View Full Version : Maça Doğru: Vestel Manisaspor-Galatasaray
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 18:49
Maça Doğru: Vestel Manisaspor-Galatasaray
Galatasaray, Turkcell Süper Ligi’nin 3. haftasında Vestel Manisaspor’la deplasmanda karşılaşacak. 19 Ağustos Cumartesi günü, saat 20:00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler…
Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 3. Hafta
Stad: Manisa 19 Mayıs
Tarih: 19 Ağustos Cumartesi / Saat 20:00
Hakemler: Cem Papila, Cemal Gemici, Y. Cem Satman // 4. Hakem: Mustafa İlker Coşkun
Sakatlar: Ümit Karan, Yalçın Ayhan, Hasan Kabze
Cezalı: Yok
Hava Durumu: Maç günü hava açık ve güneşli. Sıcaklık en yüksek 37 derece, en düşük 24 derece.
Canlı Yayın
Radyo: Lig Radyo (92.3)
TV: Lig TV
İnternet: www.galatasaray.org
Bilet Fiyatları
Kapalı Tribün: 50 YTL
Açık Tribün : 40 YTL
Kale Arkası Tribün : 40 YTL
Galatasaray
Son şampiyon Galatasaray, Turkcell Süper Ligi’ndeki ilk iki haftanın sonunda, 4 puanla 2. sırada bulunuyor. Bir galibiyeti ve bir beraberliği bulunan Galatasaray’ın attığı 5 golün üçü Saşa İliç’ten gelirken, geride kalan iki haftada Arda Turan ve Cihan da birer gole adlarını yazdırdı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında, 9 Ağustos Çarşamba günü, Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaştığı Mlada Boleslav’ı ise Arda (2), İliç, Hakan Şükür ve Sabri’nin golleriyle 5-2 mağlup etti.
Son 5 Maç
Borussia Mönchengladbach 1-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Beşiktaş (Süper Kupa)
Ankaraspor 1-1 Galatasaray
Galatasaray 5-2 Mlada Boleslav (Şampiyonlar Ligi Ön Eleme)
Galatasaray 4-0 Kayserispor
Vestel Manisaspor
Geçtiğimiz sezonu 11 galibiyet, 16 mağlubiyet ve 7 beraberlikle, toplam 40 puan kazanarak 10. sırada tamamlayan Vestel Manisapor’un teknik direktörlüğünü Ersun Yanal sürdürüyor. Transfer döneminde, Fevzi Tuncay, Şener Aşkaroğlu, Burak Özsaraç, Güven Varol, Sinan Özkan, Metin Akan, Stephane Borbiconi, Ümit Bozkurt, Ersan Gülüm’le anlaşan Vestel Manisaspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Zafer Demiray,Karel D’Haene ve Yunus Ceylan’la da yollarını ayırdı.
Son 5 Maç
Vestel Manisaspor 0-3 Kapfenberg
Vestel Manisaspor 10-1 Bruck Mur
Vestel Manisaspor 1-3 Levante
Vestel Manisaspor 1-0 Beşiktaş
Trabzonspor 1-1 Vestel Manisaspor
Vestel Manisaspor
Bülent Ataman
Fevzi Tuncay
Ufuk Ceylan
Akın Dağdelen
Hüseyin Karakayış
Kadir Balta
Serkan Özsoy
Petr Johana
Yılmaz Özlem
Güngör Öztürk
Caner Erkin
Serkan Dökme
Serkan Gaşi
Mithat Yavaş
Lukas Zelenka
İnanç Gültekin
Gündüz Gürol
Tufan Esin
Filip Holosko
Yunus Ceylan
Hakan Kadir Balta
Uğur İnceman
Michel Meduna
Kaynak:Galatasaray.org
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 18:53
Galatasaray'ın bu maçı alması lazım,iddaa yaptım
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 18:54
bende iddaa yaptım :D kesin alırız
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 18:55
cok zor bir mac olcak galatasaray için ama galibiyeti alıcaktır gs
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 19:11
berabere biter :D
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 19:12
geçen hafta tutmadı bu haftada tutmaz beraberlik olayı
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:17
maçtır bu ne olacağı belli olmaz, geçen haftada kayseri maçı çok zorlu geçecek deniliyordu, hiçte öyle olmadı..
