Log in

View Full Version : Galatasaray: ŞL C grubu

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 19:04
Evet grupla ilgili herşeyi burda knouşup tartışalım...

İnfo: FC Girondins de Bordeaux Mercek Altında
Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'ndaki rakibimiz Bordeaux ile 10. kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez aynı grupta yer alıyoruz.

Galatasaray Avrupa Kupaları tarihinde ilk kez FC Girondins de Bordeaux kulübüyle karşı karşıya gelecek.

Ricardo Gomes'in çalıştırdığı Bordeaux'un Fransa Ligi'nde 5 şampiyonluğu bulunuyor. Son şampiyonluğunu 1998/99 sezonunda kazanan Bordeaux Fransa Kupası'nı 3 kez müzesine götürdü.

Maçlarını 35 bin kapasiteli Stade Chaban Delmas'da oynayan Bordeaux 1881 yılında kuruldu.

2005-2006 sezonu: FC Girondins de Bordeaux
Fransa 1. Ligi'nde 2005-2006 sezonunda oynadığı 38 karşılaşmada 18 galibiyet, 15 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Bordeaux 43 gol attı, 25 gol yedi. 69 puanla O.Lyon'un ardından ligi 2. sırada tamamlayan Bordeaux Şampiyonlar Ligi'ne direkt katıldı.

2006-2007 sezonu: FC Girondins de Bordeaux
Bu sezon Fransa 1. Ligi'nde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Bordeaux, 4 gol attı, 2 gol yedi. 1. haftada evinde Toulouse'u 2-0 mağlup eden Fransız ekibi, 2. haftada Lorient deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Bordeaux ligde oynadığı son karşılaşmada evinde O.Lyon'a 2-1 mağlup oldu. Bordeaux, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 21:00'de deplasmanda Lille ile karşılaşacak.

Bordeaux 12 Eylül'de İstanbul'da Galatasaray ile oynacağı karşılaşma öncesinde 9 Eylül Cumartesi günü evinde Nice ile karşılaşacak.

Transfer Dosyası: FC Girondins de Bordeaux
Transfer döneminde İspanyol ekibi Santander'den Fransız orta saha oyuncusu Dalmat'ı kadrosuna katan Bordeaux, uzun yıllar Werder Bremen'de sürdürdüğü kariyeri sonrasında ülkesine dönen eski futbolcusu Micoud ile de sözleşme imzaladı. Cruizero'dan Brezilyalı Geraldo Wendel'ı kadrosuna katan Bordeaux, Brezilyalı Denilson ve Frederic Roux ile yollarını ayırdı.

Avrupa Kupaları: FC Girondins de Bordeaux
Avrupa Kupaları'nda oynadığı 132 karşılaşmada 68 galibiyet, 30 beraberlik ve 34 mağlubiyet alan Bordeaux, 196 gol atıp, 137 gol yedi Bordeaux'un müzesinde Avrupa Kupası bulunmuyor.

web sitesi: www.girondins.com

Takım Kadrosu: FC Girondins de Bordeaux 2006-2007

Kaleci
Ulrich Rame FRA
Mathieu Valverde FRA

Defans
Julien Faubert FRA
Carlos Henrque BRA
Roberto Beto POR
Florian Marange FRA
Marc Planus FRA
Benoit Tremoulinas FRA
Gerald Cid FRA
Paul Baysse FRA

Orta Saha
A. Cesar Alonso ARG
Pierre DucaSse FRA
Fernando Menegazzo BRA
J. Pablo Francia ARG
Ted Lavre FRA
Rio Mavula FRA
Johan Micoud FRA
Vlidimir Smicer CHE
Stephan Dalmat FRA

Forvet
Marouane Chamakh MOR
J. Claude Darcheville FRA
Lilian Laslandes FRA
Edixon Perea Valencia KOL
Gabriel Obertan FRA

İnfo: PSV Eindhoven Mercek Altında

Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'ndaki rakibimiz PSV Einhoven ile Devler Ligi'nde 2. kez karşı karşıya geleceğiz.

