PDA

View Full Version : Tüm Transfer Haberleri Buraya :!: :!: :!:

Pages : 1 2 [3]

emirduman
30.Temmuz.2005, 17:27
WAy, Real Madrid aldı demek Baptista'yı, çok ii bir oyuncudur, helal olsun güzel transfer....

Berkology
30.Temmuz.2005, 23:01
Çok kaliteli bir oyuncu aldı Real Madrid.Onu Şampiyonlar Ligi'nde de izleyeceğiz artık.

Sirius James
31.Temmuz.2005, 10:37
İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Santos’da forma giyen golcü futbolcu Robinho ile anlaştı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Brezilyalı 21 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Transfer ücreti açıklanmayan futbolcunun, 25 Ağustos’ta takıma katılacağı bildirildi.

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2005, 16:32
madrid yine alıyor ama sonucunda aynı tablo olacak bence

RoCCo_42
31.Temmuz.2005, 18:02
Robinho'da Santos'dan Real Madrid'e 50 Milyon dolara
Julio Cesar Baptista'da Sevilla'dan Real Madrid'e 20 Milyon dolara transfer oldular.

capriceman
31.Temmuz.2005, 19:24
Santos çok direndi ama 50 milyon doları da kaptı.

Steven_Gerrard
31.Temmuz.2005, 19:32
dolar mı euro mu???

Berkology
31.Temmuz.2005, 21:41
dolar mı euro mu???

Ne fark eder ki Real Madrid çıktığı Uzakdoğu turundan 25 Milyon Dolar kazandı.Robinho ve Baptista'nın forma satışlarından da ödedikleri bonservisin yarısını çıkarırlar.Yani adamlar için para önemli değil.

Steven_Gerrard
01.Ağustos.2005, 01:30
dolar mı euro mu???

Ne fark eder ki Real Madrid çıktığı Uzakdoğu turundan 25 Milyon Dolar kazandı.Robinho ve Baptista'nın forma satışlarından da ödedikleri bonservisin yarısını çıkarırlar.Yani adamlar için para önemli değil.

iyide real madrid'in parası beni ilgilendirmiyor..ben transferin ne kadara yapıldıgını ögrenmek istedim.. yoksa bana ne real madrid'ten isterse pound olsun..

Berkology
01.Ağustos.2005, 13:42
dolar mı euro mu???

Robinho'nun transferi 50 Milyon Dolar karşılığında yapıldı diye biliyorum.

e_mali
01.Ağustos.2005, 16:52
AlpayIn da bugün Köln ile sözleşme imzalamıs bekleniyor...

Berkology
01.Ağustos.2005, 19:50
Alpay'ın Köln'e gitmesi gerçekten çok iyi oldu.Eğer eski performansını yakalarsa Milli Takım'a kadar yükselebilir diye düşünüyorum.

Aware
02.Ağustos.2005, 03:14
Allah korusun Alpay dan..Ne milli takımı yauuv o adama nasıl layık görürsün milli formayı...Hiç bi yere de yükselemez zaten Köln ü küme düşürür o kafayla..

PhotoGrapher
02.Ağustos.2005, 06:18
dolar mı euro mu???

Robinho :arrow: 50 milyon dolar
Baptista :arrow: 20 milyon avro(böyle kullanmak çok hoşuma gidiyo :mrgreen: )

apaydin2148
02.Ağustos.2005, 07:53
Alapy dün açıkladı 3 ay önce newcastle ile anlaşmış ama son 2 yılda mill takımda oynamadığı için çalışma izni alamamış.hatta imzanın son dakikasına kadar Celtic ve Köln arasında gidp gelmiş ama Köln'de karar kılmış

kaynak:dün saat 11.30 TRT1

Steven_Gerrard
02.Ağustos.2005, 12:13
bence hata yapmıs celtic'e gitseydi daha ii olurdu... herşeyi bırak şampiyonluga oynıcagına kümeye oynıcak şimdi...

m_ulu85
02.Ağustos.2005, 12:16
Alpay bu saatten sonra değil köln'e Manchseter'a gidip ilk onbir oynasa bile toparlanamaz... Alpay Bitmiştir...