alacağız inşaallah maçı..
baron
19.Ağustos.2006, 19:21
Galatasaray yen aslanım...
dnz498
19.Ağustos.2006, 19:41
Ölümüne Ölümüne Ölümüne GALATASARAY
:n: :n: :n:
bursa_mc
19.Ağustos.2006, 19:44
zorda gs alırr
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:55
bu arada maç saat 19:00 a alınmadı mı.. :roll:
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 19:56
20.00 da... olmasaydı zaten futbolcular ölürdü izmir yanıyor manisa dahada sıcaktır
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:59
resmi siteden de bilgi alınmıştır 20:00 deymiş.. :D
DeDe
19.Ağustos.2006, 20:05
zor maç olacağı kesin..
sonuç ne olur derseniz ya berebere biter yada tek farkla vestel alır maçı(normal futbol mantığında ama top yuvarlak tabii)
iki takımada başarılar..
LaKe
19.Ağustos.2006, 20:08
Gönlüm GS diyor. İnşallah bu maçı alırız :)
barahir
19.Ağustos.2006, 20:09
walla geçen hafta maç tahminine 1 yada 0 dedim tuttu ama oynamamıştım. bu sefer yine 1 veya 0 diyorum ve yine tutacak inş:D:D
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 20:43
Ya Vestel Manisaspor ya da beraberlik...
V.Manisaspor'un yeneceğine inanıyorum, ama V.Manisaspor için en büyük tehlike hiç kuşkusuz minik Arda.
cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 20:49
manısa alır dıya tahmın edıyorum beraberede bıtebılr ama
bursa_mc
19.Ağustos.2006, 20:50
hadi bakım 10 dakka kaldıı
barahir
19.Ağustos.2006, 21:02
başladı maç hayırlı olsun
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 21:17
GOOOOOOOL !!! Selçuk İnan attı, Manisa 1-0 önde. Dakika 10'da golü buldu V.Manisaspor.
Krusty
19.Ağustos.2006, 21:19
Evinde oynama avantajı ve 1-0 önde olmanın verdiği avantajıyla; VestelManisa bu maçı kaybetmeyecektir diyorum.. :)
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 21:51
bu maçta hakan yerine karan olsaydı maç 3-1 olmuştu
eGowiCh
19.Ağustos.2006, 22:11
Hakan Şükür Kral, Ümit Karan da kim :p
cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 22:14
ve gooooooooooool hakan balta attı manısa 2-0 yaptı
Kuvvetmira
19.Ağustos.2006, 22:28
Manisa coştu:n:
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:29
böyle hakemlerle şampiyon olmamızın imkansız olduğunu söyleyebilirim. 1 gol ve 1 penaltımızı afiyetle yediler inşallah allahlarından bulurlar.
egemen doğru düzgün yaz yorum yapacaksan
tinerER
19.Ağustos.2006, 22:34
necati ve 2-1 :mad:
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:36
1 penaltı daha güme giti vala helal bu hakeme
DeDe
19.Ağustos.2006, 22:41
cem papila mıydı ? ? ?
ne bekliyordunuz ki ? ? ? çok normal
ahanda penaltı
nası verdi ya..herkes de bu penaltıyı vermez iyi mi ? ?
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:43
valla hayret verfi sonunda 3. de
DeDe
meduna ölüyor zannedersem..feci oldu adam
Lynx lynx
bnce manisa alck ztn ii gidio maç
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:45
medunaya bişeyler oldu baygınlık geçiriyor
DeDe
19.Ağustos.2006, 22:47
bu maç tatil olabilir söyliyim..manisalılarda moral falan kalmadı
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:47
adam öldü mü ya herkes ağlıyor
tatil olursa ne olcak
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 22:48
adam öldü mü ya herkes ağlıyor
tatil olursa ne olcak
ne oluyor????
cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 22:50
medunaya bıseylar oldu
DeDe
19.Ağustos.2006, 22:50
meduna kalp kriz geçirmiş diye anons geldi..iyi dniyor ama futbolcuların morali bozulmasın diyede sölenmemiş olabilir..
