View Full Version : Christoph Daum Kalıyor!!!
Seçkinn
23.Mayıs.2005, 19:27
Dün gelen şampiyonluktan sonra Fenerbahçe yönetimi Daum'un kalacağını hatta birçok konuda anlaşmaya vardıklarını ufak pürüzler kaldığını söylediler...Medyada yer alan haberlerin doğruyu yansıtmadığını Alman hocanın takımın başında kalmaması için herşeyin yapıldığını belirten yönetim istikrara inandıklarını ve Daum'la devam etme konusunda kararlı olduklarını belirttiler...
Bence de Daum gitmeli...Ama öte yandan yönetimin dediği gibi istikrarda önemli...Şimdi yeni bir hoca gelse takımı yeni bir sistemle oynatmak isteyecek...Bazı oyuncuları belkide istemeyecek...Buda yeni bir oluşum demek...Mantıklı bakıldığında buda Fenerbahçe'ye daha çok zarar verebilir...
Sonuçta getireceğiniz hoca yabancı olacaksa ve Daum'dan daha iyi olacağını düşünürsek böyle bir hoca'nın bazı istekleri olacağı kesin ve karşılamak zorundasınız...Burda sorunlar oluşabilir...
Örnek olarak Beşiktaş yönetimi ile V. Del Bosque arasındaki anlaşmazlıklar ve boşa giden bir yarım dönem gösterilebilir...
Eğer yönetim bu şekilde başarının geleceğine inanıyorsa onlara güvenmek gerek...Zira tesisleşme, altyapı ve ekonomik yapı hazırlanırken sportif başarı nasıl olsa gelir sabırlı olun dediler ve dedikleri gibi oldu...Şimdide Daum'u tutalım diyorlarsa bir bildikleri yine vardır heralde...
Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.
emirduman
23.Mayıs.2005, 19:45
Ben şahsen bir Galatasaraylı olarak Daum un kalmasına sevindim...
İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz, henüz daha çıkarmadı.......
Şampiyon olmalarına rağmen diyorum........
Cengo
23.Mayıs.2005, 21:22
Ben şahsen bir Galatasaraylı olarak Daum un kalmasına sevindim...
İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz, henüz daha çıkarmadı.......
Şampiyon olmalarına rağmen diyorum........
Evet yüzünü kara çıkarmayacak, üstüste 3. şampiyonluğunu da görecek Fenerbahçe Daum ile :mrgreen:
emirduman
23.Mayıs.2005, 21:43
İnşallah!...., inşallah hep böyle güzel top oynatarak, şampiyon yapar, inşallah.....
capriceman
23.Mayıs.2005, 22:19
Avrupa'da bir iş yapsalar bari. Ülke puanı iyice düştü.
Navras
24.Mayıs.2005, 01:06
malesef kalıomuş...
ufuk64
24.Mayıs.2005, 21:49
(ı) iyiki kaliyor adam bizi iki sene üst üste sampiyon yapti daha ne istiyorsunuz (ı)
apaydin2148
24.Mayıs.2005, 22:08
(ı) iyiki kaliyor adam bizi iki sene üst üste sampiyon yapti daha ne istiyorsunuz (ı)
bence Türkiyenin 3 büyük kulübünden biri olan bir takım Türkiyedeki başarılarla yetinmemeli ve her zaman daha fazlasını istemeli.Bence bu Daumla olmaz
Seçkinn
26.Mayıs.2005, 03:52
Sabırlı olmakta çoğu zaman faydalı olur...Zamanla Avrupa'da da başarının geleceğine inanıyorum...Bu Şampiyonlar Ligi veya UEFA kupasının mutlaka kazanılabileceği anlamına gelmiyor...
Zira Fenerbahçe'nin Rüştü hariç uluslararası maçlarda tecrübeli diyebileceğimiz çok oyuncusu yok...Bu sene gelecek bir başarı mucizevi olurdu...Unutmayalım ki başarı sabır, uyum, çalışma gibi bir çok etken gerektirir...
Örneğin Porto bunu çok iyi başarmış bir takım...Önce kadrolarını oluşturdular...Zamanla açıklarını kapattılar...Önce UEFA kupasını ertesi sene Şampiyonlar Ligini aldılar...Bu bir mucize değildi...Yapılan yatırımların, emeklerinin ve sabırlı olmalarının karşılığını aldılar...
Bu şartların oluşması için yönetim elinden geleni yapıyor...İhtiyacımız olan tek şey sabır...
Bugün Liverpool gibi bir kulüp bile 20 sene sabrediyorsa bizde sabretmeliyiz...
Frank_Castle
28.Mayıs.2005, 00:44
iyiki kalıyor... çok sevindim
Vieri
28.Mayıs.2005, 16:28
valla ben ömrünün pek uzun olacağını sanmıyorum ama hayırlısı :)
tolginho
28.Mayıs.2005, 17:20
fenerbahçe'nin hızlanması için vites büyütmesi lazım, küçük viteste gaza basarsan motor su kaynatır.
Genghis_Khan
28.Mayıs.2005, 19:04
FLAŞ! FLAŞH! FLAŞ!
Arkadaşlar Fenerbahçeli olsun olmasın herkesin merakla beklediği şey gerçekleşti. Fenerbahçe Kulübünden bazı (bazı dediysek fenerli medya yani) medya kuruluşlarına gönderilen basın açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Sayın Aziz Yıldırım'ın düne kadar "Daum kalacak! Biz hocamızın arkasındayız." açıklamalarına rağmen; bugün toplanan FB Yönetim Kurulu toplantısında şok bir karar alınarak Daum'un gönderilmesine 1'e karşı 14 oyla karar verdi. Sızan kaynaklara göre Aziz Yıldırım Daum'un kalması yönünde oy kullanmasına rağmen diğer üyelerin baskıları karşısında daha fazla direnemeyerek Daum'un gönderilmesine onay verdi. Haberin ayrıntılarını aşağıda okuyabilirsiniz...
Kaynak: Gayduruguppak Haber Ajansı
http://img208.echo.cx/img208/1206/pano2wr.jpg
capriceman
29.Mayıs.2005, 01:48
Tüm Şampiyonluk adaylarına müjde diyelim o zaman :mrgreen:
Vieri
30.Mayıs.2005, 02:08
Daum'un futbol bilgisine saygı duyarım ama adamın Türkiye veya doğu ülkeleri dışında başka bir ülkede takım çalıştıracak ortamı kalmamıştır. Türkiye'de gayet muntazam parasını almakta. Sanıyor musunuz ki bu adama almanyada sahip çıksınlar.. tabiki çıkmazlar, onun kuyusunu kazmak için medya hep takipte.. tilki daum bence en akıllısını yaptı .. fenerbahçe şampiyonlar liginde başarı istiyorsa bence bir beden daha üstün bir hoca ile çalışmalı.
ersinkoc
30.Mayıs.2005, 02:41
(ö)
Seçkinn
31.Mayıs.2005, 21:26
Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinde yer alan haberde, Alman teknik adam ile 2 yıl daha çalışmak için anlaşma sağlandığı bildirildi.
Kaynak : NTVMSNBC.COM
Hoş siteye baktım henüz böyle bir haber göremedim ama...
Thierry Henry
02.Haziran.2005, 19:42
aziz yıldırım niye bu kadar dauma güveniyo daum avrupada başarı getiremedi okadar adam istediler gökdeniz haricinde hepsini getirdiler ama icraaata gelince pıssss.konya maçından sonra aziz yıldırıma sordular daum kalcakmı diye aziz yıldırımda gidip daumu bşından öperek cevap verdi.