2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi 1. grupta Nantes, SS Lazio ile aynı grupta mücadele ettiğimiz PSV Eindhoven'ı teknik direktörümüz Erik
Gerets çalıştırıyordu. 19 Eylül 2001'de Eindhoven'de oynanan ilk karşılaşmada sahadan 3-1 yenik ayrılmış, 30 Ekim 2001 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılamayı Sergen Yalçın ve Arif Erdem'in golleriyle 2-0 kazanmıştık.

Galatasaray ve PSV Eindhoven, Şampiyonlar Kulüpler Kupası 1987-1988 sezonunda birinci turda karşı karşıya gelmiş, ilk maç 16 Eylül 1987'de Eindoven'da oynanmış ve Galatasaray sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. İstanbul'da 30 Eylül 1987 tarihinde oynanan karşılaşmayı Galatasaray, Tanju ve Van Arle'nin kendi kalesine attığı gollerle 2-0
kazanmıştı.

Teknik Direktörlüğünü Ronald Koeman'ın yaptığı PSV Eindhoven, maçlarını 36.500 kapasiteye sahip Philips Stadı'nda oynuyor. Hollanda Ligi'nde 1928/29, 1934/35, 1950/51, 1962/63, 1974/75, 1975/76, 1977/78, 1985/86, 1986/87, 1987/88, 1988/89, 1990/91, 1991/92, 1996/97, 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2004/05 ve 2005/06 sezonlarında toplam 19 şampiyonluk yaşayan PSV Eindhoven, 8 kez de Hollanda Kupası'nı müzesine götürdü.

2005-2006 sezonu: PSV Eindhoven
Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde 34 maçta 26 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan; 71 gol atıp, 23 gol yiyen PSV, 84 puanla şampiyonluğu kucakladı.

2006-2007 sezonu: PSV Eindhoven
Bu sezon Hollanda Ligi'nin ilk haftasında evinde oynadığı NEC Nijmegen karşılaşmasından 3-1 galip ayrılan PSV Eindhoven, 27 Ağustos Pazar günü Twente ile deplasmanda karşılaşacak olan PSV, 9 Eylül'de Tilburg Willem II ile karşı karşıya
gelecek.

Transfer Dosyası: PSV Eindhoven
2006-2007 sezonunda Portekizli defans oyuncusu Manuel da Costa, Meksikalı defans oyuncusu Carlos Salcido ve Ekvator'lu orta saha oyuncusu Edison Mendez ile sözleşme imzalayan PSV Eindhoven, iki önemli silahını kaybetti. Golcüsü Jan Vennegoor of Hesselink'i 4.7 milyon Euro'ya İskoç ekibi Celtic'e satan PSV, defanstaki tecrübeli ismi Hollanda Milli Takım formasını da giyen Andre Ooijer'ı de İngiliz ekibi Blakburn Rovers'a verdi.

Avrupa Kupaları: PSV Eindhoven
Avrupa Kupaları'nda 229 karşılaşmada 96 galibiyet, 54 beraberlik ve 79 mağlubiyet alan PSV 362 gol attı, 262 gol yedi. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda tek mağlubiyetini Galatasaray'dan aldığı 1987-88 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda finalde bugün teknik direktörlüğü yapan Koeman'ın frikikten attığı golle Barcelona'yı 1-0 mağlup eden ve kupayı müzesine götüren PSV; 1977-78 sezonunda da UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

web sitesi: www.psv.nl

Takım Kadrosu: PSV Eindhoven 2006-2007

Kaleci
Kaleci
Heurelho Gomes BRA
Edwin Zoetebier HOL
Nathan Coe AUS
Oscar Moens HOL
Ruud Boffin BEL

Defans
Michael Reiziger HOL
Alex BRA
Carlos Salcido MEK
Dirk Marcellis HOL
Sjors Paridaans HOL
Bart van Berlo HOL
Francesco Caratta HOL
Rens Van Eijden HOL
Jahmill Flu HOL

Orta Saha
Timmy Simons BEL
Mika Väyrynen FIN
Phillip Cocu HOL
Jason Culina AUS
Theo Lucius HOL
Eric Addo GHA
Michael Lamey HOL
Ibrahim Afellay HOL
John de Jong HOL
Archie Thompson AUS
Guy Dufour BEL
Ismaïl Aissati HOL
Rob van Boekel HOL
Marten Boverhof HOL
Sergio Kawarmala HOL
Aldin Peltjo HOL
Roel Schirra HOL
Jasper Waalkens HOL

Forvet
Arouna Koné CIV
DaMarcus Beasley USA
Jefferson Farfán PER
Roy Beerens HOL
Gerald Sibon HOL
Bernard Quainoo HOL
Rochdi Achenteh HOL
Ronald Hikspoors HOL
Nicky Munz HOL
Paul Voss HOL
Lee Nguyen KOR

İnfo: Liverpool FC Mercek Altında
Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'ndaki rakibimiz Liverpool ile Devler Ligi'nde 2. kez aynı grupta yer alacağız.

