View Full Version : Denizlispor - Beşiktaş
Krusty
19.Ağustos.2006, 21:26
Denizlispor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Beşiktaş öğleden sonra Denizli'ye gitti. Tam kadro olarak idman yapan Siyah-Beyazlı ekipte 19 futbolcu denizli'ye götürüldü. Teknik Direktör Jean Tigana, Denizlispor maçının 19 kişilik kamp kadrosunda şu oyunculara yer verdi:
"Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Serdar Kurtuluş, Fahri Tatan, Kleberson, Delgado, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Bobo, Kenan Özer, İbrahim Kaş"
Siyah-Beyazlı takımın muhtemel 11'i şöyle: Runje, İbrahim Toraman-Koray-Gökhan Zan-Baki Mercimek, Kleberson-Fahri-Delgado-İbrahim Üzülmez-Bobo-Gökhan Güleç
Denizlispor ise ; Süleyman- Bülent, Ahmet (Kratochvil), Erman, Mustafa Keçeli- Yusuf, Abraham, İbrahim Ege, Fatih- Selahattin, Adriano 11 ile mücadele etmesi bekleniyor.
SAKAT: Yok
CEZALI: Serhat
BİLET FİYATLARI: Kapalı 50, açık 20, kale arkası 10 YTL.
Siyah-Beyazlı oyuncular ve yönetici Kenan Öner, İzmir'de oynayacakları maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söylediler.
Bence maç Denizli'nin lehine olur.. Beraberlik bu maçta ağır basıyor.. :rolleyes:
DeDe
19.Ağustos.2006, 22:18
içimden bir ses bana gene bu maçı alacaz diyor ama ?
geçen hafta yanıltmadı gene yanıltmaz umarım..
ama bu sefer futbol bilgimde destekliyor ya..bu maçı alırız zannedersem..erken bir gol bulabilirsek farka bile gidebilir..
cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 22:21
icinden gelen ses doru soyluyor kardes bu macı alırız
Laz_Asker_61
19.Ağustos.2006, 23:13
bu maçı bende alacağımızı düşünüyorum
pessy
20.Ağustos.2006, 00:55
can saolda denizli ye gitmiş olamazlar maç izmir de:D
...NuRiSaHiN...
koray_capello
20.Ağustos.2006, 00:58
fahri'nin yerine burak ilk 11de başlayacaktır büyük ihtimal.ayrıca beşiktaş rahat kazanır diye düşünüyorum.
S-B-Z
20.Ağustos.2006, 02:46
ben önceki hafta kesin kazanırız demiştim rezil oldum,bu kez yorum yok :D
m_o_11
20.Ağustos.2006, 02:58
denizlispor su an cok ii bir durumda deil. bjk için kolay bi mac olur gibi geliyor. ama yinede dikkatli olunmalı ve küçümsenmemeli.
FeYYaz1989
20.Ağustos.2006, 12:11
Beşiktaşımız kazanacaktır.
Krusty
20.Ağustos.2006, 12:32
can saolda denizli ye gitmiş olamazlar maç izmir de:D
...NuRiSaHiN...
Maçın İzmir de olduğunu biliyorum da; öyle yazmıştı. Belki ilk Denizli'ye uğrarlar. :)
S-B-Z
20.Ağustos.2006, 14:06
Maçın İzmir de olduğunu biliyorum da; öyle yazmıştı. Belki ilk Denizli'ye uğrarlar. :)
demi ama :D
geçen hafta çift başlı kartalım yendi denizliyi(konyasporum)
bu hafta tek başlı kartalım yenecek inşallah.
duramadım yine yazdım :n:
Emurafu
20.Ağustos.2006, 14:30
ben galatasaraylıyım ama cimbomlu oldugum için demiyorum bu skoru bence bu mac berabere çünkü besiktas savunması her zaman bir hata yapıyor bence berabere
Krusty
20.Ağustos.2006, 14:33
ben galatasaraylıyım ama cimbomlu oldugum için demiyorum bu skoru bence bu mac berabere çünkü besiktas savunması her zaman bir hata yapıyor bence berabere
Denizli forveti de hata yapar, merak etme :n:
bursa_mc
20.Ağustos.2006, 17:32
beşiktaş alır heraldee
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 18:23
Berabere biter. Sıcak hava var, zor bir maç olacak. Umarım kötü şeyler olmaz, İzmir'de hava çok sıcak ve nem oranı çok yüksek.
