View Full Version : Fenerbahçe - Dinamo Kiev
dinaMYt
24.Ağustos.2006, 16:42
2.torbadan girip çekilebilecek en iyi kurayı çekmişti fb.ama kura çekilirken fbde yönetim daha yeni başa geçmiş teknik direktörün getirildiği ise 2 gün oluyordu.bu tabloyla fbnin zaten turu ne kadar ciddiye aldığı da tartışılır.aziz yıldırım açıkça fbnin avrupa macerasını baltalamıştır.üstüne üstlük avrupada türkiyenin bu kadar çok puanı ihtiyacı olduğu zamanda.
dinamı kiev gibi avrupanın vasat bir takımına turu verip arkasından bahaneler üretmeye gerek yok.aziz yıldırım yönetiminde fb hiçbir zaman avrupa kupalarında başarılı olmamıştır bu kafa yapısıyla da olamamaya mahkumdur!
getirilen teknik direktöründe kabiliyeti ayrı muamma.avrupa futbolunu hiç tanımayan ziconun hem kievde hem saracoğlunda oyuna herhangi bir etkisini göremedik.oyunculara sanki hadi çıkın oynayın deyip kendi kafalarına bırakmış gibiydi.kievdeki maçta bile ne kadar iyi bir kontra atağa çıkan bir takım olduğunu görmüş olmasına rağmen hiçbir önlem almamış olması bile zicoyu tartışılır hale getirmeye yeter bi sebep.
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 17:07
Appiah, Aurelio, Tuncay çok koştu, mücadele etti. Kerim de iyi oynadı, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Can, Ümit, Semih ve Alex berbattı.
Gelelim en önemli mevzuya. Tümer ve Alex yan yana oynar mı? Bence Avrupa'da oynayamaz. Rizeye, Erciyes'e karşı oynar, fakat Avrupa'da iki tane geriye dönmeyen adamla başarı gelmez. Tümer ve Alex orta sahada pres yapmıyor, rakibini kovalamıyor. Aynı tip iki oyuncu. Ama dün Tümer Alex'ten daha iyiydi. Hele ki Alex'in kaçırdığı bir gol var, saç baş yoldurtacak cinsten...
Appiah'ın takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkmaya başladı. Başkana "ŞL'den elenirsek gitmek istiyorum." demiş. Umarım bu haber yalandır. Eğer doğruysa ve gitmek istiyorsa da yolu açık olsun. Alkışlarla uğurlarız onu. Onun yeri Arsenal, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlar. Fenerbahçe'den üst bir oyuncu Appiah. Giderse de helal olsun derim, adamın hakkı. Hiç tepki göstermem Appiah'a, üzülürüm ama alkışlarım. Gideceği takımda da onu destekler, maçlarını izlerim. 100. yıl formasında keşke Alex'in resmi yerine Appiah'ın resmini koysalardı...
Appiah'a maç boyunca tezahuratlar yapıldı. Alex'e yapıldı mı? Alex'in bunu duyup Appiah'ı örnek alması lazım. İkisi de orta saha oyuncusu. Herkes Appiah gibi yürekli oynasaydı, Denizlispor maçında da galip gelir şampiyon olurduk, D.Kiev'i de elerdik.
Tuncayın iyi oynadıgı görüsü haric hepsine tamamen katılıyorum Appiah ın yerinde olsam bu ruhsuz gurursuzların arasında 1 dk durmam.Adam sakat sakat depar atarken diger ruhsuzlar topa bile kosmaya üseniyor.
EreN
24.Ağustos.2006, 17:18
neyse yaa
maçtan görüntüler koyayım bari..
Tribünlerden
http://img132.imageshack.us/img132/687/6bs0.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/489/5os6.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/7913/4zs5.jpg
,
http://img180.imageshack.us/img180/4037/3pw9.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/8056/1tu2.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/7113/8tg9.jpg
Berkaiser
24.Ağustos.2006, 17:20
Fenerbahçe'nin tur için gerekli olan golleri bulacağı belliydi ama Dinamo Kiev'in kontra ataklarını durduramadılar.UEFA Kupası'nda başarılar.
scolari12111
24.Ağustos.2006, 17:20
bir arkadaş fb nin kötü oynadığın iddaa etmeyin demiş evet kötü değil berbattı ne hırs ne azim vardı sıradan bir maç gibi çıktı oynadı.
