View Full Version : Arda'nın Fiyatı Açıklandı
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 19:50
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçı için Çek Cumhuriyeti'ne giden G.Saray 2. Başkanı Adnan Polat, genç yıldızları Arda'nın bedelini açıkladı...
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanşında Çek Cumhuriyeti"nin Mlada Boleslav takımı ile karşılaşacak olan G.Saray, Prag'a vardı. Sarı kırmızılı kafile ile birlikte Prag'a giden Adnan Polat, "Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd"te. Arda ise 15 milyon euro eder" dedi.
Kafile ile birlikte Başkan Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Fatih Gökşen de Prag"a giderken, Polat uçakta ön libero konusuna değinerek, "Diarra için kulübü ile anlaştık ama kendisi gelmek istemedi. Zaten şimdi de Real Madrıd"te. Arda ise 15 Milyon Euro eder" diye konuştu.
Adnan Polat, Gerets"in ısrarlı isteği için Dünya genelinde kaliteli ön liberolar ile görüştüklerini, bunlardan birinin Diarra olduğunu hatırlatarak "Biz ilk etapta kendisi ile görüştük. Sonra kulübü ile anlaşmaya vardık. 7 milyon euro istediler ve ödemeyi kabul ettik. Ancak Real Madrıd devreye girince, futbolcu bize gelmeyi tercih etmedi. yapacak bir şey yok. kesemize uygun biri olursa transfer yapabiliriz" ifadesini kullandı.
Avrupa"daki futbolcuların çok pahalı olduğuna da değinen Polat "Bizim Arda"ya yabancı bir isim taksak, 15 Milyon Euro eder" diyerek dikkatleri üzerine çekti.
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 19:59
son sözü çok güzel arda değilde ardilho falan olsa kafadan 15milyon :D
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:01
Adnan Polat Tİcaretten Anlamiyor Mu? Arda'yi 15 Milyon Euroya Satan Adama Ben Yonetici Demem!!!adam Daha 19 Yasinda Ve Koridora Ceviriyor Kandini!
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:03
15 milyon € ve Arda he 15 milyon € ya ne adamlar alınır be Arda kötü demiyorum fakat bu parayı etmez iyi oyuncu olmasına ragmen bu parayı etmez
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 20:06
arda 15milyon etmez mi? yaşı 19 yetenk desen gırla dediğim gibi adamın adı ardilho olsa kesin 20 ye giderdi en az
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:07
Zafer Bİryol Alinir Dİmİ:) Sonra Oynatmadan GÖnderİlİr Veya Ne Bileyim Avrupadais Yapacak Diye Alex Alinir Sonra Turkiye Ile Yetinilir:)
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:14
arda 15milyon etmez mi? yaşı 19 yetenk desen gırla dediğim gibi adamın adı ardilho olsa kesin 20 ye giderdi en az
Şahsi fikrim etmez 15 milyon € cok fazla para iyi oyuncu kaliteli oyuncu fakat 15 milyon € kolay kolay veren cıkmaz su anda
Zafer Bİryol Alinir Dİmİ:) Sonra Oynatmadan GÖnderİlİr Veya Ne Bileyim Avrupadais Yapacak Diye Alex Alinir Sonra Turkiye Ile Yetinilir:)
Fenerbahce Zafer Biryol a 15 milyon € mu verdi ?
fenerbahce_1907
22.Ağustos.2006, 20:16
bencede 15 milyon € etmez arda belki 2-3 sene sonra
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 20:17
15 biraz uçuk bir fiyat.. Hani daha Fatih Tekke gibi bir futbolcu anca 7.5 gidiyorsa Arda belki şimdilik 5 olabilir.. Amaaa Avrupa'da çıkar kendini gösterirse o zaman 15 değil 35 olur :)
nekop
22.Ağustos.2006, 20:20
15 milyon euro etmez yaw adamlar bi 15 daha koyar c.ronaldoyu alırlar abartmayın derim...
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 20:22
ya allah aşkına Arda Türk diye niye fiyatı 3-5 ediyor? işte zihniyet bu adamın adı ardilho olsa 15-20 milyon Arda olduğu için 3-5 milyon... Elimizdeki oyuncuları böyle küçük görmeye devam edelim
bursa_mc
22.Ağustos.2006, 20:22
çok yaw,2 maç guzel oynadı bu kadarı fazla
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:26
Kac Yasinda Ki Okan Yilmaz A Bursanin Ne Kadar Istedigini De Biliyorum Ben Zamaninda!
ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:26
böyle 15 desin desin sora emre gibi bedava ya uçsun gitsin... ne 15 milyon u arkadaşlar iimisiniz buna değer diyenler? 2 maçlık performans a 15 milyon? maç başına adamın değer 7.5 milyon mu yani? bırakın yaaa Okocha ne kdr teknik bi adamdı tecrübesi de var dı yaşı da en olun çağındaydı Türkiye den 20 ye gitti (dünya kupası da oynadı) bu arda mı 15 yani?
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:30
Senin Aldigin Alex Kac Yasindaydi Ve Ne Kadar Para Verdin? Okachanin Yasi Kacti? 2 Maclik Performans Diyorsun Ardayi Gecen Sene Manisada Izlemedin Galiba Sen! Hani Bir Sut Cekmisti 5 Attiklari Macta Direkten Donmustutop Rustu Yerinden Kipirdayamamisti.
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:32
Senin Aldigin Alex Kac Yasindaydi Ve Ne Kadar Para Verdin? Okachanin Yasi Kacti? 2 Maclik Performans Diyorsun Ardayi Gecen Sene Manisada Izlemedin Galiba Sen! Hani Bir Sut Cekmisti 5 Attiklari Macta Direkten Donmustutop Rustu Yerinden Kipirdayamamisti.
5 milyon € kendine 5 milyon € da klübüne gecen gün arkadasın biri cıkarmıstı Alex in kariyerini.Öyle bi sut cekti diye 15 milyon € paramı verecekler Arda ya ? Alex te frikikten muhtesem bir gol atmıstı hani Aykut kıpırdayamamıstı ama bu golün onun fiyatında bi degisiklik yarattıgını düsünmüyorum
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:34
Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba:) Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 20:36
Arkadasin Iha'da Calisiyor Galiba:) Ok Diyelim Ki O Fiyata Aldi Alex'in Ne Gelecegi Var Bana Anlatsana..
Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..
sanalkardes
22.Ağustos.2006, 20:39
ardaya az bile abi siz neden bahsediyosunuz.hurmet kardeş çok güzel söylemiş
bUradAyız_uA
Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!
scolari12111
Nerde calıstıgını bilemem forumu biraz gez bulursun. Biz zaten Arda nın su anki durumunu tartısıyoruz ileride kendini iyice gelistirir daha yüksek parayada gidebilir yalnız su anda bu parayı etmez..
burada sana katılıyor gibiyim:DDDDD bence de daha çok ister arda ve biz ne gençler gördük anında söndü umarum o da olmaz çünkü milli takımımızın böyle oyunculara ihtiyacı var şımarmazsa çok büyük bir yetenek.
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 20:40
Arda en fazla 5 milyon dolar eder. 5 milyon euro da fazla. 15 milyon euroya satabiliyorsa Galatasaray, buyrun satsın, borçlarının bir kısmını temizler.
Alex bile 11 milyon euro, Brezilyalı Kerlon 8 milyon euro, Anelka 13 milyon euro vs. gibi örnekler çoğaltılabilir. Yani 15 milyon euroya bir kulüp Arda'yı alacağına, çok daha iyi bir oyuncu alabilir.
ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:48
Rooney Manchestar A Kac Paraya Gitti Acaba? Veya Messi'nin Degeri Ne Kadardir Su An? Eminim 40 50den Asagi Inmez Neden Gencler Diye Alacklari Verim Daha Fazla! Ardaya 15 Istemis Ve Ben Yemin Ediyorum Az Istemis! Mesela Sizin Defanstaki Can Da Bence En Az 7 Milyon Euro Eder Yani!
