View Full Version : Herifler sülük gibi yapıştı
wonderking
26.Ağustos.2006, 18:01
Ya arkadaşlar Galatasaray'ı çalıştırıyorum ve sezon bitti yeni transferlerim yakında gelecek ve yabancı kontenjanında yer açmam gerekiyor.Bunun için kadroda Vilakazi ve Appiah ı gözden çıkardım,Mondragon da zaragoza ya gidiyor.Mondragonda sorun yok ama appiah ve vilakaziyi takımdan bir türlü gönderemedim.Serbest bırak diyorum yönetim yollamıyo.Kontrat iptal etmeden önce adamlara türlü işkenceler ediyorum,cezalar yağdırıyorum basına olumsuz demeç veriyorum ve bunu üst üste yapıp adamların moralini bozuyorum ama sonrasında kontrat iptal dediğimde kabul etmiyo adamlar.Üstüne üstlük yönetimden futbolculara yumuşak davranın yoksa kovarız diye ültimatom geldi.Son çare olarak bu ikisini fenerbahçeye satmak için manager ekleme yöntemiyle beleşe veriyorum ama bu iki baş belası fenerde daha az para aldıkları için gitmiyolar.:mad: :mad:
Lütfen yardım edin de şu adamları yollayayım takımdan.ACİL LÜTFENNN
GELECEK FUTBOLCULAR:
Mascherano
Freddy Guarin
Celestine Babayaro
bortecine
26.Ağustos.2006, 18:29
Ya arkadaşlar Galatasaray'ı çalıştırıyorum ve sezon bitti yeni transferlerim yakında gelecek ve yabancı kontenjanında yer açmam gerekiyor.Bunun için kadroda Vilakazi ve Appiah ı gözden çıkardım,Mondragon da zaragoza ya gidiyor.Mondragonda sorun yok ama appiah ve vilakaziyi takımdan bir türlü gönderemedim.Serbest bırak diyorum yönetim yollamıyo.Kontrat iptal etmeden önce adamlara türlü işkenceler ediyorum,cezalar yağdırıyorum basına olumsuz demeç veriyorum ve bunu üst üste yapıp adamların moralini bozuyorum ama sonrasında kontrat iptal dediğimde kabul etmiyo adamlar.Üstüne üstlük yönetimden futbolculara yumuşak davranın yoksa kovarız diye ültimatom geldi.Son çare olarak bu ikisini fenerbahçeye satmak için manager ekleme yöntemiyle beleşe veriyorum ama bu iki baş belası fenerde daha az para aldıkları için gitmiyolar.:mad: :mad:
Lütfen yardım edin de şu herifleri yollayayım takımdan.ACİL LÜTFENNN
GELECEK FUTBOLCULAR:
Mascherano
Freddy Guarin
Celestine Babayaro
eğer sözleşmenin sonu uzak değilse bekle takımda dursunlar ama illa da transferlerim diyosan ve kesinse kararın kayıtlı oyun editöründen oyuncuları boşta ayaralarsın ...
kovboy_18
26.Ağustos.2006, 18:37
ya da modifier kullan:)
KaPaLı
26.Ağustos.2006, 18:43
Sana kim dedi fenerden al appiahı diye :D Vilakazi bende çok kötü almadım Bence Guarin ve mascherano çok fazla gelir birini iptal et ikiside aynı mevki
bortecine
26.Ağustos.2006, 18:44
Sana kim dedi fenerden al appiahı diye :D Vilakazi bende çok kötü almadım Bence Guarin ve mascherano çok fazla gelir birini iptal et ikiside aynı mevki
OYUNDA FENERİN YABANCILARDAN SADECE ALEX KALIR APPIAH BILE İŞE YARAMAZ ...
KaPaLı
26.Ağustos.2006, 18:49
Appiahh bendee koçlar gibi oynuo vallaa hiç işe yaramaz fln değill
bortecine
26.Ağustos.2006, 19:00
Appiahh bendee koçlar gibi oynuo vallaa hiç işe yaramaz fln değill
düzeltme yapayım aslında iyi de yani mokoena delgado falan yabancı hakkımı ondan değil gençlerden kullanmayı tercih ederim yoksa appiah tabii iyi ...