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 22:51
meduna kalp kriz geçirmiş diye anons geldi..iyi dniyor ama futbolcuların morali bozulmasın diyede sölenmemiş olabilir..
spazm diyorlar
2-2 olmuş
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 22:52
2-2 oldu meduna iyimiş :D
yok abi yalan olsa yapılmaz öyle anons yuh artık
DeDe
19.Ağustos.2006, 22:52
maç tatil olmadı. 12 dk uzatma var..Manisa bitti moralma gs alır bu maçı
Lynx lynx
19.Ağustos.2006, 22:53
2-2 oldu yaaa :( dk. 88 pen. şüpheli durum ???
LaKe
19.Ağustos.2006, 22:55
Meduna'ya geçmiş olsun diliyorum. TV'yi korkarak izledim :(
2-2 oldu. Ama gole sevinemedim bile.
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 22:59
hadi be galatasaray iddaa yı yatırma!!!
LaKe
19.Ağustos.2006, 23:01
Abi Meduna'nın durumu herkesin psikolojisini alt üst etti.
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:03
bu hakemle anca bu kadar lafı bu maça cuk oturdu
Comanche72
19.Ağustos.2006, 23:04
medunanın durumu iyiymiş
LaKe
19.Ağustos.2006, 23:04
2-2 bitti
.............
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 23:05
bu hakemle anca bu kadar lafı bu maça cuk oturdu
iddaa nın parasını o hakemden isteyeyim o zaman
master_ozzy
2 penaltı vermedi hakem ama attıgımız penaltıyı da uydurdu
Burak Duran
2 penaltı ve 1 gol vermedi herhalde daha fazla baltalayamazdı bizi
evet verdiği penaltı diğerlerinin yanında faul bile değil
master_ozzy
19.Ağustos.2006, 23:07
maçın adamları cihan,orhan ve tomastı yine milli takım stoperi kenarda oturuo orhanın yaptıgı hatalr bugun yine sac baş yoldurdu cihanın da futbol adına tek artısı burnu zaten yine koridor gibiydi sag kanat ön libero falan deil bek lazım bize bek
tü niyetli oldugu belliydi zaten ama baktı ki işleri abarttı dedi bari fazla üstüme gelmesinler bi tane penaltı yaratıverdi
Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 23:09
o Carrusca'da oynamamış galiba,boşunamı aldılar onu
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:10
bir kere bal gibi ofsayttı pasif ofsaytta olan oyuncu aktif duruma geçiyor ve golü atıyor
yani ilk ayhana top atıldığında golü atan ofsaytta ve daha sonratan aktif oluyor
necatinin pozisyonu bal gibi penaltıydı ayaklarını kaldırıyor ve indiriyor
sonuç bu arada berabere bitti
yani 3. haftada 2. kez bildim gerisi gelir inşallah
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:10
3 saat sonra aktif olan bi oyuncudan ofsayt çalınır mı
master_ozzy
19.Ağustos.2006, 23:11
laz asker kardes pasif oyuncu aktif oluo ama pozisyon da degistigi icin onceki durumun ofsaytı kalkar yani ayhan ilice yeni pozisyon yaratıo ilic de topun gerisinde zaten ofsayt falan yok
M.Scofield
19.Ağustos.2006, 23:11
hakem katletti maçı
Maksic
19.Ağustos.2006, 23:12
Meduna ya acil şifalar diliyorum umarım biran önce kendisine gelir
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:12
pozisyon aynı yani kendine avantaj sağlıyor
Maksic
19.Ağustos.2006, 23:13
bu arada hakem Galatasaray ın 2 penaltısı vermedi yuh be
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:13
neyse ofsayt olsun penaltı vermedi 2 tane sonuçta ama bence ofsayt ın o su yok o pozisyonda
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:15
abi bırak ya o pozisyon ofsayt değil se ben futboldan anlamıyorum
aynı pozisyonun devamı ofsaytta olan oyuncu kendine avantaj sağlıyor bu kadar basit
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:16
kurallar değişti arkadaşım bende öyle biliyorum neyse yarın anlıcaz... sonuçta en azından 2 penaltı gitti maçta gitti bu hakemler bizi katletmeye devam etti...
