PDA

View Full Version : Galatasaray_Gaziantepspor macı

Emurafu
26.Ağustos.2006, 01:31
Aslan maç saatini bekliyor
Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak Galatasaray bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları ile başladı. Sarı kırmızılı futbolcular daha sonra dar alanda, kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptılar. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenmana sakatlığı süren Necati Ateş ile ortakulat iltihabı geçiren Mehmet Güven katılmadı. Necati tedavisinin ardından, özel bir antrenman programı dahilinde fizyoterapistler gözetiminde salonda ve sahada çalışırken, Mehmet Güven'in tedavisine devam edildi.

Galatasaray yaptığı son antrenmanın ardından Gaziantepspor karşılaşması için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Gaziantepspor ile 41. lig maçı!

Galatasaray ile Gaziantepspor, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 41. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan maçlarda, sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 24-7 üstünlüğü bulunurken, taraflar 9 kez de eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın ligde attığı toplam 71 gole, Gaziantepspor 27 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçlarda taraflar Gaziantep'te 2-2 berabere kalmış, İstanbul'da Galatasaray 6-0 galip gelmişti.

-İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-

Galatasaray ile Gaziantepspor, lig maçlarında şimdiye dek İstanbul'da 20 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, kendi evlerinde 14 kez galip gelirken, kırmızı-siyahlı ekip 3 kez deplasmanda kazandı. İstanbul'daki 3 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 40, Gaziantepspor ise 9 gol attı.

Galatasaray'ın yarın Gaziantepspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Ergün, Sabri, Ayhan, Okan, Hasan Şaş (Arda), Hakan, İliç (Özgürcan)

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 03:03
Mondragon (GK)
Cihan (DR)
Tomas (DC)
Song (DC)
Ferhat (DL)
Ayhan (DMC)
Sabri (MR)
Arda (ML)
Hasan Şaş (AMC)
İlic (AMC)
Hakan Şükür (FC)

Ben Arda, Sabri ve Hasan Şaş üçlüsünü bu takımda aynı anda görmek istiyorum.. Bunuda görmek için Okan'ı takımdan kesmek gerekir.. Umarım bu üçlüyü bir arada görürüz..

Maça gelince.. Zor olacak her maç gibi.. Temkinli oynayıp 3 puanı kesin almalıyız..

Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:15
yarın sarı kırmızılı takımımızı zorlu bir mac bekliyor ama kendi evimizde yenecegimize eminim
ermoon kardes haklısın ama yinede sabri yerine mehmet yada okan oynar cift ön libero daha iyi

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 03:19
Mondragon (GK)
Cihan (DR)
Tomas (DC)
Song (DC)
Ferhat (DL)
Ayhan (DMC)
Sabri (MR)
Arda (ML)
Hasan Şaş (AMC)
İlic (AMC)
Hakan Şükür (FC)

Ben Arda, Sabri ve Hasan Şaş üçlüsünü bu takımda aynı anda görmek istiyorum.. Bunuda görmek için Okan'ı takımdan kesmek gerekir.. Umarım bu üçlüyü bir arada görürüz..

Maça gelince.. Zor olacak her maç gibi.. Temkinli oynayıp 3 puanı kesin almalıyız..

Bence Ferhat'ın bu takımda işi yok çok kalas bir oyuncu! Orhan AK çok iyi olmamasına rağmen güven veriyor.

Maça gelince büyük konuşmayı sevmem ama GALATSARAY kendi evinde anadolu takımlarına puan kaybetmeyecektir bu sene de!

Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:38
Bence Ferhat'ın bu takımda işi yok çok kalas bir oyuncu! Orhan AK çok iyi olmamasına rağmen güven veriyor.

Maça gelince büyük konuşmayı sevmem ama GALATSARAY kendi evinde anadolu takımlarına puan kaybetmeyecektir bu sene de!
kardes ferhat ne kalası yapma yaw
adamın yası kac kolaysa sen cık oynaaaa

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 03:44
Şimdi senin dediğin laf bir kere çok saçma kolaysa ben çıkıp oynayacakmışım benim uzmanlık alanım futbolmu? Adam kaç yaşından beri bu işin eğitimini alıyor. Kalas değil evet kalasın önde gideni Ankara maçı ve Fenerbahçe mçaını hatırlayın. Yaşını sorun ediyorsun. Arda kaç yaşında? Aydın kaç yaşında? Uğur kaç yaşında? Veya durmadan o kiraya gönderilen o cafercan?

Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:45
yaw adamın yası kac yapmaaa yaaaaaaaa

scolari12111
26.Ağustos.2006, 03:47
hehe deyip geçin:D

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 03:50
Yaptığı hatalar yutulur cinsten değil! Yaşına bağlayamazsın bunları1 Yaşı küçük diye istediği kadar hata yapabilir diye birşey mi var yoksa? Galatasaray için yetersiz bir oyuncu bence kiralnmalı gerçi ne kadar geliştirebilir kendini o bilemiyorum ama kiralanması daha iyi olur o oynadıkça daha çok başımız ağrır!

Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:51
kardes peki sana birsey sorcam ferhat kiralandı orhat sakatlandı kim oynucak
alternatif yokkkkkkk

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 03:52
Ferhat biraz daha geliştirilmesi lazım.. Kiraya verilirse iyi olur.. İlk sayfada Ergün'ü görünce Orhan heralde sakat dedim Ferhat'ı yazdım.. Ergün'ü ilk 11'e almaya gerek yok.. Çok top kaçırıyor

scolari12111
26.Ağustos.2006, 03:53
kendi oynayacak takımda kendine yer açıyor:D

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 03:53
Ergünü çekersin oraya Ferhattan iyi oynayacağına eminim ben:) en azından pas yüzdesi yüksek. Ya bana ergün mü ferhatmı sorusuna ferhat derseniz var ya ya ben başka takımı izliyorum ya da siz!

scolari12111
26.Ağustos.2006, 03:55
ergün e laf yok arakadaşlar adı yeter o nun:D

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 04:23
Ergün ile Ferhat tabiki kıyaslanamaz. Ergün tecrübesiyle ağır basar.. Ferhat'ın kalas olduğuna katılmıyorum.. Orta Saha ve Forvet futbolcuları takıma çok çabuk uyum sağlayabilir. Defans oyuncuları farklıdır. Kaleciler ile iletişim kurmak zorundadır.. Ferhat Mondragon tarafından kaç defa uyarılmıştır daha? Durun hele.. Zamanla tüm gençlerimiz gibi Ferhat'ta iyi olacaktır..

LaKe
26.Ağustos.2006, 12:27
Bugün inşallah Gaziantep'i yenip 3 puanı alacağız :) Galatasaray'ımızdan galibiyet bekliyoruz :D :D

ibo
26.Ağustos.2006, 12:58
ben yeneceğimize inanaıyorum...

Emurafu
26.Ağustos.2006, 13:03
evet yencez tabiki kesin konusuyorum

tosunpasa
26.Ağustos.2006, 13:05
galatasaray'ı zorlu bir maç bekliyor ama kazanacaktır ;)

Frank_Castle
26.Ağustos.2006, 14:01
Ergün hiçbişey ile ağır basamaz, o kadar hayalet gibi geziniyorki sahada, maçtan haberi yok adeta..
Ferhat 1-2 maç oynadıktan sonra açılan bir oyuncu, ondan maça girip oyunu çevirmesini beklemek hayal olur.

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 14:42
Ergün hiçbişey ile ağır basamaz, o kadar hayalet gibi geziniyorki sahada, maçtan haberi yok adeta..
Ferhat 1-2 maç oynadıktan sonra açılan bir oyuncu, ondan maça girip oyunu çevirmesini beklemek hayal olur.
Ergün'e de hayalet gibi dedin ya helal olsun. Ama doğru o Ferhat kadar dikkat çekemiyor tabi mesela ne bileyim auta giden topu kornere atmıyor (kornerden dönen topta gol olarak dönüyor kalemize) ya da en önemli derbide onun olduğu kanadı koridora çevirmiyor üstüne üstülük yetmezmiş gibi geriye hatalı pas yapıp takımın gol yemesine de neden olmuyor! Tecrübesiz diyeceksiniz biliyorum ama bu adamın tecrübesini başka yerde kazanması lazım GALATASARAYIMIZA zarar veriyor!

bursa_mc
26.Ağustos.2006, 15:26
galatasaray alacaktırr.

Krusty
26.Ağustos.2006, 17:41
Bana göre Galatasaray için kolay bir maç olur..

Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:42
bende kesin konusuyorum bu mac 3 gol üstü biter

dnz498
26.Ağustos.2006, 18:04
çok kolay bir maç beklemiyorum ama kazanacağımızı umuyoum yok yok kazanacağımızdan eminim hatta

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 18:30
Galatasaray Farklı kazanır

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 18:30
bence alırız tabi saçmalamazsak

Kralatti
26.Ağustos.2006, 18:34
Kralin gol atmasi lazim bu macta. Cunku atmaya basladimi makina gibi devam ediyor mubarek. Sustumuda ayagindan gol alamiyorsun:D

S-B-Z
26.Ağustos.2006, 20:13
bence gollü bir maç olacak ve her iki takımda atacak,galatasarayın fark atacağını düşünmüyorum ama galip gelecektir.

SYLaR
26.Ağustos.2006, 20:18
zor bir maç gibi gözüküyor.Zaten artık kolay maç kalmadı ligde.Ama kalbim galatasarayımızın kazanmasından yana

Gravity
26.Ağustos.2006, 20:31
3-1 Galatasaray alır diyeceğim ben, gariptir rüyamda gördüm ki hiç görmem böyle şeyler. Gördüysem vardır bir hikmeti diyorum :)

Cyzio
26.Ağustos.2006, 20:52
maç ya berabere biter yada GS 2-1 alır

Nedvedmania
26.Ağustos.2006, 20:54
5-0 biticek yine kura çektim belki tutar :D

Emurafu
26.Ağustos.2006, 21:25
beyler buyrun size skor 3-1 yeneriz
gol veysel gaziantep
galatasaray
ilic,arda,hakan sukur

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 22:55
Maçı 21:30 sanıyodum bir açtım Lig Tv'yi maç başlamış 34.dakikası olmuştu bile..

11 dakkada Antep karşısında iyi bir futbol yoktu ama göze çarpan bir iki şeyi dile getirmek istiyorum..