Rooney İngiltere liginde... Messi zaten kalitesi gençler şampiyonasında gösterdi ve Barcelona da.... Galatasaray nerde? En pahalı adamını 3 milyon $ a Tugayı satmış bi takım... ve gelmiş geçmiş en değerli gencini ise 0 'a (Emre Belözoğlu) kaliteli evet ama en kalitelisi Freddy Adu bile 10 milyon $ şu anda... Arda nın parası sadece uydurulma bi rakam veren de olmas ztn...
bUradAyız_uA
22.Ağustos.2006, 20:49
VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda:) Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan:) Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi:)
scolari12111
22.Ağustos.2006, 20:52
VerdİĞİn Örneklerdekİ Adamlarin YaŞ Ortalamsi KaÇ? 26-27 Mİ? Arda 19 YaŞinda:) Bak Ribery'e Bonus Demiyormuydunuz Ona Siz Anelkanin Bonusu Falan:) Ribery Su An Nerede Anelka Nerede? Ki Arda Riberyden Cok Daha Efendi Ve Ne Yaptigini Bilen Bir Oyuncu! Simarmayacak Bir Oyuncu! Ama Kabul Etmezsiniz Tabi:)
ben kabul ediyorum veya etmek istiyorum gerçekten önemli bir yetenek ama daha çok çok erken.
ozgrkc
22.Ağustos.2006, 20:55
bnm verdiğim örneğe baktıysan en büyük yetenek gösterilen adu 17 yaşında... zamanında gittiğinde Emre 20 yaşındaydı... yaş ise tecrübe demektir Zidane neden 70 küsür etti? tecrübesi ortada...bak Dünya kupasının en iyi gençlerinden Podolski ne kadar a transfer olmuş yada Valancia(Ekvator) Arda daha ne kadar çıktı ki vitrin'e...
Del Piero_10
22.Ağustos.2006, 21:28
15 milyon euro abartılmış
sezon sonuna kadar beklemek lazım
Cengo
22.Ağustos.2006, 21:36
15 Milyon €'ya çok büyük bir yıldız getirilebilir.Bunlar transferi eline yüzüne bulaştırmanın sonucu gaz verici sözler.
Arda 3-4 Milyon € eder ancak ...
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 21:38
Martins 13 milyon € bonservis bedeline Newcastle'a transfer oldu. Martins'ten bile pahalı olduğunu söylemiş sayın Polat.
fenerbahce_1907
22.Ağustos.2006, 21:53
15 Milyon €'ya çok büyük bir yıldız getirilebilir.Bunlar transferi eline yüzüne bulaştırmanın sonucu gaz verici sözler.
Arda 3-4 Milyon € eder ancak ...
en doğru sçz bu bence nokta.
atlantis_fb
22.Ağustos.2006, 22:08
Bence de 15M€ abartı yani tamam arda gelecek vaad ediyor ama benim kanım "geleceğin yıldızı olacak" denemeyeceği...yani şu an en fazla 5 M€ eder...
ibo
22.Ağustos.2006, 22:19
bir gs li olarak 15 milyon euro ya güldüm. Şu an da 15 milyon euro kesinlikle ama kesinlikle etmez... biraz daha ön plana çıkıp kendini göstermesi lazım. özellikle CL de. ilerde 15,20,25 vb. edebilecek potansiyel var ama daha şimdiden de 15 denmesi çok abartılı...
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 22:22
evet bizim gençler zaten en fazla 3-5 milyon orta yaşlılar 8-10 yaşlılar 500k-1milyon eder çünkü kendi oyuncumuzu küçük görmeye yabancı futbolcu sevdalısı olmaya devam ediyoruz. polatın dediğini dikkatli okursanız adam arda yabancı olsa rahat 15 e satılırdı diyor. değinmek istediği türk futbolcuların küçük görüldüğü avrupada ortalama bir oyuncunun 10-15milyon olduğu... Ribery şu anda satılsa 20milyon euro ediyor o da en az. bunları düşünerek yorum yapın
Gravity
22.Ağustos.2006, 22:32
Ben başka bir şeye dikkat çekeceğim şahsen. Bir tartışma yaratma çabam yok ama dikkat ettim "Abartmayın, 3-5'i geçmez." diyen arkadaşların hepsi Fenerbahçeli. Sorum da onlara olacak: Tuncay'a ne kadar değer biçersiniz peki? Yani yetenek olarak hemen hemen aynılar, üstelik Arda daha genç Tuncay'a göre ve akıllı davranırsa daha çok gelişir. Bu bakımdan Tuncay ne kadar eder?
Diğer yandan bir futbolcunun fiyatını tanınmışlığı tabi ki etkiler ama ben yeteneğine güveniyorsam 15 milyon isterim. İsteyen alır isteyen güler geçer. Zaten Burak'ın belirttiği gibi Adnan Polat "Yabancı olsa 15 milyon fiyat istenirdi." demiş. Şahsen düşüncem, Arda Ajax'ta oynasa ve bunu söyleyen Ajax'lı bir yönetici olsa yukarıda "3-5 eder." diyen arkadaşların çoğu "Adam haklı, süper yetenek." derlerdi.
Cengo
22.Ağustos.2006, 23:25
Ben başka bir şeye dikkat çekeceğim şahsen. Bir tartışma yaratma çabam yok ama dikkat ettim "Abartmayın, 3-5'i geçmez." diyen arkadaşların hepsi Fenerbahçeli. Sorum da onlara olacak: Tuncay'a ne kadar değer biçersiniz peki? Yani yetenek olarak hemen hemen aynılar, üstelik Arda daha genç Tuncay'a göre ve akıllı davranırsa daha çok gelişir. Bu bakımdan Tuncay ne kadar eder?
Diğer yandan bir futbolcunun fiyatını tanınmışlığı tabi ki etkiler ama ben yeteneğine güveniyorsam 15 milyon isterim. İsteyen alır isteyen güler geçer. Zaten Burak'ın belirttiği gibi Adnan Polat "Yabancı olsa 15 milyon fiyat istenirdi." demiş. Şahsen düşüncem, Arda Ajax'ta oynasa ve bunu söyleyen Ajax'lı bir yönetici olsa yukarıda "3-5 eder." diyen arkadaşların çoğu "Adam haklı, süper yetenek." derlerdi.
Tuncay'a en fazla 5 Milyon €.
İki günlük oyunculara 15 Milyon € değer biçip havalandırdığımız için Türk Futbolu bir gram ilerlemedi.
Ajan ile buradaki altyapıları bir mı tutuyorsunuz.Ajax altyapısı dünyanın en iyi altyapısı sayılıyor.Bu kadar fanatik olmanıza hayret ediyorum.
Şu an takımın başında olsam ilk satacağım isim Tuncay olurdu ...
baron
22.Ağustos.2006, 23:32
bırakın az görmeyi....
adnan polat doğrusunu yapıyor...
ingiltere liginde şu futbolcu olsaydı şimdiden chelsea arsenal m.united liverpool gibi kulüpler kafadan 15 milyon vermişlerdi.....
ingiltere liginde berbat futbolcular 10-15 e gidiyor...
bizim Türkleri neden bu fiyata fazla görüyorsunuz????
Del Piero_10
22.Ağustos.2006, 23:35
bırakın az görmeyi....
ingiltere liginde şu futbolcu olsaydı şimdiden chelsea arsenal m.united liverpool gibi kulüpler kafadan 15 milyon vermişlerdi.....
örnekleri var
carrick gibi ne olduğu belirsiz bir oyuncu 26 milyon euro ya transfer oluyor
r.madrid alt tarafı bir diarra için 25 milyon euro veriyor
essien gibi yetenek olarak düz bir oyuncu transfer rekoru kırıyor
ama arda şimdilik o fiyatın yarısı etmez
Cengo
22.Ağustos.2006, 23:35
bırakın az görmeyi....
Chelsea 2 Milyon Sterlin verecekken 20 Milyon Sterlin veriyor.Diğer kulüpler de Chelsea ile yarışmaya çalışılarken kazanan küçük kulüpler oluyor.Bu bizi o kadar ilgilendirmez.
15 Milyon € değerindeki bir oyuncu overrated bir oyuncudur.Üst düzey her takımın transfer listesine girer ...
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 23:58
Ajax futbolcularından ucuza giden kaliteli oyuncularda var örnegin ibrahimovic ,R.Van der Vaart 5,5 milyon € pienaar kaca gitti bilmiyorum ama Arda 2 macla göklere cıkarıldı ins ayakları havalanmaz eger ayakları havalanırsa gelecegini söndürür ve su anda chelsea de dahil bu parayı kimse vermez Arda ya.Arda bu fiyatı eder diyenlerin hepside gs li;)
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 23:59
arda yabancı olsa eder diyorum ben ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz adnan polatta öyle demiş
Cengo
23.Ağustos.2006, 00:05
arda yabancı olsa eder diyorum ben ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz adnan polatta öyle demiş
Bizim o kadar çöpe atacak paramız var mı (tüm takımlar) :)
Chelsea'nin parası nerden geliyor, hala açıklamıyorlar..
bortecine
23.Ağustos.2006, 00:26
vatana millete hayırlı olsun pehh
scolari12111
23.Ağustos.2006, 00:36
bence arkadaş doğru söylemiş türk futbolcusunun kıymeti yok bu ülkede ama yine de 15 milyın avro edeceğini düşünmüyorum belki sene sonunda eder ama kimse 2 maçlık performans için bu parayı vermez çok yetenekli bir oyuncu ve şımarmazsa çok iyi yerlere gelebilir ama biraz daha pişmesi lazım bence.
ibo
23.Ağustos.2006, 00:51
bence arkadaş doğru söylemiş türk futbolcusunun kıymeti yok bu ülkede ama yine de 15 milyın avro edeceğini düşünmüyorum belki sene sonunda eder ama kimse 2 maçlık performans için bu parayı vermez çok yetenekli bir oyuncu ve şımarmazsa çok iyi yerlere gelebilir ama biraz daha pişmesi lazım bence.
türk futbolcusunun kıymeti bu ülkede yok değil türk futbolcusunun dünyada kıymeti yok. dünyada kıymeti olsa zatne gidecek...
