View Full Version : Pele Fener'e geliyor!
fenerbahce_1907
16.Ağustos.2006, 11:09
100. yılında taraftarlarına müthiş sürprizler hazırlayan Fenerbahçe'nin en büyük 'bombası' futbol efsanesi Pele olacak. Kulübün 100. yıl kutlamalarına gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olan Brezilyalı yıldızı davet eden sarı-lacivertliler 'olumlu' yanıt aldı. Zico ve Alex'in Pele'yle özel olarak görüştükleri ve yönetimin talebinin gerçekleşmesi için aracı oldukları kaydedildi. Pele'nin de ısrarlar karşısında dayanamadığı ve teklife 'evet' dediği bildirildi. 100. yılını görülmemiş törenlerle kutlamak isteyen Fenerbahçe'nin özel şöleninde 'Beyaz Pele' lakaplı Zico'yla esas Pele'nin buluşması merakla bekleniyor. Sarı-lacivertli kurmayların bununla da yetinmeyeceği ve futbol dünyasının çok önemli bazı isimlerini de Türkiye'ye getirmek için uğraştıkları kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.
meddah
17.Ağustos.2006, 13:40
Bir an transfer haberi sandım.
Hani "Fenerbahçe Transfer Haberleri" başlığı okundukça pek de yadırganacak bir durum değil..
baron
17.Ağustos.2006, 14:06
Pele 100.yılda fb sahasında birkaç hareket yapsın bari....
ÇocuksuMavi
17.Ağustos.2006, 15:20
güsel düsünce;)
cfc4ever
17.Ağustos.2006, 20:25
Pele bu haliyle bizi gömer yemin ederim. Yetmiş küsür yaşında ama babamdan genç duruyor. Şükrü Saracoğluna gelse kralını tanımaz, zaten kral o;;) ..
nart_susruko
17.Ağustos.2006, 20:46
Bir an transfer haberi sandım.
Hani "Fenerbahçe Transfer Haberleri" başlığı okundukça pek de yadırganacak bir durum değil..
bende td olarak filan geliyor sandım, maradonaya inat açıklama yapmıştır diyordum ki kutlamalara geliyormuş..:D
m_o_11
18.Ağustos.2006, 02:47
gelecek kişi sadece pele deil, baska ünlü futbolcularda var. beckenbaeur ve bi kac kişi daha. 100.yıl etkinliklerimiz cok ii olacak. inş. kupalarımızı da alırsak muhtesem bi sene olur