View Full Version : İlhan Mansız
ForsakeN
23.Ağustos.2006, 15:07
Ne oldu bu çocuğa? Neden tüm Dünya onu konuşurken,ona hayranken erken yaşta futbolu bırakıcak düzeye geldi.Belki eski bir konu ama gençlere örnek olması gereken bir hayat.
İlhan Mansız Videosu (http://www.youtube.com/watch?v=iTjd8KphBQ8&mode=related&search=)
pessy
23.Ağustos.2006, 21:16
4 aylık sakatlıktan sonra onun futbol hayatı nerdeyse bitti İLHAN extradan oynuyo şu anda aslında futbol hayatı bitti...
Frank_Castle
23.Ağustos.2006, 21:23
En iyi zamanında japonyaya apar topar yollandı, yardım istedi geri alınmadı, sakatlandı bi de gitti araba çarptı.
4-3 lük bir gençler maçı vardı ben unutamamışım gsli olarak, kimvilir bjk lilerin ne unutamadığı golleri vardır.
Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 21:28
futbolu bıraktı
gece klüplerinde geziyor
S-B-Z
23.Ağustos.2006, 21:31
ben onu herzaman saha içindeki terbiyesizce ve sorumsuzca hareketleriyle hatırlıyorum nedense,aklıma hiç senegal maçında attığı golden başka olumlu bir hareketi gelmiyor.
sevmediğim bir futbolcuydu,sonu böyle olacağı zaten belliydi.
Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 21:37
beşiktaş ile alakam olmamasına rağmen video ya bakınca duygulandım
Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 22:55
Beşiktaş'tan ayrılmasaydı herşey daha iyi olurdu onun için ama olmadı.. Şimdi dizilerde arıyor bir şeyler..
SYLaR
23.Ağustos.2006, 23:28
çok msevdiğim bir futbolcuydu sadece bir futbolcu değildi marka olma niteliği olan birisiydi yazık oldu.İlhanı seyretmeyi çok severdim o hırçın tavrı güzel golleri çok hoşuma giden bir oyun tarzı wardı.Yazık oldu
Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 23:45
futbolu bıraktı
gece klüplerinde geziyor
hehehe ewet bende haberlerde duydum gece klüplerinde geziniyo artık
SYLaR
23.Ağustos.2006, 23:47
kimse senin kadar sevilmedi ve sevilmeyecekte İlhan Mansız
KnightBaris
24.Ağustos.2006, 00:11
futbolu bıraktı
gece klüplerinde geziyor
BABA NE AÇIKLAMA YAAAAA:):):):):):):):)
Fm De Kesİn Alin Çok İyİ İŞ Yapiyo
Universal
24.Ağustos.2006, 01:19
Ben yerimde olsan fotomodel veya reklam yıldızı olurdum aslında mankenlikte iyi ama yaşı geçti erkekler için 26-27 yaşa kadar mankenlik var futbol yanlış tercih olmuş...
Krusty
24.Ağustos.2006, 01:22
Böyle güzel, hoş bir geçmişi olan futbolcunun bu durumlara gelmesi gerçekten kötü.. 2002 DK, BJK'da oynadığı zamanlar falan aklıma gelince tuhaf oluyorum .. :(
ozgrkc
24.Ağustos.2006, 02:42
kendine bakmanın örneği ; yaşıtlar sanırım ve aynı takımlardan geldiler hep... bi Tümer e bakıoz bi İlhan a... bi şarkı da olduğu gibi,,, kendim ettim kendim buldum misaliii
scolari12111
24.Ağustos.2006, 03:51
ne olursa olsun bu ülkemizin kaybı bence çok önemli bir oyuncu ve yetenek video da şu carlos a attığı çalımı görünce yenildik ama deli ettik demek geliyor içimden.bence dışlamak yerine kazanmayı deneseydik şu an çok dha iyi olabilirdi.
