View Full Version : Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?
silvean
14.Ağustos.2006, 14:18
Bence ankaraspor iki kalecisi dünya kupasında ilk 11 e girmeyi başardı üstelik üçüncü kalecisi hakan arıkan galatasaray maçındaki üstün performansıyla milli takıma çagırıldı.Gana milli takımının kalesini kuruyan kingston ve sirbistanın kalesini koruyan jevric de ankarasporda oynuyolar.hakan arıkan da milli takıma cağırıldı ama sakatlıgı nedenitle yerine trabzonspor kalecisi tolga kadroya dahil edildi.Jevric de aykut kocaman tarafından kadro dışı bırakılmasına ragmen tekrar sırbistan milli takımına cağırıldı.
kaltuntas
14.Ağustos.2006, 16:20
fenerbahce.
Burak Duran
14.Ağustos.2006, 16:26
Galatasaray ve fenerbahçe
atlantis_fb
14.Ağustos.2006, 16:32
bence fenerbahçe
tosunpasa
14.Ağustos.2006, 16:58
kesinlkle 1.fenerbahçe 2.Galatasaray
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 17:31
Galatasaray ve Fenerbahçe
Sekopej
14.Ağustos.2006, 17:33
Fenerbahçe diyorum. Bir de Recep tekrar Karşıyaka'mıza geliyormuş buna çok sevindim....
UniquE
14.Ağustos.2006, 17:49
tartışmasız Fenerbahçe
bursa_mc
14.Ağustos.2006, 17:50
bursada yavuz kalede olduğu zaman herkese güven veren bi oyuncu ben yavuz eraydın diyorum
senderson
14.Ağustos.2006, 18:16
Fenerbahçe tektir bu konuda.Tabi Ankaraspordaki Hakan Arıkan da iyi bir kaleciye benziyor...
fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 18:17
1)fenerbahce
2)galatasaray
eGowiCh
14.Ağustos.2006, 18:24
Tartışmasız Fenerbahçe.
İkinci ise Ankaraspor. Kingston ve Hakan Arıkan var. Jevric de vardı, ama gönderildi.
beyondconcept
14.Ağustos.2006, 18:26
hakan arıkan ın kaleciliğine birşey diyemem ancak bir maçlık performansla değerlendirmek bence yanlış en iyi yerli kaleci bence özden yabancınınsa zdravkov olduğunu düşünüyorum.jevric milli olabilir, her teknik direktör hata yapmıştır bence jevric iyi bir kaleci değil
ibo
14.Ağustos.2006, 18:31
Fenerbahçe ve Galatasaray
LaKe
14.Ağustos.2006, 18:33
Bence Galatasaray.
SYLaR
14.Ağustos.2006, 18:38
ben fenerbahçe diyorum
mondi kötü kaleci değilde her sene saçma sapan hareketler yapıp bze çok puan kaybına uğrattı
Universal
14.Ağustos.2006, 18:39
Kesinlikle Fenerbahçe. Özeliklede Rüştü Dünya'nın en fazla milli olan kalecisi.
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 18:43
Mondragon - Aykut - Fevzi
daha ne olsun ya :)
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 18:56
tepki çekçemi çok iyi biliyorum ama Galatasarayı birinci gösterenlere hatırlatmak istiyorum
6-0 4-0 ...
Fenerbahçe
1-Rüştü Reçber
2-Volkan Demirel
3-Serdar Kulbilge
4-Volkan Babacan
2.liğe ise sadece Aykut ve Fevzi den dolayı Galatasaray diyorum...
dnz498
14.Ağustos.2006, 19:09
neden tepki çekesinki doğruyu yazmışsın okaleciler yedi o golleri
yalnız şu var ben bir Volkana ve hatta Fevzi Elmasa Rüştüden daha çok güvenirim Onun en fazla milli kaleci olduğu söyleniyor ama adam yokluğundan olduğu söylenmiyor onun yedeği Ömer Çatkıç'tı ki daha söze gerek kalmaz herhalde
senderson
14.Ağustos.2006, 19:20
Kiev maçından sonra Rüştüden iyicene soğudum.Acaba Zico ne zaman görecek 1.kalecinin yedekte olduğunu....