Gravity
23.Ağustos.2006, 01:00
Ajan ile buradaki altyapıları bir mı tutuyorsunuz.Ajax altyapısı dünyanın en iyi altyapısı sayılıyor.Bu kadar fanatik olmanıza hayret ediyorum.
Estağfurullah, fanatiklik ne haddimize de Galatasaray'ın altyapısını da küçümsememenizi tavsiye ederim. Şimdiden R.Madrid, Arsenal ve Barcelona gibi takımlar gözlemci yolluyorlar Galatasaray altyapısındaki oyuncuları izlettirmek için. Ajax kadar tanınmamış olabilir ama ciddiye alınan bir altyapıdır ki Türkiye'de tek olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bu noktada. Neyse konumuz bu değil.
Burak üstüne basa basa bir şey söylüyor ama dikkat eden yok. "Yabancı olsa" burada kilit noktayı teşkil ediyor. Bende aynı şeyi söylüyorum, bu adamın adı Ardalson de Souza olsa fiyatı direkt 15 milyon olur. Diğer yandan Galatasaray bonservis olarak o kadar istese kim ne diyebilir ki? "Bu kadar istiyorum, almak isteyen öder." der geçer karşıya. Bu kadar basit.
S-B-Z
23.Ağustos.2006, 01:04
gerçekten çok güzel açıklamış olayı.
ardanho da olabilir o zaman belki 25 te eder :D
scolari12111
23.Ağustos.2006, 01:05
türk futbolcusunun kıymeti bu ülkede yok değil türk futbolcusunun dünyada kıymeti yok. dünyada kıymeti olsa zatne gidecek...
arkadaşşım bu ülke sergen alpay gibi oyuncularını jet fadıl a kaptırmış ilhan gibi bir forveti kullanamamış en büyük forvetine şaban lakabını takmış sence ne kadar değer veriliyor sadece boş laf oturupp sandalyeye laf ebeliği yapıyor herkes ben amatör futbolcuyum bir antreman sahamız yok suyu kendimiz alıyoruz benzin için belediye başkanı na dileniyoruz sence ne kadar değer veriliyor ne kadar yatırım yapılıyor oyuncu yetişmyor çünkü alt yapı yok herkes zembille futbolcu bekliyor gökten kimse elini taşın altına sokmuyor fatih terim e ayda 110 milyar veren şahsiyetler benim kulübüme 4 milyar için haciz koyuyor konuşursak uzar ama bana lütfene gereken değer veriliyor deme sadece futbol değil tüm branşlar sadece seda önemli biz de o nun çocuğunu düşürmesi televole izlenir basketbol takımımız litvanya yı yener kimse konuşmaz çünkü medyatik oyuncular yoktur her tv kanalında spor yorumu yapılır saatlerce ama sadece 3 takım üstüne bu kadar mı spor bu ülkede ondan ban değer veriliyor deme atletler tartan pist bulamayıp salonda çalışır 20 tane minik çocuk tek topla çalışrı sonra neden geriyiz denir avrupa hep süper biz kötüyüz evet öyle ama kimse demez neden böyle diye çünkü özentilik vardır biz de batı da olan herşey güzeldir ok güzel de olabilir ama biz neden olamıyoruz neden maçlarımız başka ülkelerde yayınlanmıyor premier lig gibi çünkü kalite yok peki neden yok kimse bunu demiyor böyel bir kural mı var türk ligi kaliteli olamaz diye ama evet olamaz sadece 3 takımın üstüne endeksli bir ligden dahja fazlası beklenemez bu yüzden bana bu ülkede spora ve sporcuya değer veriliyor deme!!!
eGowiCh
23.Ağustos.2006, 01:33
örnekleri var
carrick gibi ne olduğu belirsiz bir oyuncu 26 milyon euro ya transfer oluyor
r.madrid alt tarafı bir diarra için 25 milyon euro veriyor
essien gibi yetenek olarak düz bir oyuncu transfer rekoru kırıyor
ama arda şimdilik o fiyatın yarısı etmez
Diarra geleceğin yıldızı olacak. Vieira ve Makalele milli takımı bırakınca, o mevkide o oynayacak.
Carrick hakkında bir fikrim yok.
Essien dediğin adam dünyada mevkisinin en iyilerinden. Düz bir oyuncu da değil.
Bence hepsi değer fiyat olarak.
dnz498
23.Ağustos.2006, 13:41
arda için bunları konuşmanın şu anlık bir anlamı olduğunu sanmıyorum ama umarım uzun süre Galatasaray forması giyecek bir yıldız olmayı başarır
kaltuntas
23.Ağustos.2006, 16:37
dogru söze ne denir:)
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 16:39
Bence Arda da olsa Ardilho da olsa Ardainho da olsa 15 milyon € su anda cok fazla..Belki adnan polat avrupa takımları arda nın aklını celmesin diye böyle bir sey söylemis olabilir cünkü adnan polat ta arda nın o fiyatı etmeyecegini iyi biliyodur
barahir
23.Ağustos.2006, 16:42
Birinicisi Alexe en fazla 3-5 M € verildi o da kendisine Sözleşmesini bitirip geldi alex. İkincisi o şutu çeken arda değil zafer sakardı. ii ce araştırıp sonra cevap yazın.
bortecine
23.Ağustos.2006, 16:45
Bence Arda da olsa Ardilho da olsa Ardainho da olsa 15 milyon € su anda cok fazla..Belki adnan polat avrupa takımları arda nın aklını celmesin diye böyle bir sey söylemis olabilir cünkü adnan polat ta arda nın o fiyatı etmeyecegini iyi biliyodur
abi bilmez olur mu ya bunu türkiyede ki galatasaraylılar da biliyo ama nedense böyle genç oyuncuları hemen şişirirmeyi severiz bırakalım da yetenekleriyle ( ki gayet yetenekli ) kendini kanıtlasın
Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 16:59
1 - Arda'ya 15 milyon € verecek takım çıkmaz
2 - Futbolculara daha bu yaşta fiyat yaftası vurmanın futbolcuya ne katkısı olabilir ki ?
bUradAyız_uA
23.Ağustos.2006, 17:03
Sadece Sunu Soyluyorum Ardayi Izlemeye Devam Edin!
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:03
2 - Futbolculara daha bu yaşta fiyat yaftası vurmanın futbolcuya ne katkısı olabilir ki ?
15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olur
bortecine
23.Ağustos.2006, 17:06
15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olur
ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:30
ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?
Tottenham istedi ayrıca ben Arda yı abartmıyorum iyi futbolcu fakat 15 milyon € luk futbolcu degil(simdilik ilerisini bilemem). Hatlar karıstı galiba senin :)
bortecine
23.Ağustos.2006, 17:41
Alıntı:
Frank_Castle tarafından gönderildi
SEN : 15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olur
BEN : ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?
SEN : Hatlar karıstı galiba senin
şimdi soruyorum benim mi hatlar karışmış senin mi ? adam sana neden fiyat açıklasın ki demiş sende demişsin ki oyuncunun aklı gs de olur ben de diyorum ki oyuncu zaten sözleşme atmış daha nasıl aklı olsun gs da adam daha aklının gs de olduğunu nasıl anlatabilir ? sen heralde devrelerle çalışıyorsun ki bana devrelerin akrıştı demişsin ikimizde insanız sonuçta . doğru mu ? neyse bunları burada tartışmayalım .
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 17:48
Alıntı:
Frank_Castle tarafından gönderildi
SEN : 15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olur
BEN : ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?