sanalkardes
24.Ağustos.2006, 10:15
Abi adam o bar senin bu bar benim dolaşıyomuş.Bizim için büyük bi kayıp
el bandido
24.Ağustos.2006, 11:15
her veda hep erken veda... alışılmışlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor... güz dönemindeki yaprak dökümü gibi ağaçtaki yapraklar birer birer düşüveriyor toprağa... ve biz gidenlerin ardından yalnızca buğlu gözlerle bakıyoruz... kimler girmediki bu yüreğe... her sevgili bir iz bırakıp gitti... koparıldık belkide... ama unutulmadi gidenler... dillerde eski bir şarkı gibi her daim söylenmekte... gidenlerin ardından ağıt yakmak yakışmaz bizlere... bizler sevdikmi yüreğimizi eline veririz sevgilinin... sevinci sevincimiiz üzüntüsü üzüntümüz olur... yollarımız hiç bir zaman ayrı değildir biliriz... gün gelir kesişir bir noktada... çünkü biz ortak bir paydanın ürünleriyiz... sevdik birbirimizi ne bir eksik ne bir fazla... yaşanması gerekenler yaşandı umarsızca...
yolunuz açık olsun.... (Metin - Ali - Feyyaz - Pascal - İlhan Mansız - Sergen ve niceleri)
bu renkler varoldukça bizi kimse ayıramaz...
KaPaLı
24.Ağustos.2006, 11:23
İlhan bence kendine yaptı Dünya kupasından snraa biraz düzgün hayat yaşayabilseydi bence şu anda avrupada kral olmuştu
ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 12:45
Show pesinde olan bir futbolcunun hazin sonu. başka bişi değil.
ForCimbom
24.Ağustos.2006, 13:00
beşiktaş ile alakam olmamasına rağmen video ya bakınca duygulandım
aynen yaw:)
el bandido
24.Ağustos.2006, 13:09
Gittiler ama iz bırakarak... bu tür oyuncular hassas oyunculardır... bakın Mancesher Utd Cantonayı unutabiliyormu??? unutulmaz... takımı için taraftar piskolojisiyle mücadele eden hiçbir futbolcu unutulmaz...
bursa_mc
24.Ağustos.2006, 13:12
ilhan mansız kendi kendini yaktıı.şımardı
Ilhan
24.Ağustos.2006, 13:37
benim futbol idolüm olan, kaldığım lise ve üniversite yurtlarında dolaplarına ve duvarlarına posterlerini astıgım, normalde maçları seyredemediğim halde onun oynadıgı sezonki 34 macın 32 sini kahvelere gidip izlediğim, onunla alakalı yazı olan bütün röpörtaj ve ve makaleleri okuduğum, kısacası çok ama çok sevdiğim bir adam bir sürü şanssızlık sonrası dördüncü ve son kez futbolu bıraktı. yolun acık olsun adaşım. seni hiç unutmayacağım
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 14:16
İlhan Mansız'ın bence suçu yok denebilecel kadar az.
Ne olabilir ki kusuru ? Geç farkedilmek mi büyük takım tarafından? Gol kralı olmak mı? Dünya kupasında yıldızlaşmak mı ? Takımının menfaati için Japonya'ya gitmek mi ? Sakatlanmak mı ? Sakat bacağına araba çarptırmak mı ? Çok istediği halde yuvasına geri dönememek mi ?
Hakan Şükür'e Galatasaray'ın verdiği şansı Beşiktaş İlhan'a verse böyle mi olurdu sonu ?
Ilhan
24.Ağustos.2006, 14:23
İlhan Mansız'ın bence suçu yok denebilecel kadar az.
Ne olabilir ki kusuru ? Geç farkedilmek mi büyük takım tarafından? Gol kralı olmak mı? Dünya kupasında yıldızlaşmak mı ? Takımının menfaati için Japonya'ya gitmek mi ? Sakatlanmak mı ? Sakat bacağına araba çarptırmak mı ? Çok istediği halde yuvasına geri dönememek mi ?