Berkology
02.Ağustos.2005, 18:25
Çok da umutsuz olmamak lazım Alpay konusunda. (b)

isofb1907
02.Ağustos.2005, 23:20
Çok da umutsuz olmamak lazım Alpay konusunda.

Aslında iyi bir düşünce ama artık yaşı geçiyo.
Diğer arkadaşlarımında dediği gibi en iyi dönemlerini başka yerlerde geçirdi.

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 00:08
Ferhad EFENDİYEV Neftchi Bakü'den Rushden'e transfer oldu.Kendisi kaleci mevkisinde oynuyor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sirius James
03.Ağustos.2005, 10:09
Walter Samuel Inter'de..

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 13:29
Ahanda tazecik transfer haberleri sizlere:

Haykel GUEMMADİA(Tunuslu-CS Sfaxien-Strasbourg-1.5m)
Abdelilah FAHMİ(Fasli-Strasbourg-Gaziantep)(helal olsun iyi oyuncu almislar)
Vaclav DROBNY(cek-Strasbourg-Sparta Prag)
Alan STUBBS(İngiliz-Everton-Sunderland)
Anthony LE TALLEC(Fransiz-Liverpool-Sunderland-Kiralik)
Carl MEDJANİ(Fransiz-Liverpool-FC Metz-Kiralik)
Henri CAMARA(Senegalli-Celtic-Wigan Athletic)
KİM(Brezilyali-Al Ahly(S.arabistan)-Nancy)
Aleksandr KHATSKEVİCH(Beyazrusyali-Dinamo Kiev-Dinamo Minsk)
Filipe TEİXEİRA(Portekizli-PSG-A.Coimbra)
Dennis CALİNCOV(Moldovali-Anderlecht-Heracles)
Julien BREİLLER(Fransiz-Venezia-Hearts)
Bartosz TARACHULSKİ(Polonyali-Yeovil TOWN-Dunfermline)
CHRİS(Brezilyali-SC Prudentopolis-E.Frankfurt)(bundan emin degilim tercüme edemedim (b) )
Timo ACHENBACH(Alman-SpVgg G.Fürth-1.FC Köln-Kiralik)
Wilfried DALMAT(Fransiz-Grenoble-R.Santander)
Hassan EL FAKİRİ(Norvecli-AS Monaco-Mönchengaldbach)
Jan KROMKAMP(Hollandali-AZ Alkmaar-Villarreal)
Lee CLARK(İngiliz-Fulham-Newcastle United)

daha oldukca yazarim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Berkology
03.Ağustos.2005, 20:13
Tebrikler Rocco 42.Bu transferlerden bazılarını duymuştum ama çoğunu bilmiyordum.Sağolasın. (g)

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 21:00
Rica ederim Berkogly ne demek görevimiz paylasmak.elimden geldigince bilgilendirmeye calısıom arkadaslarımı sizleri memnun ediyorsak ne mutlu bana.

bir kac transfer haberi daha:

Paolo MONTERO avrupa serüvenine son verdi.33 yasındaki oyuncu Juventus'dan Arjantinin San lorenzo Takımına transfer oldu.

Güney Korenin genc yıldızlarından Lee SAN Brentford'dan Sheffield United'a gecdi.
Ayrıca FC Seol'ün ve Asyanın önemli star adaylarından Park CHU-YOUNG'un CHELSEA'ye satılmayacagi aciklandi.

Dario Silva Sevilla'dan COLON SANTA FE'ye transfer oldu.Bu Colon Santa Fe'nin bu seneki 7.transferi daha önce Federico LUSSENHOFF,Cristian ZURİTA,Cristian TAVİO,Fernando CROSA,Pablo JEREZ ve Franco CANGELE'yi renklerine baglamıslardi.

