PDA

View Full Version : paul le guen fenerbahceyle prensip anlasmasina vardi

legend1907_
14.Mayıs.2005, 17:56
lyonda calistigi 3senede her sene takimi sampiyon yapan sampiyonlar liginde 2 sene arka arkaya yari finale oynatan ayrica fransa kupasini da 3 kere alan 41 yasindaki fransiz teknik direktör fenerbahcenin yöneticisi hakan bilal kutlualp ile prensip antlasmasina vardi.paul le guen istifa ettigi gün sebebini soranlara''yeni idealler yeni heyecanlar ariyorum''cevabini vermisti..ayrica fransiz yildiz Nicolas Anelkanin da bu transfere araci oldugu belirtiliyor.
evet arkadaslar fransiz haber portali l'equpe de spor basininin bir köse yazari aynen böyle yaziyor..

PhotoGrapher
14.Mayıs.2005, 18:12
2 hafta sonra da luxemburgo(r.madrid) gelir derler.Artık transfer gerçekleşmedikçe hiç bir şeye inanmıyorum...

11
14.Mayıs.2005, 18:52
wenger de GALATASARAY la anlaşmış,ribery de aracı olmuş...
bu ne ya!

Steven_Gerrard
14.Mayıs.2005, 18:58
wenger de GALATASARAY la anlaşmış,ribery de aracı olmuş...
bu ne ya!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emirduman
14.Mayıs.2005, 20:12
Daum gibi bir dahiyi Fenerbahçe bırakmamalı... Çok ciddiyim... (b) (b) (b)

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım....

benyaben
14.Mayıs.2005, 20:37
daum dahiyse hagı de albert einstein :mrgreen:

emirduman
14.Mayıs.2005, 22:39
daum dahiyse hagı de albert einstein :mrgreen:

:mrgreen: +1

benyaben
14.Mayıs.2005, 22:44
arada beynim çalışıyo dimi emirduman

legend1907_
14.Mayıs.2005, 22:45
en baba einstein bu durumda lorant oluyor ki 6 kasim günü cevrilen cocuklarin izlememesi gereken filmden sonra..su anda fenerbahcede eksik olan tek sey teknik direktör o da tamamlanirsa güzel seyer olabilir..ayrica benim yazdigim bu haber fransanin l'qeipe gazetesinden bilmiyorum onlarin basini da bizimkiler gibi kolpa mi?

benyaben
14.Mayıs.2005, 22:50
bizimkilerde anlaştılar diye yazıyo lorant adam deil ya

emirduman
15.Mayıs.2005, 03:17
olur mu öle şey canım, belli ki hep çalışıo........

emirduman
15.Mayıs.2005, 03:19
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=833&SubCategoryName=kulupten&Lang=TR

Bir buraya bakın derim ama tabi hocanın aklı bulanmasın die de olablir......

PhotoGrapher
15.Mayıs.2005, 23:44
daum da akıl mı var ki bulansın...

fanatikadnan
16.Mayıs.2005, 00:08
(ı) (ı) (ı)

11
16.Mayıs.2005, 08:45
bu haber çok dolaşıyormuş.tvde de çıktı. galiba fener bu adamla hakkatten ilgileniyor.ama gelmesi bence imkansız.

e_mali
16.Mayıs.2005, 09:38
İnsallah gerceklesir...

apaydin2148
16.Mayıs.2005, 09:53
Bir Galatasaray'lı olarak öncelikle fener'i kutluyorum şimpiyomluğundan dolayı.Guen gelirse Fener CL'de iş yapar heralde ve artık yapsın yıllardan beri Galatasarây'ın mirasını Türk futbolu yedi. Galatasaray'ın kötü olduğu yıllarda şu Fener devreye girsin.

LeHeb
16.Mayıs.2005, 14:20
Bir yalan haber daha...

14.05.2005

Bugün bazı gazetelerde yer alan, kulübümüzün Lyon’un teknik direktörü Le Guen ile ilgilendiği, hatta önümüzdeki sezon için anlaşma sağlandığı yolundaki haberler her zaman olduğu gibi yine tamamen uydurmadır.
“Türkiye kupasını müzemize götüremedik, o halde teknik direktörümüzü müzeye kaldıralım” düşüncesi artık Fenerbahçe’de tarihe karışmıştır. Bazı gazetelerin kaybettiğimiz maçlar sonrası teknik direktörümüzü elindeki metal kaplı çantasıyla göndermeye hevesli olmasının altında, şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda karışıklık çıkartmak ve bu karışıklıktan istifade etmek düşüncesi yatmaktadır.

Süper Lig’de avantajlı bir biçimde lider olarak şampiyonluk mücadelesini sürdüren bir takımın başındaki hocayı gönderip, yerine yeni bir teknik direktör getirmek isteyenlerin hevesleri bu kez kursaklarında kalacaktır. Çünkü Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un önümüzdeki sezon kulübümüzde kalmasına yönelik önemli gelişmeler sağlanmıştır.