S-B-Z
20.Ağustos.2006, 18:44
Denizli forveti de hata yapar, merak etme :n:
bu süper işte :n:
Sekopej
20.Ağustos.2006, 18:49
Evet aşırı bir sıcak var. Dünkü olaydan sonra futbolcular da fazla zorlamayacaklardır kendilerini. Hissettiğim en sıcak gün bugün İzmir'de sokağa çıktım sadece güneş sıcak yapmıyor hava hem nemli hem hafif esen rüzgar da sıcak esiyor. kısacası bugün bence en sıcak bir günü yaşıyoruz tempo düşük olur maç berabere biter. Ama yine de BJK daha şanslı kazanabilir Denizli gerçekten çok kötü bu sezon....
S-B-Z
20.Ağustos.2006, 19:03
dünkü gibi bi olay olmasında,sonuç önemli değil.
eGowiCh
20.Ağustos.2006, 21:51
Stadyuma giden İzmir çArşı'nın bizim semtten geçişine rastladım. Tezahuratlarla yol alıyorlardı, baya kalabalık olacak sanırım maç.
SYLaR
20.Ağustos.2006, 22:43
beyler burası şu an çok sıcak
İnşallah medunanın başına gelen burada bir futbolcunun başına gelmez
Yolda yürümek zor burada adamlar 90 dakka koşacaklar
Laz_Asker_61
20.Ağustos.2006, 22:46
izmirin sıcaklığı gerçekten çok yüksek inşallah bir aksilik çıkmaz
DeDe
20.Ağustos.2006, 22:49
başladı..hadi bismillah
Burak Duran
20.Ağustos.2006, 22:54
valla üstü oynadım kim yenerse yensin ama 3 gol olsun
FeYYaz1989
20.Ağustos.2006, 22:55
Gökhan Zan'ın golü ile 1-0 öne geçtik.Asist Delgado'dan...
Laz_Asker_61
20.Ağustos.2006, 22:56
maça hızlı bir giriş yaptık 1-0
hadi hayırlısı
DeDe
20.Ağustos.2006, 23:19
bu bobo'yu aklım fikrim almıyor..bu gol nası kaçar be
Laz_Asker_61
20.Ağustos.2006, 23:26
acemi işte
Burak Duran
20.Ağustos.2006, 23:27
ya hadi bjk veya denizli gol atsın şu yarı bitmeden
BabaHoroz
20.Ağustos.2006, 23:36
Beşiktaşın kalecisine güveniyorum.Muhakkak hata yapacaktır.:)
pessy
20.Ağustos.2006, 23:37
ilk yarı bitti
bjk-denizli=1-0
...NuRiSaHiN...
yav denizli iyi başladı ikinci yarıya hadi hayırlısı...:;
S-B-Z
21.Ağustos.2006, 00:19
haydi kartal,haydi kartal,haydiiiiiii :D
pessy
21.Ağustos.2006, 00:41
matias delgadoooo ve goooooooooolll
gol sözü vermişti attı ilk golü attırdı bunuda atıyor helal olsun...
...NuRiSaHiN...
S-B-Z
21.Ağustos.2006, 00:50
helal delgado be:D
aldık maçı.hayırlı olsun.
pessy
21.Ağustos.2006, 00:51
2-0 aldı beşiktaş helal olsun valla inşallah böyle devam ederiz..
...NuRiSaHiN...
eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:03
Beşiktaş Çok kötü futbol sergiledi bugün, ama ona rağmen galip geldikleri için tebrikler. Delgado'nun asisti harikaydı ilk goldeki. Koray da çok iyi oynadı, çok beğendim.
Laz_Asker_61
21.Ağustos.2006, 11:11
galibiyet aldık ama sahadaki futbolu görünce hiç almasaydık daha iyiydi diyorum
takım olarak çok kötüydük
pessy
21.Ağustos.2006, 13:50
ya önemli olan kötü oynadığı zamandada galip gelebilmektir daha ilk haftalar buralarda kayıp yapmamak önemli sonrasında herşey rayına oturacaktır zaten...
...NuRiSaHiN...
DeDe
21.Ağustos.2006, 14:06
şu dönemde önemli olan takımın kötü oynarkende kazanması..ben bu açıdan mutlu ve umutluyum..
inşallah çabuk oturur sistem
Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 04:16
arkadaşlar bilmiyorum dikkatinizi çektimi ama İbrahim akın ki çok beğendiğim bir oyuncudur maça girdikte sonra çok net pozisyonlar yakaladı hepsinde de yakında gol atmaya daha müsait arkadaşı vardı ama pas vermedi ve golleri kaçırdı
son olarak delgadonun golünde burak müthiç bir pas attı i.akın vurdu direkten döndü delgado tamamladı gol oldu ama ibrahim akın gole sevinmek yerine kendi şutunun direkten dönmesine üzüldü
ben bile çok sinir oldum bu görüntüye sizler ne düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladım yoksa?