2001-2002 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. tur B Grubu'nda Barcelona, Roma ile aynı grupta yer aldığımız Liverpool ile 20 Şubat 2002'de deplasmanda oynadığımız karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrılmış; 26 Şubat 2002'de Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşma Radu ve Heskey'in golleriyle 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

2005-2006 sezonu: Liverpool
İngiltere Premier Lig'de 2005-2006 sezonunda oynadığı 38 karşılaşmada 25 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet alan Liverpool 57 gol attı, 25 gol yedi. Sezonu 82 puanla tamamlayan Liverpool Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsrail kulübü Maccabi Haifa'yı evinde 2-1 mağlup etti. Deplasmanda 1-1 berabere sona eren karşılaşma sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne girdi.

2006-2007 sezonu: Liverpool
Sezona Lig şampiyonu Chelsea ile oynadığı Charity Shield finaliyle giren ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Liverpool bu kupayı 13. kez müzesine götürdü.

Premier Lig 2006-2007 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Sheffield United ile 1-1 berabere kalan Liverpool, 2. hafta karşılaşmasında 26 Ağustos Cumartesi günü saat 15:45'de West Ham ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Transfer Dosyası: Liverpool
İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in çalıştırdığı Liverpool, 2006-2007 sezonunda Blackburn Rovers'dan forvet oyuncusu Craig Bellamy, Feyenoord'dan santrfor Dirk Kuyt, Valencia'dan Fabiano Aurelio ve Birmingham'dan Jermaine Pennant'ı kadrosuna kattı.

Liverpool yeni sezonda, Djimi Traore, Dietmer Hamann, Bruno Cheyrou, Chris Kirkland, Djibril Cisse ile yollarını ayırdı.

Avrupa Kupaları: Liverpool
Avrupa Kupaları'nda oynadığı 241 karşılaşmada 134 galibiyet, 55 beraberlik, 52 mağlubiyet alan Liverpool, 426 gol attı, 201 gol yedi. Son şampiyonluğunu 2004-2005 sezonunda AC Milan ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde 3-3 biten karşılaşmanın ardından penaltılarla kazanan Liverpool, Şampiyon Kulüpler Kupası'nı 1976/77, 1977/78, 1980/81, 1983/84 yıllarında 4 kez kazanan Liverpool, 1972/73,1975/76,2000/2001 yıllarında 3 kez UEFA Kupası'nı, 1977, 2001, 2005 yıllarında ise UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürdü.

web sitesi: www.liverpoolfc.tv

Takım Kadrosu: Liverpool 2006-2007

Kaleci
Jerzy Dudek POL
Scott Carson ENG
Pepe Reina ESP

Defans
Jan Kromkamp HOL
Steve Finnan IRL
Sami Hyypiä FIN
Daniel Agger DEN
John Arne Riise NOR
Fabio Aurelio BRA
Jamie Carragher ENG
Stephen Warnock ENG
Gabriel Paletta ARG
Stephan Derby ENG

Orta Saha
Steven Gerrard ENG
Luis García ESP
Mark Gonzalez CHI
Xabi Alonso ESP
Jermaine Pennant ENG
Mohamed Sissoko FRA
Paul Anderson ENG
Boudewijn Zenden HOL
Harry Kewel ENG
Adam Hammill ENG
Lee Peltrer ENG

Forvet
Robbie Fowler ENG
Peter Crouch ENG
Craig Bellamy WAL
Florent Sinama Pongolle FRA
Dirk Kuyt HOL
Craig Linfield ENG

Şampiyonlar Ligi 2006/2007 Sezonu Maç Programı şöyle:

