PDA

View Full Version : Hayatımın en büyük hatası Fenerbahçe !!

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 11:58
Fenerbahçe’nin tek sorunu Nicolas Anelka, takımın huzurunu altüst etmeye devam ediyor. Fransa’nın en çok izlenen kanalı TV 5’e konuşan Anelka, hayatındaki en büyük hatanın F.Bahçe’ye gelmek olduğunu itiraf etti.

Deneyimli golcünün bu cümlesini arkadaşlarıyla geçirdiği bir akşam yemeğinde öğrenen Başkan Aziz Yıldırım’ın küplere bindiği söyleniyor.

İstanbul’dan ayrılmak istediğini birçok kez dile getiren Anelka, antrenmanlara çıkmamanın yanı sıra sözleri ve davranışlarıyla da bunu açıkça belli ediyor. Başarılı futbolcunun bu hali, ilk başlarda; kendisini isteyen Portsmouth’un bir oyunu olarak yorumlanmıştı. Huzursuzluklarla dolu günler geçirerek kendisini sattırmayı planlayan Anelka’nın, çalışmalara da katılmayarak 20 milyon Euro olan bonservis bedelini Portsmouth adına 7 milyon Euro’ya düşürmeyi amaçladığı iddia edilmişti.

Yaşanan son olayın Aziz Yıldırım’ın sabrını taşırdığı bildirildi. Gittiği her takımda ‘sorunlu oyuncu’ profili çizdiği vurgulanan Anelka’yla alakalı olarak Yıldırım’ın da sert bir tavır aldığı kaydedildi. Yıldırım, “Ben oyuna gelmem, F.Bahçe’yi de kimsenin oyununa alet etmem.” diyerek, sözlerine şöyle devam etti: “Gerekirse kenarda oturturum; ama istediğim fiyat getirilene kadar onu bir yere bırakmam. Ona kiminle uğraştığını öğretirim.”

TV 5’deki açıklamalarında F.Bahçe’den mutlaka ayrılmak istediğininbelirten Anelka, “Bazen her şeyi göze alıp Fransa’ya kaçmayı düşünüyorum. Ne olacaksa olsun diyorum.” dedi

e_mali
17.Ağustos.2006, 13:43
Hic durma Anelka. Nereye gidiyosan git.

il phenomeno
17.Ağustos.2006, 14:24
anelka neden bu hale geldi.....

takımda bana brezilyalılar top atmıyor diye açıklama yapmıştı..gerçeklik payı varsa ki olabilir...

hoojdonk ta boyle koparıldı takımdna..

senderson
17.Ağustos.2006, 14:26
hooijdonk takımdan sürtüşmlere nedeniyle gitti.İnşallah nicoıda gider.Yerinede bir brezilyalı gelir(Ricardo Nerdesin??)

Gravity
17.Ağustos.2006, 15:17
İlk defa Aziz Yıldırım'a katılıyorum. Anelka gibi adamlar ancak bu dilden anlar. Hatta yedek oturmak ne kelime, direkt Paf'la çıksın antrenmana yüzsüz herif. Sen gittiğin her takımda problem çıkartmışsın zaten bir de kalkıp böyle bir cümle sarfediyorsun. Yuh yani.

Laz_Asker_61
17.Ağustos.2006, 15:19
bilindik anelka işte her takımda sorun çıkaran bir oyuncunun burada çıkarması da normal

ibo
17.Ağustos.2006, 16:23
FB bu Anelka yı alırken bunları da düşünmeli hazırlıklı olmalıydı. çünkü her takımda yapmış bu güne kadar bu davranışlarını... Aziz Bey e ilk kez katılıyorum. madem anelka böyle muamele yapıyor FB ye FB de ona göre Muamele yapar...

dick
17.Ağustos.2006, 16:32
Ben aziz yıldırım yerinde olsam yüksek fiyat istemem direk satarım.Zaten para sorunu yok fenerbahçenin böyle huzursuzluk olacağına satarım kurtulurum adamdan.

dinaMYt
17.Ağustos.2006, 16:34
ortega van hooijdonk anelka.. liste uzamaya devam ediyor fb yönetiminin ve teknik heyetlerin hiç mi suçu yok acaba?

