View Full Version : Anti-Editörcülere karşı olanlar DA buraya:)
kaltuntas
14.Ağustos.2006, 16:34
Evet arkadaşlar editör iyi birşey diyenler buraya bazen sıkılırız oyunda farklılık isteriz canım full 20 li bir adam görmek ister işte biz bu yüzden editör kullanmaya evet diyoruz:):)
ALİ_can
14.Ağustos.2006, 21:25
senin canın çok şey istiyo.ben sadece güncelleme yaparım editör ile
Kuvvetmira
14.Ağustos.2006, 21:28
Saygı duyarım ,ben şahsen hileye karşıyım:)
Emurafu
14.Ağustos.2006, 21:28
yaa su hile yapmayalım kardes ne olur ya bosverin
ALİ_can
14.Ağustos.2006, 21:59
aga şu editör denen şey çok ii ama barcelogs gibi aklı başında adamlar için.adam girmiş paşa paşa update yapmış.öle editör güsel.ama böle hile yapmayalım lütfen
kaiserkaan
14.Ağustos.2006, 22:09
hileye hayır
Nedvedmania
14.Ağustos.2006, 22:16
burayıda anti editörcüler basıcak
hileye hayır
madden
14.Ağustos.2006, 22:37
ya siz istemiosanız yapmayın
bende yapmıom ama yapana yapmasana be demem sizene yahu işinize bakın
uA_izmirli
14.Ağustos.2006, 23:32
arkadaşlar tabiki hile yapabilirsiniz.Zaten oyun kendini manager gibi hissedenler için yapılmış.Kendini manager gibi hissetmeyip sadece oynamak için oynayan arkadaşlar istedikleri kadar hile yapabilirler biz karışamayız.
umutumut67
14.Ağustos.2006, 23:59
bencede hileye hayır...
ALİ_can
15.Ağustos.2006, 12:18
burayıda anti editörcüler basıcak
hileye hayır
zuha haberlere çıkıcaz anti-editörcüler editörcülerin mekanını bastı çatışma oldu.ortalık kavruldu yaralı sayısı çok fazla ama ölüler hakkında bi bilgi yok:D
niceray
15.Ağustos.2006, 12:57
editör hile için deildir güncellemeler içindir
cengizvarts
15.Ağustos.2006, 16:32
yahu siz nasıl menajerlik yapıyorsunuz düşünün bi kere gerçek hayatta öyle lap diye oyuncularınızı 20 hepsini yapabiliyor musunuz? transfer bütçenizi fulleyebiliyor musunuz? başkanlarımızın hepsi sugar dady oluyor mu? hileden arındırılmış oyuncular gerek
KaÇaK_1907
15.Ağustos.2006, 19:39
Az sonra Anti-Editörcülere karşı olanlara karşı olanlar diye de bir topic ben açacam...
pancaro
15.Ağustos.2006, 20:18
Hileye hayır diyenleri anlamıyorum ya;
Size ne arkadaşım isteyen yapar istemeyen yapmaz.Zaten hile yapanlar yeni FM cilerdir.Ki oyunu öğrenmek için de yararlı bir yöntem olabilir.O yüzden bizim gibi hile sevmeyenlerin karışacabileceği bir durum değildir.Zamanı gelince onlarda anlar hilenin gereksiz olduğunu ama herkese saygılı olmakta yarar var.
P.S:Bu açılan iki konu da çok saçma konular.
ozgrkc
15.Ağustos.2006, 20:24
İnsan pc de bi oyunu niçin oynar? stres atmak için... rahatlamak için... bazıları hileyle stres atıyolar bazıları gerçek hayat gibi oynayarak.... ama oyunlar sanal ve hile de normal bişidir... hile yle oyun oynayıp zevk alan arkadaşlara bişi diyemeyiz... herkesin oyun anlayışı , herkesin stres atma anlayışı farklıdır...
umutumut67
15.Ağustos.2006, 23:06
İnsan pc de bi oyunu niçin oynar? stres atmak için... rahatlamak için... bazıları hileyle stres atıyolar bazıları gerçek hayat gibi oynayarak.... ama oyunlar sanal ve hile de normal bişidir... hile yle oyun oynayıp zevk alan arkadaşlara bişi diyemeyiz... herkesin oyun anlayışı , herkesin stres atma anlayışı farklıdır...
buda değişik bir düşünce....
