Log in

View Full Version : Avrupada takımlarımızın sıralamaları

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 12:36
G.Saray son yıllarda Avrupa"da kimlik değiştirince şehir efsanesi haline gelen bu sözün artık miadı doldu. Çünkü 2007 kulüpler klasmanında 81. sıradaki F.Bahçe, 97. sıraya inen G.Saray"ı geçti. Üstelik F.Bahçe rakibine 16 basamak fark attı

TROMSÖ SAYESİNDE OLDU

Avrupa Kupaları"ndaki son 5 yıllık başarılara göre yapılan puanlamaya göre yeni sezon F.Bahçe 26.075 averajla başlarken Fatih Terim ve Lucescu"nun mirasını tüketen G.Saray 19.075 puanda kaldı. Böylece çok değil 3 sezon önce 15. sırada bulunan Cimbom 82 basamak düşerken, F.Bahçe 126. sıradan 81. sıraya tırmandı.

Bu arada Beşiktaş"ın şu an 37.075 ile iki rakibinin önünde olduğunu hatırlatalım. Peki G.Saray"ın Avrupa fatihliği nasıl hâyâl mahsülü oldu? Tromsö"ye elenen G.Saray son 5 yılda 19 maçta 6 galibiyet, 9 yenilgi aldı, 15.00 puan topladı. Cimbom"un reel averajı 19.075. F.Bahçe 23 maçta 7 galibiyet, 13 yenilgi elde etti. 21.00 puan Fener"e 26.075 reel averaj olarak yansıdı

FENER SERİ BAŞI OLABİLİR
Aslında manzara Türk futbolunun Avrupa"da geldiği vahim durumu gösteriyor. Yerinde sayan F.Bahçe bile G.Saray"a fark atmış durumda. Boleslav"ı 5-2 yenen G.Saray"ın D.Kiev"e 3-1 yenilen sarı-lacivertlileri bu sezon geçmesi ise mümkün gözükmüyor. Çünkü 7 puanlık fark en az 8-10 galibiyet demek. Ayrıca Fener puanını 30"a çıkartırsa seri başı oluyor. Ama artık G.Saray için buda mümkün değil.

Son olarak bu tarihi bilgiyi de verelim. 1960 ile 1975 arasında G.Saray hep F.Bahçe"nin önüydeydi. 1975 ile 1983 arasında (Cimbom"un şampiyon olamadığı yıllar) F.Bahçe rakibine nal toplattı. Ve 1983"ten bu yana önde olan G.Saray, 23 yıl sonra F.Bahçe"nin arkasında kaldı.

Haber: Hakan Yaşar
Kaynak: www.vatanim.com.tr

Berkaiser
19.Ağustos.2006, 16:39
Galatasaray kaybettiği puanları birkaç sene içinde geri kazanacaktır.Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

barahir
19.Ağustos.2006, 16:40
bende tam bu konuyu açacakatım. 23 yıl sonra ilk kez fenerbahce galatasarayın önünde:D

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 16:41
Galatasaray kaybettiği puanları birkaç sene içinde geri kazanacaktır.Hiç kimsenin şüphesi olmasın.
galatasaray kazansa bile puan fenerbahce gs'den daha fazla puan kazanacaktır hem ben galatasarayın cok puanda kazanabileceğini sanmıyorum cünkü gruplarda 4.torbadan giriyo ve karsınada cok iyi takımlar gelecek bende galatasarayın bu takımlarla bas edebilecini zannetmiyorum

dinaMYt
19.Ağustos.2006, 16:43
bide bu takım bir avrupa kupası alsa kim bilir ne methiyeler düzecekler.

barahir
19.Ağustos.2006, 16:47
bide bu takım bir avrupa kupası alsa kim bilir ne methiyeler düzecekler.
o zaman görürsün.:D

Comanche72
19.Ağustos.2006, 16:47
fanatik kombine sahibi bir fenerbahceli olamama rağmen adamlara haksızlık
ama guzel bişi gs nin ustunde olmak

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 16:52
Avrupa fatihi sırayla değil kazanılan kupayla olunur...

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 16:55
Uefa, sampiyonlar ligine gidecek takım sayısını belirlerken kupaya bakmıyoki puana, sıralamaya bakıyor;)

dinaMYt
19.Ağustos.2006, 16:56
o zaman görürsün.:D

ömrümüz yeter inşallah :)

barahir
19.Ağustos.2006, 16:58
ömrümüz yeter inşallah :)
En Büyük Temennimiz o arkadaş:D:D

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 17:08
Uefa, sampiyonlar ligine gidecek takım sayısını belirlerken kupaya bakmıyoki puana, sıralamaya bakıyor;)

ben avrupa fatihi yazmana gönderme yaptım alınan takım sayısı ve puan beni ilgilendirmez...

DeDe
19.Ağustos.2006, 17:10
ya gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz kendi kendinize..Beşiktaş birinciliğe oturmuş ama kimse konuşmuyor..neymiş Fb, Gs'yi geçmiş..ne bitmez yarışınız varmış anlamadım ki..Burak'a da tamamen katılıyorum..Ben beşiktaşlıyım.sıralamada 1. sıradayız ama avrupa fatihi değiliz maalesef..
bu sene inşallah olacaz..lütfen gerçeklere dönüp manasız tartışmalara girmeyin..

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 17:11
ben avrupa fatihi yazmana gönderme yaptım alınan takım sayısı ve puan beni ilgilendirmez...
Baslıgı aynen kopyaladıgım için öyle oldu kaynagından direk kopyaladım..
Ayrıca Bence Avrupa Fatihi olmak için Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak lazım

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 17:13
zaten olayım sana değil :D başlığı yazana.. erkut abi bencede kupalar alınmadan başarılar kazanılmadan kimse avrupa fatihiyiz demesin

EreN
19.Ağustos.2006, 17:13
Arkadaşlar Boş işler bunlar.
Avrupada 50 takımımız onlarca kupamız varda mı yarış yapıyoruz allah aşkına.Gsliler bi tutturmuş Uefa'mız var Fenerliler bi tutturmuş son 5 senede geçtik onları. Bjk'liler bi tutturmuş biz en öndeyiz..Gerçekten boş işler.
Bu sözlerle konuya nokta koymak en iyisi..

LaKe
19.Ağustos.2006, 17:15
Başlık sizcede biraz SAÇMA değilmi? Sıralamayla AVRUPA FATİHİ olunmuyo maalesef. ;)

Sekopej
19.Ağustos.2006, 17:16
Şimdi aslında buraya çok güzel bir tezahürat yakışırdı ama bu hem bana yakışmaz hem Burak buralarda direk banlar beni valla...:n: :n: :D:D

Konuya gelince boşverin böyle şeyleri nasılsa seneye tek takımla gideriz sonra Şampiyonumuz bile UEFA'ya gidecek günlere geliriz. biz devam edelim birbirimizi yemeye....