Carrusca transferi bana kalırsa çok yararlıydı. Alındı gelecek vaad eden bir futbolcu.. Bugün bir kez daha görüyoruz ki o kanatta iyi olan oynayacaktır.. Arda gerçekten şu 11 dakikada öyle bir pas attı ki, öyle toplar çaldıki çok beğendim.. 1-2 maç sonra söneceğini dahi düşünmüştüm ama hala çok efendi, çok iyi oynuyor.. El kaldırıp top istiyor bu çok hoşuma gitti.. Ayrıca İlic'in attığı gölüde hazırladı.. Assistini yaptı :)

Ayhan ve Okan'a gelince.. Gerets daha hazırlık maçları başlamadan ön libero diye bağrıyordu.. Ben bugün izleyince ön liberolarımızı Gerets'e hak verdi.. Adam 3 ön liberomuzuda oynatıyor resmen "alın görün bana verdiğiniz ön libero bunlar" diyor.. Okan'ın bir şey yaptığı yok.. Ayhan sadece oyun kurmaya çalışıyor ama çok zayıf.. Orta alan çok boş kaldı.. Antep çok defa kontraatağa çıktı.. Buraya hem defansa yardım edecek hemde oyun kuracak bir futbolcu alınırsa forvetimize Ümit Karan veya Hasan Kabze çok rahat eklenir.. Böylelikle Türkiye'de Hakan-Ümit , Arda-İlic-Hasan ve ön libero tarzında çıkarız.. Hasan, İlic ve Hakan Şükür bu takımdan kesilmemesi gereken futbolcuların arasında geliyor.. Gerets ŞL için Tolga'yı deniyor.. Tam izleyemedim bu yarı bakacağız..

Bu arada haftaya Hasan bugün ise Ümit sahalara dönüyor :)

Skora gelince, 1-1

Berkaiser
26.Ağustos.2006, 23:15
Maç hala 1-1.Gaziantep bizi zorluyor.:(

Mc.Speedy
26.Ağustos.2006, 23:21
Maç 1-1 Dk.58 Galatasaray'da Ümit Karan Forvette Alışmaya Çalışıyor uzun bi sakatlık döneminden sonra , Çabalıyor Olmuyor , Fakat Şu anda Gördüğüm bişey var İlic ve Ümit karan Beraber çok iş yapar Bence ikiside gayet dengeli gayet teknik paslar çıkartabiliyorlar , gol atabiliyorlar
Gaziantep'e Gelince zaman zaman atakları var boş anımızda affetmezler atarlar..

Dk.69 Orta Sahadan Bir Pasla Diawara Boş Kaldı ve 1 - 2..:mad:

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 23:32
1-2 diawara sakatlandı çıkçak azrail dediğin çıktı

Mc.Speedy
26.Ağustos.2006, 23:37
G.Saray : 2
G.Antep : 2
Dk.74 | Ümit Karan Sahalara Döndü :)
Takımı Dengeleyen ve Gene Golü Hazırlayan Arda :)

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 23:40
galatasaray alır burdan sonra geçenseneki o son saniye baskılarını yaparsa

Mc.Speedy
26.Ağustos.2006, 23:56
G.Saray : 2
G.Antep : 2
-----------
Maç Sonucu

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 23:57
Böyle oynamayı takım nasıl başarıyor anlamıyorum.. 90' beri 10 kişi oynuyoruz.. Gerets bu Okan'ın ne yaptığını görmezmiş gibi bir de gidip İlic'i alıyor takımdan.. Gerçekten anlamıyorum!

Okan maşallah bize mi karşı takımamı oynuyor anlamıyorum.. Hayır sana zaten son kez böylesine mucizevi bir şekilde şans verildi sen bunu değerlendiremiyorsan senin bu takım işin yok kardeşim.. Orada Arda, Sabri gibi bir şeyler yapmak isteyen oyuncular varken bunun ne işi var? Arda'yı koysan ön libero kısmını çok daha iyi oynar. Okan oyun kuracak gidiyor Tolga'ya, Song'a dönüyor.. Pas verecek, oyun kuracak top Anteplilerde kalıyor..

Universal
26.Ağustos.2006, 23:57
Maçın böyle biteceği ilk yarıdan belli idi ama maç bitikten sonra yapılan küfürü bütün stad yaptığı için veya ben t.v böyle algıladım bu yüzden yüklü bir maddi ceza gelecektir.

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:00
maçın analizi çok basit ve bunu göremeyen geretse helal olsun... hakan şükür artık topa vurmayı unutmuş altı pastan bomboş kafayla topu auta atıyor her gelen topu defans gibi çıkarıyor. okan desen ne yaptığı belli değil koşamıyor top yapamıyor öyle geziniyor arda bir kez daha kalitesini kanıtladı karan süper bir dönüş yaptı. yanlız yine ilk yarıda bariz bir penaltıyı es geçti hakem. bu kadar poziyon yakalayıp kabızlık yüzünden maçı berabere bitirdik. hakan şükürü ve geretsi kutluyorum. hakanı hala savunanları ve oynatanı teprik ediyorum futbol dışında başka bir işle uğraşmasının kendi için daha iyi olacağını düşünüyorum

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2006, 00:00
Antep 4 büyüklere her zaman ters gelen bir takımdır ve bu özelligini yine gösterdi

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:01
ayrıca hasagiç denen kaleci nasıl bütün maç sarı kart görmedi hayretler içindeyim

İsildur
27.Ağustos.2006, 00:02
Böyle gidersek zor şampiyon oluruz.