SEN : Hatlar karıstı galiba senin
şimdi soruyorum benim mi hatlar karışmış senin mi ? adam sana neden fiyat açıklasın ki demiş sende demişsin ki oyuncunun aklı gs de olur ben de diyorum ki oyuncu zaten sözleşme atmış daha nasıl aklı olsun gs da adam daha aklının gs de olduğunu nasıl anlatabilir ? sen heralde devrelerle çalışıyorsun ki bana devrelerin akrıştı demişsin ikimizde insanız sonuçta . doğru mu ? neyse bunları burada tartışmayalım .
Bana Arda yı övüyorsun demissin göster 1 tane Arda yı abartılı sekilde övdügümü gösteren yazıyı koy sonra konus.. Ayrıca Ribery ninde sözlesmesi vardı hatırlarmısın
el bandido
23.Ağustos.2006, 17:53
Arda şuan gerçekten lige iyi bir başlangıç yaptı... ve biranda tüm gözleri üzerinde buldu... herkes Ardayı konuşuyor... belli fiyatlar biçiliyor... ama unuttukları birşey var... bu yaştaki futbolcuların ruh hallerini... bu yaştaki bir oyuncuyu bir anda ön plana çıkarırsanız bu oyuncuların performanslarının düşeceğini hiçmi akıllara getirmiyorlar... çünkü daha düne kadar kimse Ardanın varlığından bile haberleri yokken... bir anda futbol gündemine Arda oturuverdi...
hafta sonu Galatasaray - V.Manisa maçını izliyorum.. maçı anlatan spiker V.Manisalı Selçuktan bahsederken Ardanın eski ev arkadaşı diye lanse ediyor... Ama Arda dan Selçuğun esik eve arkadaşı demiyor.... yahu Arda daha kimdir... yada kendi veya ülke takımına daha nekadar faydası olmuştur ki bukadar göklere çıkarıyorsunuz... yarın bi gün takım içerisinde huzursuzlukta başgösterir diğer genç oyuncular arasında... bunlar yalnızca düşünce ... ama lütfen biraz dikkat....
bortecine
23.Ağustos.2006, 17:59
Bana Arda yı övüyorsun demissin göster 1 tane Arda yı abartılı sekilde övdügümü gösteren yazıyı koy sonra konus.. Ayrıca Ribery ninde sözlesmesi vardı hatırlarmısın
arda = elma
ribery = armut
desem anlar mısın ?
Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 17:59
kıskanmayı bırakında düşünün arda ileride süper gelişicek o yüzden fiyatı bukadar...
bortecine
23.Ağustos.2006, 18:01
kıskanmayı bırakında düşünün arda ileride süper gelişicek o yüzden fiyatı bukadar...
ardanın gelişeceğine katılıyorum kıskanılacağına ktılmıyorum . onu satarlar da böylece fakir fukara edebiyatı sona erer böylece ne hakem ne medya kısacası hiçbişey etki altına alınamaz .
el bandido
23.Ağustos.2006, 18:03
ama çabuk harcanabilecek bir yetenek.... örneğin İbrahim Akın da Beşiktaşa geldiği ilk sene süper yetenekti... geleceğin yıldızı geldi diye lanse edildi... ama şimdiki düştüğü duruma bir bakın... devamlı yedek... girdiği pozisyonları değerlendiremiyor... takım arkadaşının attığı gole bile sevinmiyor... bunlar hepsi o eski günlerde onun yok yere göklere çıkarılmasının nedeni... bir iki maç kötü oynadımı çevresinde onu destekleyen kimseyi bulamayacak ve bir anda kendini yalnız hissedecek... onun içindirki bu tip genç oyuncuların ruh hallerini iyi anlamak lazım... ve o yönde eğilmeli ve desteklenmeli...
bortecine
23.Ağustos.2006, 18:05
örneğin İbrahim Akın da Beşiktaşa geldiği ilk sene süper yetenekti
halen öyle ama ardaya yapılanalr senin de dediğin gibi harcadı adamı ..
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 18:06
arda = elma
ribery = armut
desem anlar mısın ?
Nerden biliyosun ?
bortecine
23.Ağustos.2006, 18:10
Nerden biliyosun ?
ikisinin birden parlayıp galatasarayda olmaları dışında bana benzerliklerini söyle .
scolari12111
23.Ağustos.2006, 18:13
ya adam 3 maç oynadı 888 tane msj yazıldı sonuçta çok gencç ve kimse ilerisi hakkında birşey yapamaz ve ayrıca bu kadar maç yapmış hiçbir oyuncu 15 milyon avro etmez ribery diyorsunuz adam zaten fransa da kendini gösterdi gs ye geldi burada da aynı şeyi tekrarlaynıca marsilya ya gitti ve performansı hep yüksekti dk da dolayısıyla ikisinin kıyaslanması imkansız.
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 18:14
ikisinin birden parlayıp galatasarayda olmaları dışında bana benzerliklerini söyle .
Belki Arda da para için bırakıp gidemezmi? (19 yasındaki adamın aklını celen klüp cıkamazmı) benzerlik istemissin onlarıda sayayım ikiside kaliteli oyuncu ikiside göze hemen batan oyuncu Ribery Avrupa klüplerinin listesinde Arda nında ayakları havalanmazsa 1-2 seneye kalmaz o da listeye girer
atlantis_fb
23.Ağustos.2006, 18:57
bana kalırsa arda daha fazla da gelişmez neden die sorarsanız aslında ben de bilmiyorum...
şahsen ben bugüne kadar çok "geleceğin yıldızı" olarak görülen futbolcu gördüm ama hiç birinin de yıldız olduğunu görmedim...nedense ülkemizde bi futbolcu kendini geliştiremiyor...ben yabancı olsa bu fiyat ederdi görüşlerine de karşıyım...ama şunu düşünüyorum yabancı olsaydı değilde avrupa liglerinden bi kulüpte oynasaydı ederdi...çünkü adamlarda altyapı kavramı gelişmiş bizde ise altyapı çok kısıtlı
scolari12111
23.Ağustos.2006, 19:07
bana kalırsa arda daha fazla da gelişmez neden die sorarsanız aslında ben de bilmiyorum...
şahsen ben bugüne kadar çok "geleceğin yıldızı" olarak görülen futbolcu gördüm ama hiç birinin de yıldız olduğunu görmedim...nedense ülkemizde bi futbolcu kendini geliştiremiyor...ben yabancı olsa bu fiyat ederdi görüşlerine de karşıyım...ama şunu düşünüyorum yabancı olsaydı değilde avrupa liglerinden bi kulüpte oynasaydı ederdi...çünkü adamlarda altyapı kavramı gelişmiş bizde ise altyapı çok kısıtlı
bence olur veya olmaz demek için çok erken.
Kralatti
23.Ağustos.2006, 19:11
Arda bolye giderse sonu kotu olacak. Yahu niye fiyat aciklanip adami baski altina koyulurki.Sonucta genc ve gelecegi parlak bir yetenek.Ama direk utanmasalar Hakandan kaptanligi alip ardaya verecekler. O kadar buyuttuler cocugu. Isallah dedigim cikmazda bu cocugu medya ve yanindaki saksakcilar harcamaz
dnz498
23.Ağustos.2006, 19:13
bencede erken
birde bu adam daha öncedende yani geçen sene milli takımdaki performansı sayesinde ingiliz ve ispanyol kulüplerinin bir kaçı tarafından izleniyordu yani gidebilir bu da en doğal hakkı ama geçen gün bir açıklama yaptı Galatasaray formasını çok uzun süre taşımakl istediğini söyledi umarım gidersede Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda hareket eder
scolari12111
23.Ağustos.2006, 19:14
bence de daha çok çok çok erken ya 3 maç için bu kadar büyütmemek gerek önemli bir yetenek ama fb li rtarık ta çok önemli bir oyuncuydu zmananında...
bortecine
23.Ağustos.2006, 19:17
Belki Arda da para için bırakıp gidemezmi? (19 yasındaki adamın aklını celen klüp cıkamazmı) benzerlik istemissin onlarıda sayayım ikiside kaliteli oyuncu ikiside göze hemen batan oyuncu Ribery Avrupa klüplerinin listesinde Arda nında ayakları havalanmazsa 1-2 seneye kalmaz o da listeye girer
arda öyle kulüplerde paraya para demeyeceğini senden benden iyi iliyo merak etme sen öyle olsa atmazdı imzayı derim ben . ribery imzayı attığında daha parlamamıştı ama arda parladıktan sonra attı imzasını hem de 5 yıllık . ayrıca marifet kulüp başkanlarında yarın bigün ardayı da beleşe kapıtrırsınız ondan sonra okan buruk da olduğu gibi adamı dışlarsınız ...