Son olarak uzunca bir zaman Trabzonsporunda pesinde oldugu Uruguayli Milli Kaleci Sebastian VİERA Nacional Montevideodan ARSENAL'e transfer oldu.Arsenalde bu transfer VİERİA'nin (b) yerini doldurur mu tartisilir.Ama spor medyasına göre VİERA güney amerikada'ki en kabiliyetli kalecilerden birisi olarak görülüyor.

neyse benden simdilik bu kadar... :mrgreen: :mrgreen:

biraz dinlenme zamanı (i) pardon mac izleme zamani haydi trabzon :mrgreen:

Steven_Gerrard
04.Ağustos.2005, 01:09
RoCCo_42, imzandaki Muhabir:Fenerbahceyi taniyormusun
C.VİERİ:Hayir yoksa türkiyeden bir oyuncu mu?. olayı gercek mi..? :)

Sirius James
04.Ağustos.2005, 09:49
Gerçektir herhalde.Sorsunlar Galatasaray'ı tanıyor musun diye diyemez "oyuncu mu" diye (d) (d)

RoCCo_42
04.Ağustos.2005, 14:16
Ribery dosdum ben walla yazılanların yalancısıyım yazdıgımın gercek olma olasiligi cok yüsek ama benim bildigim kadarıyla.genede pek emind egilim ama ben bunu saglam bi kaynakdan ögrenmisdim su anda hatırlamıyorum nereden duydugumu.

m_ulu85
05.Ağustos.2005, 23:12
abi inter bu sene çoşacak vallaha. Samuel'den sonra Şimdi de FİGO'yu aldı adamlar. Artık adamlar italya şampiyonu olurlar kesin...

Laz_Asker_61
05.Ağustos.2005, 23:17
figo ile şampiyon olunsaydı r.madrid olurdu
bence zor juve ile milan kapışır yine

apaydin2148
05.Ağustos.2005, 23:17
Fener'i şimdiden şampiyon ilan edenlere:

Gençlerbirliği:0-Fenerbahçe:0

Laz_Asker_61
05.Ağustos.2005, 23:21
gençlerbirliği deplasmanı her zaman zordur bu sonuç normal bence

Sheriff
06.Kasım.2005, 21:06
Fener'i şimdiden şampiyon ilan edenlere:

Gençlerbirliği:0-Fenerbahçe:0
Fenerin şampiyon olacağını iddaa ediyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bknz. bu gün puan durumu

Enjoy
23.Kasım.2005, 15:59
bu aralar bomba transferler oluyo mu..bi bilginiz var mı:)

RoCCo_42
23.Kasım.2005, 16:28
ben hiç duymadim sadece bi söylentiye göre seneye Arsenal 25 milyon euroya JOHN CAREW'i alacakmis.Sadece söylenti olarak duydum bunu.

Bide U-17 Sampiyonasinin gol krali CARLOS VELA da Büyük bir ihtimalle 1 ocakdan itibaren ARSENAL formasi giyecek.

Neron_FB
23.Kasım.2005, 16:28
Beşiktaş'ın hocası Tigana, bir zamanlar manchester United'da oynayan SAHA ile anlaşmış die duydm..
Bi fransız dergisi ya da gazetesi yazmış..

batuhan673
23.Kasım.2005, 16:50
Bence yalandır

Cristiano Ronaldo
23.Kasım.2005, 17:32
Bide U-17 Sampiyonasinin gol krali CARLOS VELA da Büyük bir ihtimalle 1 ocakdan itibaren ARSENAL formasi giyecek.

Carlos Vela transferi doğrudur. Bir yerde okumuştum, yaklaşık 1 ay boyunca Arsenal'de denenen C.Vela, U-17 şampiyonasında gösterdiği performanstan dolayı, Vela ile anlaşmışlar..1 Ocak 2006'dan itibaren Vela, Arsenal'de!!

Bir aralar, Djibril Cissé söylentisi vardı..Mutsuz olması nedeniyle, Özhan Canaydın harekete geçerek, Cissé'yi transfer etmek için kesenin ağzını açtığını duymuştum (Gerilla'dan). Ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilinmez. Ama bence yanlıştır..Çünkü hiç böyle haberler gündeme gelmedi..

Arap Ülkelerine İlgi Sürüyor!

Arap ülkeleri hala para kazanmayı hedefleyen yaşlı yıldızları cezbetmeye devam ediyor. Bu doğrultuda hareket eden son isim Middlesbrought'tan ayrılan Kamerun'lu milli oyuncu Joseph-Desire Job oldu.

Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımıyla sözleşme imzaladı ve amacı buradba düzenli olarak forma giyerek Kamerun'un Dünya Kupası kadrosunda yer almak.