Burak Duran
14.Ağustos.2006, 19:40
en son kiev maçında rüştü sonra geçen sene schalke maçında volkan yediği hatalı gollerle gündeme oturdu
nart_susruko
14.Ağustos.2006, 19:48
tepki çekçemi çok iyi biliyorum ama Galatasarayı birinci gösterenlere hatırlatmak istiyorum
6-0 4-0 ...
Fenerbahçe
1-Rüştü Reçber
2-Volkan Demirel
3-Serdar Kulbilge
4-Volkan Babacan
2.liğe ise sadece Aykut ve Fevzi den dolayı Galatasaray diyorum...
buna tepki veren Galatasaray'lı bi arkadaş varsa ben ona tepki gösteriyorum..
buna sadece :n: neden mi? nedeni fb en iyi demen değil o senin yorumundur ama örnek olarak 2 maçı göstermendir.. bana görede Galatasaraydır (Mondragon-Fevzi-Aykut)
bakınız başlık [Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım]
süper ligde diyor kapişş, 2 maçta demiyor..
ayrıca son 4 sezona bakacak olursanız 2005/06 da yediğimiz goller aynı, 2004/05 iste fb bizden 1 gol az yemiş, 2003/04 te is biz 47 fb 41 gol yemiş, 2002/2003 (6 gol yediğimiz sezon) fb 40 gol biz 27 gol yemişiz..
not: analiz Galatasaray Dergileri, 1-2 web sitesi ve fb sitelerinden yapılmıştır(isteyene linkte atılır)
daha da önemli NOT: olaya bakış mantalitesi farklı.. ;;)
Frank_Castle
14.Ağustos.2006, 19:49
2. kaleci faktörü ile Fenerbahçe.
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 19:58
buna tepki veren Galatasaray'lı bi arkadaş varsa ben ona tepki gösteriyorum..
buna sadece :n: neden mi? nedeni fb en iyi demen değil o senin yorumundur ama örnek olarak 2 maçı göstermendir.. bana görede Galatasaraydır (Mondragon-Fevzi-Aykut)
bakınız başlık [Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım]
süper ligde diyor kapişş, 2 maçta demiyor..
ayrıca son 4 sezona bakacak olursanız 2005/06 da yediğimiz goller aynı, 2004/05 iste fb bizden 1 gol az yemiş, 2003/04 te is biz 47 fb 41 gol yemiş, 2002/2003 (6 gol yediğimiz sezon) fb 40 gol biz 27 gol yemişiz..
not: analiz Galatasaray Dergileri, 1-2 web sitesi ve fb sitelerinden yapılmıştır(isteyene linkte atılır)
daha da önemli NOT: olaya bakış mantalitesi farklı.. ;;)
En iyi kaleci Gs de:D komik:D Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir... Volkan da 1-2 maç hariç oynadığı maçlarla Gs nin imparator diye çağırdığı Terim e bile güven vermiştir... Serdar ı ne kadar biliyosun bilmiyorum... Ama Bursa dayken 2.ligin en iyi kalecisiydi... Volkan Babacan iddaa ediyorum Rüştü den bile iyi kaleci olcak...
Mondi ye bişi diyemem gerçekten iyi kaleci... ama Cordoba nın yedeğiydi... ve önünde tomas song var... artı tolga ve emre aşık
Aykut la Fevzi hazırlık maçlarında oynadığı kadar iyi olsalar ok Fb le yarışır kaleci konusunda dicem de... Ama işte... Özellikle Fb maçlarını kaldıramıyolar... Aykut da öyle .Alex ten yediği frikiği hatırlatmak isterim...
tosunpasa
14.Ağustos.2006, 20:00
kesinlkle 1.fenerbahçe 2.Galatasaray
dnz498
14.Ağustos.2006, 20:02
En iyi kaleci Gs de:D komik:D Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir...
Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
Volkan>Rüştü
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 20:07
Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
Volkan>Rüştü
takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?
nart_susruko
14.Ağustos.2006, 20:10
En iyi kaleci Gs de:D komik:D Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir... Volkan da 1-2 maç hariç oynadığı maçlarla Gs nin imparator diye çağırdığı Terim e bile güven vermiştir... Serdar ı ne kadar biliyosun bilmiyorum... Ama Bursa dayken 2.ligin en iyi kalecisiydi... Volkan Babacan iddaa ediyorum Rüştü den bile iyi kaleci olcak...
Mondi ye bişi diyemem gerçekten iyi kaleci... ama Cordoba nın yedeğiydi... ve önünde tomas song var... artı tolga ve emre aşık
Aykut la Fevzi hazırlık maçlarında oynadığı kadar iyi olsalar ok Fb le yarışır kaleci konusunda dicem de... Ama işte... Özellikle Fb maçlarını kaldıramıyolar... Aykut da öyle .Alex ten yediği frikiği hatırlatmak isterim...
arkadaşım dikkat edersen ben senin en iyi kaleci fb de, demene bişey demedim o senin yorumundur dedim ":Dkomik :D " hiç demedim..;) sadece verdiğin o 2 skor biraz garibime gitti..
yaptığın açıklamalarda sen kendi gözünle düşünüp örnek verdiğinden sana göre doğrudur onada bişey demiyorum..
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 20:14
arkadaşım dikkat edersen ben senin en iyi kaleci fb de, demene bişey demedim o senin yorumundur dedim ":Dkomik :D " hiç demedim..;) sadece verdiğin o 2 skor biraz garibime gitti..
yaptığın açıklamalarda sen kendi gözünle düşünüp örnek verdiğinden sana göre doğrudur onada bişey demiyorum..
komik dediğim için özür dilerim... bi an öyle parladım... gerçekten kusura bakma herkesin fikri kendine ve saygı duyulması gerekir biliyorum ve tekrar yaptığım saygısızlıktan dolayı özür diliyorum.
nart_susruko
14.Ağustos.2006, 20:21
komik dediğim için özür dilerim... bi an öyle parladım... gerçekten kusura bakma herkesin fikri kendine ve saygı duyulması gerekir biliyorum ve tekrar yaptığım saygısızlıktan dolayı özür diliyorum.
estağfurullah arkadaşım ne saygısızlığı, özüre filan gerek yok.. ;;)
perpetua
14.Ağustos.2006, 20:26
Takim kavgasi yerine biraz teknik analiz yapalim.
Topu oyuna sokma (El veya Ayak)
Volkan, Rustu ve Mondragon'un hepsi cok zayif bu konuda. (Cordoba bu konuda en iyi kaleci ligde)
Refleks Kurtaris ve Bire Bir Pozisyon
Rustu bu konuda uclu arasinda en iyi hatta digerlerinden cok daha iyi. Volkan da Rustu kadar olmasa bile Mondragon'un ustunde. (Ankaraspor'lu Hakan'in refleksleri de cok iyi gordugum kadar ile)
Yan Toplara Cikabilme
Bunlarin arasinda Volkan en iyi ama yine de Dunya standartlarinda cok iyi degil. (Bence Turkiye'de bu konuda en iyi kaleci Hasagic)
Pozisyon Tutma
Bu konuda Mondragon hem Rustu hem de Volkan dan cok daha iyi. (Zaten Avrupa'da Fenerbahce'nin yedigi goller bu nedenle geliyor.) Hatta Mondragon ligimizde en iyi pozisyon tutan kaleci.
Top Tutma becerisi
3 Kaleci de bu konuda gayet iyi. (Besiktas'in yeni kalecisi Runje'yi bu konuda biraz zayif gordum ama tabii sadece 1 maclik izlenim.)
Ceza Alani Hakimiyeti
Uc kaleci de cizgi kalecisi oldugu icin, bu konuda hic biri cok iyi degil.
Defansla Iletisim
Bu konuda Rustu Volkan'dan daha iyi gorunuyor. Rustu oynadigi zaman Fenerbahce defansi biraz daha derli toplu gorunuyor. Ancak bu konuda kil payi Mondragon'un Rustu'den iyi oldugunu dusunuyorum.