dnz498
23.Ağustos.2006, 19:24
arda öyle kulüplerde paraya para demeyeceğini senden benden iyi iliyo merak etme sen öyle olsa atmazdı imzayı derim ben . ribery imzayı attığında daha parlamamıştı ama arda parladıktan sonra attı imzasını hem de 5 yıllık . ayrıca marifet kulüp başkanlarında yarın bigün ardayı da beleşe kapıtrırsınız ondan sonra okan buruk da olduğu gibi adamı dışlarsınız ...
bilmeden ahkam kesmek kolay (CaPTaiN10 Fenerlidir yani renkdaşınsenin :) )
okan olayının bunlarla ilgisi yok başka bir topic açan olursa onu orada tartışırız
Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 19:25
oyuncunun kişiliğine bağlı
eğer ADAM sa onu yıldız yapan klübünde kalır Del Piero,torres
dansözse aklını çelerler basıp gider ribery,ibrahimoviç
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 19:32
okan olayının bunlarla ilgisi yok başka bir topic açan olursa onu orada tartışırız
Hatlar karıstı diye beni gs li sandıgı için demistim ama farklı yerlere cekti:)
Ben Fenerliyim bunudamı anlayamadın simdiye kadar hiçmi yazılanları okumadın
Konunun iyice sapmaması için tartısma benim acımdan bitmistir. Arkadas tek devam edebilir:)
bortecine
24.Ağustos.2006, 18:22
Hatlar karıstı diye beni gs li sandıgı için demistim ama farklı yerlere cekti:)
Ben Fenerliyim bunudamı anlayamadın simdiye kadar hiçmi yazılanları okumadın
Konunun iyice sapmaması için tartısma benim acımdan bitmistir. Arkadas tek devam edebilir:)
yahu takımının ne önemi var takımından bana ne ! ben sadece senin dediğine cevap verdim . burda takımları değil konuyu tartışıyoruz devam etmene meraklı değilim sen bitirebilirsin ...
okanın olayı farklı diyerek sende belli diyosun sonuçta kulüp oyuncuyu tutar anladın mı ? Küstürürsen yada sahip çıkmazsan oyuncuna ondan sonra fifa da ağlarsın ...
oyuncunun kişiliğine bağlı
eğer ADAM sa onu yıldız yapan klübünde kalır Del Piero,torres
dansözse aklını çelerler basıp gider ribery,ibrahimoviç
adam olmayanlar ne oluyo ? adam kulübünde kalmadı diye adamlıktan mı çıkıyo ?veya her zaman senin takımının iyiliğini mi düşünecek ?hiç de adamlıkla alakası yok adamlıkla falan .
ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 19:01
ben bu konuda hurmet'e %100 katılıorm.
Omerdinho
24.Ağustos.2006, 19:34
abartmis 15 milyon vermezler ona :)
Jeust
25.Ağustos.2006, 15:23
Arda 15 milyon $ ederse Fener deki Can 20,Olcan 30 milyon $ eder :)
bortecine
25.Ağustos.2006, 15:26
onların düştüğü yanlışa biz de düşmeyelim yönetimimiz de ...
Burak Duran
25.Ağustos.2006, 15:31
siz anlamadan yorum yapıyosunuz ya çok garibime gidiyor helal olsun valla bence biraz anlamaya çalışın adamın dediklerini sonra yorum yapın... at gözlüğünün ötesi bazı şeyler takıyosunuz
tabi canım sen okuma adamın ne demek istediğini yap yorumunu sende 100 milyon $ edersin evelallah
bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 22:04
Türkiyedeki en iyi alt yapıya GALATASARAY sahip! İşte Paf takımmızın neler yaptığı ortada! Sen tutup Can ile Olcan'ı Arda ile bir tutuyorsanAllah'tan dileğim sana biraz tarafsızlık biraz da akıl vermesidir!
nekop
25.Ağustos.2006, 22:33
abi şimdi 2-3 macta güzel oynadı diye kimse bu oyuncuya 15 milyon vermez bu yabancı olsada 2-3 mac güzel oynayana bu verilmez ki verilseydi bugün bi yattara 20-25 milyon euro ederdi ama arda 2-3 sene içinde bu performansıyla bu fiyata ulaşıcaktır...
bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 23:36
abi şimdi 2-3 macta güzel oynadı diye kimse bu oyuncuya 15 milyon vermez bu yabancı olsada 2-3 mac güzel oynayana bu verilmez ki verilseydi bugün bi yattara 20-25 milyon euro ederdi ama arda 2-3 sene içinde bu performansıyla bu fiyata ulaşıcaktır...
O zaman Arda TURAN'ı izlemeye devam edin!
S-B-Z
26.Ağustos.2006, 01:52
elbette devam etmek lazım,gece alemine dalmazsa hemen iyi bir star olabilir.
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 01:59
Hakan Sukur'un Anlatimina Gore Bir Memur Cocuguymus Ve Cokda Iyi Durumlari Yokmus. Bu Yuzden Ardanin Simarmayacagina Ben Bizzat Inaniyorum Karakter Olarakta Çok Kaliteli Birisi Bence!
scolari12111
26.Ağustos.2006, 02:26
Hakan Sukur'un Anlatimina Gore Bir Memur Cocuguymus Ve Cokda Iyi Durumlari Yokmus. Bu Yuzden Ardanin Simarmayacagina Ben Bizzat Inaniyorum Karakter Olarakta Çok Kaliteli Birisi Bence!
öyle gözüküyor umarız öyle olur türk futbolu ve gs için .
Emurafu
26.Ağustos.2006, 02:54
Gerets: "Arda büyük sorun"
Galatasaray'ın Teknik Direktör'ü Eric Gerets, takımının şimdiye kadar Turkcell Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda gösterdiği performantan memnun olduğunu fakat Arda’nın kendisine büyük problem çıkarttığını belirten Gerets, genç futbolcu için övgü dolu konuştu. Belçikalı teknik adam “Arda öyle bir futbolcu ki sergilediği performansla beni köşeye sıkıştırıyor. Topu her ayağına alışı rakip için büyük bir tehlike. Ona takımda sürekli olarak yer açmalıyım. Bu da benim problemim olsun. Arda aynı zamanda 10 numara da oynayabilir. Çünkü bu yeteneğe sahip. Kolay adam geçiyor, pas veriyor, gol atıyor. Takımımda topu en iyi taşıyan futbolcu Arda. Zidane gibi ters ayak üzerinde rakibini yakalayarak geçiyor. Çok hızlı değil. Ama hızlı oyunculardan daha rahat adam ekarte ediyor” diyerek ön plana çıkarttığı Arda’ya takımda yer arıyor.
‘İLİÇ BENİ ŞAŞIRTIYOR’
Saşa İliç’in performansının ise kendisini şaşırttığını belirten Gerets, “Bir gün iyi, ertesi gün vasat oynuyor. Onu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. İyi oynadığı zaman çok etkili bir silah. Ondan hep aynı performansı beklemek benim hakkım” diyerek Sırp oyuncu hakkında çok umutlu konuştu. Hasan Kabze ve Ümit Karan’ın takıma dönecek olmasının bu bölgede büyük bir savaş çıkartacağını söyleyen Gerets “Bu durumdan çok memnun olacağım” diye konuştu.
‘F.BAHÇE ELENMEMELİYDİ’
F.BAahçe'nin Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin kendileri için kötü olduğunu belirten Gerets, “Şimdi bu zorlu mücadelede yalnız kaldık. F.Bahçe Süper Lig’de bunu kendisine avantaj olarak kullanabilir. Çünkü zorluk derecesi birinci sınıf maçlar oynayarak yıpranacağız. Bu arada yarıştan da kopmamak gerekiyor. F.Bahçe bu anlamda bir adım öne çıkabilir” ifadesini kullandı.
‘OLİMPİYAT STADI DOLMALI’
Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamayı pek tercih etmediğini, çünkü Ali Sami Yen’i çok sevdiğini belirten Gerets bu konuda sarı-kırmızılı taraftarlara da bir çağrıda bulundu: “Ben eski ama mükemmel bir atmosferi olan stadımızı, Ali Sami Yen’i çok seviyorum. Orada önemli başarılar kazandık. O stada rakip olarak da çıktım. Atmosferinin ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Ama Şampiyonlar Ligi için Atatürk Olimpiyat Stadı’na gitmemiz gerekiyor; UEFA böyle istiyor. Taraftarımızdan tek ricam, o stadı doldurmaları. Boş bir stat bizi rahatsız, mutsuz eder. Ama eminim ki orada da Ali Sami Yen’in atmosferini bulacağız.”