KaPaLı
26.Ağustos.2006, 19:03
Bende genç alıorum dostum ama senin yerinde olsam delgado yerinee değil sivok yerine kullanırdımm forvettede vitti-zigic süper ikili oluolar arkalarınada alex yerleştir tmmdır
bortecine
26.Ağustos.2006, 19:08
Bende genç alıorum dostum ama senin yerinde olsam delgado yerinee değil sivok yerine kullanırdımm forvettede vitti-zigic süper ikili oluolar arkalarınada alex yerleştir tmmdır
yok kardeş kusura bakma delgado dan geçmem maç başına nerdeyse iki gol maçların yarısında maçın adamı ve maç başı bir asist yaklaşık olarak . bunlar nerede görülmüş delgado da :D neyse arkadaşa yardımcı olalım konuyu dağıtmayalım ...
barcelos
26.Ağustos.2006, 21:05
en iyisi sen gir barcelona nın menageri olarak bak nasıl kabul ediyor.ama hile olur.öyle rahat gönderirsin
Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:08
appiah'ı gönderirsen biraz hata edersin.Çünkü ben oyunda 2 sezon oynattıktan sonra 15 milyon pound'a Tottenham'a sattım.Ki bu oyunun başındaki transfer bütçemle aynı :D
denizimo
26.Ağustos.2006, 22:06
evet appiahı ben fenerde sattım diarrayı aldım :D
lucinaoyu bide lugano yu satıp defensı türk yaptım
orta saha ve forveti coşturdum :D
grosso alex lincoln diarra serkan
fred ve anelka
ümit alpay önder
volkan
Omerdinho
26.Ağustos.2006, 22:09
karsilikli fesh et ve kurtul.
wonderking
26.Ağustos.2006, 22:45
mesele orda fesh edince kabul etmiyolar
Omerdinho
27.Ağustos.2006, 00:25
mesele orda fesh edince kabul etmiyolar
Sende yollayabilirsin fakat futbolcuya tazminat odemen gerekir
BaD BoY
27.Ağustos.2006, 12:26
OYUNDA FENERİN YABANCILARDAN SADECE ALEX KALIR APPIAH BILE İŞE YARAMAZ ...
sen nedion ben appiahıyı chelseaya 45.milyon € sattım sen dion alex sadece iyi ben alexi en fazla 20 milyon € sattıom bence oyunda fenerbahçenin en iyi yabancısı anelka ve appiah onlar olmaza takım batar ben anelka ile appiahıyı anelkayı bacaya 60 €, appiahıyı ise chelseayı 40 milyon ya da 45 milyon € sattım
bunlarda kanıtlar http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/puJ67627.jpg
http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/cog67748.jpg
wonderking
27.Ağustos.2006, 14:54
yollarım tazminatı da göze alıyorum ama bu sefer de yönetim ya tazminat aşırı derecede büyük diyor,ya da bırakmak için fazla iyi oyuncu diyor adamın gidişini durduruyor.Ben de kayıtlı oyun editöründen adamları serbest bıraktım:D
alper_xxl
27.Ağustos.2006, 15:14
appiah gıbı topcu mu var turkıyede keske bjk de olsaydı o
KaPaLı
27.Ağustos.2006, 15:27
Valla ben appiahı satıcam ama 5 milyon £ vermiolar adama yaa Aydın yılmaz bile 6 milyon veriolar appiaha vermiolar
istanbul1453
27.Ağustos.2006, 15:39
O senden kaynaklanıyordur..Oynat az değerlendir geliştir sat sonra....
bortecine
27.Ağustos.2006, 16:49
en iyisi sen gir barcelona nın menageri olarak bak nasıl kabul ediyor.ama hile olur.öyle rahat gönderirsin
Ya adam türkiyede zaten denemiş avrupa dana takım seçince mi hile oluyo ?
Murderer26
27.Ağustos.2006, 22:59
geç karşı takıma olsun bitsin
LaKe
27.Ağustos.2006, 23:18
Hilesiz yapacaksan eğer sözleşme sonunu beklemekten başka çaren yok. Ama eğer hilede yaparım diyosan Modifier den yapabilirsin. Ama tavsiye etmem. Bi zevki kalmaz.
bortecine
27.Ağustos.2006, 23:19
Ya arkadaşlar adam hileci tayfadan modiferden yapar işte ...
spreew
28.Ağustos.2006, 22:19
öncelikle yavşaklar gibi argo tabi kullanmamalısın kuralları bir daha gözden geçir
ikincisi de eğer sözleşmenin sonu uzak değilse bekle takımda dursunlar ama illa da transferlerim diyosan ve kesinse kararın kayıtlı oyun editöründen oyuncuları boşta ayaralarsın ...