Yani 3 kaleciyi bir araya toplarsan ortaya bir Buffon cikar. :D
Galatasaray daha defansif oynadigi zamanlarda (ozellikle Avrupa'da) Mondragon cok dogru ve kaliteli bir kaleci. Su Gerets in oynattigi sistemde ise rakip oyuncularin Mondragon ile karsi karsiya kalma ihtimali cok yukseliyor bu da Mondragon'un zaafi oldugu yerden, yani refleks kurtaris, bire bir pozisyonlarinda zorluyor.
Fenerbahce defansinda acik verdigi zaman Rustu refleksleri ile basarili kurtarislar yapabiliyor ancak uzaktan cekilen sutlarda Rustu cok zayif. Bu da pozisyon alamadigini ve cok iyi konsantre olamadigini gosteriyor. Ayni hastalik Volkan'da da var.
Sonuc: Bence Mondragon daha iyi kaleci cunku bire birde kacinilmasi zor golleri yiyor ancak kurtarmasi gerekenleri daha istikrarli bir sekilde kuratriyor. Rustu ve Volkan ise refleksleri ile zor kurtarislari basarili bir sekilde yapiyor ancak pozisyon alma zaaflari ve konsantrasyon eksikligi nedeni ile yememeleri gereken golleri yiyorlar.
Ancak bununla beraber, Galatasaray ve Fenerbahce'nin arkada cok bos alan birakarak oynadigi durumlarda ben Rustu gibi bir kaleciyi Mondragon gibi bir kaleciye tercih ederim.
dnz498
14.Ağustos.2006, 20:27
takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?
yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etme :)
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 20:35
yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etme :)
:) anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 20:41
:) anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...
Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?
SYLaR
14.Ağustos.2006, 20:46
Kupa maçında aykutun bir hatası yoktu
Bence artık mondi ye kaleyi teslim etmemeleri lazım
çok basit hatalar yapıyor
Fenerbahçe 5-1 yendiğimiz maçta süper oynadı diye 2 senedir kalede tutuyouz
Geçen sene bir iki kurtarış yapsaydı şampiyonluğumuzu önceden ilan ederdik
ozgrkc
14.Ağustos.2006, 20:49
Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?
Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 21:05
Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?
hatırlattın tabi ama o biraz değişik bir hata olmuş. hani yan top olur, yanlış bir topa çıkarsın hatadan gol olur anlarımda neyse.. Onu sürecekti çünkü daha lig'in başında demişti Kupa maçlarında Aykut ligde Mondi diye.. Neyse ya
S-B-Z
14.Ağustos.2006, 21:23
valla ben volkanı beğeniyorum bir kaleci olarak ama bazen akılalmaz hatalar yapıyor.bunuda sürekli rüştü gibi bir adamın yedeği kalabilme durumundan dolayı yaşadığı heyecana bağlıyorum.bu kale senin kardeşim dense çok daha iyi olacağına ve milli takımımızın değişmez kalecisi olacağına inanıyorum.
ve bir diğeri konyalı olduğum için değil ama gerçekten kalecimiz özdende çok kaliteli bir kaleci ve takımımız için çok önemli kurtarışlar yapıyor.geçen sene milli kadroya alındı ama yeterli şans verilmedi bence verilmeli.
Kutsal_İTtifak
14.Ağustos.2006, 21:26
fatih terim e sorun...
Emurafu
14.Ağustos.2006, 21:27
şimdi beyler dogruya dogru mondragon bu ligin en iyi kalecisi spor yazarları bile bunu diyor
Kutsal_İTtifak
14.Ağustos.2006, 21:32
şimdi beyler dogruya dogru mondragon bu ligin en iyi kalecisi spor yazarları bile bunu diyor
:) kardeşim yapma ya....
