PDA

View Full Version : Federasyon’dan Ses Seda Yok!

Koray Düşova
16.Ağustos.2006, 00:57
Türkiye Futbol Federasyonu sitesi gerek görsel gerekse içerik olarak sizce ne kadar kaliteli? belirli bir konsepte oturtulamayan Türkiye Futbol Federasyonumuzun sitesi bana göre çok basit gözüküyor.Site açıldığından bu yana,düz bir site görüntüsü ile taraflı tarafsız tüm kesimi hayal kırıklığına uğratmış bir site profili çiziyor...

İnternet’e hangi bakış açısından bakıyorsunuz? Sadece bir eğlence kolu olarak mı görüyorsunuz? Bence internet sadece bir eğlence yolu değil, bugün global kesimin faydalandığı bir araçtır,bir iş sektörüdür,haberleşme alanıdır,bilgi kaynağıdır…

Ülkemiz futbolunu tanıtan bir İnternet sitesi biliyormusunuz? Herhalde herkes Türkiye Futbol Federasyonu’nun Resmi sitesi www.tff.org ‘u telaffuz eder.Başka bir site yok çünkü,evet Türkiye Futbolunu tanıtan başka bir site yok ! gerçi Federasyon’un resmi sitesi de Türk futbolunu ne kadar tanıtıyor ,ne kadar bilgi veriyor tartışılır ama bence Türk futbolununun tanıtımını İnternet yoluyla yapamıyoruz.

http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/kose/tff1.jpg

Devamı Linkte:

http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&koseno=185

Burak Duran
16.Ağustos.2006, 01:13
çok güzel bir yazı eline sağlık

Universal
16.Ağustos.2006, 01:17
Yazını beğendim ama TFF bir türlü sevemedim genelde Basketbol fedarasyonun sitesine giriyorum hatta üyeyim bana sık sık mail atıyorlar TFF uzun süredir bakmadım şimdi senin yazın için bir daha bakacam.

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2006, 01:19
Gerçektende site cok basit görünüyor artık devir sanal devri böyle seylere önem vermeleri gerekir insan uefa nın sitesine girince içi acılıyor buraya girincede kararıyor ;)

Koray Düşova
16.Ağustos.2006, 01:20
Yazım bir kenara burda esas sorun gerçektende TFF sitesinin 20 dolarlık bir siteye benziyor oluşudur,arayüz ve içerik bakımından site tasarımı yapan arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır ama can sıkıcı bir görüntüye sahip,diğer federasyon sitelerinin yanında komik gözüküyor,yazımda belirttim...

Universal
16.Ağustos.2006, 01:21
Katılıyorum zaten sanki bedava host'tan yapılmış bir site şuan piyasadaki bazı bedava siteler bundan daha iyidir.

Burak Duran
16.Ağustos.2006, 01:22
berbat bir site açıkçası

Sekopej
16.Ağustos.2006, 01:24
Hadi tasarımı falan geçtik bari istediğimiz bilgilere ulaşabilsek. Sanırım bu işle uğraşmak hiç akıllarına gelmiyor...

Koray Düşova
16.Ağustos.2006, 01:27
Ben Türk'üm ülkemin formasını satın almak istiyorum,bunu Federasyon'dan temin edebilmem gerek Dışarıda ki ülkeler gibi ama böyle bir imkan yok,en yakın Nike mağazasına gitmem gerek olacak iş değil...

Kuvvetmira
16.Ağustos.2006, 01:31
Doğru!! Gerçekten berbat bi site..çok daha iyisini yapabilirler;)

Universal
16.Ağustos.2006, 01:34
Ben Türk'üm ülkemin formasını satın almak istiyorum,bunu Federasyon'dan temin edebilmem gerek Dışarıda ki ülkeler gibi ama böyle bir imkan yok,en yakın Nike mağazasına gitmem gerek olacak iş değil...
Bazı Nike mağazalarında forma bile yok!

ibo
16.Ağustos.2006, 02:01
adamın tek yaptığı tabloların içne resim ve yazıyı koymak olmuş :( kötü bir tasarım...

LaKe
16.Ağustos.2006, 11:41
Ellerine sağlık Koray Abi. Çok güzel bir yazı.

senderson
16.Ağustos.2006, 12:49
Istanbulun İl Temsilciliğinin sitesi çok güzel.Sadece Amatör kulüpler için olsa bile...