Mod ve Admin arkadaşlar, bu haber daha önce yayınlanmış olabilir, yayınlanmışsa şimdiden özür diliyorum!!

yiğitkafa
28.Kasım.2005, 21:15
rrrrr (r)

capriceman
29.Kasım.2005, 18:28
Malatyaspor'lu Johansson'a Real Betis'ten Gözlemci...

http://img371.imageshack.us/img371/4729/msporkonya65zq.jpg (http://imageshack.us)

Sezon başında İsveç'in IFK Göteborg takımından gelen Ümit Milli Futbolcu Sebastian Johansson'a İspanyol Betis'ten teklif var.

Daha önce Cadiz'inde transfer etmek istediği İsveçli için İspanyol takımı 2.kez gözlemci gönderdi arkadaşlar.

En son Konyaspor maçında gol atan futbolcu bakalım devre arasında La Liga yolunu tutacak mı.

Ad Soyad : Sebastian Johansson
Doğum Yeri : Ulricehamn/İsveç
Doğum Tarihi : 04.09.1980
Boy : 1.78
Kilo : 76
Oynadığı Mevkii : Ön Libero
Kariyer : Ulricehamn IFK ve IFK Göteborg takımlarında oynadı. 3 kez 21 Yaş Altı, 20 kez Genç Milli Takım forması giydi.

blowdrack
29.Kasım.2005, 21:03
BEŞİKTAŞ TİGANANIN ESKİ ÖĞRENCİSİ LUİS SAHA İLE İLGİLENİYOR

MAN UTD GÖZDEN ÇIKARDIĞI SAHA'YI SATMAYA SICAK BAKIYOR AMA HENÜZ BİR SÖYLENTİ

RoCCo_42
29.Kasım.2005, 21:12
bendende bi söylenti.

TÜMER METİN ile ÜMİT KARAN takas edilebilirmis.Walla ne diyelim hayırlısı olsun.Ama BJK nin üstüne parada vermesi lazim bence ee nede olsa adamlara gol kralı oyuncu verioz. :mrgreen: :mrgreen:

FeYYaz1989
29.Kasım.2005, 21:15
bendende bi söylenti.

TÜMER METİN ile ÜMİT KARAN takas edilebilirmis.Walla ne diyelim hayırlısı olsun.Ama BJK nin üstüne parada vermesi lazim bence ee nede olsa adamlara gol kralı oyuncu verioz. :mrgreen: :mrgreen:

Bence bu iş olmaz.RoCCo_42 abi bir de üstüne paramı istiyorsunuz Tümer gibi adamın! (k) Bence siz çok şey istiyorsunuz. (j)
Şaka bir yana gerçekten böyle bir söylenti var ama zor bence.

emirduman
29.Kasım.2005, 23:51
Galatasaray cephesinden yalanlama geldi...

http://www.webaslan.com/haberler/15598.php

RoCCo_42
30.Kasım.2005, 00:25
Galatasaray cephesinden yalanlama geldi...

http://www.webaslan.com/haberler/15598.php

zaten anca yalanlama yaparlar baska bisey de üstlerine yok zaten bu yönetim cok canımı sıkmaya basladı acacam agzımı yumacam gözümü (c)

Laz_Asker_61
30.Kasım.2005, 18:50
aman RoCCo_42, sakin ol marta kadar sabır gösterin

samco25
02.Aralık.2005, 16:27
arkadaslar galatasaray insua için boca j.a geri dönecekmiş.galatasaray bu transfer için 3,5milyon doları gözden çıkarmış :roll:

Enjoy
02.Aralık.2005, 19:25
of of..hep insua haberleri..büyük başkan 3 seneden beri dünya yıldızı bi oyuncu alıcak ama..

samco25
02.Aralık.2005, 22:46
valla ben başkanın yalancısıyım :mrgreen: şaka bi yana hocanında onayını almışlar.sanki daha önce almadılar :mrgreen: başkan söylemiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

resatmurat
15.Aralık.2005, 08:24
FB ye hali altıntop ve hamit kesin gel,yooo.Yabancılardan ise cavenhagi veya luis fabiano gelebilir.

Maymuncuk
15.Aralık.2005, 16:59
aziz yıldırım mı soledi :mrgreen: nerden duydun

Neron_FB
15.Aralık.2005, 17:08
yattara bi radyo programın da mı ne, fenerden teklif gelse kabul ederim demiş..