DeDe
19.Ağustos.2006, 17:18
ya tamamen gereksiz bir konu..Neymiş Fb Gs'yi sıralamada geçmiş..E o zaman biz Dünya'nın en iyi takımlarından biriyiz diyelim hadi buyrun..Tamamen gereksiz ve saçma bir konu kusuruma kalmayın ama..Maksat GS'yi geçtik diyelim..Biz en öndemiyiz sıralamada evet..AMA HALA GALATASARAY'I GEÇEMEDİK AVRUPA'DA..işte işin özü..
(bu arada bu sene geçecez allah nasip ederse..şimdilik geçerlidir bu yazdıklarım..sene sonunda daha farklı yazarım ona göre :D )

LaKe
19.Ağustos.2006, 17:20
Şimdi aslında buraya çok güzel bir tezahürat yakışırdı ama bu hem bana yakışmaz hem Burak buralarda direk banlar beni valla...:n: :n: :D:D

Konuya gelince boşverin böyle şeyleri nasılsa seneye tek takımla gideriz sonra Şampiyonumuz bile UEFA'ya gidecek günlere geliriz. biz devam edelim birbirimizi yemeye....

Bu sene elimizden gelenin fazlasını yapıp, üst sıralara çıkmamız gerek. Bir zamanlar Türk futbolu avrupada gittikçe üste tırmanıyordu. Ama maalesef bu durdu :( Benim tek temennim bu sene tüm takımlarımızın avrupada başarılı olması.

barahir
19.Ağustos.2006, 17:22
bu sene alınacak bir beraberliğin bile önemi çook büyük avrupada. o yüzden her takımımıza hep destek tam destek.

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 17:23
böyle sıralamalarla yarışcamıza kupalarla knşalım... önümüzde kim bilir hangi isimsiz takımlar var ama biz ille FB GS polemiği yapıyoruz... Avrupa yı geçelim ilk 20 ye girelm sora biz iiz muabbeti yapalım

Sekopej
19.Ağustos.2006, 17:25
Kiev'i eleyemesek bile -ki ben eleyeceğimize inanıyorum- galip gelmemiz lazım. Puan puandır. Ama işe puan açısından bakarsak UEFA'ya kalmak bize daha çok puan kazandırabilir. Ama ben UEFA'ya kalacaksak bunu grupta 3. olarak gerçekleştirmeliyiz. Çünkü fazla puan da olsa UEFA yerine Şampiyonlar Ligini tercih ederim...

LaKe
19.Ağustos.2006, 17:30
Kiev'i eleyemesek bile -ki ben eleyeceğimize inanıyorum- galip gelmemiz lazım. Puan puandır. Ama işe puan açısından bakarsak UEFA'ya kalmak bize daha çok puan kazandırabilir. Ama ben UEFA'ya kalacaksak bunu grupta 3. olarak gerçekleştirmeliyiz. Çünkü fazla puan da olsa UEFA yerine Şampiyonlar Ligini tercih ederim...

Evet 3.olarak UEFA'ya düşmek bencede daha iyi. Sonuçta 3.olmak için bile Şampiyonlar Ligi'nde puan almak gerekiyor. Puan alarak UEFA'ya düşmek daha iyidir.

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 17:32
Kesinlikle grupta 3.olarak uefa ya gitmek daha iyi ayrıca S.L nin heyecanı baska oluyor ya:)

Kralatti
19.Ağustos.2006, 17:32
galatasaray kazansa bile puan fenerbahce gs'den daha fazla puan kazanacaktır hem ben galatasarayın cok puanda kazanabileceğini sanmıyorum cünkü gruplarda 4.torbadan giriyo ve karsınada cok iyi takımlar gelecek bende galatasarayın bu takımlarla bas edebilecini zannetmiyorum

Fenerbahcenin grupta kalcagina zerre inanmiyorum.O yuzden her IHTIMALDE Gs daha fazla puan toplayacak sizden.Ayrica Bjkin puani hepinizden fazla.Yani Avrupa fatihi bizzmi oluyoruz:D

Gecin bu isleri. Avrupa Fatihinin muzesinde 2 kupa var.Bizde birsey yok maalesef

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 17:36
Fenerbahcenin grupta kalcagina zerre inanmiyorum.O yuzden her IHTIMALDE Gs daha fazla puan toplayacak sizden.Ayrica Bjkin puani hepinizden fazla.Yani Avrupa fatihi bizzmi oluyoruz:D

Gecin bu isleri. Avrupa Fatihinin muzesinde 2 kupa var.Bizde birsey yok maalesef
her ihtimalde gs nasıl daha fazla puan topluyor anlamadım gs nin karsına cıkacak manchester eger Fener Uefa ya giderse(ins böyle bi sey olmaz) karsısına cıkacak feyenoord(ör.) hangisinin puan alma ihtimali daha fazla?

Umarım tüm TÜRK takımları avrupada iyi isler cıkarır ve tekrar üst sıralara tırmanırız..

gezenti
19.Ağustos.2006, 17:39
ya ne saçma bir şey olmuş bu sıralama.neye göre yapılıyor uefa kupasıyla clde kazanılan puanlar aynımı bunu bilmiyorum.aynıysa doğru olabilir.
bjkliler kızamayın yemin ederim hiçbir art niyet aramadan soruyorum bjk ne zaman topladı bu kadar puanı yav.......

DeDe
19.Ağustos.2006, 17:40
biz saman altından su yürütüyoruz gökhan..Uefa'da parmağımız var,fazladan yazdırıyos :)

baron
19.Ağustos.2006, 17:41
Avrupa Fatihi Galatasaray a sıralamlarda her zaman türkiye ligi takımlarından daha üst sıralarda yer aldığı için verilmedii kiiii.....
Avrupa da elde ettiği başarılar sonucu verildi...
ama esas bu adınanlamı =UEFA KUPASINI MAĞLUBİYETSİZ ALDIĞI İÇİN VERİLDİ.

nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:24
bugünde gülecek bişey çıktı..
avuntu denen şey bu olsa gerek..
tebrik edelimde ayıp olmasın şimdi yeni avrupa fatihine karşı, tebrikler.. :D

Universal
19.Ağustos.2006, 19:40
İyide Fenerbahçe'nin zaten Avrupa Kupası var ama o zaman alınan kuplar şimdiye etki etmiyor ama kupa kupadır. :D :D :D

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 19:47
ne kupası? :D

DeDe
19.Ağustos.2006, 19:52
ne kupası hakkaten ? cilalı taş kupası mı :D

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 19:54
ben söylerimde ayıp olur :D

nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:57
avrupada alınan kupanın ne yanı varmış canım ayıp olacak.. :D

barahir
19.Ağustos.2006, 20:26
Balkan Kupası Canım Balkan Kupası. ayrıca Şunu Bilin Bi Avrupa Kupası Kazanana İlk Türk Takımı Fenerbahcedir.