1. Hafta: 12/13 Eylül 2006
2. Hafta: 26/27 Eylül 2006
3. Hafta: 17/18 Ekim 2006
4. Hafta: 31 Ekim/1 Kasım 2006
5. Hafta: 21/22 Kasım 2006
6. Hafta: 5/6 Aralık 2006

1. Tur 1. Maç: 20/21 Şubat 2007
1. Tur 2. Maç: 6/7 Mart 2007

Çeyrek Final 1. Maç: 3/4 Nisan 2007
Çeyrek Final 2. Maç: 10/11 Nisan 2007

Yarı Final 1. Maç: 24/25 Nisan 2007
Yarı Final 2. Maç: 1/2 Mayıs 2007

Final: 23 Mayıs 2007 – Atina

Galatasaray'ın Fikstürü
12 Eylül 2006: Galatasaray - Bordeaux
27 Eylül 2006: Liverpool - Galatasaray
18 Ekim 2006: Galatasaray - PSV Eindhoven
31 Ekim 2006: PSV Eindhoven - Galatasaray
22 Kasım 2006: Bordeaux - Galatasaray
5 Aralık 2006: Galatasaray - Liverpool

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 19:07
Arkadaşlar bencee GSnin şansı çoookçokçok az ama inş. Başarılı olurrr ÜLkemden bi takımın başarılı olmasını isterim..Bu arada ben Fenerliyim hemde piskopatı :D:D:D:D

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 19:11
Öncelikle takımımıza yürekten başarılar..

İlk maçımız Bordeaux ile oynuyoruz.. Bu maçı kesin almalıyız ki Liverpool deplasmanına gittiğimizde bir avantajımız olsun. Liverpool deplasmanından 1 puan çıkarabilirsek gruptan çok rahat çıkabileceğimiz düşünüyorum. Gerets PSV'yi çok yakından tanıyor. PSV'nin takım hatalarını bulup rahat geçebiliriz. Kendi sahamızda en kötü beraberlik almalıyız.. Deplasmanlarda önemli tabi.

Bütün maçlarımız çok zor tabi.. İlk iki maçtan iyi sonuçlar alırsak rakiplerimiz bizden çekinerek oynayacağı için galibiyete daha yakın oluruz. Onun için her ne olursa olsun ilk maç galibiyet ikinci maç beraberlik için çıkmalıyız..

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 19:14
Arkadaşlar PSVde uzun boylu santrafor yoq gerets bundan yararlanabilir belki hepside kısa forvet vee hızlılar

bursa_mc
26.Ağustos.2006, 19:14
galatasaray bence kesın kes çıkarr.

Krusty
26.Ağustos.2006, 19:17
İlk maç Bordeaux ile evinizde sanırım. Bu maçtan 3 puan alabileceğinizi düşünüyorum; veya 1 puanda olabilir. Ama kaybedeceğinizi sanmıyorum. 2. maç Liverpool ile deplasmanda.. Liverpool İngiltere'de Lig maçlarında GS ayarı takımlara ya da daha güçsüz takımlara karşı kaybettiği de oluyor. Mesela WestHam 'ı bugün 2-1 yendi fakat 1-0 mağluptu. GS, WestHam 'dan daha güçlü bana göre.. Yani böyle düşündüğümüzde neden 3 puan alamasın GS ..? :rolleyes: Ve Liverpool grup maçlarında pek iyi değil.. 3. maç PSV ile. Eray 'ın da dediği gibi Gerets, PSV 'yi çok iyi tanıyor. Bu da GS için çok önemli bir nokta. Hem PSV 'de pek iyi oyuncu kalmadı. Bu maçta Galatasaray için 3 puan alınabilecek bir maç -ki FB 3-0 yendi geçen sene PSV 'yi- GS 'de 3-0 olmasa bile; 1 farkla bile yeneceğini umuyorum. Aslında GS 2. de olabilir, 3. de.. Hiç belli olmaz yani. Başarılar Cim Bom !

emintay
26.Ağustos.2006, 19:57
bencede zorlareın en kolayına düştük gruplarda.ama bu ligde tecrübe çok önemli ve bu gs de fazlasıyla var.güzel bi ön liberoyla allah da izin werrse çıkarız gruptan.

Gravity
26.Ağustos.2006, 20:01
Liverpool İngiltere'de Lig maçlarında GS ayarı takımlara ya da daha güçsüz takımlara karşı kaybettiği de oluyor.

