View Full Version : Ve işte Lucescu mantığı çöktü!
fiore
10.Aralık.2003, 04:37
Bugün yani dün gece gerçekten ben bile bir beşiktaşlı olmamama rağmen çok sinirlendim. Beşiktaşlı olsaydım Lucescu'ya az sövmezdim heralde. Beşiktaş gibi bir takımın hücum potansiyelini yok eden, lazio ya (grubun sonuncusu oldu) grubun favorisi diyen, bu kadar korkak bir mantaliteyle oyun oynatan bir teknik direktöre ne demeli bilmem. Bizde de böyleydi bu adam ama ilk defa şansı yaver gitmedi, o da beşiktaşın kısmetiymiş artık napalım. Hıncal Uluç kıs kıs gülüyordur evinde kesin şimdi hatta kıs kıslar keh kehlere bile dönüşmüş olabilir. Taa galatasarayda iken lucescu hakkında söylediklerine katılırdım ve işte doğruluğu ortaya çıktı. Beşiktaş için üzüldüm gerçekten, keşke çıksalardı 2. tura.
tolginho
10.Aralık.2003, 08:04
haklısın da her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır bunu da unutmamak gerekir. (f)
e_mali
10.Aralık.2003, 11:39
90+3 yaw hakem pozisyonu kesti herifler yine attı golu.
Demekki olacaga care yokmus.
Ulen Lazio 1 dakka daa dayanamadın.
fiore
11.Aralık.2003, 02:53
vall yoğurdu yerken ağzına yüzüne bulaştırıyorsa ben o yiyişi ne yapayım?
Layblood
11.Aralık.2003, 15:53
Lucescu zaten hata yaptıgını söyledi.Onun için büyük bi tecrübe olmuş. (f)
Koray Düşova
11.Aralık.2003, 21:12
Sergen'in 60 bilemedin 75 dk lık adam olduğunu kendisi,Lucescu ve bütün herkes biliyor,bence Lucescu'nun hatası Desailly dışında ki tecrübesiz savunmaya saldırmaktı ki Desailly sadece İlhan'ı markaj ediyordu bu işi bitirebilirdi.Fenerbahçe maçında nasıl korkmamıştı Sergen-Tümer yanyana oynamıştı bu maçta bu kadar savunmaya gerek yoktu.O maçı tekrar hatırlarsak Chelsea'de 60'a kadar Beşiktaş'tan çekiniyordu ve Bjk'yi üstüne çekmeye çalışyordu,fakat baktı ki Bjk nin geleceği filan yok ve benim kaybedecek birşeyim de yok saldırdı işi bitirdi.
Protothyas
13.Aralık.2003, 14:24
Yanlış kere yanlış yapan Lucescu Beşiktaş'ı daha fazla yönetmemeli. Gitsin Bükreş'te torunlarıyla oynasın. Chelsea maçında herkes onun gereğinden fazla defansif oynadığından söz ederken o "daha fazla defansif oynatmalıydım. Hata yaptım." diyor. "Köğekler istedi diye atlar ölmez" dediğini unutmuş falan değiliz, Beşiktaş'a hiç gelmemeliydi. Bence Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ziya Doğan olmalı. Milli Takımı da mükemmel motivasyanuyla dikkat çeken Rıza Çalımbay yönetmeli.