RoCCo_42
15.Aralık.2005, 22:23
FB ye hali altıntop ve hamit kesin gel,yooo.Yabancılardan ise cavenhagi veya luis fabiano gelebilir.

fm ile gercek dünyayı karıstırdı arkadas heralde.Bide her moderatörden uyarı aldıgına göre bide benden al.Büyük yazıyla alakasiz mesajlar yazma okey?

Cengo
16.Aralık.2005, 02:47
arkadaslar galatasaray insua için boca j.a geri dönecekmiş.galatasaray bu transfer için 3,5milyon doları gözden çıkarmış :roll:

Boca Juniors Insua'nın golü ile şampiyon oldu. (11) :roll: (/o)

resatmurat
16.Aralık.2005, 08:36
Transferde yedeklere hücum !

Fenerbahçe’nFenerbahçe’de doğru dürüst forma şansı bulamayan Servet, Mahmut Hanefi, Olcan, Kerim ve Can’a Anadolu kulüplerinden transfer teklifi yağıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, sürekli kadrosunun yetersiz olduğunu, bu yüzden yabancı kontenjanının artırılması gerektiğini söylerken, takımında yedek bıraktığı futbolcular, Anadolu kulüplerinin gözdesi oldu.

Özellikle Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Ankaraspor ile Erdoğan Arıca’nın takımı Samsunspor, sarı lacivertli formayı zaman zaman giyen Servet Çetin için kıyasıya bir mücadele içine girmiş durumda. Çalımbay, ‘Servet’i devre arasında kadromuzda görmek istiyoruz. Bu futbolcu için gereken her türlü fedekarlık yapılacaktır’ derken, Arıca, ‘Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, takımında oynayamayan Servet, Mahmut Hanefi, Can, Olcan ve Kerim gibi futbolculara talip olduğumuzu söyledim. Birkaç gün için cevap verecekler’ açıklamasını yaptı.

Sezon başında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle takımından uzak kalan Servet ise kendisine birçok kulübün talip olduğunu, ancak Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini söyledi. Genç futbolculardan Can, Mahmut Hanefi ve Kerim de aynı düşüncedein müzmin yedekleri transferin gözbebeği oldu

meddah
16.Aralık.2005, 13:15
Real can, Cassano'yu istiyormuş..

FeYYaz1989
16.Aralık.2005, 15:04
İlk yarıda ligin dibinde yer alan Çanakkale Dardanelspor (l) (r) revizyona gidiyor.Bu doğrultuda takımın önemli oyuncularından(dı) ve ümit milli takım oyuncusu Selçuk İnan süper lig ekiplerinden Vestel Manisaspor ile anlaştı.Bunun haricinde biraz çalışsa adam olur dediğim Mehmet Şen ve üniversiade milli takımında oynayan Emirhan Özdemir Altay ile anlaştılar.Kaleci Eser Altın ise takımdan ayrıldı ve süper ve ikinci lig ekiplerinden takımlarla görüşüyor(muş).

Selçuk İnan karşılığında Vestel Manisaspordan gelen 4 oyuncu ise şunlar:Mithat Yavaş,Mehmet Akdemir,Ahmet Yolcu ve Özgür Vurur.

Çanakkale'den transfer haberlerini bildirdim.İyi günler.

resatmurat
16.Aralık.2005, 19:07
Ankaraspor, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor’lu Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vaTeknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız veren başkent temsilcisi, Trabzonsporlu Özgür Bayer ve Diyarbakırspor'un sözleşmesini feshettiği Cem Yanık ile prensip anlaşmasına vardı.

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte bu iki futbolcuya imza attırmayı planlayan Ankaraspor, şu an istanbul'da bulunan Cem Yanık'ın menajeri aracılığıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Sparta prag'a yakın takip

Bu arada Ankaraspor'un Sparta Prag takımında forma giyen iki futbolcuyu yakın takibe aldı.

İsimleri açıklanmayan bu futbolcuların orta saha ve defansta görev aldığı öğrenildi. Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde ise Molnar'ın takımdan gönderileceği ifade edildi.