Burak Duran
17.Ağustos.2006, 16:39
anelkanın değilde fenerin en büyük hatası bence

KaPaLı
17.Ağustos.2006, 16:42
Gitsin yaa nereye gidiosa Gİtsin

ibo
17.Ağustos.2006, 16:43
anelkanın değilde fenerin en büyük hatası bence

evet haklısın sonuçta anelka yı alırken FB onun ne kadar sorunlu olduğunu biliyordu ama buna rağmen kumar oynadı...

Kuvvetmira
17.Ağustos.2006, 16:48
Bi de müslüman bu anelka ya:( eğer haberler doğruysa yazık!!

m_o_11
17.Ağustos.2006, 16:52
defol gitsin artık su takımdan. tüm düzeni alt üst ediyo. satılması gerek acil yada versin kendi parasını bonservisini satın alsın

Sekopej
17.Ağustos.2006, 16:52
Hatasız kul olmaz
Hatamla sev beni....:D

Neyse Anelka fiyatını düşürmek için bunu yapıyor, her gittiği takımda yaptığı gibi. Ama burası FB. Ortega'ya gelirsek sözleşmesi devam ederken bıraktı gitti ve sonucunu hepimiz biliyoruz ne olduğunu. Hooijdonk daum'la arası bozuk olduğu için gitti. Yönetimle bir sorunu yoktu. Giderken de ne FB ne kendi bir zarar gördü. Anelka efendi şimdi fiyatı düşsün diye böyle oyunlar ediyor. Bence Aziz Yıldırım duruşundan vazgeçmesin. İstediği fiyat verilmezse satmasın. Kaçıp gitmek öyle kolay mı? İstiyorsa kaçıp gidebilir. Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam bi yere göndermem kadroya da almam 2 sene bo boş oturur ondan sonra ne takım bulabilir kendine ne futbol oynayabilir....

ibo
17.Ağustos.2006, 16:53
Bi de müslüman bu anelka ya:( eğer haberler doğruysa yazık!!

müslüman olması ile ne alakası var? bu ülkede de milyonlarca müslüman var senin mantığından gidersek bizim ülkenin çok huzurlu ve suç oranının çok az olduğu bir ülke olması lazımdı...

Jesus_FB
17.Ağustos.2006, 16:56
sokakta görsem suratına tüküresim var bu kadar da nankör olunmaz

LaKe
17.Ağustos.2006, 18:44
Sanırım Anelka'nın bu açıklamaları kimseyi şaşırtmamıştır. Anelka, bunu hep yapıyor ;)

Frank_Castle
17.Ağustos.2006, 19:03
Buna benzer açıklamaları daha evvelde duymuştuk.

TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 19:30
Bu işte porstmouth un parmagı var ayrıca Anelka yı zarar etmeden gerekirse maliyetine Aziz Başkan bırakmalıdır onun yerine Ricardo Oliveira gelirse muhtesem olur

cfc4ever
17.Ağustos.2006, 20:11
Olayın En saçma tarafı da Türkiye'ye gelmekle hatam yaptım demesi.. geldikten 1 buçuk sene sonra dank ediyo yazık.. Ya gitsin paflarla takılsın yada fb yüzme klübüne üyeliği yapılsın:p . Boylu poslu adam iyi yüzücü olur ondan canm..:D :D

nart_susruko
17.Ağustos.2006, 20:36
adamın dediklerine bişey diyeceğim yok oynadığı heryerde huzursuzluk çıkartıyor..
anlamadığım bu adam niye hep bu konularda kendi ülkesinin basın organlarına konuşuyor..

ozgrkc
18.Ağustos.2006, 01:40
Anelka dan fazla zarar etmeyiz giderse ... verdiğimiz parayı alırız da Aziz başkan biraz daha bşiler koparmaya çalşıo=) benm düşüncem böyle adamları kaldırabilcek Zico nun yanına ünlü biri gelmedi... nazlarını çekebilcek mesela... bulunması zor ama denenmeli... Ortega ları Hooijdonk ları Anelkaları getirebilmek ne kadar zorsa beslemekte zordur...

