View Full Version : türkiye 3. ligi niye yokk
barcelos
14.Ağustos.2006, 20:31
türkiye 3 ligi oyunda yok bunu sağlayan bi yama bildiğim kadarıyla yok.yada ben bilmiyorum.ingiltere 5. yada 6. liginden takımlar almaktansa kendi ülkemizin üçüncü liginde niye almayalaım.böyle bir çalışma yapmak isteyen varmı yada bu yama warmı?
super_menager
14.Ağustos.2006, 20:55
bende istiyorum böyle bişi. 2.lig b kategorisi var ama 3. lig yok olsa iyi olurdu. Ama illa olsun diye bişiy de yok. Küçük takım istiyosan 2. B kategorisinden al. Yada A. kategorisi.
hp-fm-gs
14.Ağustos.2006, 20:55
Kardeş aslında olması iyi olurdu.Yine türkleri unutmuşlar:mad:.Ama yama yapabilen arkadaşlar devreye girerse yapılabilir...
Hugo
14.Ağustos.2006, 22:19
ben çooook istiyom olasını
mesela ben Kastamonusporu almak istiyorum şimdi editörle mi uğraşacağım??
perpetua
14.Ağustos.2006, 22:55
Bu konuda uzun uzun tartisildi. Daha 1. ve 2. Ligleri adam akilli arastirmak icin yeterli insan kaynagi olmadan bir de 3. lige el atmak arastirma gurubu icin altindan kalkilamayacak bir yuk olur.
umutumut67
15.Ağustos.2006, 00:23
olsaydı gerçekten çok güzrl olurdu...
senderson
15.Ağustos.2006, 00:31
Kabaca düşünsek:
3.Ligde toplam 64 takım var.En az 18 oyuncusu olsa 1200 oyuncu fln ediyorki zaten 3 lig zor oluyor(dur) bide bu çok koyar....
Atakan38
15.Ağustos.2006, 01:22
yaw turkıyede 3. lig die bı seymı war ben bıLe bıLmıom 3. lig oLduunu adamLar nerdn bıLsn
naap can 3. ligi yaa
pazarspor,şaLwarspor,ameLespor faLan butcesını sendn ıster baskan waLLa sahası oLmaz bos bı arsada faLan oynarsın oyunda
50 tane lıg war sec sec oyna
eser3131
15.Ağustos.2006, 01:32
Bu Eski Cm lerde 01-02 - 00-01 Gibilerinde oynayan Vardır Mutlaka - Dünyadaki Tüm Takımlar Vardı Bildğim Kadarıyla Kırklarelispor - burgazsporundan tut Türkiyedeki Bütün En Alt Ligler Vardı - Şu Fm yide Öle Yapsınlar - 2-3 Gb olsun Ama Gene olsun - Bütün takımlar İnce Ayrıntısına Dek Olsa gidersin oturduğun ilçenin Takımını Alırsın - Oynarsın Daha Zevkli Gelir- Ama bunlarla Uğraşacak Adam Yok
Universal
15.Ağustos.2006, 02:00
Bencede ama ben 2. lig için bu yıl araştıracaktım öss girecem gerekli torpillerde vardı artık 2007 yazı iyi bir araştırma yapıp sunarım bencede gerekli bilgi yok biz bile doğru düzgün bilmiyoruz 3. Ligi koymamaları doğal.
KaÇaK_1907
15.Ağustos.2006, 12:25
3. Lİg olsaydı mükemmel kariyerler yapılabilirdi...
zionnais
15.Ağustos.2006, 12:39
atakan sana tamamile karşıım tmm 3.lig ekipleri güçsüz olabilir bütçesiz olabilir zorluklar olabilir ama bunlara amelespor fln diip arsada oynuolar demeni kınadım..
kınamamın sebebi de YalovaSpor da 2 sezon öncesine kadar 3.ligdeydi we amelespor/şalvarspor diildi arsada diil Yalova ATATÜRK Stadyumu nda oynuyodu maçlarını..bu gibi 3.lig takımları da maçlarını 3000-10000 kişilik stadlarda taraftar kitlelerine oynuolar..
tartışma konusuna gelince..eet 3.lig olsaydı çok daa ii olurdu..ama araştırmacıların da bunu yapması zor..bu sene olmamıs..Allah fm07 fm08 e kısmet etsin..
barcelos
15.Ağustos.2006, 13:01
bunu fm nin yapacağını sanmıyorum.ama ii bir araştırmayla iii bir yama yapılabilir
istanbul1453
15.Ağustos.2006, 13:35
Bu konuda uzun uzun tartisildi. Daha 1. ve 2. Ligleri adam akilli arastirmak icin yeterli insan kaynagi olmadan bir de 3. lige el atmak arastirma gurubu icin altindan kalkilamayacak bir yuk olur.
Evet bu ligi araştırmak aslında süper ligden daha da zor..Çünkü süper ligi internetten bile bazı bilgilerine ulaşabilirsin..Ama 3. lig tam anlamıyla kabus olur...Zaten ölee 100 kişide olsa yetmez 3. ligee...:cool:
dnz498
15.Ağustos.2006, 13:55
.çok doğru o kadar eksik varki oyunda bırakın 2 yi 3 ü Süper ligde bile bir çok oyuncu tam olarak tanımlanmamış bile
Atakan38
15.Ağustos.2006, 14:10
atakan sana tamamile karşıım tmm 3.lig ekipleri güçsüz olabilir bütçesiz olabilir zorluklar olabilir ama bunlara amelespor fln diip arsada oynuolar demeni kınadım..
kınamamın sebebi de YalovaSpor da 2 sezon öncesine kadar 3.ligdeydi we amelespor/şalvarspor diildi arsada diil Yalova ATATÜRK Stadyumu nda oynuyodu maçlarını..bu gibi 3.lig takımları da maçlarını 3000-10000 kişilik stadlarda taraftar kitlelerine oynuolar..
tartışma konusuna gelince..eet 3.lig olsaydı çok daa ii olurdu..ama araştırmacıların da bunu yapması zor..bu sene olmamıs..Allah fm07 fm08 e kısmet etsin..
ya her takımın 10000 kısıLık stadı yoq
butun 3. lig takımLarıda yozgatspor,yaLowaspor,bodrumspor deiL
o yuzden geneLde bnm dediim gıbı
hıc gerek yoq bence 3. lige ztn arkadasLarında dedii gibi cok zor oLur
fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 14:24
sen göztepe yi duymadın heralde 3.lig e düşmesine rağmen 7-8 bine oynuyo nese bence3.lig güzel olurdu kariyer açısından 0 dan başlardık bu olay anca her ülkedeki bu site gibi resmi sitelerden sadece kadrolar ve bazı güzel oyuncular hakkında bilgiler yeterli olurdu
ealcom
15.Ağustos.2006, 15:06
3. lig ve diğer bu tarz alt liglerin çok da ayrıntılı olması gerekmiyor zaten. Kariyer yapmak açısından çok iyi olurdu. 2. lig B grubu takımları bile artık bi yerden sonra bayıyor insanı
cengizvarts
15.Ağustos.2006, 16:20
Zaten Türkiye ligi diğeravrupa ligleri gibi kaliteli olsaydı merak etmeyin o zaman amatör liglerimizi bile katarlardı sigames bişey biliyo ki koymyo ama size de hak veriyorum olsa iyi olurdu
Ahmet_77
01.Şubat.2007, 22:19
kardeş sana %100 katılıyorum çok haklısın ii konuştun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
göztepesporun stadyum kapasitesi 63000'dir
bu azmı şimdi
booyaka