25.08.2006
Kaynak : Vatan
Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 02:55
Arda'nın şöyle yüzünü bakınca şımarmayacağını anlarsınız.. Adam'ın yüzünde ben topumu oyniyim, mutlu olayım yeter ifadesi var.. Mesela şimdi örnek vermiş gibi olmiyim ama Emre bir farklıydı..
Meziyet
26.Ağustos.2006, 10:44
Arda gerçekten iyi bir yetenek !!ama Gerets Uçmuş bu fiyat konusunda !!:)
Burak Duran
26.Ağustos.2006, 12:55
fiyatı söyleyen gerets değil adnan polat bari yazıyı okuyup yorum yapın :)
tosunpasa
26.Ağustos.2006, 13:11
arda gelecek vaad eden bir oyuncu ve çok büyük yetenekleri var ama fiyat konusunda biraz uçulmuş ;)
dick
26.Ağustos.2006, 13:28
Öyle bir fiyat vermek "Biz bu oyuncuyu şu an satmayacağız" demek zaten.1-2 yıl kendini göstersin ilk 11 başlasın ondan sonra gelir teklifler.
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 14:32
Uçan Adnan POLAT değil Arda'nın prformansı!
bortecine
26.Ağustos.2006, 15:04
2 3 maçta güzel oynamakla 15 milyon dolar edildiğini tarafsız herkes bilir . bunu düşünenler tarafsız olsun . yoksa her takımın her oyuncusu gönlünde 15 milyon dolar eder o zaman ...
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 15:17
Y a bakın böyle uçmuş falan diyenler otursun Arda'nın geçen seneki manisada oynadığı maçlar da dahil alsın izlesin ve şunu da göz önünde bulundursun bu çocuk 19 yaşında!!!
bortecine
26.Ağustos.2006, 15:20
Y a bakın böyle uçmuş falan diyenler otursun Arda'nın geçen seneki manisada oynadığı maçlar da dahil alsın izlesin ve şunu da göz önünde bulundursun bu çocuk 19 yaşında!!!
ya o zaman bu açıklama neden gs deyken yapıldı arkadaşlar yapmayın ya 15 milyon dolar ne demek !
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 15:48
bir anelka 15 milyon ediyorsa bence ardaya az değer biçilmiş.
bortecine
26.Ağustos.2006, 15:51
bir anelka 15 milyon ediyorsa bence ardaya az değer biçilmiş.
ya halen elmayla armutu karşılaştırmamayı öğrenemedik ne alaka var anelkayla yani feneri işin içine sokmayınca rahat edemiyosunuz dimi ?
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 15:53
hayır ben sadece transfer piyasasını gösterdim sana!
bortecine
26.Ağustos.2006, 15:56
hayır ben sadece transfer piyasasını gösterdim sana!
o dediğin nasıl olur biliyo musun ? demin arkadaş demiş ya arda 15 ederse can falan bilmem kaç eder demiş . işte öyle olur . eğer bi takım gelip can arat a 15 verirse tamam dersin ama anelka'yla
1 alaka yok
2 aralarında pek benzerlik yok
benzetmelerini daha mantıklı ve kendi takım ve oyuncunu yükseltme fanatikliği duymadan yapmanı diliyorum ...
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 16:06
Anelka bir kere takım oyuncusu değil tamamen bireysel! Anelkanın kaprislerini dünyada herkes biliyor! Gittiği her takımda sorun oldu! Anelka ismini genç yaşlarda bir madridte duyurdu sonra anelkada en ufak bir ilerleme yok ve yavaş yavaş sonlarına geliyor kariyerinin. Bu adama 15 milyon veriliyorsa gencecik efendi Galatasaray gibi bir takımda yabancı oyuncuyu kesmiş ve bu yaşına rağmen birçok abisinden çok daha iş yapan oyuncu tabiki daha fazla eder! Hasan ŞAŞ'a 15 milyon deslerdi kimse çıtını çıkarmazdı bence Arda Hasan'dan da iyi bir oyuncu ve daha değerli!
bortecine
26.Ağustos.2006, 16:11
Anelka bir kere takım oyuncusu değil tamamen bireysel! Anelkanın kaprislerini dünyada herkes biliyor! Gittiği her takımda sorun oldu! Anelka ismini genç yaşlarda bir madridte duyurdu sonra anelkada en ufak bir ilerleme yok ve yavaş yavaş sonlarına geliyor kariyerinin. Bu adama 15 milyon veriliyorsa gencecik efendi Galatasaray gibi bir takımda yabancı oyuncuyu kesmiş ve bu yaşına rağmen birçok abisinden çok daha iş yapan oyuncu tabiki daha fazla eder! Hasan ŞAŞ'a 15 milyon deslerdi kimse çıtını çıkarmazdı bence Arda Hasan'dan da iyi bir oyuncu ve daha değerli!
ya ben sana bişey demiyorum eminim iki gün sonra cafercan çıkar o 30 milyon dolar olur sonra başksaı çıkar 50 olur siz yaparsınız hiçbişey demiyorum . sadece gülüyorum :D ha unutmadan buradaki yorumların tabii ki senin düşüncelerin olacak ama duygularına biraz hakim ol yazarken ...
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 16:42
Siz de olun o zaman Arda'nın başarısını görmezlikten gelmeyin!
bortecine
26.Ağustos.2006, 16:44
Siz de olun o zaman Arda'nın başarısını görmezlikten gelmeyin!
ya güzel arkadaşım sen paranoyak msıın mesajları oku ve çoğundaki mantık arda yetenekli ama 15 milyon dolar etmez ! bana onun yeteneğini görmesden geldiğim mesajımı göstersene ?
bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 16:45
15 milyon etmez demek en büyük göstergedir benim için!
bortecine
26.Ağustos.2006, 16:50
15 milyon etmez demek en büyük göstergedir benim için!
değeri 15 milyon dolar olmayan oyuncu kötüyse sana bişey demiyorum ya harbisden acayipsin sen :D
Gravity
26.Ağustos.2006, 16:58
Allah allah ya, Adnan Polat "Arda 15 milyon." diyor kardeşim. Takımın yöneticisi değil mi bu adam, ister ister. Almak isteyen de verir. Bu kadar yani, size göre bu kadar etmeyebilir ama takımın yöneticisi siz değilsiniz, O. Bitti.
bortecine
26.Ağustos.2006, 17:00
Allah allah ya, Adnan Polat "Arda 15 milyon." diyor kardeşim. Takımın yöneticisi değil mi bu adam, ister ister. Almak isteyen de verir. Bu kadar yani, size göre bu kadar etmeyebilir ama takımın yöneticisi siz değilsiniz, O. Bitti.
burası haber ve tartışma forumudur tartışmak da üyelerin hakkıdır nasıl fiyat vermek adnan polat ın hakkıysa ...
Gravity
26.Ağustos.2006, 17:07
Arkadaşım, neyi tartışıyorsun peki sen? Bir yöneticinin bir oyuncusu için aklında beliren fiyatını. Yani sen bir takım yöneticisi olsan ve gitsen Galatasaray'a Arda'yı istesen karşına bu rakam çıkacak. O zaman "Ben başka bir takımın yöneticisiyim, bu fiyatı tartışalım." diyebilecek misin? Hayır. Yani tartışalım bu ortamda tamam da sonuç bir yere varmaz bu konuda. Adam "Fiyatı budur." demiş, sen o kadar etmez desen kaç yazar yani?
Kaldı ki öyle bile dememiş. "Yabancı olsa 15 milyon olurdu fiyatı." demiş. Bu genel olarak bir eleştiridir ayrıca. Yani bir insanın eleştiri maksatlı söylediği bir şeyi tartışıyoruz. Adamın düşüncesini yani.
bortecine
26.Ağustos.2006, 17:08
Arkadaşım, neyi tartışıyorsun peki sen? Bir yöneticinin bir oyuncusu için aklında beliren fiyatını. Yani sen bir takım yöneticisi olsan ve gitsen Galatasaray'a Arda'yı istesen karşına bu rakam çıkacak. O zaman "Ben başka bir takımın yöneticisiyim, bu fiyatı tartışalım." diyebilecek misin? Hayır. Yani tartışalım bu ortamda tamam da sonuç bir yere varmaz bu konuda. Adam "Fiyatı budur." demiş, sen o kadar etmez desen kaç yazar yani?
bu neye benzer biliyo musun " ömer üründül erman toroğlu tartışmasın teknik direktör değil ki ! o kadar öneride bulunsa ne yazar ! " . ben tartışırım hele böyle atmaca tutmacaysa ...