Uyan GS,Uyan Yönetim !!

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:03
ben gerets yerinde olsam hakanı defansa koyarım iyi top keser

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 00:03
Eğer gerçekten başarılı olunmak isteniyorsa Burağın dediği gibi Hakan'ın bu takımdan emekliye ayırması veya sezon sonuna kadar yedek oturması gerekiyor.. Haftaya Hasan Kabze forma giyebilecekmiş.. Ümit - Hasan ikilisini forvette görmek istiyorum artık! İlic-Arda-Sabri-Hasan 4'lüsünü bu ikiliyle birliktede!

Hatta seneye Hakan-Okan-Ergün 3'lüsünü mükemmel bir veda maçı yapılsın ve kendilerini hocalığa adasınlar..

Bu arada artık Gerets antremanlarda Ayhan ve Okan yerine Arda'yı oraya denemelidir. Arda hem defansif anlamda hemde oyun kuruculukta o bölge için aranan adam olabilir.. En azından böyle bir durumda Sabri'yi veya Carrusca'yı takıma kazanırız..

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:05
ayrıca hasagiç denen kaleci nasıl bütün maç sarı kart görmedi hayretler içindeyim
aynen bende
ama bu kadarda gol kacmaz bu hakan sükürü antremnada biraz calıstırmaları lazım

ama ARDAYA helal olsun oynayan tek ooooooooo

liverpool macında sag bek düsünemiyorum

Burak Duran
cihan denen adam sağ bek değilde defans göbeği ile sağ açık arası gidip geliyor sağ bek bomboş

KaÇaK_1907
Antep 4 büyüklere her zaman ters gelen bir takımdır ve bu özelligini yine gösterdi
Eskiden öyleydi ama son zamanlarda bence artık öyle değil...
şimdi büyüklerin belalısı Manisa oldu...

nekop
27.Ağustos.2006, 00:06
ümit golle döndü tüm galatasaraylılara hayırlı olsun...

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2006, 00:08
Eskiden öyleydi ama son zamanlarda bence artık öyle değil...
şimdi büyüklerin belalısı Manisa oldu...

Evet ama Antep her zaman Antep tir

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:11
antep bugün hiç bir şey oynamadı bu ortada

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 00:13
öyle deme burak hasagic 90' boyunca 20' topu elinde tuttu..

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:14
evet doğru o noktayı unuttum hakem süperdi utanmasa al topu eve götür dicekti hasagiçe

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:17
artık koptuk şampiyonluktan 6 puan fark çıktı bjk ts maçalrıda üstü üstte helel olsun şu yönetime bi orta saha alamadılar ve okan oynuyor

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:19
ya aslında orta saha değil sağ bek lazım hatta o bile lazım değil...
---------------------Mondi----------------------

Sabri----------Song-------Tolga------------Orhan

--------------------Ayhan----------------------

Şaş----------------------------------------Arda

---------------------İliç-------------------------

----------------Karan---Kabze------------------

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:23
hasagic topu tutup bilerek yere yatıyor sarı kart bir türlü vermedi
hakan sükür bombos bir sürü gol kacırdı yaw
hasan ta cok kötüydü bence
bu arada tolga yerine tomaz olsa iyi olurdu tolga hata yaptı
haftaya takım böyle olması lazım

mondragon
cihan(mecburen)
orhan
tomas,
song
sabri
arda
ayhan
mehmet(yeni trnsfer yerine)
ilic
ümit karan

ÖNEMLİ OKUYUN
sarı kırmızılı takım artık çift ön libero ile oynuyor şampiyonlar liginde böyle oyuncak yeni taktik bu ilic de forvete yakın oynuyor

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:24
ayhanın yerine daha kaliteli bir oyuncu lazım şu alamadıkları oyuncular gibi

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 00:24
Haftaya Hasan forma giyecekmiş.. Mehmet yerine tek ön libero Ayhan oynayıp çift santrafor Ümit ile Hasan forma giyer inşallah.

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:25
gereklide kimseyi alamıyolar en azından böyle oynasın takım

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:28
şu haftaya kadar tek sevidirici nokta arda nın futbolu sizce carusscayı niye aldılar külübede dursun diyemi

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:28
yok artık cimbom çitf ön libero oynucak tekrar söylüyorum şampiyonlar ligi için bu yüzden gerets çift ön libero yerlestiriyor takıma

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:29
yetiştirsin yetiştirsin de okan kim ya? futbolcu demeye 1000 şahit ister

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:31
yetiştirsin yetiştirsin de okan kim ya? futbolcu demeye 1000 şahit ister
okandan başka kimsede yokki mecburiyetten oynuyor

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:34
cok haklısın burak kardes ama
okan yerine iyi bir transfer kesin olacak
bu okan varya sırf adnan polat yüzünden oynuyor macta bence onun cıkması lazım dı ayhanın degil

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:34
arda veya sabri ön libero oynayacak kapasitede oyuncular

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:35
yok daha neler

Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:37
evet öyle... ayrıca bu takım çift ön liberoyla gol bulamıyor karan ve kabze geri geldiğine göre artık tek ön liberoya dönmek şart

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:38
bence de şimdilik ortasaha sagada hasan oynasın ön liberoda sabri onun hızı cok işe yarar

M.Scofield
27.Ağustos.2006, 00:40
bügün 3 yabancıyla oynadık ne kadar güzel kullanıyoruz kontenjanı

Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:42
G.Saray - G.Antepspor (Maçtan notlar)
Gerets, Gaziantepspor karşılaşmasında savunmanın ortasında revizyona giderek, bu sezon, Tomas'ın yerine ligde ilk kez Tolga'ya yer verdi.