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:24
son olarak delgadonun golünde burak müthiç bir pas attı i.akın vurdu direkten döndü delgado tamamladı gol oldu ama ibrahim akın gole sevinmek yerine kendi şutunun direkten dönmesine üzüldü
ben bile çok sinir oldum bu görüntüye sizler ne düşünüyorsunuz ben mi yanlış anladım yoksa?
Resmen ağzımdan aldın lafı Tarık abi. Bu pozisyonu abimle beraber izledik az önce, o söyledi. Ben de tam buraya yazacaktım ki, sen benden hemen önce bu konuyu dile getirmişsin. Öncelikle sana teşekkür ediyorum. Kalp kalbe karşıdır :D
Az önce Santra'da maçın özetini izlerken, abimin uyarısıyla bu pozisyonu dikkatle izledim. Abim maça gittiğinden, o farketmiş. Bana dikkatli izle dedi. İzledim ve çok şaşırdım.
İ.Akın, direkten dönen topuna üzülüyor, ardından boş kaleye Delgado tamamlıyor, golü atıyor ve İ.Akın çok ama çok kızıyor, üzülüyor, elini kolunu sallıyor, "Allah kahretsin" der gibi... Bu çok ama çok büyük bir sorun. Arkadaşını kıskanıyor yani. BJK yönetimi yerinde olsam İ.Akın'a ceza veririm kesinlikle. Çok kötü bir durum BJK için.
Ailton ile sık sık kavga eden İ.Akın, takımın huzurunu bozacak gibi. Ailton "Onu dövecektim nerdeyse" demişti İ.Akın için. Hem bencil, hem de diğer yüzü ortaya çıkmış oldu. Çok ilginç bir durum. Takım arkadaşını kıskanmak, böyle bir şey olabilir mi?
Alex gol atacak, Tümer kızacak, el kol hareketi yapacak, üzülecek. Veya Necati gol atacak, Hasan kızacak ve üzüldüğünü belirtecek. Böyle bir şeyi ben görmedim daha önce. İlk kez İ.Akın'da gördüm. Delgado'ya koşacağına, sevineceğine, üzülüyor.
Eğer fırsat bulursanız MUTLAKA bu pozisyonu izleyin. Çok ama çok vahim bir durum BJK için. İ.Akın'ı ben olsam mutlaka cezalandırır, hatta gerekirse sözleşmesini fesh ederim.
koray_capello
22.Ağustos.2006, 04:36
zaten delgado golden sonra önce akına koşuyor onu görünce vazgeçiyor öbür tarafa burağa koşuyor ve orada tüm futbolcular bütünleşmişken bir tek akın yok.bence ibrahim akın hiç düşünülmeden yollanmalı bu takımdan.artık konuşmaya filan da gerek yok yollayın gitsin.yada kiraya verin gitsin doğu anadoluya g.d.anadoluya 1 sene oynasın nevzat demir tesislerinin, inönü stadının, bjk formasının değerini iyice bir anlasın sonra tekrar deneriz.
scolari12111
22.Ağustos.2006, 04:39
i. akın çok yetenekli ama bir o kadar da egoist biri her anlamda bu yüzden bjk kariyeri fazla uzun sürmez söze de gerek yok o nun hakkında bundan sonraki durağı anandolu kulüpleri bu kesin.
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:40
Derhal gönderilmeli. Beşiktaş eğer büyük bir kulüpse, bunu yapmalı. Tomas Fenerbahçe formasını yere atmıştı, gönderildi. Beşiktaş'tan da bunu bekliyorum. Bir an önce göndermeliler, Altay'a geri dönsün, eski takımı ne de olsa :) BJK'nin zararına olacaktır İ.Akın'ın takımda kalması.
koray_capello
22.Ağustos.2006, 04:44
tomasın olayıyla akının olayı bir değildir arada çok büyük farklar var
Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 04:48
tomas'ın yaptığı bundan çok daha terbiyesizce bir hareketti bence ama i.akında bir iki hafta kadro dışı bırakılabilir
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 04:51
Tomas'ınki daha beter ama İ.Akın'ınki de o derece beter. Çünkü ikisi de bencil, takımın huzurunu bozmaya yönelik hareketler. Tomas, oyundan alındığı için isyan etti, İ.Akın da Delgado'nun gol atmasına. İkisi de huzuru bozar, dengeleri bozar. İ.Akın gönderilmeli bence.