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:30
Fenerbahçe büyüklüğü, ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. (İslam Çupi)

Fenerbahçe'ye anlam veren kupalar ve şampiyonluklar değil, şampiyonluklar ve kupalara anlam veren Fenerbahçe'dir.

Bu iki söz iyi açıklıyordur her şeyi.

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 20:31
http://en.wikipedia.org/wiki/Balkans_Cup buyrun balkan kupasını kazanan takımlara bakalım.... bu arada yayla kupası olayını siliyorum...

barahir
19.Ağustos.2006, 20:36
tamam burak abi bak 66-67 sezonu kazanan fenerbahce hatta 3 maç üzerinden.

rakipde yunan takımı AEK

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:42
Evet, baktım ve Fenerbahçe'nin yayla kupası değil Balkan Kupası'nı kazandığını gördüm.

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 20:47
bu arada konuyla alakasız ama öğrenmem lazım
2008 Uefa finali Kadıköydemii?

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 20:47
ve son yıllarda o kupayı başka hangi takımlar kazandığınıda gördünüz mü? samsunsporda kazanmış.. bu avrupada değil balkanlarda kazanılan bir kupa katılan takımlar:Albania, Bulgaria, Greece, Romania, Turkey, and Yugoslavia yani bütün avrupa değil

barahir
19.Ağustos.2006, 20:48
ama bi kısmı sonuçta avrupa.

Burak Duran
19.Ağustos.2006, 20:50
1/4 avrupa kupası :D

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:51
bu arada konuyla alakasız ama öğrenmem lazım
2008 Uefa finali Kadıköydemii?

Konuyla alakası nedir?

Cevap vereyim; daha belli değil finalin nerede oynanacağı. İçimden bir ses diyor ki : 2008 UEFA finalinin Kadıköy'de oynanması kararlaştırılacak ve Galatasaray UEFA'da finale çıkacak o sene. Atmosfer nasıl olur ve sonuç ne olur, onu kestiremiyorum :rolleyes:

barahir
19.Ağustos.2006, 20:51
1/4 avrupa kupası :Dşampiyonlar ligi kupasının bi kolu:D ama olsun kupa kupadır:D

Konuyla alakası nedir?

Cevap vereyim; daha belli değil finalin nerede oynanacağı. İçimden bir ses diyor ki : 2008 UEFA finalinin Kadıköy'de oynanması kararlaştırılacak ve Galatasaray UEFA'da finale çıkacak o sene. Atmosfer nasıl olur ve sonuç ne olur, onu kestiremiyorum :rolleyes:
Ben Söleyim Stad Fenerli Olur ve karşı takımı destekler:D:D:D

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 20:56
Konuyla alakası nedir?

konuyla alakası yok ama benim için önemi İtalya kupasında finale kalacak Juventus'a Uefa yolunun açılacak olması ve 2007-2008 de kupayı İstanbul'da alacak olması

bu arada balkan kupasından dolayı sizi kutluyorum,demek ben yanlış biliyormuşum

S-B-Z
19.Ağustos.2006, 21:03
bence galatasaray bu ünvanı hakederek aldı ve bu ünvanı daha uzun yıllar koruyacak gibi görünüyor.Aslan avrupada başka kükrüyor diğer takımlarımıza göre bu bir gerçek.

ibo
20.Ağustos.2006, 00:17
Fenerbahçe li kardeş. samsunspor un bile kazandığı kupa ile övünüyorsun :) Madem o kupanın sizin için değeri bu kadar büyük TEBRİK EDERİM... Galatasaray o ünvanı puana göre almadı ki. o avrupadaki hırsıyla,ruhuyla nasıl oynadığını herkes biliyor. İşte O mükemmel RUH sayesinde aldık o ünvanı. Fenebahçe li arkadaşların ÜNVAN'ımızda gözü varmışta haberimiz yok :);)

Nedvedmania
20.Ağustos.2006, 00:29
Yuh yani avrupa fatihi he :n::n::n:

altına imzamı atarım

pessy
20.Ağustos.2006, 01:30
arkadaşlar en önde beşiktaş başlık yanlış olmuş;)

...NuRiSaHiN...

Frank_Castle
20.Ağustos.2006, 01:38
Başlığı okumak bile güldürdü.. oksimoron başlık.

nekop
20.Ağustos.2006, 01:46
abi fener galatasarayı gecti onu anlıyoruzda yanlış bi başlık olmuş beşiktaş hala fenerin önünde fener nasıl avrupa fatihi oluyor fener avrupanın 0'çısı bi kere :D

S-B-Z
20.Ağustos.2006, 02:48
yav 100. yıl diye biraz uçmuşlar ne var bunda :n:

Emurafu
20.Ağustos.2006, 14:31
ne avrupa fatihi beee

eGowiCh
20.Ağustos.2006, 14:46
konuyla alakası yok ama benim için önemi İtalya kupasında finale kalacak Juventus'a Uefa yolunun açılacak olması ve 2007-2008 de kupayı İstanbul'da alacak olması

bu arada balkan kupasından dolayı sizi kutluyorum,demek ben yanlış biliyormuşum

Vay be, maç oynanmadan, hatta daha yol açılmadan kupayı aldı Juventus. Tebrikler.

Del Piero_10
20.Ağustos.2006, 14:59
Vay be, maç oynanmadan, hatta daha yol açılmadan kupayı aldı Juventus. Tebrikler.

teşekkür ederim

barahir
20.Ağustos.2006, 15:16
Fenerbahçe li kardeş. samsunspor un bile kazandığı kupa ile övünüyorsun :) Madem o kupanın sizin için değeri bu kadar büyük TEBRİK EDERİM... Galatasaray o ünvanı puana göre almadı ki. o avrupadaki hırsıyla,ruhuyla nasıl oynadığını herkes biliyor. İşte O mükemmel RUH sayesinde aldık o ünvanı. Fenebahçe li arkadaşların ÜNVAN'ımızda gözü varmışta haberimiz yok :);)

Samsunsporun kazandığı yıl ile bizim kazandığımızı yıl arasında yaklaşık 30 yıl war. bunu anlamanı beklerdim ama nafile. ayrıca ben kupayla övünmüyorum. sadece ilk avrupa kupası kazanan türk takımı fenerbahce diyorum. sadece hangi kupa die soranlar wardı. benim cevabım onlara. Anlayana...

barahir
20.Ağustos.2006, 15:28
çıkmamıştı die bi daha yazmıştım özür dilerim bu mesajım silinsizn lütfen.