Gerets, sezon öncesinde hazırlık karşılaşmalarında şans verdiği Tolga'ya, Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı haricinde takımda hiç yer vermemişti. Gerets, Mlada Boleslav maçında yedek bıraktığı Arda'ya yeniden ilk 11'de şans tanırken, Sabri'yi ise yedeğe çekti. Mlada Boleslav maçında 11'de sahaya çıkan Okan, ligde ilk 11'de forma giyerken, Mehmet Güven yedek kaldı.

Bu arada, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Mlada Boleslav takımıyla yaptığı rövanş maçında sakatlanan Iliç ve Orhan, Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görev aldı.

-TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERDİ-

Geçtiğimiz sezon tribünleri boş bırakan Galatasaray taraftarları, Gaziantepspor maçında takımını yalnız bırakmadı.

Taraftarlar, bazı tribünlerde yer yer boşluklar da olsa, Ali Sami Yen Stadı'nın büyük bir bölümünü doldurdu.

Bu arada taraftarlar, futbolcuları teker teker tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar ayrıca, ligin ilk haftasında Ankaraspor ile yapılan maçta kavga eden Hasan Şaş ile Necati'yi el ele tribüne çağırdılar. Sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Necati, bulunduğu tribünden sahaya inerek Hasan Şaş ile birlikte taraftarları selamladı.

Taraftarlar tribünde ''Sahte Mehmetler çıktı, Mertlik bozuldu'', ''Parayla dünya kulübü olunmaz'', Vatan için bir şey yapılacaksa biz yaparız, siz kafanızı yormayın'', ''Arkandayız Ü. Özat'', ''52 bin artı 1 dansöz var'', ''Öyle bir Fener Kievlere şenlik'' yazılı pankartlar açarak, ezeli rakiplerine göndermelerde bulundular.

-ZENGA SIKINTI YARATTI-

Gaziantepspor'un cezalı teknik direktörü Zenga'nın oturacağı yer sıkıntı yarattı.

Gaziantepsporlu yöneticiler, Galatasaray'ın Zenga'ya yer göstermediğini iddia ederek, ''Bize 'Zenga için bilet alın' dediler'' diye konuştular.

Zenga daha sonra, protokol tribününde yerini aldı.

Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, cezalı olan teknik direktörleri Walter Zenga'ya Galatasaray Kulübü yetkililerin istedikleri yeri vermemesi gerekçesiyle tepki gösterdi.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Mamatoğlu, şöyle konuştu:

''Biz Galatasaray yetkililerine teknik direktörümüzün cezalı olduğunu ve ona uygun bir yer verilmesini istedik. Ancak, Galatasaray Kulübü anlayamadığımız nedenden dolayı kolaylık göstermedi. İki kişilik yer istedik, vermediler. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri yer gösterdi. Zenga için yedek kulübesinin arkasında yer talebinde bulunduk ancak, olmadı. Zenga ile birlikte oturacağız. Eşi de arkada olacak. Gaziantep'de aynısı olsaydı Galatasaray teknik direktörüne stadın en güzel yerini verirdik. Centilmenlik sadece sakatlık anında topu taca atmakla olmuyor. Galatasaray gibi büyük bir kulübe yakıştıramadım.''

-UNAKITAN TRİBÜNDE-

Karşılaşmayı, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan da tribünde izledi. Unakıtan, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile yan yana oturdu.

Bu arada, Gaziantepspor taraftarına ayrılan tribünde sadece 4 konuk takım taraftarı bulunurken, taraftarları da tribünde 8 polis korudu.

emana tam bize göre oyuncuydu ama oda gelmiyor iyisallah su duschuer gelir oda iyi

sarı kırmızılı takıma yapılan hakem hataları

2. Hafta (GS-Kayseri, GB-FB)
M.hanefi ve Arda'nın birer penaltısı verilmedi. + 2 sarı kart penaltı yaptıranlara.

Arda'nın penaltı pozisyonu
http://www.hemenpaylas.com/download/1368672/arda-nin_poziyonu.mpg.html

Kayseri'nin penaltı pozisyonu

http://www.hemenpaylas.com/download/1368446/verilmeyen_penalti.mpg.html

Mondi'de penaltı verilmemesi mantık açısından normal, topun gidiş yönü, rakibin yapabilecekleri vs. göz önnüde alındığında bu pozisyon penaltı bile değildir. Klasik top yön değiştirdi mi vs. muhabbeti penaltıda etkili değildir, böyle bir şey hakemlikte yoktur yani emin olun.

Hakem Mondi'nin pozisyonunda kararsız kaldığından dolayı Arda'nınkini de veremedi..

Bence iki penaltıda verilmeliydi, onlarınkini vermeyince bizimkini de gördü veremedi. Ahmet Çakar'ın deyimiyle, hatayı hatayla kapattı ne oldu skandal

Fenerbahçe maçında ciddi bir hakem olayı olmadı. G.Birliği daha iyiydi, aslında ikisi de kötüydü, kötünün iyisi G.Birliği'ydi, golleri atan F.Bahçe oldu.