pessy
23.Ağustos.2006, 00:19
Tomas'ınki daha beter ama İ.Akın'ınki de o derece beter. Çünkü ikisi de bencil, takımın huzurunu bozmaya yönelik hareketler. Tomas, oyundan alındığı için isyan etti, İ.Akın da Delgado'nun gol atmasına. İkisi de huzuru bozar, dengeleri bozar. İ.Akın gönderilmeli bence.
ya sana dikkat ettimde sürekli aşağılayıcı ve Beşiktaş ı küçümser yorumlar yapıyosun ne yapmaya çalışıyosun??
ibrahim akın kesinlikle senin dediğin gibi delgado nun gol atmasına üzülmedi bu ne demek ya..
adam oyuna girdikten sonra demekki aşırı konsantre olmuş o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra bu kadar gole yaklaşıpta direkten dönünce sinirlendi o anlık sinirlede kendi pozisyonuna üzüldü nedir yani bunu yaptı diye kovulcakmı:rolleyes:
Krusty
23.Ağustos.2006, 00:21
ya sana dikkat ettimde sürekli aşağılayıcı ve Beşiktaş ı küçümser yorumlar yapıyosun ne yapmaya çalışıyosun??
Benim de dikkatimi çok çekti.. Fener'den başka takım yok demek istiyor arkadaş hep..
Jesus_FB
23.Ağustos.2006, 00:57
ibrahim akın kesinlikle senin dediğin gibi delgado nun gol atmasına üzülmedi bu ne demek ya..
adam oyuna girdikten sonra demekki aşırı konsantre olmuş o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra bu kadar gole yaklaşıpta direkten dönünce sinirlendi o anlık sinirlede kendi pozisyonuna üzüldü nedir yani bunu yaptı diye kovulcakmı:rolleyes:
ama delgado gol attıktan sonra onu kutlamaya bile gitmedi egemenden önce ben söyledim bunu ben gördükerimi söyledim hatta dedimki "acaba ben mi yanlış anladım" dedim yani gördüğümü söyledim kafamdan atmadım
eGowiCh
23.Ağustos.2006, 01:30
Mesajımı dikkatli oku. Daha dikkatli. Ben Fenerbahçeliyim, ama burada savunduğum Beşiktaş'tır. Beşiktaş için İ.Akın gönderilmeli dedim, huzuru bozar dedim. Sen git o pozisyonu tekrar izle.
Direkten dönen topuna üzülüyor, top dönüyor, Delgado şutu vuruyor, kahroluyor, elini kolunu sallıyor. Dikkatli izlemeden yorum yapma, ben burada Beşiktaş'ın iyiliği için bunu söylüyorum!
pessy
23.Ağustos.2006, 01:50
bende diyorumki adamı tamamen anlamadan eleştirme...o andaki psikolojiyle kaçırdığı gollerden sonra bide direkten dönünce kendisine üzüldü ibrahim akın delgado yu kutlamadı diye beşiktaş kötü durumamı düştü:)
el bandido
23.Ağustos.2006, 14:09
ne yazıkki bende televizyondan ibrahim in o haraketine bir anlam veremedim... sen golden bir kaçdakika önce bir pozisyonda boşta olan Fahriye pas vereceğine kendisi abandı ve aut.. sonra mutlak pozisyonda topu direğe nişanlıyorsun ve dönen top Delgado tarafından gol oluyur.. ve sen buna sevinemiyorsun bile... kusura bakmayın arkadaşlar ama ben bu adamı artık Beşiktaşa yakıştıramıyorum.. Tam takım olma yolunda ilerlerken böyle şahsi ve kendine oynayan adamların bu takımda yeri olmadığını düşünüyorum...
eGowiCh
24.Ağustos.2006, 05:29
Delgado'nun golüne sevinmediği söylenen İbrahim Akın: İki fırsatı kaçırdığım için isyan ettim ama Delgado'yu kutladım
YANLIŞ ANLAMA VAR
İbrahim Akın, Delgado'nun golüne sevinmediği yorumlarına yanıt verdi. Genç oyuncu, "Eleştirilerde eksiklik ve yanlış anlama var. Onlar anlık görüntülerdi. Vallahi gidip Delgado'ya sarıldım" ifadesini kullandı.
BU BÜYÜK HAKSIZLIK
Uzun süredir yedek kaldığını ve golden önce iki net pozisyonu değerlendiremediği için şanssızlığına isyan ettiğini söyleyen İbrahim, "Bunun dışında bir yorumda bulunmak büyük haksızlık" dedi.
DeDe
24.Ağustos.2006, 14:55
sitedeki bir problem sebebi ile yazımı ekleyemedim işte maçın yorumu...