m_o_11
18.Ağustos.2006, 02:38
artık gitsede yerine ii bi futbolcu alsak. bu adamın nazı öldürcek aziz i. 10 milyon euro veren vardı. satarız umarım hmn

EreN
18.Ağustos.2006, 12:30
git o zaman kardeşim bi klüp bulup

baron
18.Ağustos.2006, 12:57
anelka fb ye gelmekle hata yaptığını daha yeni açıklıyor...
çok ilginç...
böyle adamları böyle takımlarda oynatamayız...
anelka Türkiye liginde kime gelse oynamaz...
onun yanına onun tarzında futbolcular lazım....
bu tarz futbolcularda kimsede yok....

TüMeR_yAğıZ
18.Ağustos.2006, 13:51
anelka zaten problem çocuk gibi bişeydi.herkes burada yeniden doğar diyordu özellikle bugünlerde onun bir an evvel gitmesini isteyenler öyle yazıyordu.fenerde gerçekten iyi bir ortam yakalayabilirdi ama brezilyalılar ile anlaşamadı herhalde.hayırlısı olsun artık fenere pek bir yararı dokunmaz şampiyonlar ligi olmazsa.

Kralatti
18.Ağustos.2006, 16:50
BUGUN Daily Mirrorda OKUDUM. Boltanda nicolasi istiyormus. Fener bu adami herturlu satar ama zarara girer. Kar edemez

ibo
18.Ağustos.2006, 17:23
klüp bulayda 20 milyon verecek klüp bulmak zor...

Sekopej
18.Ağustos.2006, 17:27
Bi şekilde para kazanır Fb bu transferden ama fiyatını düşürmek için böyle şeyler yapıyorsa ben hiç gitmesin pafla antrenmanlara çıksın isterim. Oliviera geldiğine göre artık Anelka'ya ihtiyaç kalmadı. Owen bu sezon forma giyemeyecekmiş belki Newcastle tekrar isteyebilir ama FB'nin belirlediği bir fiyat var bu artık 20 mi 10 mu bilmiyorum ama o fiyatın altında satmayacaklardır. Burası Fenerbahçe öyle her istediğini yaptıramaz Anelka efendi burda....

Ilhan
18.Ağustos.2006, 17:28
fener bu sekilde buyuk oyunculardan kayıp yaparsa sonu kotu. ii ki oliviera kiralık geliyor anelka gidince yerine gelecek adama para kalır

Berkaiser
18.Ağustos.2006, 19:59
Fenerbahçe'nin en büyük hatası da Anelka'yı almak oldu zaten.

SaMaNYoLu
18.Ağustos.2006, 22:17
uLan geldıgım takım Kımdı? Sankı realden dırekmı geldın trye altı üstü kume dusmemeye oynayan takımdan geldın... Şampıyonlar lıgınde oynuyorsun Fenerbahce gıbı bır markada oynuyorsun hala daha konustuklarını bıLmıyorsun o kadar ıyı futbolsun neden Kımse ıstenılen parayı verıpte senı Almıyor? böylelerıne ekmek yedırıyoruz bızede yazıklar oLsun.

Scocco
18.Ağustos.2006, 22:20
Anelka'nın zaten hayatı hatalarla dolu. Onu alan kulüpte hep hatalı oldu. Real, PSG son olarak da Fenerbahce...

Universal
18.Ağustos.2006, 22:21
Gelmeden önce düşünecektin 1.5 yıldır ondan burdasın dimi...

ForsakeN
19.Ağustos.2006, 00:41
Herife bak be.Futbolunun en kötü olduğu dönemde seni bağrımıza bastık,milli takıma kadar yükseldin.Şimdi de en büyük hatam Fenerbahçe diyorsun.Asıl Fenberbahçenin hatası senin gibi nankör bir adamı almak olmuştur.bunu iyi bil.:mad: :mad:

Comanche72
19.Ağustos.2006, 04:10
şimdi aklıma anelkanın italyadaki milanla yapılan maçtaki performansı geldi aklıma
demek para içinmiş o mücadele(avrupada bi kulüpe gitmek için yani)