Burak Duran
24.Ağustos.2006, 18:06
Lig tv demin Appiah ın ayrılmak istediği söyledi
scolari12111
24.Ağustos.2006, 18:09
Lig tv demin Appiah ın ayrılmak istediği söyledi
bence ayrılır burada mutlu olması imkansız zaten harcanıyor burada.daha iyisini haak ediyor bence.
fenerbahce_1907
24.Ağustos.2006, 18:19
appiah ayrılmaz bence dün o golü attıktan sonraki yüz ifadesini hatırlıyorumda hiç öyle mutsuz ayrılcak gibi gözükmüyor
bortecine
24.Ağustos.2006, 18:24
her yönden en hayırlısı olan uefa da başarılar dilerim fenerbahçeye ...
scolari12111
24.Ağustos.2006, 18:30
ne yapacak gol atınca sevinmeyecek mi o anlık olan birşey çok hırslı bir oyuncu çünkü bence ayrılabilir daha büyük bir kulüp istemek en doğal hakkı hakediyor çünkü.
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 18:35
Her oyuncu elbette bulundugu klüpten daha büyük klüpte oynamak ister bu chelsea veya real madrid gibi klüplere gidince son bulur.. Su anda Barca,Arsenal veya Manchester v.b klüpler istese Türkiyedeki hangi oyuncu gitmek istemez ?
Burak Duran
24.Ağustos.2006, 19:50
olay büyük kulübe gitmek değil. fenerde mutsuzum demiş menajerine haber yollamış takım arayın diye
Kralatti
24.Ağustos.2006, 20:09
olay büyük kulübe gitmek değil. fenerde mutsuzum demiş menajerine haber yollamış takım arayın diye
Bende olsam bende mutsuz olurum.Adam tek basina mucadele ediyor orada ne tumer ona katiliyor. Ne superyildizAlex. iSALLAH GIDER NE DIIYM :D Alexten degil ama bu adamdan cekiniyorum
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 20:53
Appiah ın klüpten habersiz klüp arayacagını sanmıyorum o kadar karaktersiz biri degildir. Ama gitmek istiyorsa gercekten bu hakkıdır.
eGowiCh
24.Ağustos.2006, 21:03
Fenerbahçe’de MUT-LU-YUM
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, kendisi hakkında basında yer alan “mutsuz, menajerini çağırttı ve gitmek istediğini belirtti” şeklindeki haberlere resmi sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Appiah, açıklamasında şunları söyledi:
“Dünden bu yana hakkımda söylemediğim bir sürü şey yayınlanıyor. Mutsuz olduğum gitmek istediğim ve Luca’yı çağırttığım yolunda yazılan haberleri duyduğumda şok oldum. Nedense bazı insanlar benim Fenerbahçe’de mutlu olduğum gerçeğini bir türlü kabullenemiyor ya da kabullenmek istemiyor. Bu belki de normaldir bilemiyorum ama bir çok ülkede bir çok takımda oynadım ama benim hakkımda bu kadar asparagas haber yayınlandığını hiç görmemiştim.
Gerçi benim söyleyeceklerim bu haberleri yazanların bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır ama tekrarlıyorum ki ben Fenerbahçe’de mutluyum. Dün küçük hatalar yaptığımız için turu geçemedik. Ama unutulmasın ki Fenerbahçe hâlâ Avrupa arenasında ve biz Fenerbahçeli futbolcular olarak UEFA Kupası’nda Fenerbahçe’yi en üst noktaya kadar taşıyacağız bunun için mücadele edeceğiz. Ayrıca menajerimin buraya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil çünkü zaten benim burada olmam nedeni ile o da neredeyse İstanbul’da yaşıyor.