Bu hafta ölümün eşiğinden dönme haftasıydı..
Öncelikle Meduna’ya geçmiş olsun dileyelim..Bazılarının kulaklarına küpe, ölümle mi takılacak acaba diye soralım ve konuyu derinleştirmeyelim şimdilik.
Ölümün eşiğinden dönen bir diğer şey ise Beşiktaş taraftarı idi bu hafta..İlk 5 dkika ve son 5 dakikada atıklarıyla haftayı kayıpsız geçirdi Beşiktaş.Aklımıza bir zamanların beş dakikada Beşiktaş’ı geldi ama o aradaki 85 küsür dakika yüreğimizi ağzımıza getirdi açıkçası.
Evet ; hava sıcaktı ama sadece Beşiktaşlılar etkilendi herhalde o sıcaktan..Denizlide kar mı yağıyordu ne ?Öyle ya, onlar sıcakta oynamıyordu sanki.Top sürekli onlardaydı..Orta saha hakimiyetini ellerine bir aldılar ki son dakikalara kadar da bırakmadılar.
Aslında böyle maçların teknik analizini yapması zordur.Hava şartları,yeni oturtulmaya çalışan takım yapıları v.s.yorumcuları yanıltır şeylerdir ilk haftalarda..Lâkin işin Beşiktaş açısından çok vahim bir tarafı var.Mösyö Tigana,Hadzibegiç tarafından yapılan savunmadan adam çıkarıp yerine bir forvet alma hamlesini -ki klâsik bir hamledir- öyle bir gördü ki dudaklarımız uçukladı.Mösyö bu hamleye cevaben Bobo’yu çıkarttı yerine Fahri’yi aldı..Yani aman sen forvet aldın saldırırsın, bende defansif bir orta saha alayım da gol yemiyim dedi..Mösyö Siyah ve beyaz’ı yanyana görünce kendini Fullham’ın teknik direktörü zannetti herhalde..Yani bir tane attım üstüne yatayım dedi Koskoca Beşiktaş’ın teknik direktörü..Oynadığınız maç avrupa maçı değil.Geçen sene lig’de kalmayı son haftada garantilemiş Denizli ile oynarken bu yapılır mı ?Adama gülerler..Açıklaması ise daha komik..Bobo sakatlanmış..Yahu İbrahim Akın ne iş yapar yanınızda..Onu alın mösyö..kimseyi de kandırmaya çalışmayın..
Bunlar işin negatif yönleri..Birde pozitif yönleri gözden geçirelim..
Beşiktaş iyi yolda olduğunun sinyallerini veriyor.Özellikle İbrahim Akın’ın girmesinden sonra ofansif anlamda kombine ataklar gelişmeye başladı ayrıca Denizlispor orta alana maç boyu hakim olsada çok net pozisyonu 2 defa Selahattin ile yakaldı ve harcadı..Takım savunması açısındanda Beşiktaş iyi durumda deneblir..Özellikle bahsi geçen stoper transferi gerçekleşir ise bu mevkiide sorun kalmayacağı kanısındayım.Richardinho’nun da takıma katılımıyla ofansif anlamda da bol alternatifli ve seyir zevki yüksek bir Beşiktaş oluşacak gibi duruyor..Ancak takıma sağlam bir forvet şart ki bu ancak devre arasında olacak şu durum itibari ile…Hatta bana kalırsa stoper yerine acil olarak son vuruşlarda etkili bir forvet bu takıma daha fazla ihtiyaçmış gibi duruyor..
Başta da söylediğim gibi..Ligin henüz başı.Takımlar için, taktik anlayışın ve kadronun tam oturmamış olduğu ve iyi futbolu bulamanın zor olduğu dönemler.Bu dönemlerde takımların kötü oynamasını nispeten hoş karşılayabiliriz...Bu haftalarda önemli olan kötü oynadığınız halde bile kazanmaktır ki Beşiktaş son iki sezondur bu dönemleri büyük kayıplarla geçtiği için yarıştan erken kopmuş ve sezon ortasında form yakalamış görüntüsü sergilemiştir.Bu hafta Beşiktaşın şans haftasıdır.Bu şans takım oturana kadar devam ederse Kartal şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaktır..
Dediğim gibi : Bu haftalarda önemli olan Kötü oynarken de kazanmaktır..Beşiktaş bu haftayı kayıpsız geçti,yapması gerekeni yaptı ve ilerisi için umut verdi..
Ama Mösyö’ye ufak bi anımsatma..
Biz Türklerin bir lafı vardır Mösyö : Papaz her zaman Pilav yemez…