Hakan Şükür'e Galatasaray'ın verdiği şansı Beşiktaş İlhan'a verse böyle mi olurdu sonu ?
ben zaten ahmet dursun, sergen yalçın ve ilhan mansız'a yapılan haksızlıklar yüzünden beşiktaştan soğudum
SaRPeR1903
24.Ağustos.2006, 14:25
Onu özleyeceğiz....Beşiktaş taraftarı olarak....Nouma'yıda :(
Frank_Castle
24.Ağustos.2006, 15:04
Beşiktaşlı olmamam, formasının hakkını sonuna kadar veren bir Beşiktaşlıyı takdir etmeme engel değil. ben varken o bu kulübe dönemez diyenler beşiktaşın başarısızlığını hesabını verecektir elbet.
Berkaiser
24.Ağustos.2006, 17:02
Hiçbir zaman kendini tam anlamıyla futbola veremedi.Bu son bekleniyordu.
dinaMYt
24.Ağustos.2006, 17:30
senagale attığı dünya kupası tarihinin son altın golü ve yarı final maçındaki roberto carlosa attığı köşe bayrağı yanındaki çalım daha uzun seneler boyunca hafızalarımızda yer almaya devam edecek.
ancak kariyerinin buralara gelmesine beşiktaş yönetimi kadar maç içi davranışları ve fazlaca şımarık hareketleri de neden oldu.yıldız futbolcu olmayı kaldıramadı sorumluluklarının farkına varamadı.sakatlıklar ise başına hep bela oldu.
dinaMYt
24.Ağustos.2006, 17:30
senagale attığı dünya kupası tarihinin son altın golü ve yarı final maçındaki roberto carlosa attığı köşe bayrağı yanındaki çalım daha uzun seneler boyunca hafızalarımızda yer almaya devam edecek.
ancak kariyerinin buralara gelmesine beşiktaş yönetimi kadar maç içi davranışları ve fazlaca şımarık hareketleri de neden oldu.yıldız futbolcu olmayı kaldıramadı sorumluluklarının farkına varamadı.sakatlıklar ise başına hep bela oldu.
dinaMYt
24.Ağustos.2006, 17:32
scolari12111
24.Ağustos.2006, 17:56
ille herkes standart olacak değil ki düzenli yaşayacaak h.şükür gibi kendine bakacak olacak tabi ki kusur önemli olan takım olarak o na sahip çıkabilmektir para için satıpta arkasıdan konuşmak değildir.bana göre şu an oynuyor olsa bankosu olurdu milli takımın o zaman kayıp türk fotbolunundur.çok geziyor bardan çıkmyor demek kolay sahip çıkabilmek önemlidir.
bortecine
24.Ağustos.2006, 21:13
Böyle güzel, hoş bir geçmişi olan futbolcunun bu durumlara gelmesi gerçekten kötü.. 2002 DK, BJK'da oynadığı zamanlar falan aklıma gelince tuhaf oluyorum .. :(
ya senegal e attığı gol ..
nekop
25.Ağustos.2006, 00:03
almanyada mankenlik yapıyordu galiba...
enesao
25.Ağustos.2006, 03:39
ben ilhanin ankaragucune geldiginde cok sevinmistim yeniden parliyacak yeniden milli takima yukselecek diye ama olmadi :(
ibo
25.Ağustos.2006, 04:02
ilhan kendi kendini bitirdi. o kadar şımarmaya hakkı yoktu. hakettiği yeri de buldu...