Emurafu
20.Ağustos.2006, 15:28
cok gereksiz konu fenerde avrupa fatihi iseee cimbom ne acabaaa buna siz kara verin

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2006, 17:05
abi fener galatasarayı gecti onu anlıyoruzda yanlış bi başlık olmuş beşiktaş hala fenerin önünde fener nasıl avrupa fatihi oluyor fener avrupanın 0'çısı bi kere :D
Avrupanın 0 cısı olabiliriz ama rumların mahalle takımına hiç elenmedik..Ayrıca son 5 yılda Türkiyenin adını gs mi duyurdu ts mi duyurdu hatta bjk mi duyurdu(chelsea macı haric) Fenerbahce ile dalga gecerken diger takımların durumunuda göz önünde bulundurun o zaman asıl gülünecek takımları görürsünüz

Universal
20.Ağustos.2006, 17:53
ne kupası? :D
Birde Harigston Kupası var. :)

Kralatti
20.Ağustos.2006, 18:12

o kupayi Fatih Uraz cok guzel ozetliyordu kitabinda.Adamin dedigi. Biz deplasmana paf takimla giderdik. Yan hakem o ulkenin adami olurdu.15 m pozisyonlara ofsayt bile calinmazdi. Samsuna onlar geldimide bizde aynisini yapardik.Yani o kupa tamamen bir kara mizahtir.Yani yayla kupa finaliyle ovun bunla ovunme:D :D

Birde Harigston Kupası var.

Yahu su kupaninda hastasiyim.Kendini ovutmeda birebirsiniz Vallaha. Gorende o kupayi fifa falan duzenledi.Sampiyonlar liginden daha ustun bir kupa zannedecek. Birde cevap olarak direk milliyetcilige girmeyin bu kupada cunku alakasi bile yok

Universal
20.Ağustos.2006, 18:19
o kupayi Fatih Uraz cok guzel ozetliyordu kitabinda.Adamin dedigi. Biz deplasmana paf takimla giderdik. Yan hakem o ulkenin adami olurdu.15 m pozisyonlara ofsayt bile calinmazdi. Samsuna onlar geldimide bizde aynisini yapardik.Yani o kupa tamamen bir kara mizahtir.Yani yayla kupa finaliyle ovun bunla ovunme:D :D

Yahu su kupaninda hastasiyim.Kendini ovutmeda birebirsiniz Vallaha. Gorende o kupayi fifa falan duzenledi.Sampiyonlar liginden daha ustun bir kupa zannedecek. Birde cevap olarak direk milliyetcilige girmeyin bu kupada cunku alakasi bile yok
O zaman UEFA var mıydı ki biz katılımadık bir milliyetçilik alakası yok demişsin o zaman Kurtuluş Savaşı varmış birde anlamadığım bişey sanki biz sizin aldğını UEFA Kupasına bişey dedik...

Gravity
20.Ağustos.2006, 18:56
Bu arada Avrupa Fatihi lakabının asıl anlam kazandığı yer geçilmesi çok zor bir başarıdır arkadaşlar, alınan kupalar değil. Uefa Kupası ve Süper Kupa'nın alındığı yılda Galatasaray bu kupalarda ne içeride ne dışarıda hiç yenilmemiştir. Ve bu tür organizasyonlarda böyle bir başarı yakalayan ilk ve tek takımdır. Avrupa Fatihi lakabı bu nedenle yakıştırılır Galatasaray'a, başka bir şey için değil.

paco
20.Ağustos.2006, 19:50
avrupada kendini galatasaray ile karşılaştıran diğer takım taraftarları acaba bunu şaka mı yapıyor yoksa futboldan anlamaıyor mu diye düşünüyorum ....
bizim yaptığımız belki 5 sene öncesinde kalabilir ama daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bununla idare edin ... ayrıca cl ye 2 takım galatasaray sayesinde giderken şimdi galatasaray kötü oldu niye tromso ya elendi diye mi ... avrupa da avaraj takımı olan fb yi galatasaray ile mükayese ediyorsunuzya helal olsun ... bari bunu yapmayın... f.b avrupada tanınmasının bir kaç nedeni cl de sıfır puan alması bir kaç tanınmış transfer yapması o kadar ....

Universal
20.Ağustos.2006, 19:57
avrupada kendini galatasaray ile karşılaştıran diğer takım taraftarları acaba bunu şaka mı yapıyor yoksa futboldan anlamaıyor mu diye düşünüyorum ....
bizim yaptığımız belki 5 sene öncesinde kalabilir ama daha iyisini yapana kadar en iyisi bu bununla idare edin ... ayrıca cl ye 2 takım galatasaray sayesinde giderken şimdi galatasaray kötü oldu niye tromso ya elendi diye mi ... avrupa da avaraj takımı olan fb yi galatasaray ile mükayese ediyorsunuzya helal olsun ... bari bunu yapmayın... f.b avrupada tanınmasının bir kaç nedeni cl de sıfır puan alması bir kaç tanınmış transfer yapması o kadar ....
Kardeşim bence sert çıktın biz sizin Avrupa Kupanıza laf atmadık şuan averaj takımı demişsin ama listede gözüktüğü gibi sizden yukarıdayız şunuda hatırlatırım siz bu kupayı 4-5 yıllık bir çalışma sonucu aldınız ve bu kupayı alırken Fenerbahçe kadar kötü günlerinizde oldu Fenerbahçede eğer çalışmlar böyle devam ederse 3-4 yıla kadar Avrupada kupa kazanacaktır hiç merak etme...

paco
20.Ağustos.2006, 20:23
Kardeşim bence sert çıktın biz sizin Avrupa Kupanıza laf atmadık şuan averaj takımı demişsin ama listede gözüktüğü gibi sizden yukarıdayız şunuda hatırlatırım siz bu kupayı 4-5 yıllık bir çalışma sonucu aldınız ve bu kupayı alırken Fenerbahçe kadar kötü günlerinizde oldu Fenerbahçede eğer çalışmlar böyle devam ederse 3-4 yıla kadar Avrupada kupa kazanacaktır hiç merak etme...

galatasaray bu kupaları alırken dediğin gibi 3-4 sene çalışma sonucunda aldı ama kaçırdığın bir nokta var ki galatasaray o 3-4 yıllık sürede avrupanın devleri diye nitelendirdiğiniz takımları eliyordu veya onlardan puan alıyordu f.b daha bunu bile yapamıyor ha birden bir sıçrama yapar da avrupa fatihi olursa o zaman ben sizin yapmadığınız gibi f.b yi alkışlarım ....

ayrıca listede de sizden aşşağıda olmamız sizden daha kötü sonuçlar aldığımız için değildir avrupada 1 sene yoktuk ... yani hiç maç oynamadık ... ama bizim ölümüz cl de f.b den daha iyi iş yapar.... mantelite farkı ... örnek veriyorum f.b nin çarşamba günü milan ile cl maçı olsun hafta sonu galatasara ile maçı olsun milana yedek ağırlıklı kadroyla çıkar veya taktiğini değiştirir .... yani galatasaray maçı ve anlık başarılar f.b için daha önemli ....