Değerli basınımızın bazı temsilcileri, gerçeklerle alakası bulunmayan “götürüp getirdikleri” oyuncu ve teknik direktör haberleri yerine Türk sporuna katkıda bulanabilecek doğru ve ilkeli habercilik yapmaya başladıklarında halkımız rant sağlamak için yazılmış asılsız haberler yerine sadece gerçekleri öğrenebilecekleri haberlere ulaşacaklardır.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=833&SubCategoryName=kulupten&Lang=TR

fanatikadnan
16.Mayıs.2005, 19:20
Bir Galatasaray'lı olarak öncelikle fener'i kutluyorum şimpiyomluğundan dolayı.Guen gelirse Fener CL'de iş yapar heralde ve artık yapsın yıllardan beri Galatasarây'ın mirasını Türk futbolu yedi. Galatasaray'ın kötü olduğu yıllarda şu Fener devreye girsin.
ya adamlarda o kadar para var,meteliksiz Galatasaray'ın yaptığını yapamıyorlar.ŞAŞIYORUM ya...FB li arkadaşlarım sizce Fener suç kimde??takım damı?yönetimdemi?TD demi?

apaydin2148
16.Mayıs.2005, 19:52
TD'den kesin.ayrıca fener'de ruh yok.takım ruhu olmadan sadece parayla bu işler olmaz.GS'nin en fakir olduğu yılda bile(şimdi) takım ruhu var ve bu ruhla yeteneği birleştirince başarı geliyor.Ama fenerde bunu göremiyorum.FB'li arkadaşlarda benle aynı görüşte sanırım

capriceman
17.Mayıs.2005, 00:43
Siteden en çok ilgimi çeken vede ilginç gelen kısım ;

?Türkiye kupasını müzemize götüremedik, o halde teknik direktörümüzü müzeye kaldıralım? düşüncesi artık Fenerbahçe?de tarihe karışmıştır.

Ciddi bir yorummu bu ? Yoksa şaka mı?

11
17.Mayıs.2005, 03:58
Siteden en çok ilgimi çeken vede ilginç gelen kısım ;

“Türkiye kupasını müzemize götüremedik, o halde teknik direktörümüzü müzeye kaldıralım” düşüncesi artık Fenerbahçe’de tarihe karışmıştır.

Ciddi bir yorummu bu ? Yoksa şaka mı?

cidden ya ben de gülmekden geberdim bu söze.yani böyle bi düşünce varmış ama artık yokmuş,kendi ağızlarıyla söylüyorlar.alem bunlar valla.

Navras
17.Mayıs.2005, 16:19
TD'den kesin.ayrıca fener'de ruh yok.takım ruhu olmadan sadece parayla bu işler olmaz.GS'nin en fakir olduğu yılda bile(şimdi) takım ruhu var ve bu ruhla yeteneği birleştirince başarı geliyor.Ama fenerde bunu göremiyorum.FB'li arkadaşlarda benle aynı görüşte sanırım

rakip takımlar fener ve galatasaraydan korkmasaydı(formalarından) trabzon 20 puan fark atardı iki takımada. fenerde ruh yokta 2 sene üst üste şampiyon olmak üzre. daum adam olsaydı biz çoktan turu atmıştık 100 gs yılında.fenerde hırs var gs dede geçmişten gelen rüzgar.

apaydin2148
17.Mayıs.2005, 16:28
eğer takım ruhu olaydı bügün Fener'in en azından uefa kupası vardı bana göre.kadro çok iyi ama bi türlü avrupada başaramıyorlar

fanatikadnan
17.Mayıs.2005, 18:25
eğer takım ruhu olaydı bügün Fener'in en azından uefa kupası vardı bana göre.kadro çok iyi ama bi türlü avrupada başaramıyorlar
ya diyorum avrupada şike yok ondan olmuyo diye ama anlamıyosunuzki :mrgreen:

capriceman
17.Mayıs.2005, 18:29

Avrupa Kupası maçında yapanlarda var merak etme...

fanatikadnan
17.Mayıs.2005, 22:23
bari FB nin her maçına o hakemleri verseler..bari bi kaç maç kazanırlar :mrgreen: (b)

tolginho
17.Mayıs.2005, 22:39
bir kulübün resmi yayın organında böyle bir haber çıkmasını garipsedim.

fanatikadnan
17.Mayıs.2005, 22:45
bir kulübün resmi yayın organında böyle bir haber çıkmasını garipsedim.
buna benzer bişey GS nin Conceicaoyu alacağı zaman başına gelmişti.resmi sitede anlaşıldı demişlerdi ama herşey bitmemişti!!ve bu yüzden Conceicao ya her konuda boyun eğilmek zorunda kalınmıştı!!

Navras
18.Mayıs.2005, 00:18

inşallah gs maçında hakem fenere beleş bi penaltı verir,montragonu atar bide gs nin golunu saymaz. işte o zaman kesinleşçek fenerin şike yaptığı.yoksa böyle bol keseden sallamak çok basit.

klubun internet sitesi milletin gözünü boyuyo bana kalsa 2 maçlığına PVH td oyuncu olsa fener yine şampiyon olur

RubenMartin
18.Mayıs.2005, 00:49
avrupa işi vizyon işidir... Fenerde bu yok... İsterse Mourinho gelsin yine bi şey olmaz.. Ama tr liginde kalite yok mücadele yok malı götürüyorlar..