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:18
eğer kurallar değişti ise bilemem ama benim bildiğim bu
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:18
bende senin gibi biliyordum ama ona benzer bir pozisyon seyrettim geçen sene hakem golü vermişti hatta kurallar değişti falan gibi yorumlar yapılmıştı
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:20
eğer doğruysa gerçekten gs nin golü güme gitti
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:23
yine dediğim gibi Bu hakemle anca bu kadar... ilk yarı berbat oynadık 2. yarı toparlandık saldırdık şansa bir gol daha buldu manisa ama yılmadık ve saldırmaya devam ettik. Önce bir gol attık sayılmadı sonra penaltımız verilmedi derken neco 2-1 yaptı umutlandık derken bir penaltı daha güme gitti sonra saçma sapan bir penaltı kazandık 2-2 yaptık... Maçın genel özeti budur :D
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:25
berabere biter :D
yani bu oldu
Emurafu
19.Ağustos.2006, 23:26
o pozisyon ofsayt degil cünkü adam top tan geriiiii
bu arada meduna cok üzüldümmm macı izlerken sok oldummmmmmm
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:28
hala toptan geri diyorsun o pozisyonda evet olmaz ofsayt
eğer bir ofsayt var ise ilk ayhana topun atıldığı anda var
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:31
onuda yarın öğrenicez bakalım olan oldu diğer takımlara başarılar bu sene çok zor şampiyon olmamız
M.Scofield
19.Ağustos.2006, 23:33
önümüzdeki maçlra bakıcaz
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:34
bence biz bi dahaki seneye bakalım
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:35
gs futbol kalitesi olarak düşük kalitede oynuyor
iyi transferler takıma hava sağlayacak oyuncular gerekiyor
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:37
futboldan azcık anlayan adam bile bu cihanı oynatmaz... hakan şükürü 90 dakka sahada tutmaz artık hakan son 20 dakikanın adamı maçın başından beri oynadı gördük neler atamadı
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:38
bu arada meduna yoğun bakımdan çıkmış
allahtan şifa diliyorum kendisine
M.Scofield
19.Ağustos.2006, 23:38
hakan yine iyidi mücadele etti yaa carusca ını frikiğini ne diceksiniz çok atıyor diyorladı yalan oldu buda
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:45
hakanın atamadı o karşı karşıyayı ben bile atardım
Legendeleven
19.Ağustos.2006, 23:50
hakanın kendini göstermesi için illa ki gol atması mı lazım ki adamın varlığı yetiyo boş alanlar açıo..ee herkesin bi eksikliği olcak hakan da kolay topları atamıo..kaçırdığı topu ben bile atardım demesi kolay ama olmuo işte..hakanı oynatmıcak da kimi oynatcak son 3-4 maçtır olan uyumu bozması aptallık olur..
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 23:52
hakan ne? forvet dimi forvetin görevi ne gol atmak olay budur
Legendeleven
19.Ağustos.2006, 23:54
Hakan olmasa iliç nerde boş alan bulcak??iliçe gol attırıyo yani sonuçta hakanın yaptığını kim yapıyo bizim kadroda kimi oynatcak
ibo
19.Ağustos.2006, 23:57
ilk yarı izleyemedim. ikinci yarıyı izleyebildim. Ama oynadığımız futbol hiç de tatmin edici değildi. ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol ofsayt değildi çünkü ilic topun gerisindeydi. ama penaltı dan ilic in attığı gol var. penaltı da penaltı değildi. bu sene şampiyonluk zor. gerçekten zsor bir sezon geçireceğiz...
Legendeleven
20.Ağustos.2006, 00:02
Ya aslında maç hiç umrumda deil istersek 5-0 yenilelim..burda önemli olan bi can gidiyodu..2 puan kaybetmişiz umrumda deil
ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN MEDUNAYA
Burak Duran
20.Ağustos.2006, 00:18
ya boş alan yaratsında kendide çok boş be kardeşim insan o pozisyonda gol atmaz mı? Meduna ya acil şifalar
Legendeleven
20.Ağustos.2006, 00:31
ya işte bazen şabanlığı tutuyo ama genelde yaşına rağmen sahanın en iyisi oluyo
r_a_z_o_r
20.Ağustos.2006, 00:48
Necatinin durumunu bilen varmı arkadaşlar.
baron
20.Ağustos.2006, 01:12
ben ne zaman maç özetini izlesem Hakan şükür mutlaka gol kaçırıyor...
adamın gol kaçırmadığı bir tane bile maçı yok....