Gravity
26.Ağustos.2006, 17:13
Ben zaten onlara da tartışmazsınlar diyorum. Hariçten gazel okumak kolay, zor olan çıkıp takımları ya da maçları yönetmek. O adamların geri çeviremeyecekleri 90 dakikaları ve verdiklerinde geriye dönemeyecekleri kararları var bu süre içerisinde. Oysa yorum yapanların hiçbirisinde böyle bir kısıtlama yok. 10 dakika sonra "Yanlış düşünmüşüm." diyebilirler.
Diğer yandan sana göre atmaca tutmaca. Bana göre ya da Adnan Polat'a göre değil. Arda'nın fiyatı için "Bana göre az bile söylemiş." desem ne diyebilirsin ki? Bu benim görüşümdür yani, seni ne bağlar?
bortecine
26.Ağustos.2006, 17:17
Ben zaten onlara da tartışmazsınlar diyorum. Hariçten gazel okumak kolay, zor olan çıkıp takımları ya da maçları yönetmek. O adamların geri çeviremeyecekleri 90 dakikaları ve verdiklerinde geriye dönemeyecekleri kararları var bu süre içerisinde. Oysa yorum yapanların hiçbirisinde böyle bir kısıtlama yok. 10 dakika sonra "Yanlış düşünmüşüm." diyebilirler.
iyiye ulaşmanın yolu hatalarını tekrarlamamaktır . ve hiçbir insan kendi hatalarını başkalrının gördüğünden daha iyi göremez.dolayısıyla eleştirmek ve eleştirilmek kötü bişey değildir. ama hariçten gazel okuma tarafına kısmen katılıyorum ...
Gravity
26.Ağustos.2006, 17:21
İyi de bununla bir kişinin düşüncesini söylemesi arasında fark var dikkat edersen. Adnan Polat "Yabancı olsa Arda 15 milyon ederdi." diyerek bir hata mı yapmış oluyor? Düşüncesini söylüyor. Bu kalkıp Ümit Karan'ı stoper oynatmak gibi bir şey değil ki. Ümit Karan'ı stoper oynatmak taktik bir hatadır -o da belki tabi ki zira çok iyi verim alınabilir de, daha önce denenmediğinden bilemeyiz- oysa bir kişinin düşüncelerini, üstelik böyle bir konuda söylemesi hata değildir. Bir kişiyi kıracak ya da rencide edecek bir şey olsa hata olabilirdi ama bu yönde bir düşüncede böyle bir yön göremiyorum ben.
bortecine
26.Ağustos.2006, 17:23
kendi fikrin ama sadece şunu söyleyeyim ardayı ikiyle çarpsan üstüne üstlük brezilyalı yapsan o para etmez ... benim açımdan konu kapanmıştır ...
Gravity
26.Ağustos.2006, 19:53
kendi fikrin ama sadece şunu söyleyeyim ardayı ikiyle çarpsan üstüne üstlük brezilyalı yapsan o para etmez ... benim açımdan konu kapanmıştır ...
Yazdıklarından sonra benim anladığım tek şey şudur: Arda Fenerbahçe'de olsa bu paranın 2 katı eder derdin. Kusura bakma ama bende böyle bir intiba uyandırdın bu ve başka konularda yazdıklarınla.
emintay
26.Ağustos.2006, 20:07
ne 2 maçı ya arda 16 yaşından beri türk milli takımını sırtlıo gençlerde.biraz kariyerne bakın derm.daha 19 yaşında ve buna rağmen müthiş bi kariyeri war .şampiyonlar liginden sora chelsea bu adama 30 milyon euro önerrse şaşırmayınnn...
Murderer26
26.Ağustos.2006, 21:54
yok daha neler 15m € bu paraya kral oyuncu alırsın arda bu kadar etmez fkt cok gusel bir oyuncu geleceğin yıldızı.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:10
bu arda bugünkü oynu ile degeri 20 milyon dolar cıktı
helal olsun
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:10
evet arda 1milyon etmez dimi :D
m_o_11
27.Ağustos.2006, 00:12
Messi nin Sag dan carklı olanı bu cocuk. hiç bi eksigi yok bence messi den filan.
eder 20 milyon euro bu cocuk. cok begendim bugün. her ne kadar galata yenilmiş olsa da
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:13
yenilmedik berabere bitti
m_o_11
27.Ağustos.2006, 00:30
sizin için her puan kaybı yenilgi niteliginde olmak zorunda. eger bizim 100. sampiyonlugumuzu engellemek istiyorsanız. her puan cok önemli oldugundan ben yenilgi dedim :D
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:57
arda süper bir oyuncu bence bu adama hak ettigi parayı vermeleri lazım
UniquE
27.Ağustos.2006, 15:52
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demekten başka çare yok. mübarek 3 maç oynadı bir anda 15 milyon euro oldu. biz futbolcularımızı çok çabuk göklere çıkartıp çok çabuk yerin dibine sokuyoruz. daha öğrenmesi gereken çok şey var.
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 15:56
Ya siz okuyamıyomusunuz yada okuduğunuzu anlamıyomusunuz gerçekten hayret hayret hayret
bortecine
27.Ağustos.2006, 16:43
Yazdıklarından sonra benim anladığım tek şey şudur: Arda Fenerbahçe'de olsa bu paranın 2 katı eder derdin. Kusura bakma ama bende böyle bir intiba uyandırdın bu ve başka konularda yazdıklarınla.
Önemli değil herkes başkalarını kendi gibi görür .
Fenerbahçede de bir çok genç oyuncu çıktı ama kesinlikle böyle bişey düşünmedim .
Adnan Polat zaten son zamanlarda boy gösterdiği medyada adı geçsin diye söylemiş bu adam sadece polemikçidir . Aynı saat 20 : 45 olayında olduğu gibi ...
Yok efendim Arda 16 yaşından beri ümit milli takımı sırtlıyomuş da yok efendim yabancı abilerini kesiyomuş da ...
Her ümit milli takımı sırtlayıp yabancı adamı kesen 15 milyon dolar etmez .
hele yabancı oyuncu kesmeyi " marifet " sayanlar türk oyuncuları kötü gibi gösterirken arda 15 etmez diyenlere ne mantıkla kızıyorlar anlamak çok güç ...
meddah
27.Ağustos.2006, 17:02
Hangi Ümit Milli Takım'ı sırtlıyormuş Arda? Kim diyor onu? İkisi özel maç, üç defa ümit milli oynadı..
A ve B genç milli formayı giymiştir epey..
Şimdi gelip bana saçmalmasın kimse, bir şey iddia ettiğim yok.. Yanlış bilgi verilmesin, onun derdindeyim
bortecine
27.Ağustos.2006, 17:06
ne 2 maçı ya arda 16 yaşından beri türk milli takımını sırtlıo gençlerde.biraz kariyerne bakın derm.daha 19 yaşında ve buna rağmen müthiş bi kariyeri war .şampiyonlar liginden sora chelsea bu adama 30 milyon euro önerrse şaşırmayınnn...
işte bilgiyi veren mübarek arkadaş bu ama yazdığı 4 cümleden 4üne de inanmıyorum . hele en sonuncusu için teşekkür ederim :D güleceğim yoktu ...
meddah
27.Ağustos.2006, 17:31
Genç Milli Takımlar'ı kastetmiş..
Sırtlamış mı bilemem ama 61 kez A, 10 kez B genç milli olmuş..
Ama mesela Beşiktaşlı Serdar Özkan da 47 A, 10 B.. Fenerbahçeli Semih 21 Ümit, 32 A, 27 B.. Yine Fenerbahçeli Olcan 9 Ümit, 41 A genç..
Ama arkadaş sırtlıyor diyorsa vardır bir bildiği..
bortecine
27.Ağustos.2006, 17:33
Genç Milli Takımlar'ı kastetmiş..
Sırtlamış mı bilemem ama 61 kez A, 10 kez B genç milli olmuş..
Ama mesela Beşiktaşlı Serdar Özkan da 47 A, 10 B.. Fenerbahçeli Semih 21 Ümit, 32 A, 27 B.. Yine Fenerbahçeli Olcan 9 Ümit, 41 A genç..
Ama arkadaş sırtlıyor diyorsa vardır bir bildiği..
boşversene yaa ...