Ya, yazılanın içinden çekip çıkartıyormuş gibi görüneceğim ama direkt olarak bilinçaltının nasıl işlediğini göstermek için aldım bu cümleyi.

"GS ayarı takımlara" ibaresine dikkat çekmek isterim. Bu bence kendini küçük görmeden başka bir şey değil. Liverpool Galatasaray'dan çok fazla güçlü bir takım değil. Yani "ayar"ları neredeyse aynı bu takımların. Kaldı ki Galatasaray TSL şampiyonu olmuş takım, yani Türkiye'nin geçen sene en iyisi olmuş futbol takımı. Yani bu yönden bakıldığında sen Türkiye'nin en iyi futbol takımını bilinçaltı olsa dahi bu kadar küçük görüyorsun, o halde onun altında yer alan takımlara hiç şans vermiyorsun demektir bu. Yapmayın, etmeyin demekten başka çarem kalmıyor bu noktadan sonra da.

Krusty
26.Ağustos.2006, 20:19
Ya, yazılanın içinden çekip çıkartıyormuş gibi görüneceğim ama direkt olarak bilinçaltının nasıl işlediğini göstermek için aldım bu cümleyi.

"GS ayarı takımlara" ibaresine dikkat çekmek isterim. Bu bence kendini küçük görmeden başka bir şey değil. Liverpool Galatasaray'dan çok fazla güçlü bir takım değil. Yani "ayar"ları neredeyse aynı bu takımların. Kaldı ki Galatasaray TSL şampiyonu olmuş takım, yani Türkiye'nin geçen sene en iyisi olmuş futbol takımı. Yani bu yönden bakıldığında sen Türkiye'nin en iyi futbol takımını bilinçaltı olsa dahi bu kadar küçük görüyorsun, o halde onun altında yer alan takımlara hiç şans vermiyorsun demektir bu. Yapmayın, etmeyin demekten başka çarem kalmıyor bu noktadan sonra da.
Alakası yok dediğinle.. Sonuçta Liverpool ile GS'nin gücü aynı değil ve ben bu yorumu yaptım.

Gravity
26.Ağustos.2006, 20:27
Haklısın, Galatasaray daha güçlü bir takım benim gözümde.

barahir
26.Ağustos.2006, 20:51
bence gs evindeki maçları büyük olasılıkla akır. dışardanda bi beraberli bu işi bitirir. Gruptan çıkarlar

comandante
26.Ağustos.2006, 21:37
en kolayı değildi de yine bi çoğuyna nazaran daha iyi.benim gönlüm real madridin grubundaydı.

şansımıza gelince ben gs bu gruptan çıkamaz diyorum...

scolari12111
27.Ağustos.2006, 01:20
uefa kupasını da dengi olmayan takımlardan aldı!bence ne olursa olsun bu gruputan çıkar.en azından 3.lük garanti bence.

S-B-Z
27.Ağustos.2006, 02:04
galatasaray avupa takımı,ve azimle oynayıp yine şaşırtmayacaktır bizleri.3.lük bana göre en kötü ihtimal.

LaKe
27.Ağustos.2006, 12:43
Gerets, yaptığı saçma hataları ŞL maçlarında yapmazsa ve dikkatli olur artık DEFANSADA önem verirsek bu gruptan çıkabilecek güçteyiz.

anelka199100
27.Ağustos.2006, 12:59
Bakın gruplara değinmeden önce kim var kim yoka değinmeden önce gs bir kere bu defansla hangi takım gelirse gelsin gruplarda yapacağı en maksimum şey uefa ya gitmektir ben bu grupta gs nin ya 1. yada 4. olacağını düşünüyorum bugün bakıyorum sitelere west ham da liverpool zorlanmış tabi liverpool da gs ye aynı oyunu oynayacak sanki psv koeman la birlikte bu gruptan çıkacağını düşünüoyrum liverpool uda yanına alarak tabi,onun dışında gs nin ben ya 1. yada 4. olacağını düşünüyorum...