Del Piero_10
14.Ağustos.2006, 23:47
Bence Mondragon en başarılı kaleci 6 yıldır
Kutsal_İTtifak
15.Ağustos.2006, 00:15
6 gol yemek her babayiğidin harcı değil tabi.EN BÜYÜK MONDİ.Rüştü falan hikaye...
dnz498
15.Ağustos.2006, 13:28
Aslında perpetua'nın yazısı çok önmeli şeyleri ortaya koyuyor. Her kalecinin kendine has meziyetleri var. En iyiyi seçmek gerçekten çok zor.
EreN
15.Ağustos.2006, 14:06
Ben herşeye rağmen Fenerbahçe diyorum
EreN
15.Ağustos.2006, 14:21
Volkan>Rüştü
işte bu büyük bi sallamasyon :)
Laz_Asker_61
15.Ağustos.2006, 14:33
Tabii ki de Fenerbahçe
Sonra Galatasaray
fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 14:54
evet fb de sonra gs sonra bursa ömer-yavuz
baron
15.Ağustos.2006, 15:53
kesinlikle Galatasaray
lazyboy7
15.Ağustos.2006, 17:00
işte bu büyük bi sallamasyon :)
bence arkadasın dedfıgını ıyıce bı arastır kım gercegı soluo anlasılır...
paco
15.Ağustos.2006, 17:23
mondragon ile rüştü yü karşılaştırırmayın bence mondi çok büyük kaleci ... mondi nin ben daha çok büyük bir hatasını hatırlamıyorum ... her kaleci hata yapar ama burda önemli olan az yapmak ....ayrıca 4-0 ve 6-0 lık maçlarını örnek gösteren arkadaş 5-1 lik maçını v-manisa dan 5 yediği maçı hatta man.unt. 6 yediğği maçlarıda hatırlaması gerekir di ...ama ben kalecilerin 1 -2 maçla değerlendirilmesine karşıyım ve istikrar olarak ... moni diyorum... rüştü eğer çok iyi bir kaleci olsaydı barcelonada çıktığı her maçta eleştiri almazdı ...
ozgrkc
15.Ağustos.2006, 17:57
mondragon ile rüştü yü karşılaştırırmayın bence mondi çok büyük kaleci ... mondi nin ben daha çok büyük bir hatasını hatırlamıyorum ... her kaleci hata yapar ama burda önemli olan az yapmak ....ayrıca 4-0 ve 6-0 lık maçlarını örnek gösteren arkadaş 5-1 lik maçını v-manisa dan 5 yediği maçı hatta man.unt. 6 yediğği maçlarıda hatırlaması gerekir di ...ama ben kalecilerin 1 -2 maçla değerlendirilmesine karşıyım ve istikrar olarak ... moni diyorum... rüştü eğer çok iyi bir kaleci olsaydı barcelonada çıktığı her maçta eleştiri almazdı ...
orda atılan taş bana sanırsam ... ok güzel demişin de mondi hayatında kaç kere dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterildi? barça konusuna gelince Rüştü yü eleştirenler dediklerin katalanlardı...sebebiyse kalede katalnan birini görmek istemeleriydi bu isim ise şu an kaledeki V.Valdes dir...
paco
15.Ağustos.2006, 18:12
orda atılan taş bana sanırsam ... ok güzel demişin de mondi hayatında kaç kere dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterildi? barça konusuna gelince Rüştü yü eleştirenler dediklerin katalanlardı...sebebiyse kalede katalnan birini görmek istemeleriydi bu isim ise şu an kaledeki V.Valdes dir...
yani rüştü barça da çok iyi oynamasına rağmen katalanların eleştirisine mağruz kaldı ....(buna katılmam mümkün değil) herneyse ben sana dünyanın en iyi kalecilerini gösterilenlerle ilgili bişey sormadım ... sen 4-0 ve 6-0 lık maçları söylemiştin bu saçma yorumuna karşılık bende onu çürütmek için söyledim ...
tekrar söylüyorum her kaleci hata yapar ... ama istikrar ve kurtardığı maçlara bakarsak ben oyumu mondragona sahip olan 2 tane genç yetenek aykut ve fevzi ye sahip olan galatasaraya kullanıyorum ...
KaÇaK_1907
15.Ağustos.2006, 18:15
Fenerbahçe ve Galatasaray....