ankaragücüm
25.Ağustos.2006, 07:10
ilhanın senegal maçındaki gölünü ve bir tv dizisindeki ankaragücüm formalı halini hatırlamak istiyorum kendi kendisini yaktı
francesco10
25.Ağustos.2006, 08:39
bu adamin kusadasindan beri kronik sakatligi war , samsunda oynarken ve onu bjk ye getiren en onemli ozelligi oldurucu deparlariydi
ilhanin o diz sakatlignda be 1 mac war 2 mac yok olmaya basladgnda bu son belliydi arkadaslar , bide ustune almanyada tedavi oldugu sirada araba carpinca ustune tuz biber oldu
yazik oldu , bundan sonra reklamlarda ve dizilerde izlerz artk ve son olarakta belki devre arasinda jubilesnde :(
Kralatti
25.Ağustos.2006, 19:31
Ilhan icin soylenecek o kadar sey varki. Hirsi azmi mucadelesi. Yukselisi ve cokusu.Bir bjkli olarak gercekten severdim onu.Ama asla benim icin bir efsane degildi.Cok iyi oyuncuydu.Hatta simdi herkesin hayran oldugu Umit karanla ayni stildeydi ve ondan cok daha iyiydi. 2002 de Krala futbol hayati bitti diyenler Ilhani oldugundan cok yuksek yerlere cikardi.Belki japonyaya kendi istegiyle gitmedi ama Bir beckham gibi olma firsatinida tepti. Bjk ondan sonraki forvet sIKINTISINI herkes biliyor.
Ilhan iyi topcuydu hos topcuydu.Ama benim icin asla bir MAF degildi. Isallah bundan sonraki hayatinda basariLI OLUR
S-B-Z
25.Ağustos.2006, 19:40
reklam filmlerinde oynadığını hatırlıyorum.
bence kendisine yakışan en iyi meslekte aktörlüktü,hakettiği yeri buldu sonunda.
ne demiş atalar;
"herşey aslına rücu eder(yani döner)"
o da döndü aslına ;)
bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 22:26
İlhan Mansız'ın karekteri bence yıldız olmayı kaldıramadı! Samsunspordayken hem beşiktaşa hem Galatasaraya imza atmıştı ve daha en başında iki kulübü karşı karşıya getirmişti. Sonra yaptıkları da ortada zaten... Her oyuncu yıldız olmayı kaldıramaz! Göreceksiniz Ribery de çok yetenekli olmasına rağmen çok büyük bir yıldız olamayacak. Çünkü yıldızlık demekherşeyiyle yıldızlık demek. Buna karakteri de dahil!
bortecine
26.Ağustos.2006, 15:09
Şimdi de Magazinlerde görüyoruz tesadüfen programın tekinde gördüm seray sever le ilhan mansız diye haberler çıkıyo . yazık etti kendine ...
Murderer26
26.Ağustos.2006, 21:56
futbolu bırakmış artık reklamcılık yapcak mış ve oyunculuk
bortecine
27.Ağustos.2006, 16:26
futbolcuyken de yapıyodu nasıl olsa onun için sorun olmaz ...
ELAZIG_SEVDALIS
29.Ağustos.2006, 00:44
YALAN HABER:ElaziĞspor İlhan Mansız la GÖrÜŞÜyor....Mansız'ın cuma günü Elazığ da olacağı ve Haftasonu oynanacak Samsun maçında ilk 11 oynaması bekleniyor....
denizimo
29.Ağustos.2006, 16:02
ilhan elazığa giderse belki yeniden kafası eser yeniden oynar :D
Asi ÇocUk_16
30.Ağustos.2006, 14:57
nedenı çok basıt gece hayatı vardı düzenli bir yaşantısı yoktu tabi birazda şanşsızdı sakatlıklar pesını bırakmadı adamın....
ozgrkc
30.Ağustos.2006, 17:44
Elazığ a mı geliyo İlhan:... yanlış duymadım dimi... memleketime bak be İlhan Mansızları alıyo... ah bide 1.lige gelip kalıcı olsak daha ne isterim:)
soykaaa
30.Ağustos.2006, 19:50
istemeye istemeye adamı yolladılar sakatlıklar geçirdi düştü ve daha da kalkamadı
Anthelas
30.Ağustos.2006, 19:52
Para için Japonya'ya gitti, buda onun sonu oldu