Log in

View Full Version : Yenilerin Performansı!

paco
15.Ağustos.2006, 18:03
Arkadaşlar buraya herkez takımlarına yeni transfer olmuş oyuncuların performanslarını, hayal kırıklığı yaratanları, çok iyi olan veya olacakları yazsın ....
mesela ben ilk yorumu yapayım bjk de nobre çok faydalı olacağa benziyor yanına ricardinho ve klebersonla birlikte samba yapacağa beziyorlar ... galatasarayda ki carrusca belli ki teknik bir oyuncu ancak daha yorum yapılacak kadar oynamadılar... f.b deki tümer bjk deki formunu devam ettireceğini kanıtladı ... kayserideki tolsedo yu hatırlarsanız büyük tarnsfer diye nitelendirmiştik (forumda ) herkez aynı fikirdeydi ama çok farklı bir oyuncu olmadığını gördük ama tabi bakarsınız kendini toplar ....

ozgrkc
15.Ağustos.2006, 19:19
Bjk ve Gs bu gençlerle oldukça iyi işler yapacak...Delgado tam bi oyun kurucu... takımın beyni gibi ki bunu ilk maç ta alınan sonuçla gördük... Gs de transferlerden çok bu sene gençler damga vurack ta ki ismi geçen ön libero lardan biri alınana kadar... Fb için ise artık alınsın şu yabancılar diyorum ve kim ne derse desin Türkiye ligi nin en flaş ve en yararlı transferini yaptık(Tümer) ... Ts için se işler o Lazaroni olduğu sürece kötü gitçek...ama Marcelinho transferi oldukça iyi oldu (ailton gibi olmasın da :S)... tek temennim 4 büyükler de kayseri de avrupa da başarılı olsun...

Laz_Asker_61
15.Ağustos.2006, 19:22
fahri delgado olumlu futbolları ile çok iyi 2 transfer olduklarını gösterdiler
nobre faydalı olur ama hiç sevemedim onu sevemem de
baki kendini geliştirmez ise formadan mahrum kalabilir
burak zaten süper bir genç yetenek
serdar kendisini geliştirmeli
ricardinho gelirse nasıl oynar bilemem oynamadan da yorum yapamam

senderson
15.Ağustos.2006, 19:25
Tümer "Alex le birlikte oynayamaz" diyenleri haksız çıkardı ve böyle devam edecektir.Ama çoğu Fenerbahçeli onun bjk karşısındaki maçına göre yorum yapacak....

SYLaR
15.Ağustos.2006, 21:34
Ardanın gösterdiği performansa bakarsak carrusca transferinin boşuna yapılmış olduğunu anlayacağız

nekop
15.Ağustos.2006, 21:35
marcelinho iyi bi oyuncu takıma alıştıkca daha iyi olacaK bence...

SaMaNYoLu
15.Ağustos.2006, 21:39
tek Transferımız Carrusca Onuda tamamen ızleme şansı buLamadık ama kaliteli Futbolcu Kendını belli edıyor..

m_o_11
16.Ağustos.2006, 01:20
Tümer Cok Faydalı bi futbolcu ama alex ve tümer beraber oynadıgında karsı takıma ileride basmak için sadece aurelio ve appiah var. zaten bu iki oyuncunun formları son zamanlarda düşük. böyle olunca. rakip takımlar kolayca yarı sahamıza yıkabiliyorlar oyunu. eger, alex in yerinde daha mücadeleci bi futbolcumuz olsa fenerbahce daha az pozisyon verir takımlara. ayrıca tümer. gol yollarımızda daha da etkili olmamızı sagladı.
ugur boral .gercekten kaliteli topcuymus. beklediğimden ii cıktı. 55 . dk tümer in oyundan cıkarmak için yeterli kaliteye sahip bi futbolcu.cavcav ı yanıltıcak bu cocuk.
aslında fener en ii transferleri gencleri oldu. CAn arat ve kerim bası cekenler arasında. ilk defa ciddi maclarda izleme sansı buldugumuz için yeni transfer olarak grüyorum. ikisi de cok ii futbolcu. kerim varken serkan daha cok yedek kalır . kerim serkan a göre cok kaliteli bi futbolcu. en azından kafasını kullanıyor. orta acabiliyor, ve şimdiye dek gereksiz bi kart görmedi.
can arat sa bence luciano geldinde yedek kalması yerine önderin yerinde oynamalı. can ile nder kıyaslarsak. ikiside hava toplarında gayet basarılı. ama can daha yeni ve cok rahat bi şekilde önder i gecer bu konuda.birebirde ve kademe girmekte ise can nder den cok daha ii. önder in kiev macındaki hatalarının hepiniz görmüssünüzdür. hem cok yavas kalıyor. hemde ümit le beraber cok fazla kademe hatası yapıyor.