BJK - Antep maçında Nobre eziği atılmış, iyi olmuş adam olsun biraz. Adamı dirsekleyip burnunu kanatmış yani haketmiş.

TS - Manisa maçında Trabzon'un hakkı acayip yendi birkaç net penaltı gördüm maçı izlerken..

3. hafta | Manisaspor - Galatasaray
1) Necati'nin ikinci yarıdaki % 100'lük penalıtısı + kel oyuncuya sarı kart
2) Hakan Şükür'ün çekilmesi % 100'lük bir penaltı daha + sarı kart
3) Ayhan'ın asisti, İliç'in % 100'lük golü kesiliyor ofsayt diye, alakası yok.
4) Sabri'nin çevirdiği, out gerekçesiyle kesilen, alakası olmayan % 100'lük bir gol pozisyonu..
5) Fenalaşan bir oyuncu olmasına rağmen maçın tatil edilmemesi

Sonuç: % 100 berbat bir yönetim.
% 100 dandik bir hakem: Cem Papila.
% 100 dandik yardımcılar.

Çalınan 2 puan, verilmeyen 2 penaltı, verilmeyen bir gol, engellenen bir % 100'lük gol.

3. hafta itibariyle son durum, Çalınan puanlar:
Galatasaray: 4

Krusty
27.Ağustos.2006, 01:23
CimBom puan kayıplarına devam ediyor. Bu maçı kazanmalıydılar diye düşünüyorum. Umarım takım kendine gelir. Yoksa işi zor..

Emurafu
27.Ağustos.2006, 01:25
Beyler cok önemli bir konu
Gecen hafta trabzonsporda bizim gibi baskılı oynadı onlarda cok gol kacırdı ve en sonunda golü yiyip yenildiler bugün yine biz baskılı oynadık ama puan kaybı
Bu gaziantepde biraz sans var bence

gorkemyilmazkarasu
27.Ağustos.2006, 01:37
şans falan değil bence tamamen geretsin hatası...ilk yarı berabere bitmesine rağmen çok iyi bir oyun vardı,güzel hareketler vardı ama ayhanı oyundan alıp tek ön libero (o da bu mevkide hiç bir etkisi olmayan okan) oynayınca sonumuzu hazırladı.forvete adam alıyosun ona top atabilecek oyuncuyu çıkarıyosun bu puan kaybı çok kötü oldu...ayrıca bu tolgadanda bi cacık olmaz bi cihan daha almışlar takıma haberimiz yok...

Emurafu
27.Ağustos.2006, 01:48
bu gaziantep iki haftadır aynı oynuyor ama kalesi hep büyülü oluyor hele trabzon macı neydi

m_o_11
27.Ağustos.2006, 02:35
Beyler Gaziantep Sawunması rezil durumda.Hücüm ise cok ii bana göre. GS biras sanssızdı ve kaleci cok ii bi kaleci. Ama macın Yıldızı Kaba Diawara dır. 4 defansı tek basına cok eziyet cektirdi. ayagında topu tutan ve olumlu kullanan bi futbolcu. cok yordu gs defansını. macın ikinci adamıda sanırım Arda. cok begendim ben bu cocugu. messinin sag ayaklısı

Frank_Castle
27.Ağustos.2006, 10:29
Sonra 3.lük başarı deyince karamsar oluyoruz..antep dahi puanla dönüyor samiyenden, maçın skoru iyi olmayınca takımı komple bozan bi Gerets var bi de..

Cl de maç alırsak 3-0 4-0 falan alırız ancak.. bu takım 1-0a da yatamaz; geri düştü mü maçta çeviremez.

Kerim Kerimov
27.Ağustos.2006, 12:27
şu haftaya kadar tek sevidirici nokta arda nın futbolu sizce carusscayı niye aldılar külübede dursun diyemi

Evet, ben Galatasaray'ı fazla takip edemiyorum ama Carrusca'nın oynaması lazım bana göre de. Niye alındı yoksa.

Belki sakatlığı vardır ama.

LaKe
27.Ağustos.2006, 12:39
Çok kötü bir puan kaybı yaptık. Artık buna dur denmeli. Tomas - Song ikilisinden top geçmiyor, ama Gerets artık puan kaybetmememiz gereken bir zamanda gidiyo bu ikiliyi bozup Tolga-Song yapıyor. Yapılcak işmi bu. Ve Ümit'in artık iyileştiği bir zamanda forvette Hakan var. Yahu adam kafacı diye tanınıyor, nerdeyse boş kaleye kafayla dışarı atıyor. Ümit girince zaten nasıl etkili olduğumuz görüldü. Diğer bir saçma hata ise iyi oynayan Ayhan'ın çıkarılıp Okan Buruk'un alınması. Zaten ondan sonra sürekli hatalar yapıldı. Vallahi helal olsun ya.

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 13:27
Gerets heralde antremanlarda görüyordur, izliyordur.. Carrusca'yı yetersiz buluyor olabilir veya dediğiniz gibi sakatlığı vardır. Bu beraberlikten sonra ben haftaya sahaya çıkacağına inanıyorum..