kaltuntas
23.Ağustos.2006, 17:17
Vay be!!! ne umdun ne buldum gibisinden birşey oldu aslında biraz esprik olsun diye açtım bu konuyu ama oyun oynarken farklılık benim için en önemli şeylerden biridir bundan dolayıda açtım bu konuyu.( polemik yaratmak için değil di ama full polemik olmuş )
Kralatti
23.Ağustos.2006, 18:21
Ben editoru zamaninda cok kullandim.Hatta kendi ismimle oyuncu bile yaptim.Malatyaya ronaldo vieriyi getirdim:D
Simdi bu kime dert size ne. Hayir yani oyle bir konusuyiorsunuzki sanki goren daga ciktik catisiyoruz zanneder. Bazen canim sikildigimda editoru kullabniyorum ve cokta memnunum. Ama bazi arkadaslar utanmasa bizi siteden banleyecekler:D
bortecine
23.Ağustos.2006, 18:23
herkesin kendi fikri ben hilenin her türlüsüne karşıyım .
sarraf
23.Ağustos.2006, 18:58
hileye karşıyız
çaalar
23.Ağustos.2006, 19:12
sadece güncelleme yaparım lütfen hileye karşıyızz!!
VahdeTrabzon
24.Ağustos.2006, 00:19
hile değmemiş temiz bir lig istiyoruz:D:D
SaRPeR1903
24.Ağustos.2006, 18:47
Anti-hile hile yapanlara acıyorum...
uğuray1907
24.Ağustos.2006, 18:50
ya nolur bırakın su hileyi ya.editor de ne.allah allah.nası zevk alıyosunuz oyundan anlamadım gitti...
Kralatti
24.Ağustos.2006, 20:22
Anti-hile hile yapanlara acıyorum...
yahu hayranim size ya.Aciyomus. :D Kardesim ben alacagim eglenceye bakarim.Bu oyun sonucta artik kafaniza sokun sunu Bana Malatyaspora ronaldoyu vieriyi almak inanilmaz haz veriyorum.Bunda acinacak olan ne. Ayrica sanki hayatinda hic kopya cekmemis gibi konusmayin.Bir iki ufak kopyanin kimseye zarari olmaz:D
kral_67
25.Ağustos.2006, 00:09
Valla bu bir eğlence bir oyun insan ne şekilde eğlenebiliyorsa o şekilde oynamalı...
istanbul1453
25.Ağustos.2006, 01:47
Hileye bende karşıyım ..Fakat tutupda bazı şeyleri yanlış yaparlarsa bende editörden yada save gamelerler de uyumlu olan FM modifierden değiştiririm arkadaş, bu da zate hile sayılmaz..Mesela 2008 yılında bir baktım o zmana kadar farkedememiştim Can arat 1,76 boyunda ...Allah Allah dedim bu uzun görünüyordu..Yani ümit özatla yan yana gelince daha uzundu..Girdim fb nin sitesine baktım oyuncuların özelliklerine can arat 1 92 bende hemen düzelttim..Bir de ayhan yalcın var o da yine aynı o da bu boylarda kısa yapmışlar...Sonra yılmaz burak antalyasporlu şimdi beşikteşta uzun adam kısa yapmışlar hemen değiştirdim....Uzun lafın kısası bunun gibi değişikliklere karşı değilim ancak gerisine karşıyım..Fakat yapana bir şey söyleme hakkımız yok demokrasik bir ülkeyiz....:) :cool: :cool: :cool:
scream_04
25.Ağustos.2006, 03:36
RENKLER ve ZEVKLER TARTIŞILMAZ...
Bende hile kullanmaya karşıyım...
alper_xxl
25.Ağustos.2006, 16:10
oyun edıtorsuz daha zevklı arkadasım
denizimo
25.Ağustos.2006, 19:15
editoru bende kullanırım ama update için ligi güncelledim en son transferleer filan
spreew
25.Ağustos.2006, 22:11
senin canın çok şey istiyo.ben sadece güncelleme yaparım editör ile
aynen bende sadece güncellemek için kullanırım editörü!!
M.Scofield
25.Ağustos.2006, 23:55
editör sadece gerekli yerlerde kullanılmalı
LaKe
27.Ağustos.2006, 23:41
Ben editörü şahsen sadece GÜNCELLEME için kullanırım. Onun dışında okul ligi falan yapardık okullar açıkken arkadaşlarla. Onda kullanıyordum. Ama asla hile için kullanmadım.