Ben gördüm ki insanlar en küçük olumsuz olaydan sonra bile felaket senaryoları yazmaya ve kendileri inandığı gibi halkı da inandırmaya çalışıyorlar. Ancak kimsenin endişesi olmasın ben Fenerbahçe’de mutluyum ve Fenerbahçe ile yaşayacağım çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Günün birinde buradan gideceksem bu sözleşmem bittiği zaman ya da Fenerbahçe Kulübü ile taraftarı beni istemediği zaman olur.”
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 21:08
Daha fazla söze gerek varmı adam hemde heceleye heceleye söylemis daha iyi anlasılsın diye ama bizim medyamız adamı hemen yolladı.. Appiah a helal olsun.. Dün sakat sakat attıgı depardan sonra ondan önceki maclarda yaptıklarıyla cok büyük takımların istemesine ragmen gitmemesiyle FENERBAHCE taraftarının gönlünde gercekten Taht kurmustur.
scolari12111
25.Ağustos.2006, 00:00
ne diyecekti mutsuzum gitmek istiyorum mu?merak etmeyin anelka gibi kulüp bulunca o da havalar girer.
TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 00:23
ne diyecekti mutsuzum gitmek istiyorum mu?merak etmeyin anelka gibi kulüp bulunca o da havalar girer.
ßir futbolcu için bunu söylemek cok zor degil ayrıca Appiah ile Anelka nın karakteri arasında daglar kadar fark var
ozgrkc
25.Ağustos.2006, 01:13
Appiah ı Anelka yı isteyenlerden daha kaliteli takımlar istedi belirtmek isterim...
scolari12111
25.Ağustos.2006, 02:04
ne olmuş istediyse ya kendiniz kandırmayın bence eğer bu adam da zeminini bulursa gidecektir uefa da bile ileri gitmesi muamma olan bir takımda oynamaktansa ş.ligi nde kupayı alma şansı olan bir takıma (arsenal den bahsediyorum)gideceğinden eminim.bunun karakterle bir alakası yok ömür boyu burada kalacak değil ya...
TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 02:09
ne olmuş istediyse ya kendiniz kandırmayın bence eğer bu adam da zeminini bulursa gidecektir uefa da bile ileri gitmesi muamma olan bir takımda oynamaktansa ş.ligi nde kupayı alma şansı olan bir takıma (arsenal den bahsediyorum)gideceğinden eminim.bunun karakterle bir alakası yok ömür boyu burada kalacak değil ya...
Appiah geleli 1 sezon oldu daha ayrıca ben burda mutluyum kovulmadıkca gitmem diyen bir futbolcu zemin fln aramaz eger gitmek istese böyle bir acıklamaya ihtiyac duymaz
Sekopej
25.Ağustos.2006, 02:14
Arsenal Appiah'ı istiyordu ama Fenerbahçe atmayacağım dedi ve hiç bir teklifi dinlemedi. Appiah kişilik sahibi birisi. Bu takımdan ayrılmayacaktır. Sezon başında da böyle haberler çıktı. Geçen sene şampiyonluk gittiğinde o ağlayışını görenler neden burada kalmak istediğini anlayacaktır. Büyük takım istese gider diyenler eğer öyle bir oyuncu olsa o kadar üzülmezdi. Ve ogün bir söz vermişti. Bu seneyi Fenerbahçe taraftarına unutturmadan Fenerbahçeden ayrılmayacağım diye.
Ben öyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Ve Appiah'ın da para uğruna veya ün uğruna FB'yi bırakacağını sanmıyorum.
Ayrıca FB haketmiyor gitmeli diyen arkadaşlar neden haketmesin? Sonuna kadar hakediyor. Eğer birileri gidecekse bu takıma yakışmadığı için Appiah olmamalıdır. Gerçekten bu takıma yakışmayanlar gitmelidir.
Bir de Anelka ile lütfen karşılaştırmayınız. Arada kişilik farkı var. Fenerbahçe göndermek istemedikten sonra Appiah hiçbir yere gitmeyecektir. O bizim kalbimizdeki yerini almıştır. Ve FB taraftarı da onun kalbindeki yerini. Kolay kolay bırakamaz.......