Universal
20.Ağustos.2006, 21:07
galatasaray bu kupaları alırken dediğin gibi 3-4 sene çalışma sonucunda aldı ama kaçırdığın bir nokta var ki galatasaray o 3-4 yıllık sürede avrupanın devleri diye nitelendirdiğiniz takımları eliyordu veya onlardan puan alıyordu f.b daha bunu bile yapamıyor ha birden bir sıçrama yapar da avrupa fatihi olursa o zaman ben sizin yapmadığınız gibi f.b yi alkışlarım ....

ayrıca listede de sizden aşşağıda olmamız sizden daha kötü sonuçlar aldığımız için değildir avrupada 1 sene yoktuk ... yani hiç maç oynamadık ... ama bizim ölümüz cl de f.b den daha iyi iş yapar.... mantelite farkı ... örnek veriyorum f.b nin çarşamba günü milan ile cl maçı olsun hafta sonu galatasara ile maçı olsun milana yedek ağırlıklı kadroyla çıkar veya taktiğini değiştirir .... yani galatasaray maçı ve anlık başarılar f.b için daha önemli ....
Son söylediklerine katılmıyorum Fenerbahçe 2 yıl önce Man Und. 3-0 yenerken kadroda bütün as oyuncular vardı ve UEFA Kupasını garantilemişti ama bir sonraki Galatasaray maçını hiç düşünmedi aynı olaylar daha önceleride yaşandı ama şunuda hatırlatırım başarılar anlık başarılar ile bir bütün olur.

Nedvedmania
20.Ağustos.2006, 23:24
ilk avrupa kupası alan avrupa fatihi olmuyor bu bir
son 5 yılda türkiyenin adını fener duyurduda ne yaptı yine elendi grupdan çıkamadı buda iki

eğer geupdan düşmeyle , elenmeyle avrupa vatihi oluyosa herkez avrupa fatihi olurdu ozaman

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 00:19

Bu kupayı cok hafife almıssın arkadasım bu kupa Kurtulus Savası yıllarında itilaf devletlerinin takımına karsı alınmıs büyük bir zaferdir ve TÜRK milletine büyük moral vermistir kupaya laf atarken biraz daha dikkatli olsan daha iyi olur bu sıradan bi kupa degil yani..Milliyetcilige girmeyin demissin bu kupa direk olarak milliyetcilige girer zaten

Frank_Castle
21.Ağustos.2006, 00:25
ilk avrupa kupası alan avrupa fatihi olmuyor bu bir

nasıl olmuyor ? fatihin manası nedir ? fatihin manası ilk açan, ilk başaran demektir.. fatih başlamak, hatim bitirmek manasındadır..evet bu bir.

Gravity
21.Ağustos.2006, 01:00
nasıl olmuyor ? fatihin manası nedir ? fatihin manası ilk açan, ilk başaran demektir.. fatih başlamak, hatim bitirmek manasındadır..evet bu bir.

Avrupa Fatihi lakabı kupalardan gelmiyor dediğimi zannediyorum. Yakalanan başarılardan geliyor. Yukarıdaki mesajıma bakarsanız asıl anlam bulduğu yeri görebilirsiniz.

Eray Dengiz
21.Ağustos.2006, 01:06
Her konuda Galatasaray - Fenerbahçe karşılaştırılması yapmak yanlış bana kalırsa. 6 sene önce Avrupa Fatihi Galatasaray'dı. Yıl 2006 ama ortada ne Avrupa ne de Fatih var. 6 senede hangi takımımız bir başarı yakaladı ki hemen geçmişte ki sloganları yakıştırıyoruz? Onu bunu yenmekle olmuyor arkadaşlar. lütfen!

scolari12111
21.Ağustos.2006, 02:08
bunun özeti fb iyi olduğu için değil gs kötü olduğu için geçmiştir yoksa fb nin filan bir başarısı yok tabi ş. liginde0 çekmeleri dışında:DDD

paco
21.Ağustos.2006, 13:17
Her konuda Galatasaray - Fenerbahçe karşılaştırılması yapmak yanlış bana kalırsa. 6 sene önce Avrupa Fatihi Galatasaray'dı. Yıl 2006 ama ortada ne Avrupa ne de Fatih var. 6 senede hangi takımımız bir başarı yakaladı ki hemen geçmişte ki sloganları yakıştırıyoruz? Onu bunu yenmekle olmuyor arkadaşlar. lütfen!

biz zaten şimdi avrupada çok başarılıyız demiyoruz yalnız şu bir gerçek ki eğer tsl de bir avrupa fatihi varsa bu bir takım olur ki o takımıda herkez çok iyi biliyor.... ''GALATASARAY''....

Ilhan
21.Ağustos.2006, 13:21
biz zaten şimdi avrupada çok başarılıyız demiyoruz yalnız şu bir gerçek ki eğer tsl de bir avrupa fatihi varsa bu bir takım olur ki o takımıda herkez çok iyi biliyor.... ''GALATASARAY''....

bu fanatikçe mesajın yanlıs bence dostum

su ana kadar en buyuk basarıları gs yakaladı ama bu bundan sonra bjk veya fb veya vaska bir takımın yapamayacagı anlamına gelmez

paco
21.Ağustos.2006, 13:30
bu fanatikçe mesajın yanlıs bence dostum

su ana kadar en buyuk basarıları gs yakaladı ama bu bundan sonra bjk veya fb veya vaska bir takımın yapamayacagı anlamına gelmez

bu msjıma fanatikçemi diyorsun...:) eğer sen bunu kabul etmiyorsan fanatiksin ....
ayrıca ben bundan sonra f.b veya bjk başarı yakalıyamaz demedim sadece şu an tsl de bir avrupa fatihi varsa o galatasaraydır .... ha ne zaman bizim başarılarımızı geçersiniz o zaman fatih de kral da siz olursunuz daha önce de dediğim gibi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ... siz daha iyisini yaparsınız inşallah...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 15:25
bunun özeti fb iyi olduğu için değil gs kötü olduğu için geçmiştir yoksa fb nin filan bir başarısı yok tabi ş. liginde0 çekmeleri dışında:DDD
Sen bu 0 cekmeye baya bi takılmıssın tromso faciasına girmek istemiyorum:D

scolari12111
21.Ağustos.2006, 15:39
tromso dersek fener için birçok örnek gösterebiliriz ve ben gs li değilim ama bir gerçek var ki şu an türkiye nin dünya çapında tek markası gs dir ister kabul edin ister etmeyin avrupa lılar gs nin adından bile korkaibiliyor olimpiyat taki juve zaferinden sonra avrupa basınında çıkan "legende come back" başlığı herşeyi anlatıyor olsa gerek yani kimse gs yle boy ölçüşebilecek boyutta değil türkiye de en büyük ve en prestijli takımı.

tam olarak gs li değilim ama sempatim büyüktür gs ye karşı bunu da belirteyim.