Nedvedmania
27.Ağustos.2006, 13:32
ohoo gitti şampiyonluk artık

taktikre bişey yok takım kötü ve hala adam gibi transfer yapılmadı

Neron_FB
27.Ağustos.2006, 13:46
Gerets'in Sabriyi ilk 11 de oynatması gerekirdi bence..Tomas-Song ikilisini de bozmamalıydı...

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 13:47
Hele bir durun kaç maç oldu şampiyonluk gitti diyosunuz..

Cyzio
27.Ağustos.2006, 14:39
herkes bu dönemden geçecek;)Şu BJK nin futboluna bakıyorum adam gibi oynamıolar ama kazanıolarBi yerde tökezlicekler yakındır gibime gelio.
Antep'e gelince çok şanslı bi takım gerçekten.Büyümü ne yaptırdılar yaw kale çizgisinden gol kaçırdık geçen hafta:DAynı şeyler GS yede oldu

ama şampiyonluk için çok erken.3 puanlı sistemde herşey olabilir:)

Kralatti
27.Ağustos.2006, 17:55
Eğer gerçekten başarılı olunmak isteniyorsa Burağın dediği gibi Hakan'ın bu takımdan emekliye ayırması veya sezon sonuna kadar yedek oturması gerekiyor.. Haftaya Hasan Kabze forma giyebilecekmiş.. Ümit - Hasan ikilisini forvette görmek istiyorum artık! İlic-Arda-Sabri-Hasan 4'lüsünü bu ikiliyle birliktede!

Hatta seneye Hakan-Okan-Ergün 3'lüsünü mükemmel bir veda maçı yapılsın ve kendilerini hocalığa adasınlar..

Bu arada artık Gerets antremanlarda Ayhan ve Okan yerine Arda'yı oraya denemelidir. Arda hem defansif anlamda hemde oyun kuruculukta o bölge için aranan adam olabilir.. En azından böyle bir durumda Sabri'yi veya Carrusca'yı takıma kazanırız..

birseyi demeden gecemeyecegim. Turkiyede Hakanin oynadigi maclara bakin.Eger o macta puan kaybi yasanmissa mutlaka bu Hakanin sucudur. Okani ayhani top yapmaz.Cihan otobanm olur.Ama ilk suclu herzaman Hakandir. Vallaha bu adam aciyorum.Her mactan sonra ya dar agaci ya krallik koltugu.Hicbirzaman orta ihtimali yok. Hakan nasil oynadiga gelirsek.Hakan sansizdi.Allah askiniza Hakanin kacirdigi o kafa golunde 30 tane gelse Hakan 29 uni iceri sokar orada. Dun sansizligi yuzunden olmadi. Ayrica hala iyi oynuyor kim ne derse desin. Ha gol kaciriyo diyosan HAkan gencligindede kacirirdi.Huyu bu. Mubarek atmaya basladimi makinali gibi. Sustumuda kotu susuyor.Ayrica Ayrica Hakan yerine kim oynayacakti onuda merak etmekteyim.Ozgurcanmi. Ama Hakan clde gene golunu atar. Idam sehpasindan kralliga tekrar gecer. Ona herzaman guveniyorum ve hic suphem yok

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 20:00
Hakan sustumu susuyoda ömrümüzün sonuna kadar Hakan'ın gol atmasını bekleyemeyiz.. Ayrıca önümüzde ki maç Hasan Kabze oynuyor.. Ümit Karan zaten iyileşti. O zaman Hakan Şükür'ü biraz yedek oturtabiliriz..

SYLaR
27.Ağustos.2006, 20:14
Geretsin artık favorilerinden vazgeçmesi lazım
İlk favorisi cihan her zaman sağ tarafı koridora çeviren bir senede rahat 7-8 golde hata yapan biri.Bu bölgede sabri veya uğuru monte etmeli
Sol bektede sıkıntılarımız var.(Türkiyedeki her takımın olduğu gibi)
daha ligin başladığının 4. haftası olmasına rağmen .Fenerbahçe bugünde kaybetse fark 6 olacak ,şampiyonluk gitti diye düşünüyorum.
Bu vakitten sonra gençleştirme çabalarına başlanması gerek bence.Hakan şükürün yerine özgürcan monte edilmeli
Aydın mehmet güven uğur ve ferhat oynatılmalı.Bu seneyi kaybettik gelecek seneleri kaybetmeyelim hiç değilse

Kralatti
27.Ağustos.2006, 20:15
Hakan sustumu susuyoda ömrümüzün sonuna kadar Hakan'ın gol atmasını bekleyemeyiz.. Ayrıca önümüzde ki maç Hasan Kabze oynuyor.. Ümit Karan zaten iyileşti. O zaman Hakan Şükür'ü biraz yedek oturtabiliriz..

Kac defa Hakan senin omrunun sonuna kadar bekletti gol icin soylermisin. En basiti 4 senelik sampiyonluklari hatirla.Son senesinde Hakan ligde cok mu gol atti. Hayir. Ama avrupada neler yaptigini hepimiz biliyoruz. Zaten benim Hakan durmadan ilk 11 de oynasin diye bir iddam yok ama hatirla gecen seneyi Umit karan sakatlandiktan sonra omru boyunca sus kalan Hakan sampiyonliga tasimisti sizi

SYLaR
27.Ağustos.2006, 20:16
Her futbolcunun bir devri vardır.Hakanın devride bitti

Kralatti
27.Ağustos.2006, 20:19
Her futbolcunun bir devri vardır.Hakanın devride bitti

2002 dunya kupasindan sonrada herkes Hakanin devri bitti diyordu.Gecen senede Herkes Hakanin devri bitti diyordu.Ama o hep nedense ayakta. Elbet herzaman bugunku sansizligida olmayacak hic merak etmeyin.Hakan bu tip durumlarindan cok ustesinden geldi dahada gelir

Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 20:43
Ben Hakan'ı herkesten çok severim.. Çünkü o Galatasaray'a yıllarını verdi.. Gerçekten Galatasaray'ı sevenlerde en önde gelen futbolculardandır..