Frank_Castle
25.Ağustos.2006, 02:17
Appiah için yazılanlar doğru. Rakip takımımda böyle bir oyuncu bulunması beni imrendiriyor. Appiahın işe yaramayacağı takım sanırım yok.
eGowiCh
25.Ağustos.2006, 02:40
Appiah Appiah Stephan Appiah! İlk alındığında herkes önyargıyla kötü futbolcu demişti, görüyoruz ki o 1,5 senede gönlümüzde taht kurdu :)
Frank_Castle
25.Ağustos.2006, 02:50
Kötü diyen var mıdır bilemiyorum, ama çoğunluk bu adama o para verilmez dedi.
yahu ne eksiği var vieira dan dicem adam o kadar iyi oynuyor, sinirleniyorum ya fb forması ile görünce.. bi de demiyorlar mı fb den alınacak ilk adam alex tir diye..ne alexi kardeşim ya ne alexi.. appiah fiyat performansı ile 5 tane alex 45 tane anelka eder .. ah küsse gitse dicem ama bu adam gitmezde.
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:06
arkadaşlar fb den ayrılmanın kişilikle ne alakası var adama göre fb başarısız olabilir ve bu da hedefi olan bir futbolcu için başlı başına bir sebeptir.
Jesus_FB
25.Ağustos.2006, 03:11
adam bas bas bağırıyor ben ingiltere liginde oynamak istiyorum diye hala neleri tartışıyorsunuz
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:12
tartıştığımız filan yok ben diyorum ki gitmesi çok doğal gidebilir kaladabilir bunda ilginç bir durum veya kişiliği ilgilendirecek birşey yok.
Sekopej
25.Ağustos.2006, 03:12
Appiah FB'yi gerçekten seviyor ve ve ayrılmayacağını defalarca belirtti. Buna rağmen ayrılır denmesine kızıyorum. Çünkü dediğim gibi o kişilikli biri ve kendi de dediği gibi FB göndermedikten sonra gitmez. (Bunun için kişilikten bahsettim.) Başarısız bir kulübün başarılı olması için mücadele eder....
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:14
ne olacak yani 35 i ne kadar burada mı kalcak fb elbette göndermez böyle bir adamı ama o kalack mı önemli olan bu sonuçta başarısız bir takımda daha iyilerinde de oynayabilir.
Sekopej
25.Ağustos.2006, 03:15
Evet gitmek isteyebilir ama tekrarlıyorum geçen sene bu sezonu unutturmadan gitmeyeceğim demişti. İnşallah aklına gitmek gibi bir düşünce gelmez ve aynı oyununu daha da başarılı bir şekilde sürdürür....
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:17
ben hemen gidecek filan demiyorum ama elbette en doğal hakkı gitmek kaliteli de bir oyuncu hedeflerine uygun bir kulüp bulmakta zorluk çekmez.
Sekopej
25.Ağustos.2006, 03:21
Tabi ki de Kulüp bulmakta zorluk çekmez. Şu anda ben bu oyuncuyu kadromda istemem diyen bir takım yoktur herhalde.
Elbette birgün gidecek ve inşallah FB'ye iyi paralar kazandıracak. 4+1 yıllık sözleşmesi var. Ama şu anda gitmeyecek. En azından bu sene elinden geleni yapmak için burada kalacak...
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:23
bunu kimse bilemez ama gitse de kişiliksiz filan dememek lazım başarısız buluyordur ve gider zaten bu saatten sonra ş.ligin de ki bir takıma da gitse oynayamaz fb de oynadığı için seneye kadar burada kalır bence.
Sekopej
25.Ağustos.2006, 03:27
Ben o kişiliği verdiği sözü tutar bakımından dedim. Evet dediğin gibi eleme maçlarında oynadığı için artık büyük takımlara gidemez. Avrupa'da oynamayan bir takımda da oynamak istemeyeceği için bu sene bu takımda kalır diyorum. İnşallah diyorum. Ve bu konu altında artık Appiah konuşmayalım diyorum. Ve saygılar diyorum....;)
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:28
ben de ok diyorum:DDd