UniquE
27.Ağustos.2006, 15:49
Galatasaray ligde iyi yırtıyor kaç haftadır ama orası avrupa ve galatasaray eski galatasaray değil. bence bu grupta pek bi varlık gösteremez. kimse kusura bakmasın biraz gerçekçi olmak lazım. liverpool ile galatasaray'ı aynı kefeye koyanlar futbolu bilmeyen insanlar.

rhan_17
27.Ağustos.2006, 16:09
öncelikle galatasaray iyi bir kura cekti...liverpool,bordeaux,psv eindhoven yenilmeyecek takımlar değil ayrıca galatasaray ın bir şampiyonlar ligi geleneğide var galatasaray en kötü döneminde juventus u 2-0 yenmişti gerçi juve pek maçı sallamamıştı ama neyse...

kurada ilk torbadan milan yada barça gelebilrdi ki bu takımlardan iki maçtada puan alamazdı...ikinci torbadan chelsea,bayern münchen yada o.lyon gelebilirdi psv eindhoven geldi ki bence psv eski gücünde değil guus hiddink psv ye imzasını atmıştı ve ismler değişsede takım aynı kalabiliyordu şimdi guus hiddink yok ve takım yeni bir oluşum içinde galatasaray iki maçtanda puan çıkarabilir...bordeaux fransa nın güçlü takımlarından ama galatasaray bordeaux u da iyi oynarsa yenebilir...

yani galatasaray liverpool un ardından ikinçi olabilir ve gruptan çıkmayı başarabilir bence...

dinaMYt
27.Ağustos.2006, 19:16
şu ana kadar defansın ortaya koyduğu performansla grupta şansımızın azalacağı kesin.ne olursa olsun savunmaya çözüm getirmeli gerets.ligde yenilen golün altından kalkarsınız ama şampiyonlar liginde böyle değil.takım daha dengeli hale getirilmeli.bu defans sorunu çözülürse galatasarayın gruptan çıkmaması için sebep yok.çekilebilenecek en iyi kura ve en iyi grup bu.

LaKe
27.Ağustos.2006, 23:54
Defansın kanatlarında sorunumuz var. Ortası iyi. Kanatlara mutlaka çözüm getirmeliyiz.

Gravity
28.Ağustos.2006, 00:01
Liverpool ile Galatasaray'ı aynı kefeye koyanlar futbolu bilmeyen insanlar.

Neye göre? Kime göre?

Yazdıklarımıza dikkat edelim!

scolari12111
28.Ağustos.2006, 01:17
trt de gs şl maçları için olimipiyat a gitmesin inönü y kiralasın dendi bence çok güzel bir fikir.

ibo
28.Ağustos.2006, 01:52
çıkacağımızı düşünüyordum. Ama dün akşam ki gaziantep maçında gördüm ki hala yan toplara çalışılmamış hala her yan top tehlikeli. bu yan top sorununu çözemessek işimiz çoooookkk zor. Özellikle liverpool kanatlarını çok iyi kullanıyor p.crosuch gibi bir dev ile hava toplarında bizi dağıtabilirler.

Chile
28.Ağustos.2006, 01:57
Geretsin son zamanlardaki saçmalayışlarıdır beni korkutan.. başka hiç bisey değil.

Emurafu
28.Ağustos.2006, 02:02
galatsaray bir an önce iyi bir önlibero pas yüzdesi ve fizik gücü iyi olması lazım
vede sag beke sog mont edip yerinde tolga oynaması
song tolga tomas orhan

hem hava hakimyetimiz iyi olur

zaten gaziantep macında ilk gölü cihan yüzünden yedik diawara yı göz göre bıraktı

e_mali
28.Ağustos.2006, 10:53
Belki de en kolay grup, GS ve Türkiye icin bir sans bu.
Gecen seneki faciayı unutturmak icin iyi bir fırsat.

KaPaLı
28.Ağustos.2006, 11:06
Bence Bordeux maçını Biraz zor kazanır Baktımdaa kadrolarına iyi adamları varr kazanır kazanmaz o ayrıı konu ama zayıff takım değiş bordeux

BeaChBoY
28.Ağustos.2006, 13:33
Bence galtasaray bu grupta bişeyler yapacaktır en kötü ihtimal uefa ya gidip orada ilerleyecektir..

Marcelo Salas
28.Ağustos.2006, 18:11
Çok zor ama insallah çıkarız. ben ilk maçta Bordeux'u yeneceğimize inanıorm..