editörden ayarlarsan hile olur ama oldu bende o yolla galatasaray'a henry'i getiriiim o zaman!!(/1)
tonifan30s
28.Ağustos.2006, 22:40
ewet ama hile olur
BaD BoY
28.Ağustos.2006, 22:48
Arkadaslar Hilesi Oynayın Daha Fazla Tad Alın
hp-fm-gs
29.Ağustos.2006, 00:57
Bırakın kim nasıl istiyorsa öyle oynasın...........
atlantis_fb
29.Ağustos.2006, 01:03
valla appiaha işe yaramaz diyen ilk defa görüom appiah anelka ve alex fener'de çok ii teklif almadıkça satmayacağım adamlardır...ilginç...
sanalkardes
29.Ağustos.2006, 11:10
kardeş hileyle sat gitsin kim ne derse desin
oguz-600
29.Ağustos.2006, 11:42
kardeş transfer seçeneklerinden tüm teklifleri kabul et seçeneğini seç ve sonra kulüplere öner bedavayı bırak kendi değerine hemen teklif geliyor ben çok denedim ve artık satmak istediğim oyuncuya teklif gelmediği neredeyse hiç olmuyor...denemeni tavsiye ederim...
24bozkurt_fb
08.Eylül.2006, 22:21
öncelikle yavşaklar gibi argo tabi kullanmamalısın kuralları bir daha gözden geçir
ikincisi de eğer sözleşmenin sonu uzak değilse bekle takımda dursunlar ama illa da transferlerim diyosan ve kesinse kararın kayıtlı oyun editöründen oyuncuları boşta ayaralarsın ...
aga kayıtlı oyun editörünü nerden bulcaz
uğuray1907
08.Eylül.2006, 23:02
aga kayıtlı oyun editörünü nerden bulcaz
dostum arastırırsan bulursun.konunun dısına cıkmayalım.lutfen gereksiz mesaj yollamayalım
fberen
08.Eylül.2006, 23:08
adamı transfer we kiralık listesine koy we bedawaya takımlara öner. ben böle gönderiom
ozzy_casanova
09.Eylül.2006, 15:29
evet bncede listeye koy bedava öner elbet isteyen çıkar ama kar da yapabilrsn sonuçta senden kötü takmlar için süper oyuncular onlar diiiimiii
Zizou
09.Eylül.2006, 18:00
karsilikli fesh et ve kurtul.
adamın dediğini tam olarak okumadın galiba:)
Cengo
10.Eylül.2006, 02:17
Sende yollayabilirsin fakat futbolcuya tazminat odemen gerekir
Kontrat süresinden geriye ne kadar kaldı ise, o sürede alacağı paranın tamamını vermekle yükümlü oluyorsunuz.
Yıllık 1,2 Milyon € ile 4 yıllık imzaladı diyelim.(4*1,2=4,8)
1 yıl oynadı, 4,8-1,2=3,6
Geriye kaldı tam 3 yıl diyelim,3 yıllık miktarı yani 3,6 Milyon Euro vermek zorundasınız o şekilde yaparsanız..
tnsezer
10.Eylül.2006, 02:23
haha koptum ya abi biz gs liler niye böyleyiz :D. fenerin parasını oyuncularını çalıyoruz hep :)
Jeust
10.Eylül.2006, 02:29
Çok üzüldüm dostum.Birde kulüplere önermeyi dene çok ucuz makul bir fiyata.
emir_fb94
10.Eylül.2006, 13:24
appiahı yerinde oynay çoşarrrrr
ferdi.
10.Eylül.2006, 13:30
bedava ya ver bence baska turlu gitmez o adamlar
taylan94
14.Eylül.2006, 12:36
vilakaziyi bedavaya ver ama appiah kalsın guarinide iptal et mascherano varken ona forma düşmez
mert_alex1994
14.Eylül.2006, 15:19
appiahın profiline gelip kulüplere önere bas kral bi takım sec mesala barca,realmadrid,liverpool,arsenal...vsvsvs, fiyatını ucuz yap tıpış tıpış gider
yavuuzzzz
14.Eylül.2006, 15:59
guarini boş ver maschreano gelsin babaaro yu da boşvver yerine fawcetti al
fatih öksüz
14.Eylül.2006, 19:35
Modİfİe Ne??????????????????
sivaslizoro
18.Eylül.2006, 21:40
tazminatsız gönderebilirsin o euro ya her kulübe öner sonra 20 tane klüp kapını çalıcak her birine 10milyon euro öner artık aradan çekil o takımlar birbirleriyle yarışacaklar :)