View Full Version : Tartışmalar
Burak Duran
23.Ağustos.2006, 19:28
Arkadaşlar her konuda yeni bir tartışma yeni bir saldırı görmekten sıkıldım ya fb-gs ya alex-bilmem kim ya bjk-fb sürekli bu tartışmaların çıkması artık sıktı. konu fener-kiev maçı 3 sayfa sonra oluyor fb-gs tartışması. Lütfen biraz sağ duyulu olun ve bu tartışmalara son verin ya konuyla ilgili yorum yapın yada yorum yapmayın. Bu genel olarak son uyarımdır. Konu dışı her hangi bir tartışma çıkaran yada alakasız şekilde rakip takıma saldıran bir daha futbol bölümüne giremez yada komple siteye giremez... Herkes bunu dikkate alarak yorumlarını yazsın........
Nedvedmania
23.Ağustos.2006, 19:30
bence fb gs bjk ts kavgalarının ceza puanı arttırılmalı
zaten tartışmaları çıkaranlar belli kişiler
Jesus_FB
23.Ağustos.2006, 19:30
bundan sonra Bizlerde konu açma konusunda biraz daha dikkatli davranıcaz artık hiç bir şekilde bir sataşmaya yada rakip takımı küçük görmek gibi tahrik edici mesajlara göz yumulmayacaktır
dnz498
23.Ağustos.2006, 19:36
bundan sonra Bizlerde konu açma konusunda biraz daha dikkatli davranıcaz artık hiç bir şekilde bir sataşmaya yada rakip takımı küçük görmek gibi tahrik edici mesajlara göz yumulmayacaktır
teşekkür ederim böyle bir seçim yaptığınız için daha öncede uyarmıştım burada (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=17508&page=12) yanlış anlaşılmaktan korkmuştum çünkü yine seninle daha önce böyle bir polemik yaşamıştık son olması dileği ile
bursa_mc
23.Ağustos.2006, 19:39
[QUOTE=hurmet] ya alex-bilmem QUOTE]
futbolcu karşılaştırılmaları çok yapılıyorr..dunyadan futbol bolumunde de var bole şeyler:mad:
Burak Duran
23.Ağustos.2006, 19:39
aslında böyle bir seçim yapmak istemezdik herşey tartışılsın konuşulsun isterdik burda ama bazı arkadaşlar fanatiklik sınırlarını zorluyorlar ve herkese saldırıyorlar daha makul bir şekilde konuşabilse bazı insanlar burda herşey konuşulabilir. Böyle insanlar yüzünden aklı selim kişiler bile çıldırıyor.
futbolcu karşılaştırılmaları çok yapılıyorr..dunyadan futbol bolumunde de var bole şeyler:mad:
dünyadan futbol bölümünde var diyorsunda konu avrupa sıralamaları birden oluyor alex-hagi alex-ricardinho tartışması belirtmek istediğim konu dışı şeylerin tartışılması
DeDe
23.Ağustos.2006, 20:08
geç klmış ama doğru bir karar..
Özellikle Rico-Alex kıayası BJK transfer haberlerinde başladı ve kıyasla ilgili her mesajı sileceğimi söledim ve sildim..daha sonrada arkadaşlar böyle bir konu açmışlar onaylamadım ve onaylayan arkadaşımada saygısızlık olmasın diye ses çıkartmadım ama seninde son mesajında belirttiğin gibi zamansız ve gereksiz açılan konular dolu var..
Karardan ötürü kutluyorum.Hepimize iş düşüyor sadece mod olarak bizlere değil bu görev,yazan herkes daha dikkatli olmak zorunda kanımca..
daha seviyeli tartışmalar görmek dileğiyle..
selamlarımla..
Cyzio
23.Ağustos.2006, 20:10
karşılaştırma konuları aldı başını gidio bi transfer oluo hemen karşılaştırma konusu açılıo Futbol bölümünün genelinde var bu çok doğru bi karar almışsınız
Sekopej
23.Ağustos.2006, 20:32
Ben de çoğu konuda yorum yaparken acaba yanlış anlaşılır ve takım kavgasına döner mi diye korkmuyor değilim. Bu konulara ne kadar dikkat etsem de hem kendim sinirlenmemek için (yanlış anlaşılırsam verilen cevaplara karşı) hem de forum düzenini bozmamak için futbol bölümünde fazla yorum yapmamaya çalışıyorum. Yaptığım zamanlarda da iyice düşündükten sonra mesajı atıyorum...
EreN
23.Ağustos.2006, 20:53
Son zamanlarda bu konuya dikkat ettiğimi sanıyorum.
Universal
24.Ağustos.2006, 01:15
İyi bir yöntem ama bazen insan kendini tutamıyor bana görede ceza puanları caydırıcı olmadıldır ama en çok cezayı gene ben alırım. :D :D :D
bortecine
24.Ağustos.2006, 21:00
caydırıcı cezalar koyalım yoksa trafik gibi zırt bırt bizi bunaltıcak olaylar oluyor ...
senderson
24.Ağustos.2006, 21:07
İyi bir yöntem ama bazen insan kendini tutamıyor bana görede ceza puanları caydırıcı olmadıldır ama en çok cezayı gene ben alırım. :D :D :D
senden önce ben varım:D
perpetua
24.Ağustos.2006, 21:17
Zaten buraya yazarken once dusunup, kendi yazdigini okuyup sonra yollamak daha dogru.
Eger tahrik edici mesaj varsa, cevap vermek yerine hic umursamaz, modlarin bunu silmesini beklerseniz daha dogru olur. Bu durumda yapilmasi gereken tek sey mesajin hemen altindaki http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif tusuna basmak.
senderson
24.Ağustos.2006, 21:30
abim bazen insanın gözü dönüyo ozaman değil o küçük tuşu ekranın yarısını o tuş kaplasa o an basmam heralde:D:D:D
Mc.Speedy
02.Eylül.2006, 20:05
Tartışanlar Gerekli Cezayı Alıyor Zaten ;)
Universal
03.Eylül.2006, 23:51
Bir isteğim olacaktı aslında bir sabit konu açılsa oyuncu kıyaslamaları ile ilgili mesala birisi dese hangi oyuncu daha iyi diye bizde tartışsak nasıl olur mesala isim vermeden örnek verirsek A oyuncsumu daha iyi B oyuncusumu daha iyi diye sizce nasıl olur?
ForsakeN
04.Eylül.2006, 01:47
Futbol genel bölümüne ;
Fenerbahçe Haberleri
Galatasaray Habereri
Beşiktaş Haberleri
Trabzonspor Haberleri
Anadolu Klüpleri Haberleri
diye konular açılarak,her maç için ya da takım içi haberler için ayrı topic açılmasının önüne geçilebilir bence.
Emurafu
23.Eylül.2006, 00:16
Futbol genel bölümüne ;
Fenerbahçe Haberleri
Galatasaray Habereri
Beşiktaş Haberleri
Trabzonspor Haberleri
Anadolu Klüpleri Haberleri
diye konular açılarak,her maç için ya da takım içi haberler için ayrı topic açılmasının önüne geçilebilir bence.
BUARKADAS COK HAKLI BENCE BÖYLE KONULAR ACILSA İYİ OLUR
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 00:17
bu aralar yine tartışmalar başlıyo
senderson
23.Eylül.2006, 00:52
başlatanlar utansın.Ben kendime narkoz veriyorum bölüme girmeden sakin kalıyorum:D
başlatanlar utansın.Ben kendime narkoz veriyorum bölüme girmeden sakin kalıyorum:D
ben zaten sakinim narkoza gerek yok :D :D