Hasan Kabze ve Ümit Karan iyileşsin....
bu ikili forvette oynasın....
siz o zaman görün maçları....
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 01:52
böyle hakemlerle şampiyon olmamızın imkansız olduğunu söyleyebilirim. 1 gol ve 1 penaltımızı afiyetle yediler inşallah allahlarından bulurlar.
egemen doğru düzgün yaz yorum yapacaksan
Sen H.Şükür ile Ü.Karan'ı aynı kefeye mi koyuyorsun? H.Şükür Türk futbolunun kralıdır, üstüne santrafor yoktur. Ben gayet düzgün bir yorum yaptım.
Hakem maçı katletti. Necati'nin bariz penaltısını vermedi, H.Şükür'ün golünü vermedi. Olmayan penaltıyı verdi. Saçma sapan kararlar verdi. Kendisini kutluyorum, ayrıca yan hakemi de. Bariz penaltıya bayrağını kaldırmadı!
Galatasaray ümit verici futbol oynamıyor, Necati ve Hasan birden affedildi, Gerest'in başı sıkışınca :) Bu sene şampiyon olamaz bence Galatasaray. İki aday var, tabi ki favorim Fenerbahçe, 2. de Beşiktaş olur bence. Galatasaray ve Trabzonspor umut vermiyor. Ne transferlerle ne de futbolla.
V.Manisaspor 2-1'den sonra kontrataklarda mutlak golleri atamadı, Manisa rahat alabilirdi bu maçı. Galatasaray'ın şansı biraz da Meduna'nın sakatlanmasıydı. Meduna sakatlanınca Manisasporlu futbolcular ağladılar, çok moralleri bozuldu, o saatten sonra maçı ya GS kazanır ya berabere biter demiştim ve berabere de bitti. Eğer Meduna'ya bir şey olmasaydı Manisa yine atak yapıp gol arayabilirdi. Ama tüm Manisalı oyuncuların aklı hastanede, bedeni sahadaydı.
Meduna'ya acil şifalar, anjiyo olacakmış ve belki de futbol kariyeri sonlanabilir. Fenerbahçeli Washington da aynı kalp krizi geçirmişti maçta ve Fenerbahçe'den ayrılmış, uzun bir süre sahadan uzak kalmıştı. Meduna için de böyle olabilir, umarım sağlığına kavuşur ve futbola geri döner.
Buradan TFF'ye sesleniyorum! Bu havada maç yaptırmayın. Biz maçı seyrederken bunalıyoruz, terliyoruz, sıcaktan öleceğiz, bu çocuklar çıkıp 90 dakika mücadele ediyorlar, futbol oynuyorlar! Sonra da biz bu çocuklardan güzel futbol bekleriz. Bu sıcakta top mop oynanmaz! Elazığsporlu Gökmen'i kaybettik, belki de Meduna'yı da kaybedecektik. Yarın öbür gün bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya bir milli futbolcu ölünce veya kalp krizi geçirince mi aklınız başınıza gelecek?!
r_a_z_o_r
20.Ağustos.2006, 02:01
Hakem maçı s.... batırdı,anlamadığım birşey var hakan şükür ve cihan'dan neden medet umuyor gs yönetimi.
fmsmyrna
20.Ağustos.2006, 02:08
Necatinin durumunu bilen varmı arkadaşlar.
necatinin de durumu kritikmiş sadece o kadar biliyom valla
gezenti
20.Ağustos.2006, 02:34
ya ne belalı bir hafta yav....
dick
20.Ağustos.2006, 02:54
Meduna'ya Allah'tan acil şifalar diyelerek başlıyorum yazıma.
Gene hedefim federasyon."Gene mi" dediğinizi duyar gibiyim ama adamlar düzgün bir iş yapmıyor ki övelim kardeşim.
