Log in

View Full Version : türkiyeye yıldız oyuncu getirmenin sırları

umutumut67
18.Ağustos.2006, 20:29
herkes şikayet edip durur yıldız futbolcu getiremiyorum diye. ama ben bu tezi yıktım artık. yıldız oyuncularda türk takımlarına tıpış tıpış geliyorlar.benim galatasarayıma ilk sene guti bile gelmem diyordu. ilksene emre belözoğlu ve uğur yıldırım gibi isimlerle kodroyu güçlendirdim.
şl. de gruptan çıktım hemen elendim. lig şampiyonluğu ve kupasını aldım ve anladımki yıldız oyuncular kulübün tanınırlılığına göre kulüplere geliyorlar. neyse baktım guti bu sefer geldi bana 2.senemde uefa lig kupa ve süper kupayı aldım. tabi doğal olarak tanınırlığım arttı. benim komşumda messi,drogba,owen,baptista,defoe,gibi isimleri fenere getirdi ve bende bombayı patlattım ferdinandla anlaştım ocak ayında gelecek bana mascheranoyuda almıştım ss atarım ferdinandın gelince.
bide sözleşme imzzalatırken kadro durumu bölümü var baktımki as oyuncu dersem ferdinand gelmiyor ama anahtar oyuncu dersem geliyor bunuda göz önünde bulundurun.

serhatarda
18.Ağustos.2006, 20:35
Allah Allah sen aşmışsın kendini ya.

umutumut67
18.Ağustos.2006, 20:45
işte ferdinand galatasarayda
http://img330.imageshack.us/img330/9325/ferdirc6.png

Emurafu
18.Ağustos.2006, 21:21
yaaaaa arkadas hile yapıyor belli
1) bu kadar parayı nerden buluyor
2) oyuncu nasıl geliyor hele ferdinand
3)lütfen hile yapmayın

Eray Dengiz
18.Ağustos.2006, 21:24
Herşey para değil ki!
Sen başarılı olunca Adriano'da gelir, İbrahimoviç'de gelir hatta Chelsea başkanı bile gelir.
Arkadaşlar şu hile konusunu her konuda açmayın. Bu futbolcuları getirmek hayal ürünü fln değil..

umutumut67
18.Ağustos.2006, 21:25
sattığım adamların resimlerini göndercem şimdi bide ondan sonra konuşda göreyim.lütfen emeğe saygı getiremiyosan getireni alkışla.
teşekkürler ermoon kardeş.

http://img90.imageshack.us/img90/2803/r5u5at1.png
http://img402.imageshack.us/img402/5148/wrrwwr4.png

Emurafu
18.Ağustos.2006, 21:37
bilmiyorum ferdinand nasıl geldi bizde anahtar diyoruz gelmiyor
kacıncı yıldasın

umutumut67
18.Ağustos.2006, 21:40
3 senem kardeş scoutdan baktım tanınırlığım 9580 gibi bişi chelseaye baktım 10000 onun için geldi. kulübüm dünya çapında oldu.

crazy_engin88
18.Ağustos.2006, 21:42
Anakonda önyargılı olma - Arkadaş Hile Yapmıyor - Tanınırlılık demiş Herkes Onun Orjinal Adı İTİBAR - Umutumut67 Kardeşim Gayet başarılı Olmuşsun - GS yi Bayaa Coşturmuşsun Kupalar felan - İtibarın Arttıkça Her Oyuncu Gelir - Ben Fenerle 3. ve 4. senemde 2 Defa Üstüste cl ve Super Cup Aldım Takımı Görmeliydiniz - philips - Robin Van Persia - leo Messi ve Daha Bir Sürü Yıldız Oyuncuyla Doldurdum - umut Tekrardan tbrkler iyi İş Çıkarmışsın

erdemerok
18.Ağustos.2006, 22:12
takım reputatıon u
hoca reputatıonu
takımdakı yıldız sayısı
maas catısı
favorı veya dıslıkes klup ıolma

bu 5 ı onemlı gerısı hıkaye

adrıano yu getır bak anında kakada gelebılecekler lıstesınde olur
paran sınırsız takım ünü worldwıde olsun
takımda yıldız yoksa ve senın ünün dusukse yıne gelmesı zor

yukardakı 5 ı yeterlı kıtap yazmya gerek yok:)

mesut58
18.Ağustos.2006, 22:19
kardesler ben de super kupa uefa kupası felan aldım ve sonra sampion kulüpler kupasını aldım ondan sonra fenerbahceye owen sonraki sezonlarda ise martıns si aldım ferdinantı bende almıstım bole

niceray
18.Ağustos.2006, 23:02
ewet arkadaslar adamlar tanınırlığa göre gelio
mesela ben eğer tanınırsam adrionayu bile getiririm demiştim yaptım
ama rio ferdinandın favori klübü man utd gs ye nasıl aldım ama tebrikler
bide bi yorum yazarken basta önyargıyı kafamızdan atalım lütfen
BİZ KARRRDEESİİZZZ

nekop
18.Ağustos.2006, 23:15
ben trabzonspora bu zamana kadar mutu,tevez,anelka,nihat,bojinov,emre,ronaldo,aimar ,messif.torrez gibi aklıma gelmeyen bircok yıldızı getirdim tabi oyunun başlarında zor ama 2-3 sene gecince avrupada başarı yakalarsanız hepsi geliyor malumunuz trabzonspor avrupada 169. galatasaray 34. yani trabzona getirmek daha uzun zaman alıyor...