Delgoda bana sorsanız cok kaliteli bi futbolcu gibi gözüküyor. keske fenerbahce de alex in yerinde onu izleme sansımız olsaydı. besişktasa cok faydası olur.
carrusca da gs için faydalı bi transfer deil gibi ama oda kaliteli futbolcu. oyun içinde kendini belli ediyor ama gs nin ihtiyacı var mıydı yok muydu tartısılır.

marcelinho ya gelince ise ben pek umutlu deilim. bana balon, şişirilmiş bi futbolcu gibi geliyor. tabi inş. ts ye faydalı olur.marcelinho yerine yattara yı oynatsa daha ii .tr ligindeki en ii yabancı oyuncalardan biri.

cfc4ever
16.Ağustos.2006, 11:04
Aslına kulüp bazında bakıldığında en iyi transfer Trabzon tarafından yapıldı. Ama trabzonun oynadığı 2 lig maçında yeni gelen Marcelinho'nun alışmak için biraz zamana ihtiyacı plduğunu gördük. Zamanla Lazaroni ilk 11'ini oturtur, Marcelinho'yu da hedef santrafor değil de, gerçek yeri olan Forvet arkasında oynatırsa tam performansı alır.. Ama bana göre Zenit'e giden fatih de Trabzon için sezonun en büyük eksisi..
Gs'da Carrusca hakkında yorum yapabilmek için biraz erken. Oda takıma alışırsa, ligin başında gördüğümüz takım oyunu benimsemiş ve genç jenerasyonu deneyimli futbolcularla kaynaşmış bu kadroya çok katkıları dokunur.. Üstelik Okan ve Tolga gibi 2 takviye daha oldu takıma.. Ama Gerets'in tüm ısrarlarına rağmen hala bir ön libero eksiği var.. Bu eksiği bi şekilde kaparsa gs, kadro tam olacak..
Bjk, sezon öncesi en çok transferi yapan takım.. Baki Mercimek, Marcio Nobre, Matias Delgado, Runje ve Burak Yılmaz transferleriyle oldukça güçlendi bjk. Ricardinho Transferi de gerçekleşebilir bikaç gün içinde.. Üstelik kadroyu bozan iki oyuncu birden(Tümer/sergen) gönderildi. Bu sene yine sezon başı tökezlemezlerse ben bjk'nin iyi işler yapacağına inanıyorum. Özellikle de Brezilyalılarının performansını çok merak ediyorum. Hatta bu sezonun gol kralı adayım Gökhan Güleç :D
Gelelim fener'e.. Kadrosu Türkiye için zaten abartı olan fener geçen sene Avrupa'da ve ligde yaşadıklarını telafi etmek için önce Daum'u gönderdi ki, fener'in yaptığı en akıllıca hamle de buydu. Sonra takıma bedelsiz olarak Tümer Katıldı, sonra da Uğur Boral. Son olarak da Oliveira ve Lugano gelecek ve transfer tamamlanacak.. Tümer, Alex'le birarada oynayamaz dendi, adamlar takır takır oynuyorlar. Zico geldi kadroda gençlere şans tanınmaya başlandı.. Müzmün yedek semih kadro oyuncusuna dönüştü. Can Arat diye bir genç Dinamo Kiev'e karşı stoper oynatıldı. Tüm bu hamleler geleceğe dönük ve oyuncuların kendilerine güven kazanması için bulunmaz bir fırsat.. Lugano da yetenekli bir stoper. O da yaralı olabilir ama sanırım Dinamo Kiev rövanş maçında oynayamacak. Bekleyip fener'in bu sene neler yapabileceğini göreceğiz..

LaKe
16.Ağustos.2006, 11:38
Carrusca'yı daha pek izleyemedik. Ama o bölgede Arda ile rekabet halinde olacağı bir gerçek ;)