Taaa kuzeydeki 25 derece göründü mü aşırı sıcak kabul edilen İngiltere'de bile ligler bugün başladı.Bizde ise 2 hafta önceden başladı.
Üstüne üstlük son yılların en sıcak döneminde olduğumuzu ananem bile biliyor artık hergün "Haftaya 4-5 derece daha artacakmış" diyor kadıncağız.
Bizim mükemmel federasyonumuz da maçları akşama alma gibi dahice bir fikir buldu -baya düşünmüş olmalılar-
Adnan Sezgin maçtan önce "Federasyondan maçın bir saat geç başlamasını talep ettik ve iyi ki kabul edildi demişti" ya böyle bir girişim olmasa o gencecik sporcuya neler olabilirdi düşünmek bile istemiyorum.
Tek gördüğüm bayılma olayından sonra Vestelmanisalı futbolcuların ağlayışı oldu ve o bile beni çok derinden etkiledi.
Bazen düşünüyorum bu adamlar bu kadar salak olamaz geriliyelim diye mi böyle yapıyorlar anlayamıyorum.
VE BURADAN FEDERASYONA SAVAŞ AÇIYORUM.HERGÜN BAŞKA BİR REZALET OLDU GÖZ YUMDUK AMA BU SEFERKİ ÇOK FAZLA.BURADA İNSANLARIN HAYATLARI SÖZ KONUSU.EN AZ 2 HAFTA LİGLERİN ERTELENMESİ GEREK YOKSA BUNDAN DAHA VAHİM TABLOLAR ORTAYA ÇIKABİLİR.
m_o_11
20.Ağustos.2006, 02:55
beyler bişey sorcam tam olark emin deilim ama. ofsayt gerkcesiyle verilmeyen galatasarayın golunde ofsayt bayragı ayhan nın verdigi pas için kalkmadı. bi önce ki pas da yani ayhan nın aldıgı pas ta golu atan futbolcu pasif ofsayt tı. ama pozisyon bitmeden oyuna müdahele ettigi için hakem ofsayt bayragını kaldırdı sanırım.
necati nin pozisyonun da ise necati kendisi ayagını taktı. rakip futbolcuya isterse cok kolay gecebilirdi. adam zaten yerde nie üstünde atlamaya calısıyorsun. o pozisyonda yerde futbolcu necati ye deil, necati yerde ki futbolcu ya müdahele ediyor. adam yere düşüyor ve yuvarlanıyor 1 tur kadar. necati de adama takıyor ayaklarını.
her ne kadar böle hakem ilgili tartısmalar olsada galatasaray cok kötü bir oyun oynadı. taktik degişikliginden kaynaklanan bir kötü oyun.
Meduna da anjiyo olacakmış bu arada. bas saglıkları dileriz
ibo
20.Ağustos.2006, 03:25
necati nin pozisyonun da ise necati kendisi ayagını taktı. rakip futbolcuya isterse cok kolay gecebilirdi. adam zaten yerde nie üstünde atlamaya calısıyorsun. o pozisyonda yerde futbolcu necati ye deil, necati yerde ki futbolcu ya müdahele ediyor. adam yere düşüyor ve yuvarlanıyor 1 tur kadar. necati de adama takıyor ayaklarını.
o yerdeki futbolcunun ayaklarını dikkatlice incele yerde kalsa tamam bişey yok ama o ayaklarını havaya kaldırıyor necati geçiyor diye...
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 04:32
Tekrarlıyorum :
Buradan TFF'ye sesleniyorum! Bu havada maç yaptırmayın. Biz maçı seyrederken bunalıyoruz, terliyoruz, sıcaktan öleceğiz, bu çocuklar çıkıp 90 dakika mücadele ediyorlar, futbol oynuyorlar! Sonra da biz bu çocuklardan güzel futbol bekleriz. Bu sıcakta top mop oynanmaz! Elazığsporlu Gökmen'i kaybettik, belki de Meduna'yı da kaybedecektik. Yarın öbür gün bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya bir milli futbolcu ölünce veya kalp krizi geçirince mi aklınız başınıza gelecek?!
m_o_11
20.Ağustos.2006, 13:47
o yerdeki futbolcunun ayaklarını dikkatlice incele yerde kalsa tamam bişey yok ama o ayaklarını havaya kaldırıyor necati geçiyor diye...
yuvarlanan bi futbolcunu ayaklarının o şekilde kalkması gayet normal. zaten ayakları acıkta deil. dizlerinden bükülmüş bi şekilde. yere düşerken topu görmek için yuvarlanıyor. ayaklarını neresine saklıycak bu adam baska. ayrıca o pozisyonda necati cok rahat bi şekilde yerdeki futbolcu ya dokunmadan gecebilirdi. necatin nin her zaman yaptıgı bi hareket bu.
