View Full Version : Miili Takım alınca hızlı tarih geçme?
tonifan30s
23.Ağustos.2006, 14:10
:D arkadaşlar bu konu önceden varsa özür dilerim ama ben milli takımı aldığım az maç yaptığımdan çok boş zaman kalıyo ve o sürenin hepsini bekliyorum bu zamanın hızlı geçmesi için bir ayar var mı:D
Hugo
23.Ağustos.2006, 14:18
arkadaşım manager e tıkla orda tatile git var ya da go to hol gibi bişe ona tıkla
tatilden dönüş süresi yazr enalttan ikinci ona tıkla gelecek maç yap
sonra tatile gidersin maç zamanı tatil biter maçı yaparsın sonra diğer maçlarda da aynısını yaptın mı tamamdır:)
boşuna beklemene gerek kalmaz
tonifan30s
23.Ağustos.2006, 14:25
kardeş direk maç zamanına mı gidiyo
Hugo
23.Ağustos.2006, 14:26
kardeş direk maç zamanına mı gidiyo
gelecek maç a tıklarsan tatile git bölümünde direk maç gününe gidiyor ve sen kadroyu kurup başlıyon
Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 14:27
burada bir tehlike söz konusu
kadrolar maçlardan önce belirlendiğinden maç günü dönersen kadronda acayip adamlarla karşılaşırsın
tonifan30s
23.Ağustos.2006, 14:43
tmm sağolun arkadaşlar
perpetua
23.Ağustos.2006, 17:10
burada bir tehlike söz konusu
kadrolar maçlardan önce belirlendiğinden maç günü dönersen kadronda acayip adamlarla karşılaşırsın
Bunu kesinlikle goz onunde bulundurmak gerekli.
Yapilabilecek en mantikli sey continue game timer (turkce'ye cevirilmis halini bilemiyorum) opsiyonunu 2 saniyeye sevirmek olacaktir. Eger hic bir tuse basilmazsa oyun her durdugunda 2 saniye mudahele edilmesi icin bekler, eger mudahele olmazsa oyun devam eder.
KnightBaris
24.Ağustos.2006, 01:13
arkadaşım manager e tıkla orda tatile git var ya da go to hol gibi bişe ona tıkla
tatilden dönüş süresi yazr enalttan ikinci ona tıkla gelecek maç yap
sonra tatile gidersin maç zamanı tatil biter maçı yaparsın sonra diğer maçlarda da aynısını yaptın mı tamamdır:)
boşuna beklemene gerek kalmaz
olum zaten go to holiday deince 20 dak bekliosn
Bunu kesinlikle goz onunde bulundurmak gerekli.
Yapilabilecek en mantikli sey continue game timer (turkce'ye cevirilmis halini bilemiyorum) opsiyonunu 2 saniyeye sevirmek olacaktir. Eger hic bir tuse basilmazsa oyun her durdugunda 2 saniye mudahele edilmesi icin bekler, eger mudahele olmazsa oyun devam eder.
ne gerek varki buna go to hol seçeneğine tıklayıpiadamlar mevcutsa aynı adamları kullana basarsan sorun çözülür
hp-fm-gs
24.Ağustos.2006, 01:39
Kardeş go to holiday dediğin zaman gerçektende ilginç şeylerle karşılaşıyorsun.Bence bir takım yönet,o sırada başarılı olursan sana milli takım teklifi gelir zaten....
istanbul1453
25.Ağustos.2006, 01:58
Tatil süresi geçene kadar zaten oyun işleniyor ve çok varsa baya zaman geçiyor zaten....
BaD BoY
25.Ağustos.2006, 15:29
Ben Hiç Tek Milli Takımı Çalıstırmadım hep yanında bi tane klüb oluyo ve öle daha iyi oluyo
efeibrahim
26.Ağustos.2006, 20:13
arkadaşlar bu milli takım olayı nasıl bi şi oluyor hyaw nasıl çağrıyorlar bu uzun bi süreç m i D:
S-B-Z
26.Ağustos.2006, 20:22
evet kulüp bazında iyi işler yapman lazım daha sonra ya sana teklif gelir veya boştaki takımlara sen başvuru yapabilirsin.
spreew
28.Ağustos.2006, 22:17
tatil kesinlikle işe yarar!!
perpetua
29.Ağustos.2006, 00:57
ne gerek varki buna go to hol seçeneğine tıklayıpiadamlar mevcutsa aynı adamları kullana basarsan sorun çözülür
Tatile gidersen, milli mac oncesi hangi oyuncularin kadroya cagirilacagi konusunda bir mudahele sansi kalmaz. Bu da mevcut kadronun ayni kalmasina neden olur. Sakatlik gibi sorunlar ortaya cikarsa (mesela kadrodaki iki sol bek birden sakatlandi) kadronun eksik olmasina neden olur (3'lu defans oynamak gerekir veya pozisyonu sol bek olmayan bir oyuncu oraya monte edilmesi gerekir.)
hp-fm-gs
29.Ağustos.2006, 00:58
Perpetua abim kesinlikle haklı....
denizimo
29.Ağustos.2006, 01:01
tek milli takım kötü oluyor
ben ilkten oyuna fenerle başladım sonra performans yakalıyınca türkiye milli takımından teklif geldi
hem feneri hem türkiyeyi yönetiyorum hem türk alcağım oyuncuları hazırlık maçı yapıp kadroya koyup deniorum :D