erdemerok
18.Ağustos.2006, 23:18
beyler tak sekılde olur
oda takımla arasında kontrat para oynamama antrenorle anlasmama arkadastan neferet gıbı durumlarda ancak alınabılır
ben adrıano ve robınhoyu 2006 agustosta fenere ancak boyle aldım
ustelık defoe yı zorluodum 100tr klubu 14 kendı ıstıodu
robınho 73 klubu 7 kendısı alarak geldı:)
hemde ıkısıde taımında taraftar yılın oyuncusu olmustu ama favorı taımarı real ve ınter olmaıstı parada fıan anlasamdılar
antrenorlerıde sıttır cektı satısa koydu:)
bende ferdınandı alamadım cok denedım aama adam sorun cıkarmıokı hıc anca 5 sene beklemelı bende 5 senede 3 ferdı cıkarıırıım:)

bırde defansta tavsıyem defansı 8 kısıden yapın 4 bırını 4 bırını oynatın bozmadan
zamanla oturuo hıc top gecırmez oluo yeterkıbıraz ıyı olsunlar

sanalkardes
19.Ağustos.2006, 00:35
yaaaaa arkadas hile yapıyor belli
1) bu kadar parayı nerden buluyor
2) oyuncu nasıl geliyor hele ferdinand
3)lütfen hile yapmayın
Abi nereden biliyosunki sen bu adamın hile yaptığını.Adam almış işte adamı

mahoo
19.Ağustos.2006, 00:53
Helal Olsun Valla Darisi Bİzm BaŞimiza:d

anadolu184
19.Ağustos.2006, 01:45
ben ce de kesinlikle hile yoktur bu iste neden yapsın ki kimse durup dururken kimseyi kandırmak istemez klup lerin tanınması na gelince buna kesinlikle katlıorum klüp avrupada ne kadar basarılı olursa adam lar daha cok gelmek istiolar yani avrupa da basraı warsa adam da war yoksa yok tur umutumut67 ye helal olsun öle bi adamı gs ye getirdigi için...

erdemerok
19.Ağustos.2006, 02:01
ferdınanda bıda baktım da
work rate team work cok dusuk bende
pabloyu denemeyı onerırım
2009 da dunyanın tartısmasız en ıyı defansı oluo kesın
2 kere ben de deılken oldu en sonunda aldım fenere:) 3 oyunda

umutumut67
19.Ağustos.2006, 02:01
SAOLUN ARKADAŞLAR AMA İMZA ATTIRIRKEN BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ sözleşme imzalarken KADRO OYUNCUSU DERSEM GELMİYO anahtar oyuncu dersem geliyo..

Krusty
19.Ağustos.2006, 02:19
Tebrik ederim seni.. Güzel bir politika uyguluyorsun :)

Ayrıca ANAKONDA, çoğu mesajlarında önyargılı davranıyorsun ve insanları küçük düşürmeye çalışıyorsun. Dikkat et bence ! ;)

SAOLUN ARKADAŞLAR AMA İMZA ATTIRIRKEN BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ sözleşme imzalarken KADRO OYUNCUSU DERSEM GELMİYO anahtar oyuncu dersem geliyo..
Evet, bu bilenen bişey.. :)

baron
19.Ağustos.2006, 02:25

bu daha yeni mi dikkatini çekiyor???

erdemerok
19.Ağustos.2006, 02:26
evet kımse ıyı bı ıs yaptıgında madalya para vs vermıolar
arkadaslar tecrubbe sevınc vs paylasıo ıse buna ıftıra atmayalım

dedıgın doru arkadasım

bende messıye yedek rotatıon dıyınce gelmıo ama ımp fırst team veya ındıspensable kılıt oyuncu dersem gelıo cıkıo sozlesemede bunara dıkat edelım

bırde oyuncunun moral vs gıbı seylerı de onemlı

mesela bı oyuncun cok onemı yok ama almak ıstıosunuz
defalarca teklıf yapın hepsı kabul edılecek sekılde:
sonra kontrat onermeyın
en son cok dusuk bı maasa gelecektır
gelırkende
her teklıfı onume koyan bu klupte daha fazla kalmak ıstemıorum guıbı bıseler dıcektır:)

architect82
19.Ağustos.2006, 18:42
sattığım adamların resimlerini göndercem şimdi bide ondan sonra konuşda göreyim.lütfen emeğe saygı getiremiyosan getireni alkışla.
teşekkürler ermoon kardeş.

http://img90.imageshack.us/img90/2803/r5u5at1.png
http://img402.imageshack.us/img402/5148/wrrwwr4.png

arkadasım bu skını nerden buldun cok begendım

M.Scofield
19.Ağustos.2006, 19:01
valla bende geteremiyom ama getirenlere helal olsun

umutumut67
19.Ağustos.2006, 19:10
arkadasım bu skını nerden buldun cok begendım
bu sitede var skıns bölümüne gir.

thebest73
19.Ağustos.2006, 19:45
Evet bende Nuri Şahini alırken yedek kısmını As takım yapınca sözleşme için rakam söyledi....Ama her oyuncuda olmuyo malesef....2010 dayım ve Messi alamıyom(Kulüp sıralamasında avrupada ilk 10 dayım)...alana helal olsun....

erdemerok
19.Ağustos.2006, 22:08
ya bırasda oyuncuya baglı bende messı hala barca c takımında
500 mılyara bıle gelııo senelık
ama baska bı oyunda a takıma alırlarsa chelskı olsan nafıle:)

KaPaLı
19.Ağustos.2006, 22:14
Ben hiç yıldız oyuncu almıom valla hep tanınmadık oyuncuları alıom vee genç olması lazım

tonifan30s
20.Ağustos.2006, 13:49
gelebilir arkadaşlar hemen hile demeyelim

RoCCo_42
20.Ağustos.2006, 14:41
Başarı ve Ün olunca herkes gelir ama Birkac yıl gecmesi lazım bunun için.