M.Scofield
20.Ağustos.2006, 13:50
yuvarlanan bi futbolcunu ayaklarının o şekilde kalkması gayet normal. zaten ayakları acıkta deil. dizlerinden bükülmüş bi şekilde. yere düşerken topu görmek için yuvarlanıyor. ayaklarını neresine saklıycak bu adam baska. ayrıca o pozisyonda necati cok rahat bi şekilde yerdeki futbolcu ya dokunmadan gecebilirdi. necatin nin her zaman yaptıgı bi hareket bu.
dikkatlı izle pozizyonu
dinaMYt
20.Ağustos.2006, 14:44
ispanyada italyada ligler ağustosun sonunda (hatta italyada eylüle ertelendi) ligler başlarken bizim acelemiz ne anlamıyorum.fikstürü hafta içine yaymaktan da mı aciz bu federasyon.devre arası tatilinin 40 gün olduğu başka hangi lig var?ağustos ayında zaten çoğu insan tatillerinde oluyor boş olan statlar daha da boşalıyor.neresinden baksanız saçma sapan bir tutum.birde son 5-6 yıldır uygulanan noel tatilinden evvel ligi bitirme çabası var.tüm avrupada 26 aralık günü bile maçlar yapılırken biz noelden bir hafta evvel ligi tatile sokma çabası içine giriyoruz.geçen hafta antremanda elazığlı futbolcu öldü bu hafta biri ölümün eşiğinden döndü.yazık!
maç açıkcası galatasaray için tarihi bir hezimetle de sona erebilrdi.ama maçı galatasarayda kazanabilirdi.gerçekten ilginç bir maç oldu.hakem sonuca doğrudan etki etti.yinede o sıcakta manisa gibi iyi bir takımdan 1 puan almak çok kötü sayılamaz.zira şu ana kadar 3 büyük takımdan hiçbiri manisada galip gelemedi.hatta burda galatasaray ilk puan alan takım oldu.
Burak Duran
21.Ağustos.2006, 10:48
54. dakikada Ayhan’ın getirip İliç’e attırdığı gol, buz gibi gol. İki nolu yardımcı Cem Satman’ın bayrağı havada. Aslında biraz dikkat etse olayı Papila bile çözebilir. Öyle bir pozisyon. Çünkü İliç gibi kafası çalışan bir oyuncu orada topu geçmez. Ama nerde futbolcu gibi düşünecek bir hakem?
işte dediğim gibi buz gibi gol
necatinin kide 100de bi milyon penaltı... hakanınki orhana yapılanı penaltı diye çalan biri için kesin penaltı
dnz498
21.Ağustos.2006, 11:17
54. dakikada Ayhan’ın getirip İliç’e attırdığı gol, buz gibi gol. İki nolu yardımcı Cem Satman’ın bayrağı havada. Aslında biraz dikkat etse olayı Papila bile çözebilir. Öyle bir pozisyon. Çünkü İliç gibi kafası çalışan bir oyuncu orada topu geçmez. Ama nerde futbolcu gibi düşünecek bir hakem?
işte dediğim gibi buz gibi gol
necatinin kide 100de bi milyon penaltı... hakanınki orhana yapılanı penaltı diye çalan biri için kesin penaltı
ben daha ne diyeyim açık seçik anlatmış arkadaş
Necatinin pozisyonu penaltı değilse o hakemler daha maça çıkmasınlar yazık etmesinler şu lige akıllara şaibeli fikirler sokmasınlar
Burak Duran
21.Ağustos.2006, 11:34
ofsayt pozisyonunu erman toroğlunun yazısından aldım