View Full Version : Oyuncu Aranıyor
Quakespq2
14.Ağustos.2006, 17:14
beşiktaş içn iyi bir forvet ve ortasaha oyuncusu verebilirmisiniz 2008 yılındayım turk olması gerekiyor (vv)
kadromu ve oynatma şeklimi veriyim sizde bir yorum yapın lütfen
taktik =ambargov
kadrom
http://depo.codetr.com/kadrom.jpg
Benim Dizilişim
http://depo.codetr.com/oyun.jpg
siz benim yerimde olsanız kimi nerde oynatırsınız.
barcelos
14.Ağustos.2006, 17:17
özgürcan-caner erkin
candeger
14.Ağustos.2006, 17:25
sezer öztürk serkan gedik uğur yıldırım al bunları alemin kralı kartal
Ilhan
14.Ağustos.2006, 17:56
bi kere pancuyu sat derim sana
halil altintop forvet için faydalı olabilir..
bi de yeni çıkan regenlere bak oradan ii bir oyuncu alabilirsin
onun dısında kadron ii.
ibrahim akını banko oynat yakında 15 milyon euroya taliplileri çıkacaktır...
ii fmler dostum
Ilhan
14.Ağustos.2006, 17:58
bi kere pancuyu sat derim sana
halil altintop forvet için faydalı olabilir..
bi de yeni çıkan regenlere bak oradan ii bir oyuncu alabilirsin
onun dısında kadron ii.
ibrahim akını banko oynat yakında 15 milyon euroya taliplileri çıkacaktır...
ii fmler dostum
ayrıca bir sağ kanat bir de dc lazım sana takımda yedek kalan yabancı varsa onu sat dostum
Emurafu
14.Ağustos.2006, 18:44
ya kardes BAK ARSTIR İŞTE KONU ACMANA GEREK YOK
gordon753
14.Ağustos.2006, 18:45
bncede pancuyu sat,kontenjan boşalır.forvete,nihat kahveci,halil altıntop veya serhat akin.bunları alamazsan serkan gedik idare eder.ama bnce sen forvet ve orta saha yerine defans almalısın bu kadroyla 2. tura çıkamazsın şampiyonlar liginde.bol gol atarsın fakat aynı şekilde gol yersin.adem dursun ve kürsatın yerine önerim:önder turacı,younes kaboul.
hp-fm-gs
14.Ağustos.2006, 18:45
Ewet herşey için konu açılırsa bu forumun halini düşünemiyorum....:mad:
Bordo61Mavi
14.Ağustos.2006, 18:54
sat pancu yu al bi tan yabanci
Quakespq2
14.Ağustos.2006, 20:25
herşey için konu açılırmı diyen arkadaşlar siz bence herşeyi bildinizi sanıp hiç bişey bilmiyenlersiniz madem yorumunuz yok mesaj yazmak için mesaj yazmayın foruma hiç bişey olmaz merak etmeyin araştırdığımıda söyleyebilirim tüm mesajlara baktım ama aradığım gibi bişey bulamadığım için açtım okey
hp-fm-gs
14.Ağustos.2006, 21:05
Kardeş hiç gerginlik yapmaya gerek yok.Sen de hakkımızda bişey bilmeden bizleri eleştiriyorsun.Bu sitenin kuralları var.Ona göre hareket edin diyoruz.Suç oluyor.İyiliğinizi düşünüyoruz.Adamın biri sadece 1 mesaj yazmış;birsürü gereksiz konu ihtiyacı açma gereksinimi duyduğundan:mad:hemen atıldı.Önek olsun iye uyardım.Ama artık karışmam.Gerisi adminler ve modların bileceği iş...
RaPoZoF
14.Ağustos.2006, 22:04
Ya bence sezer öztürk'ü al olmadı bende yeni aldım adamı iyi oynuyo orta saha Ali Bilgin...İyi Fmler.. :) :P
MARCO
14.Ağustos.2006, 23:32
izzet akgul ü al
Quakespq2
15.Ağustos.2006, 09:59
Kardeş hiç gerginlik yapmaya gerek yok.Sen de hakkımızda bişey bilmeden bizleri eleştiriyorsun.Bu sitenin kuralları var.Ona göre hareket edin diyoruz.Suç oluyor.İyiliğinizi düşünüyoruz.Adamın biri sadece 1 mesaj yazmış;birsürü gereksiz konu ihtiyacı açma gereksinimi duyduğundan:mad:hemen atıldı.Önek olsun iye uyardım.Ama artık karışmam.Gerisi adminler ve modların bileceği iş...
arkadaş kusura bakmayın :D valla son 4 maçtır berabere kalıyorum delirecem o yüzden sinirliydim bilirsiniz fm sanki bir oyun gibi değil herşeyde etki yapıyor ne demek istediğimi anlamışsındır inş tekrar özür diliyorum.Önerileriniz için tşk Pancu türk oldu o yüzden satmadım kaboul ve önderi aldım adem D unu sattım
KaPaLı
15.Ağustos.2006, 10:20
Dostum Caner Erkini mutlaka al Cafercan Sezer Özgürcan Uğur uçar Al bu adamlarıı en az 10 sene oynatırsın
Hugo
15.Ağustos.2006, 10:22
uğur yıldırım ve caner erkin in aldın mı tamöamdır senin takım...
ali güzeldal ya da ali öztürk de olabilir
Ilhan
15.Ağustos.2006, 10:23
Ewet herşey için konu açılırsa bu forumun halini düşünemiyorum....:mad:
ben zaten bununla alakalı bir öneride bulunmuştum.
bir uyarı gelmesi gerekiyor bence adminlerden
Quakespq2
15.Ağustos.2006, 10:48
Arkadaşlar önerilerinizden sonra kadromu bu hale getirdim
http://depo.codetr.com/kadroyeni.jpg
Ilhan
15.Ağustos.2006, 11:18
yeterli deil
bir sağ kanat alman lazım pancuyu satıp
bir de kaleci alman lazım bence
KaPaLı
15.Ağustos.2006, 11:22
Stekelenburg kaleye al mutlaka adam aşmışşş oynuoo Biraz paran gider ama dğer doğrusu
Quakespq2
15.Ağustos.2006, 12:09
sağ kanatta deniz baykara fırtına gibi esiyor fakat kaleci alabilirim ama bunun için yabancı kontenjanım yok turk bir kaleci önerebilirmisiniz volkan şu anda milli takımın kalecisi (Volkan Ünlü) fenerdeki volkanla karıştırmayın güzel oynuyor fakat yeterli değil ama ben ondan iyi turk kaleci bulamadım sizin bildiğiniz varmı(Not : Pancu 2. Uyruk Turk Olduğu için Kontenjan Yemiyor)