22:34
eywallah arkadaşlar çok sağolun
Cyzio
13.Ağustos.2006, 22:36
palladino serkan gedik guarin furkan bastan
wonderking
13.Ağustos.2006, 23:37
arkadaşlar verilen futbolculardan serkan gedik,furkan bastan,cihan koyun,ilhan demirci,can arat,polat keseri i aldım.sizce yetermi süper lige çıkmam için?
Limerick
14.Ağustos.2006, 00:42
Yeterli bence arkadaşım..Sezonun ortalarına doğru Sezer Öztürk'ün kontratı bitme aşamasına geliyo bi bak derim.. ;)
rustem goldberg
14.Ağustos.2006, 11:25
Kiralık listesine bak benim oynumda genellikle Mehmet Guven Oguz Sabri sezer ve Aydın Karabulut gibi futbolcular kira listesindeler.Satılıkta ise hep servet selcuk mehmet yozgatlı ve Halil altıntop oluo
wonderking
15.Ağustos.2006, 13:31
halil altıntop 2.lig takımına gelirmikii?GELMEZ HERHALDE.SANMAM
hp-fm-gs
15.Ağustos.2006, 13:48
Doğru kardeş.GS ye bile ilk sezonda gelmiyor....
life law
15.Ağustos.2006, 14:52
furkan bastan seni kesin cikarir.ben erzurumspor la oynuyom.adam 15 macta 30 gol atti.