PDA

View Full Version : Turkey 2018

fatixxx
14.Ağustos.2006, 03:09
Arkadaslar Merhaba,

Uluslararasi olimpiyat forumunda üyeyim. Bu forumda dünyanin her kösesinden üyeler var. Ve belirli yarismalar düzenleniyor. Fantezi dünya kupasi 2018 adaylik dosyasi yarismasi düzenlenmeye karar verildi.

Ben de "Turkey 2018 " ile katilmaya karar verdim. Bu tanitim içerikli adaylik dosyasi fantezi dosyasi oldugu kadariyla gerçekçi olmasi baz aliniyor ve dünya da mevcut spor organizasyonlari için bu tip yarismalar düzenlenerek envayit çesit ülkenin uluslararasi bir yarismaya ev sahipligi yapsalardi acaba nasil olabilirdi sorusuna bir nevi cevap olabiliyor.

Altavista ve google'da arama yapmam gerekiyordu güçlü bir adaylik dosyasi hazirlamam için. Gereken tüm resimleri wowturkey.com'da bulmustum.

Turkey 2018 : simülasyon adaylik dosyasi
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

1. online link. eger bilgisayariniz yavas ise sayfanin açilmasi 5 dakikaya kadar surebilir ama kesinlikle acilacaktir. Eger bilgisayariniz çok yavas ise 10 dakika da sürebilir. Ama KESIN açilacaktir sayfa, sayfanizi kapatmayin.
[b]xxx http://www.freewebs.com/turkisheurovisionschool/Turkey2018.pdf

Eger gerçekten link açilmior diyorsaniz, yükleyin. sag alt kösede ' FREE ' butonuna tikalyin.
sonra 3 karakterli kodu tuslayin. (Dikkat '0' rakam degil 'O' harfidir). Farkli kaydedin.
xxx http://rapidshare.de/files/28810135/Turkey2018.pdf.html

Turkey 2018 adaylik dosyamin birinci sayfasindan bir kesit.
xxxhttp://wowturkey.com/tr99/cem_sezer_Turkey_2018.jpg

Aranizda bu PDF formatina goz atmis olan var ise,
izlenimlerinizi ve fikirlerinizi cani gönülden paylasmanizi isterim.
sevgiler
fatixxx

DIPNOT: sizce Türkiye bir Avrupa - Dünya kupasi düzenleyebilir mi? ve Neden?

fatixxx
06.Eylül.2006, 00:47
Arkadaslar,

hiç mi kimse yaptigim çalismaya göz atmadi.

bir iki yorum bekliyorum, affiniza siginarak

tesekkürler
sevgiler
fatih

scolari12111
06.Eylül.2006, 01:06
ben birşey anlamadım zaten inen dosyaları da açamadım.sonuç olarak olimpiyatları türkiye ye mi aldıracaksın?

Scocco
06.Eylül.2006, 01:10
Turkey 2018 adaylik dosyamin birinci sayfasindan bir kesit.
xxxhttp://wowturkey.com/tr99/cem_sezer_Turkey_2018.jpg

Ben şunu çözemedim. Linkte alaycı bir yazıdan başka birşey yok.

scolari12111
06.Eylül.2006, 01:17
o linkte bozuk zten arkadaş boşuna uğraşmışsın galiba aaldıramayacaksın olimpiyatları türkiye ye...

dinaMYt
06.Eylül.2006, 16:21
acrobat reader çoğu kişide yüklü olmadığından açamadı sanırım kimse.arkadaş fantasy game tarzında bir yarışmada türkiyeyi 2018 dünya kupası için aday göstermiş.güzel bir çalışma ama tanıtımda sadece şehir bilgileri var türk futbolundaki başarılara daha çok yer ayırabilirdi.

fatixxx
14.Eylül.2006, 02:59
Turkey 2018 : simülasyon adaylik dosyasi
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
[bilgisayarinizda Adobe - Acrobat reader bulunmasi gerekir: yani PDF formati]

Arkadaslar,

sakin yanlis anlamayin ama, güzel Türkçe ile yazmaya çalistim. Acrobat reader var ise sayfa açilmasi gerekir diyorum. Yani alayci yazi ekranda karsiniza çikmanizi elbet istemem. Bunun için yukarida ilk mesajimda belirttigim gibi 'rapidshare' olarak yükledim dosyayi oradan bile indirebilirsiniz.

eger anlasilmiyorsa veyahut ilgilenen varsa msn uzerinden de yollayabilirim. Siz yeter ki ozel mesajla bildirim. burasi turksportal , ve konu geregi forumun ana felsefesine uygun olarak spor ile ilgili oldugu için bu foruma aktardim.

lütfen, önce yazilanlari güzel okuyalim, eger anlamayan var ise bile bana ozel mesaj bile atabilirsiniz.

saygilar ve sevgilerimle
fatixxx

-----------------------
bu arada aday sehirlerimizi tanittim, ve ikinci sayfa da ise Türkiye'nin futbolda ki basarilarindan da bahsettim. kriterler geregi bu yarismada sehirler mecburi tanitim içindeydi. Uluslararasi bir forum oldugu için, dosya fantazi projesinde kullanilan lisan ise ingilizcedir.

ilgilenenlere tekrar sükranlarimi sunarim
sag olun
sevgiler

REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 03:42
arkadaşım.ben o linkleri açamadım..tekrar düzeltip koyarsan incelemk isterim..ayrıca kullandığın üslup için tesekkürler...