Eray Dengiz
21.Ağustos.2006, 18:46
kabul edip etmeme elimizde değil bu bir gerçek. avrupa'da doğru düzgün başarı sağlayan tek takımımız Galatasaray. bunların dışında onu yenmişiz, bunu yenmişiz, şl'de gruptan çıkmışız bunlar bana kalırsa başarı sayılamaz..

neyse inşallah bu sene tüm takımlarımız avrupa'da başarılı olurlar..

scolari12111
21.Ağustos.2006, 18:52
kabul edip etmeme elimizde değil bu bir gerçek. avrupa'da doğru düzgün başarı sağlayan tek takımımız Galatasaray. bunların dışında onu yenmişiz, bunu yenmişiz, şl'de gruptan çıkmışız bunlar bana kalırsa başarı sayılamaz..

neyse inşallah bu sene tüm takımlarımız avrupa'da başarılı olurlar..

işte bu kadar ya biraderim alnından öpüyorum tabi izin verirsen:DDDd son yorum olsun artık boşuna uzamasın konu.lastik gibi.

sanalkardes
21.Ağustos.2006, 19:46
Bu puanları en kısa zamanda toplayacağımıza inanıyorum

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 20:07
tromso dersek fener için birçok örnek gösterebiliriz ve ben gs li değilim ama bir gerçek var ki şu an türkiye nin dünya çapında tek markası gs dir ister kabul edin ister etmeyin avrupa lılar gs nin adından bile korkaibiliyor olimpiyat taki juve zaferinden sonra avrupa basınında çıkan "legende come back" başlığı herşeyi anlatıyor olsa gerek yani kimse gs yle boy ölçüşebilecek boyutta değil türkiye de en büyük ve en prestijli takımı.

tam olarak gs li değilim ama sempatim büyüktür gs ye karşı bunu da belirteyim.
Bu sene hersey belli olur ne kadar korkuyor Avrupa takımları! gs den..gs nin korku saldıgı dönem 6 sene önceydi bakalım hala aynılarmı ?

scolari12111
21.Ağustos.2006, 20:18
göreceğiz ama fb den daha çok korktukları kesin hatta fb yi averaj taakımı olarak görmedikleri de meçhul e haliyle 0 çekince itibar zedeleniyor biraz fb bjk den bile kötü avrupa da bu da tartışılmaz zaten yani avrupa da ancak 3. büyük olabilir türkiye adına.en azından şu ana kadar.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 20:29
göreceğiz ama fb den daha çok korktukları kesin hatta fb yi averaj taakımı olarak görmedikleri de meçhul e haliyle 0 çekince itibar zedeleniyor biraz fb bjk den bile kötü avrupa da bu da tartışılmaz zaten yani avrupa da ancak 3. büyük olabilir türkiye adına.en azından şu ana kadar.
Averaj takımı dedigin takım su anda gs nin üstünde uefa sıralamasında ayrıca su andada gs den avrupa takımlarının korktugunu düsünmüyorum acıkcası. Ayrıca Fenerbahce 0 cektigi sezon cogu macta öne gecerek yenildi maclarda ama tromso faciası biraz daha ciddi itibar zedeliyor cimbom bakımından

scolari12111
21.Ağustos.2006, 21:21
Averaj takımı dedigin takım su anda gs nin üstünde uefa sıralamasında ayrıca su andada gs den avrupa takımlarının korktugunu düsünmüyorum acıkcası. Ayrıca Fenerbahce 0 cektigi sezon cogu macta öne gecerek yenildi maclarda ama tromso faciası biraz daha ciddi itibar zedeliyor cimbom bakımından

öncelikle belirteyim gerçekten fb liler nasıl üzülüyorsa ben de bu duruma üzülüyorum gönül ieter ki bütün takımlarımız başarılı olsun bizim de 4 takımımız katılsın ş.ligi ne ama standartalrımız bu ve şu an en büyük başarılar gs nindir peki siz fb liler olarak memnun musunuz durumunuzdan ben bir türk olarak değilim daha 15 gün önce avrupa nın statndart takımlarından kiev e şans eseri 3 1 yenildi fark çokta büyüyebilirdi.yine fb lilerin alex ten memnun olmasını anlayamıyorum evet istediğiniz ülke içi başarıysa ok ama kıtasal başarı için alex in yetersiz olduğunu görmelisiniz.

Burak Duran
21.Ağustos.2006, 21:51
arkadaşlar laf atarak tartışmayalım yok 0 çekti yok tromso faciası falan tartışacaksanız düzgün şeyler yazıp tartışın

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 00:05
öncelikle belirteyim gerçekten fb liler nasıl üzülüyorsa ben de bu duruma üzülüyorum gönül ieter ki bütün takımlarımız başarılı olsun bizim de 4 takımımız katılsın ş.ligi ne ama standartalrımız bu ve şu an en büyük başarılar gs nindir peki siz fb liler olarak memnun musunuz durumunuzdan ben bir türk olarak değilim daha 15 gün önce avrupa nın statndart takımlarından kiev e şans eseri 3 1 yenildi fark çokta büyüyebilirdi.yine fb lilerin alex ten memnun olmasını anlayamıyorum evet istediğiniz ülke içi başarıysa ok ama kıtasal başarı için alex in yetersiz olduğunu görmelisiniz.

Türkiyeye gelebilecek en büyük yıldızlardan biridir Alex ayrıca adamlar Türkiyeye gelmiyor ne yaparsanız yapın adamlar gelmiyor getirilemiyor ilk hedefleri avrupa oluyor.Ama Aziz Başkan simdiye kadar elinden geleni yaptı ve Türkiye ye Ortega,Hooijdonk,Alex,Anelka,Appiah gibi adamları getirdi.

Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 00:53
Getirmek keramet olsa keşke, elinde tutamadıktan sonra..

scolari12111
22.Ağustos.2006, 01:43
Türkiyeye gelebilecek en büyük yıldızlardan biridir Alex ayrıca adamlar Türkiyeye gelmiyor ne yaparsanız yapın adamlar gelmiyor getirilemiyor ilk hedefleri avrupa oluyor.Ama Aziz Başkan simdiye kadar elinden geleni yaptı ve Türkiye ye Ortega,Hooijdonk,Alex,Anelka,Appiah gibi adamları getirdi.

evet alex gelebilecek en büyük oyuncu hatta hagi den bile:DDDD vay be yaşayan efsane haberimiz yok ne yapalım cahillik işte.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 01:58
evet alex gelebilecek en büyük oyuncu hatta hagi den bile:DDDD vay be yaşayan efsane haberimiz yok ne yapalım cahillik işte.
Hagi yi galiba 25 yasındayken aldı gs bizim haberimiz yok. Eger gelebilecek daha büyük futbolcu varsa gs alsın bizde zevkle izleyelim carrusca olmasın sakın bu dünya yıldızı

scolari12111
22.Ağustos.2006, 02:07
ya arkadaşım bari hagi ye saygı duyun ben fanaatik filan değilim kabul de ediyorum appiah ın kariyeri parlak olacak ama fb den giderse ama hagi yi dünya kabul ediyor "karpatların maradonası" diyor siz hala alex diyorsunuz.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 02:33
ya arkadaşım bari hagi ye saygı duyun ben fanaatik filan değilim kabul de ediyorum appiah ın kariyeri parlak olacak ama fb den giderse ama hagi yi dünya kabul ediyor "karpatların maradonası" diyor siz hala alex diyorsunuz.
Ya Hagi yle Alex in ne alakası var nerden tutup buraya getiriyorsun Türkiyeye gelen en iyi yabancı Hagi olabilir fakat bu olayın Hagi ile ne alakası var..Hagi ye saygı duymadıgımı nerden cıkardın,futboluna kötü dedigimi nerden cıkardın? Yıldız oyuncular Türkiyeye gelmez(30 yasından önce).. sen hagi geldi dedin bende Hagi Türkiyeye 32 yasında gelmis bir oyuncu dedim..Türkiyeye gelen en kaliteli futbolcuları Fenerbahce getirmistir simdiye kadar(genel olarak) Appiah a gelince kariyeri Fenerbahcedede gerektigi kadar parladı öyle olmasa Arsenal o kadar ısrar etmezdi almak için

scolari12111
22.Ağustos.2006, 02:38
evet ama sadece tsl de bu arada ben gs li değilm ama kimse gs yi savunmuyor bana kaldı tabi sempatim var ama tam taraftarı değilm peki arkadaşım sen alex in avrupa için yeterli olduğuna inanıyor musun

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 02:43
evet ama sadece tsl de bu arada ben gs li değilm ama kimse gs yi savunmuyor bana kaldı tabi sempatim var ama tam taraftarı değilm peki arkadaşım sen alex in avrupa için yeterli olduğuna inanıyor musun
Avrupa için sadece Alex degil Fenerbahce yetersiz. Sag kanat yok Forvet yok Sol bek yok..Ayrıca Avrupa maclarında dikkat edersen Alex e sıkı markaj uygulanıyor 2 kisi tarafından takımın beyni oldugu biliniyor ve Avrupadaki oyuncular TSL dekiler gibi degil hemen calım atılmıyo kandırılmıyor..Sonuc olarak Fenerbahce yetersiz buda dogal olarak Alex i de etkiliyor.

scolari12111
22.Ağustos.2006, 03:08
Avrupa için sadece Alex degil Fenerbahce yetersiz. Sag kanat yok Forvet yok Sol bek yok..Ayrıca Avrupa maclarında dikkat edersen Alex e sıkı markaj uygulanıyor 2 kisi tarafından takımın beyni oldugu biliniyor ve Avrupadaki oyuncular TSL dekiler gibi degil hemen calım atılmıyo kandırılmıyor..Sonuc olarak Fenerbahce yetersiz buda dogal olarak Alex i de etkiliyor.

evet haklısın yetersiz ama yetersiz olanların başında alex var baskı altında oynayamayan bir oyuncu ve avrupa da da en önemli şey bu zidane da markaj yapıyorlar elbette fb zidane alamaz ama bu paraya çok daha iyisin alabilir yazık yani paralara.

Burak Duran
22.Ağustos.2006, 11:18
olayı futbolcu kıyaslamalarına getirmişsiniz yani helal olsun nerdeeeeen nereye. Sonuç şu: Fener bizi geçti sebebi fenerin başarıları değil bizim başarısızlığımız.beşiktaş hepimizi geçti ama sebebi bizim ve fenerin başarısızlığıdır. ama scolari ninde yazdığı gibi şu anda avrupada Türk takımlarından en çok korkulanı Galatasaray bu bir gerçek.

DeDe
22.Ağustos.2006, 14:10
şu futbol genelde konu açmaya korkar olduk yahu..
konu hagi -alex kıyasımı yoksa Avrupada takımlarımızın sıralaması mı ? ??

Gravity
22.Ağustos.2006, 18:36
Bunun nedeni takım fanatizminin çok yükselmesi. Yani kalkıp "Avrupa Fatihi Fenerbahçe" diye bir başlık atılabiliniyorsa -ki sıralamada daha üstünde Beşiktaş varken- tartışmalar buraya kadar gelir. Kabul edilmesi gereken bir şey var sadece, ne alınan kupalar ne yenilen takımlar ne de sıralamada kaçıncı olunduğu değil Avrupa Fatihi lakabının geldiği yer. Geçilmesi çok zor olan bir başarıdır bu lakabın kaynağı. Bu başarı gelmeden önce de çekiniliyordu Galatasaray'dan Avrupa'da yapılan maçlarda ve Avrupa Fatihi deniliyordu, evet ama anlam kazandığı yer bütün bunlar değil. Anlam kazandığı yer namağlup olarak bir Avrupa Kupası kazanılmış olması. Bu nedenle Avrupa Fatihi Galatasaray, çünkü tüm Avrupa'da bunu yapabilen başka bir takım yok.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 19:09
Bunun nedeni takım fanatizminin çok yükselmesi. Yani kalkıp "Avrupa Fatihi Fenerbahçe" diye bir başlık atılabiliniyorsa -ki sıralamada daha üstünde Beşiktaş varken- tartışmalar buraya kadar gelir. Kabul edilmesi gereken bir şey var sadece, ne alınan kupalar ne yenilen takımlar ne de sıralamada kaçıncı olunduğu değil Avrupa Fatihi lakabının geldiği yer. Geçilmesi çok zor olan bir başarıdır bu lakabın kaynağı. Bu başarı gelmeden önce de çekiniliyordu Galatasaray'dan Avrupa'da yapılan maçlarda ve Avrupa Fatihi deniliyordu, evet ama anlam kazandığı yer bütün bunlar değil. Anlam kazandığı yer namağlup olarak bir Avrupa Kupası kazanılmış olması. Bu nedenle Avrupa Fatihi Galatasaray, çünkü tüm Avrupa'da bunu yapabilen başka bir takım yok.
Zahmet edip o baslıgın neden atıldıgını okusaydın daha iyi olurdu..

scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:10
"avrupa fatihi" bir ön ad gibi ve sadece gs ye ait halifelik mi de bu millete geçecek hem zaten öyle de olsa fener e geçmeyeceği kesin:DDDDDDama ne olursa olsun türkiye de tek avrupa fatihi var o da gs dir gs li değilim tekrar söylüyorum bjk liyim ama sempatim de var gs ye sonra fanatik misin filan demeyin.ayrıca kırdığı rekor yani yenilmeden kupayı alması sadce türkiye de değil avrupa da da geçilmesi çok zor birşeydir.

bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:12
Avrupa Fatihi Fenermis:) Muhahaha Iyiki Varsiniz Dostlar Gulduruyorsunuz Vallahi Beni:) Bu Dediginiz Fatih Baska Fatih Olmasin Sakin:) Neyse Ayrintiya Girmiyeyim:)

Gravity
22.Ağustos.2006, 22:43
Zahmet edip o baslıgın neden atıldıgını okusaydın daha iyi olurdu..

Arkadaşım, okudum tabi ki. Yalnız belli ki sen dikkatli okumuyorsun yazılanları. Başka bir başlıkta da söyledim, ben biraz sakin olmanı öneriyorum sana.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 23:29
Arkadaşım, okudum tabi ki. Yalnız belli ki sen dikkatli okumuyorsun yazılanları. Başka bir başlıkta da söyledim, ben biraz sakin olmanı öneriyorum sana.
Şimdiye kadar bu konuyu bastan asagı okudum..Baslıgın sebebine gelincede bi arkadas daha böyle dedi baslık sacma fln bende dedimki siteden oldugu gibi kopyaladım
http://www.myehost.de/resim/images/tn_KBh74985.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/KBh74985.jpg)

Del Piero_10
22.Ağustos.2006, 23:32
Şimdiye kadar bu konuyu bastan asagı okudum..Baslıgın sebebine gelincede bi arkadas daha böyle dedi baslık sacma fln bende dedimki siteden oldugu gibi kopyaladım
http://www.myehost.de/resim/images/tn_KBh74985.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/KBh74985.jpg)

başlık hakikaten saçma
taraflı bir site olduğu belli

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 23:52
başlık hakikaten saçma
taraflı bir site olduğu belli
Arkadaslara siteden oldugu gibi kopyaladım dedim ama galiba Fenerbahceli oldugum için kendim böyle bir baslık attım sandılar iyiki bu ss i almısım zamanında

Gravity
23.Ağustos.2006, 01:08
Allah allah ben direkt olarak sen söyledin demedim ki. Ne bu şiddet bu celal. Sadece daha üstünde başka bir Türk takımı olduğu halde böyle bir şey söylemenin saçma olduğunu, diğer yandan haberin yazılış üslubunun da ne kadar taraflı olduğunu gösterdiğini belirtmeye çalıştım. Ayrıca bu lakabın ne sıralamayla ne kupayla ne de başka bir şeyle değil ulaşılması dünyada çok zor olan bir başarı nedeniyle anlam kazandığını söyledim. Başka bir yandan da bu bir lakap, durmadan kişi ya da kulüp değiştirebilir bir şey değil ki. Bu lakap Galatasaray'ın lakabıdır. Başka bir takıma yakıştırmak Fenerbahçe'ye Aslan, Galatasaray'a Kanarya demek gibi bir şey yani.

Jesus_FB
23.Ağustos.2006, 01:16
arkadaşlar başlığın yanlış olduğunu düşündüğüm için değiştirdim ama bakıyorumki sizler hala başlık kavgası içersindesiniz yapılmış bir hata vardı bunu düzelttik lütfen konumuza dönelim konu dışı mesajlar atmayaım LÜTFEN!!!

Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 04:18
Umarım bu sene şu sıralamalar değişir. Bütün takımlarımız üst sıralarda yer alsınlar..

dnz498
23.Ağustos.2006, 13:57
Arkadaşlar bu sıralamaların orjinallerine nereden ulaşabiliriz
biliyorum biraz konu dışı ama yardımcı olursanız çok sevinirim bir kulüp hakkında araştırma yapıyorumda

Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 14:04
bu sırlalamalar ciddiyetsiz
fifa nın resmi milli takımlar sıralamasındada dünya kupasından önce abd İtalyanın önünde yer alıyordu,meksika ilk 4 e girmişti

gibi saçmalıklar var

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 14:17
Allah allah ben direkt olarak sen söyledin demedim ki. Ne bu şiddet bu celal. Sadece daha üstünde başka bir Türk takımı olduğu halde böyle bir şey söylemenin saçma olduğunu, diğer yandan haberin yazılış üslubunun da ne kadar taraflı olduğunu gösterdiğini belirtmeye çalıştım. Ayrıca bu lakabın ne sıralamayla ne kupayla ne de başka bir şeyle değil ulaşılması dünyada çok zor olan bir başarı nedeniyle anlam kazandığını söyledim. Başka bir yandan da bu bir lakap, durmadan kişi ya da kulüp değiştirebilir bir şey değil ki. Bu lakap Galatasaray'ın lakabıdır. Başka bir takıma yakıştırmak Fenerbahçe'ye Aslan, Galatasaray'a Kanarya demek gibi bir şey yani.
Ben mesajda şiddet celal fln göremedim

Gravity
23.Ağustos.2006, 16:13
Ben mesajda şiddet celal fln göremedim

Yok yok, hata bende. Diyorum kendi kendime teşbih, kinaye filan kullanma ama dayanamıyorum. Hani insanlar asabileştiklerinde, sinirlendiklerinde şaka yollu olarak "ne bu şiddet bu celal" derler "sakin ol" anlamında. O bakımdan ama sana sakin ol demenin bir anlamı yok sanırım;;)

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:10
Yok yok, hata bende. Diyorum kendi kendime teşbih, kinaye filan kullanma ama dayanamıyorum. Hani insanlar asabileştiklerinde, sinirlendiklerinde şaka yollu olarak "ne bu şiddet bu celal" derler "sakin ol" anlamında. O bakımdan ama sana sakin ol demenin bir anlamı yok sanırım;;)
İyi güzelde ben sinirlenmedimki :) Nyse konu sapmasın