Kralatti
28.Ağustos.2006, 20:33
Kimse kafasini takmasin. Hakan herzaman bu kadar kacirmaz. Gsnin ustunde sansizlik var. Eger onu atarsa bu grupta cok rahat 2 ye girer

cArsı_nas
28.Ağustos.2006, 21:51
bence gs bu grubu 4. bıtırır

nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:39
avrupanın havası başka olur Galatasarayımız için, şuanki durum itibari ile pek şanslı görmüyorum bir üst tur için ama inşaallah iyi bir şekilde tamamlayacağız grubu..
Galatasarayımıza ve uefadaki temsilcilerimize başarılar..

Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:46
bence gs bu grubu 4. bıtırır
bu arada sen besiktaslı oldugun belli hemen 4.olur diyon bakıcaz
aynı pozisyonda besiktas olsa hemen cıkar derdin deme???????

galatasaray her zaman avrupada bir baska oynar hakan da herzaman gol kacırmaz o avrupada her zaman bir baska oynar

lazyboy7
30.Ağustos.2006, 13:18
walla nasıl oynar o bellı olmaz.ama 2.-3. bitirme sansı yuksek.

dnz498
30.Ağustos.2006, 20:10
ASLAN'A MÜJDE!..
30 Ağustos 2006 19:16

UEFA, şampiyonlar ligine katılan takımların galibiyet ve beraberlikte alacağı primleri % 100 artırıldığını açıkladı. Şampiyonlar ligi C grubunda Liverpool, PSV ve Bordeaux ile mücadele edecek Galatasaray oynadığı karşılaşmalarda galibiyet alması halinde 600 bin Euro, berabere kalması halinde ise 300 bin Euro`yu kasasına sokacak. Bu miktar daha önce galibiyette 300 bin beraberlikte ise 150 bin Euro idi.

Sarı-Kırmızılı kulüp daha önce de şampiyonlar ligine kalma ödülü olarak 2 milyon Euro kazanmıştı.

UEFA ayrıca, şampiyonlar liginde bir üst tura kalma primlerini de %40 artırdığını duyurdu. Bu durumda Galatasaray gruptaki ilk tur maçlar sonrası ilk 16 takım arasına kalırsa 2 milyon 200 bin Euro daha kazanmış olacak. İlk 8 arasına girmesi halinde ise kazanacağı ve berabere kalacağı maçlardan elde edecek gelirler dışında fazladan 2 milyon 500 bin Euro`nun sahibi olacak.

Burak Duran
30.Ağustos.2006, 20:11
iyi haber artık alalım şu paraları :D

dnz498
30.Ağustos.2006, 20:13
aslında bizim bu alacaklarımız bize futbolcu olarak verseler nasıl olsa bu yönetim transfer falan yapmıyor :D

Burak Duran
30.Ağustos.2006, 20:15
valla aslında süper olur 2g 1b castildo 3g e gravesen 4g vogel gruptan çıkarsak maniche :D

Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 20:19
valla aslında süper olur 2g 1b castildo 3g e gravesen 4g vogel gruptan çıkarsak maniche :D

güzel fikir :D uefa'ya sunalım para fln istemiyoruz heuhe :D

Berkaiser
30.Ağustos.2006, 20:39
Bari gruptan çıkarak maddi durumumuzu biraz da olsa düzeltelim.

rhan_17
30.Ağustos.2006, 21:00
bu para olayı galatasaray için bir doping olabilir...sonuçta grubumuzdaki liverpool,bordeaux ve psv nin paraya galatasaray kadar ihtiyacı yok...

Emurafu
30.Ağustos.2006, 21:01
fenerliller şimdi daha cok üzülür

nekop
30.Ağustos.2006, 21:06
evet bu oyuncu fikri güzel belki bu şekilde alırsınız graveseni :D

Mc.Speedy
30.Ağustos.2006, 21:17
Evet Gelsin Paralar :)

LaKe
30.Ağustos.2006, 22:02
Bu iyi bi haber işte. Eğer ŞL'de ilerlersek kesinlikle finansal durumumuz iyileşme gösterir :)

Sheriff
30.Ağustos.2006, 22:05
Walla gözü döndü milletin para lafını duyunca. Bizim öyle bi sorunumuz olmadı için eheh:)