EreN
15.Ağustos.2006, 18:41
bence arkadasın dedfıgını ıyıce bı arastır kım gercegı soluo anlasılır...
İyice araştırdım ve sonuç olarak bir kaç GS TARAFTAR sitesinde buldum ve vieri değil o isim MARADONA ve daha 1 ay önce Fenere Teknik direktör olarak gelmek isteyen adam haliyle takımıda biliyordur..Kpk..
Tekrarlıyorum fenerbahçe arkasından gs
paco
15.Ağustos.2006, 18:50
İyice araştırdım ve sonuç olarak bir kaç GS TARAFTAR sitesinde buldum ve vieri değil o isim MARADONA ve daha 1 ay önce Fenere Teknik direktör olarak gelmek isteyen adam haliyle takımıda biliyordur..Kpk..
Tekrarlıyorum fenerbahçe arkasından gs
sana katılıyorum f.b yi avrupada herkez tanır ....hemde iyi tanır ...!!!
EreN
15.Ağustos.2006, 19:10
sana katılıyorum f.b yi avrupada herkez tanır ....hemde iyi tanır ...!!!
Böle laflar atmaktan zevk alıyorsunuz galiba..
Burak Duran
15.Ağustos.2006, 19:14
Kişisel tartışmalar girmeyin!
KAYSERİSPOR
16.Ağustos.2006, 10:07
Kayserispor Dimitar İvankov :D
m_o_11
16.Ağustos.2006, 12:13
Mondragon Rüştü den bi kac gömlek daha ii bi kaleci.Volkan da bu ikisinden daha yetenekli bi kaleci. fırsat buldugunda her zaman kendini belli ediyor. rüştü fener i zor durumda bıraktıgı en son mac ı hatırlatıyım isterseniz.
d. kiev mac ı 3 golde de hatalı. bırakın artık su rüştü hastalıgını. dünya kupalarında şişirilen ve sonradan boş oldugu gözlenen diğer futbolculardan hiç bi farkı yok. altı üstü bi yan topa bile cıkamayan adamı ben ne yapıyım. ben hayatımda korner den gelen topun bi kaleci üstünden gecip arka direge düştügünü görmedim. bırakın artık rüştü filan. fıstık gibi volkan dururken. belki rüştü de birebir de volkan a göre daha ii ama bu tecrübe işi bu acıgı hızla kapatır volkan. ayrıca volkan oyundan hiç kopmayan bir kaleci,sürekli oyunu izliyor. rüştü ise pozisyonun bitip bitmediğinin farkına varmaz hiç bir zaman. her pozisyon bitti sandıgında bi robot gibi defansa haykırır. o arada ise ceza sahası dısından bir sur gelir ve gollll. en son mac taki gibi yussuf(d.kiev)un attıgı gol. üstelik top adamın üstüne geldi :) Galatasaray ın yedek kalecileri kendilerini gösterme sansı bulsalar belki fenerbahce den daha ii kaleciler cıkabilir. Zaten Ne zaman önemli mac olsa rüstü hatar yapar. fenerbahce nin avrupa daki yenilgilerinin yüzde 90 nın da payı var en öenmi ciddi maclarda yaptıgı hatalarla. istikrar yok. rüştü yü emekli etmenin vakti geldi geciyor. son olarak ben fenerliyim.bu kadar cok kötüledigim için baska takımlı sanmayın
Cyzio
16.Ağustos.2006, 12:24
en ii kaleci GS ve FB de en kötüsü ise BJk de Runje
ForsakeN
16.Ağustos.2006, 18:33
Milli takımın 2 kaleciside Fenerbahçe de zaten.Tartışmasız Fener.
il phenomeno
16.Ağustos.2006, 18:37
Volan Rüştünün tırnağı bile olamaz....
Rüştü bu ülkenin en iyi kalecisidir...
yabancı olarakta en iyi kaleci oscar Cordoba...
ama V.Runje yi de görmek lazım..defalarca yılın kalecisi seçilmişliği var....
herkesi gölgede bırakabilir...