SaRPeR1903
27.Ağustos.2006, 17:34
3-5 maçla yetenek belli olmaz 15 miyon euro'ya oha derim saçmalamış biraz tabi kendi görüşüm saygı duymak zorundasınız...
paco
27.Ağustos.2006, 19:41
ya nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya ....arda ya 15 milyon€ etmez onun yerine daha iyi oyuncular var diyo ama bir tane bile isim vermiyorlar kim miş daha iyi ism çok merak ettim ... bir arkadaşımızda diyorki o paranın üstüne 15 daha koysunlar c.ronaldoyu alsınlar diyo .... sanki 15 ytl koyuyor
.... beyler herkez takımlara yüksek fiyatlarla transfer olurken çok büyük başarılar kazanarak gitmiyor ... adı üstünde genç oyuncular .... genç oyuncular yeteneklerini oynadığı maçlarda belli ederler arda ki geçen sene v.manisa dan beri dikkatleri üstüne çeken bir oyuncu ve daha çok genç .... fiyatını yönetim böyle belirlemişse siz almayın alan alır almazlarsa da bize kalır her türlü işimize yarıyor yani szi bu kadar düşünmeyin...
ha biz kıskanıyoruz diyorsanız o ayrı bir konu
bortecine
27.Ağustos.2006, 19:54
ya nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya ....arda ya 15 milyon€ etmez onun yerine daha iyi oyuncular var diyo ama bir tane bile isim vermiyorlar kim miş daha iyi ism çok merak ettim ... bir arkadaşımızda diyorki o paranın üstüne 15 daha koysunlar c.ronaldoyu alsınlar diyo .... sanki 15 ytl koyuyor
.... beyler herkez takımlara yüksek fiyatlarla transfer olurken çok büyük başarılar kazanarak gitmiyor ... adı üstünde genç oyuncular .... genç oyuncular yeteneklerini oynadığı maçlarda belli ederler arda ki geçen sene v.manisa dan beri dikkatleri üstüne çeken bir oyuncu ve daha çok genç .... fiyatını yönetim böyle belirlemişse siz almayın alan alır almazlarsa da bize kalır her türlü işimize yarıyor yani szi bu kadar düşünmeyin...
ha biz kıskanıyoruz diyorsanız o ayrı bir konu
1 Arkadaşım konu tartışılmayacaksa madem neden açıldı ?
2 Gerçi tartışmaya gerek yok polemikçi ve medyayı kendisi ve takımıyla oyalayan Adnan Polat'tan da bu beklenirdi .
3 Arda'nın üzerine 15 ytl koyunca C.Ronaldo mu ediyor ? Yani C.Ronaldo'yla Arda arasındaki fark 15 ytl mi diyorsun ?
4 Kimse zaten onun yeteneğini sorgulamıyor sorgulana oyuncuya böyle davranılmasıyla oyuncunun şımarması yada aleyhine olabilecek herşey .
5 Arda'nızla mutluluklar ...
Yahu iyi ki yani altyapıdan iyi gençler çıktı haa ...
dick
27.Ağustos.2006, 20:59
Beyler tartışmaya gerek yok.Herkesin kendi doğruları vardır.
Arsenal bu yıl Theo Welcott diye bir oyuncu aldı.16 yaşında 12 milyon euro verdiler yanlış hatırlamıyorsam ki southampton'ta toplasan 10 maç yapmıştır.Ama ümit milli takımdan izleyip alınmış.
Başka takım böyle bir transfer yapar mı?Bence yapmaz ancak Arsenal arda'ya o kadar para verip alır şu anda diğer takımları 1-2 yıl daha bekler.
bortecine
27.Ağustos.2006, 21:03
Beyler tartışmaya gerek yok.Herkesin kendi doğruları vardır.
Arsenal bu yıl Theo Welcott diye bir oyuncu aldı.16 yaşında 12 milyon euro verdiler yanlış hatırlamıyorsam ki southampton'ta toplasan 10 maç yapmıştır.Ama ümit milli takımdan izleyip alınmış.
Başka takım böyle bir transfer yapar mı?Bence yapmaz ancak Arsenal arda'ya o kadar para verip alır şu anda diğer takımları 1-2 yıl daha bekler.
Evet biliyorum o adamı hatta adı WALCOTT ama o kadar para verdiklerini bilmiyordum . Arkadaş doğru söylüyor herkesin kendi doğruusu vardır ama benim doğrum 15 abartıdır .
gookhan
27.Ağustos.2006, 21:03
yaa adam su anda bi fiyat etmez ama samp liginden sora 25 eder..
LaKe
27.Ağustos.2006, 23:57
Arda'nın dünki maçta 2-2 yi getiren asistte yaptığı harika hareketleri herkes görmüştür umarım. Bu adam çok iş yapacak. ŞL'de 2 maçta neler yaptı. Türkiye'de 4 maçta çokda iyi puanlar almamamıza rağmen Arda süper. Bu adam avrupaya kendini gösterecek. Belkide 15 den daha fazla para etcek.
scolari12111
28.Ağustos.2006, 01:22
o nu izlemek bir keyif gerçekten...
ibo
28.Ağustos.2006, 01:41
hele 1,2 sene daha bekleyelim şımarıp sıradan bir futbolcu haline mi gelecek yoksa çalışıp bir süperstar haline mi gelecek o zaman fiyat biçelim...
solidfb
28.Ağustos.2006, 03:21
Arda bu formunu 2-3 sene daha sürdürürse eder o zaman bence kesinlikle 10-15 Milyon $.
hatta şuan mesela İngiltere Ligi'nde oynuyor olsa,orada bu aşamada bile 7-8 milyon $ edebilirdi en az bence.... ;)
scolari12111
28.Ağustos.2006, 03:42
o nu bırakın da gs bu şartlarda o nu elinde tutmakta çok büyük sıkıntı çekecek bence.
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 03:49
o nu bırakın da gs bu şartlarda o nu elinde tutmakta çok büyük sıkıntı çekecek bence.
Satılmadıkça 5 sene boyunca bizimle zaten.. Sezon başı 5 yıllık sözleşme imzaladı..
scolari12111
28.Ağustos.2006, 03:51
Satılmadıkça 5 sene boyunca bizimle zaten.. Sezon başı 5 yıllık sözleşme imzaladı..
ben de biliyorum demek istediğim avrupa kulüpleri işin içine girerse büyük paralar başını döndürebilir bu da performansını etkiler.gs de o kadar para veremeyeceğine göre satmak zorunda kalabilir.
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 03:54
Bunları düşünmek için daha erken. Şurada daha 4.maçına çıktı. Eğer Avrupa maçlarında aynı performansa oynarsa ki oynayacağını biliyorum ondan sonra ne olacak diye düşünebiliriz. Ama Arda'da en az 3-4 sene bu kulübe hizmet verip ondan sonra Avrupa'yı düşüneceğini de biliyordur..
scolari12111
28.Ağustos.2006, 03:55
Bunları düşünmek için daha erken. Şurada daha 4.maçına çıktı. Eğer Avrupa maçlarında aynı performansa oynarsa ki oynayacağını biliyorum ondan sonra ne olacak diye düşünebiliriz. Ama Arda'da en az 3-4 sene bu kulübe hizmet verip Avrupa'da başarılı olmak isteyeceğini elbet biliyordur..
arkadaşım ben de öyle diyordum da bu adam aşmış ya şımarmazsa süper bir oyuncu ümit e attırdığı gol iki kişi başa çıkamadı avrupa dan gelmiş olsa ve değeri 20 milyon avro dense kimse birşey diyemezdi.
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 03:59
arkadaşım ben de öyle diyordum da bu adam aşmış ya şımarmazsa süper bir oyuncu ümit e attırdığı gol iki kişi başa çıkamadı avrupa dan gelmiş olsa ve değeri 20 milyon avro dense kimse birşey diyemezdi.
Şımarmaz heralde. Adamın öyle bir tipi yok.. Hani gol attıktan sonra bile mütavazi bir şekilde seviniyor..
scolari12111
28.Ağustos.2006, 04:02
öyle gözüküyor umarım öyle olur.akıl da vermek lazım hakan filan bırakmamalı.ondan iyi de akıl hocası bulamaz zaten.
puratu
28.Ağustos.2006, 04:10
Arda üstün yeteneklere sahip.Biraz daha izlemek lazım ama zaten genç milli takımda da üst düzeydeydi.
Bence Satılamaz listesine koyulmalı.
e_mali
28.Ağustos.2006, 11:57
Ben mi yanlis biliyorum yoksa sezon basi Gerets Ardayı tekrar kiralayın mı demisti?
comandante
28.Ağustos.2006, 12:59
abi doğru biliyorsun...yönetim bile karşı çıkmıştı.
LaKe
28.Ağustos.2006, 13:01
Demekki Gerets, geçen sene Arda'yı unutmuş ve izlememiş. Ben bile bu adamı niye kiralık verdiler diyodum geçen sene. Ama gördüğüm kadarıyla Gerets bunu görememiş.
e_mali
28.Ağustos.2006, 13:49
o zaman Adnan Polat'a katılıyorum:
Arda GS nin en iyi transferi bu sene ;)