Hakan'ın ben oynamasını isterim ama görüyoruz ki son maçlardan sonra biraz yedek oturabilir. Zaten geçen sene Ümit Karan sakatlanmasa sadece 2.yarıda maç kurtaran bir isim olarak girecekti. Bu senede böyle olmalıdır..

LaKe
27.Ağustos.2006, 23:50
Ben Hakan'ı herkesten çok severim.. Çünkü o Galatasaray'a yıllarını verdi.. Gerçekten Galatasaray'ı sevenlerde en önde gelen futbolculardandır..

Hakan'ın ben oynamasını isterim ama görüyoruz ki son maçlardan sonra biraz yedek oturabilir. Zaten geçen sene Ümit Karan sakatlanmasa sadece 2.yarıda maç kurtaran bir isim olarak girecekti. Bu senede böyle olmalıdır..

Hasan-Ümit ikilisi arkasına İliç sağ ve solda Arda ile Hasan Şaş. İşte kadro böyle olmalı. Dediğin gibi Eray abi: Hakan geçen seneki konumuna dönmeli.;;)

gorkemyilmazkarasu
28.Ağustos.2006, 00:13
Hasan-Ümit ikilisi arkasına İliç sağ ve solda Arda ile Hasan Şaş. İşte kadro böyle olmalı. Dediğin gibi Eray abi: Hakan geçen seneki konumuna dönmeli.;;)

bu taktikten hiçbişey olmaz bence çünkü tek önlibero kalıyo senin dediğin gibi olursa...tek önlibero oynayabilecek kapasitede kimse yok şuan bizim takımımızda maalesef oynayan oyuncularımız var ama tek başına yetersiz kalıyor...

sanalkardes
28.Ağustos.2006, 10:43
Abi bırakın tartışmayı da yine gitti 2 puan

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:50
Gerets'in tavrı beni cok dusunduruyor, yonetimin transfer yapmamasi baya bi caninin sıkmıs anlasılan.

LaKe
28.Ağustos.2006, 12:37
bu taktikten hiçbişey olmaz bence çünkü tek önlibero kalıyo senin dediğin gibi olursa...tek önlibero oynayabilecek kapasitede kimse yok şuan bizim takımımızda maalesef oynayan oyuncularımız var ama tek başına yetersiz kalıyor...

Oda doğru. Ama bunu belki bi ön libero transferi yapılabilir diye demiştim. Ama artık zaten geçti. Haklısın. O zaman Mehmet - Ayhan Ön libero. Arda-Hasan kanatlar İliç forvet arkası, Ümit tek forvet olabilir.

mahoo
28.Ağustos.2006, 13:01
ben antep maçına gittim ...bizzat gördüm takım süper oynuyo sadece o gün şanssızdık 3 golümüz verilmedi hakan şükürün ıskaları bariz pozisyonları kaçırması iliçin direği son dakkadaki karambol ... bundan soraki haftalarda şansla beraber galibiyetlerin de geleceğine inanıyorm

LaKe
28.Ağustos.2006, 13:03
ben antep maçına gittim ...bizzat gördüm takım süper oynuyo sadece o gün şanssızdık 3 golümüz verilmedi hakan şükürün ıskaları bariz pozisyonları kaçırması iliçin direği son dakkadaki karambol ... bundan soraki haftalarda şansla beraber galibiyetlerin de geleceğine inanıyorm

Takım kötü oynamadı ki zaten. Sadece defans ve ön libero hattımız PROBLEMLİ. Gol yollarında pekde problemimiz olduğunu düşünmüyorum. O 2 golü yememeliydik.

dnz498
28.Ağustos.2006, 17:16
doğru defans hattı çok sorunlu hele o ikinci golde divarra'nın bomboş kalması kolay yenilir yutulur birşey değil ne cihan ne de tolga uyanamadı orda neyse denilecek tek şey geçmiş olsun ama yönetim bilmeliki taraftarı tekrar küstürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar

nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:17
cumartesi bende maçtaydı süper bi ortam vardı tribünler açısından özellikle açılan bazı pankartlar adrese teslimdi.. :)
maça gelince herkesin görüşü aynı noktada kesişmiş zaten, çok pozisyon bulduk ve cömertçe harcadık..

Halaa inatla transfer bekler olduk ama bu saatten sonra yapılacak transferinde neler yapabileceği merak konusu (gerçi yapılacağıda muallaktaya neyse ;) ), hakem için yorum bitiş düdüğü ile tribünlerden layıkıyla söylendi..

birde şuna değinmek istiyorum inanılmaz kötü bir zemin var vede nedir bunun sebebi belli değil, kim nasıl bakıyorsa bu işe eksik ya da yanlış yapıyor..