96rdı.

pendik_LEE
17.Aralık.2005, 02:06
aziz yıldırım "kaç para olursa olsun 2007 de henry yi alcam" diyoo bence alır...

samco25
17.Aralık.2005, 12:45
boca j. insua için 9 milyon euro istemiş,gs de siz delimisiniz demiş... :arrow: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Maymuncuk
17.Aralık.2005, 13:27
eee nolcak baska ne demelerini bekliodun ama biraz abartmıslar tabi bu herf ronaldinho mu :mrgreen:

_LoRd_
17.Aralık.2005, 15:37
ya bence Gs alamıcak Insua yı....

resatmurat
17.Aralık.2005, 18:43
F.Bahçeliler, duyduk duymadık demeyin. Başkan bir yemekte kurmaylarına işte bu soruyu sordu

Henry'yi kaça alırız?

F.Bahçeliler, duyduk duymadık demeyin. Başkan bir yemekte kurmaylarına işte bu soruyu sordu.

F.Bahçe'nin 100. Yılı'nda "rüya takım" oluşturmaya kararlı olan başkan Aziz Yıldırım, büyük düşünüyor. Transferde gizlilik politikası uygulayan Yıldırım'ın hedefleri arasında Thierry Henry'nin de bulunduğu bir kez daha ortaya çıktı. Yıldırım, geçtiğimiz günlerde bir yemekte yanındakilere "Henry'yi kaça getirebiliriz?" diye sorunca masada heyecan yaşandı. SON dönemde yabancı transferinde Brezilya üzerinde yoğunlaşan ve şu anda kadrosunda bu ülkeden 4 oyuncu bulunduran F.Bahçe'nin, artık Fransa'ya da sıcak baktığı belirtiliyor. Kanarya, Nicolas Anelka'nın yanına bir vatandaşını almayı planlıyor. Fransızlar'la çalışan menajerler de, bu duyumu aldıktan sonra kulübe adeta akın etmeye başladılar.

HENRY GELIRMI GELIRSE NASIL OLUR YA SUPERRR OLUR
KAYNAK:FOTOMAC AMA HABERI BILE GUZEL DEGILMI SIZCE BU GERCEKMI AZIZ BASKAN GETIRIRMI HENRY

RoCCo_42
17.Aralık.2005, 20:49
Besiktas V.GUİMARAES'de forma giyen NECA'yi almak istiyormus ben kaynakların yalancısıyım ama temeli iyi bir oyuncu bence.Beşiktasin işine yarayabilir.

hucar17
17.Aralık.2005, 21:09
ya bu işi iyice abarttılar eskiden biraz ufak atıyorlardı.adam kaç kere yalanladı Henry ile ilgimiz yok diye.hala sırf haber olsun diye kullanıyorlar. (c)

FeYYaz1989
17.Aralık.2005, 23:17
Besiktas V.GUİMARAES'de forma giyen NECA'yi almak istiyormus ben kaynakların yalancısıyım ama temeli iyi bir oyuncu bence.Beşiktasin işine yarayabilir.
Ben Guimares'le oynadığımız maçta izledim.Aklımdan geçmişti ama bence hiç işimize yaramaz.Kaliteli oyuncu ama nerde oynayacak???

Cristiano Ronaldo
17.Aralık.2005, 23:41
Evet, Neca iyi bir futbolcu..Daha düne kadar tanımıyordum ama..Guimares maçında seyrettim..İyi oynadı bence.

Ama Feyyaz kardeşimin de dediği gibi...Beşiktaş'a gelir ama nerde oynayacak??

Maymuncuk
18.Aralık.2005, 00:54
bnce gelse bile bişi yapamaz onu alcaklarınınaa genclern uzerine gitsnler bnce 4 buyukler transferlerini artk sadece adı duyulmus we yıldız kapasitesine girms adamlra yatırmalılar..bnce neco bjk'ye yararlı olmz

smnfrh
20.Aralık.2005, 14:24
henry nin gidecek takımımı yokta fenere gelsin
birde bjk ye hangi futbolcu gelirse gelsin olmaz bu yönetimle zaten borçtan batacağız

Cengo
20.Aralık.2005, 20:55
henry nin gidecek takımımı yokta fenere gelsin
birde bjk ye hangi futbolcu gelirse gelsin olmaz bu yönetimle zaten borçtan batacağız

Sen de inandın o gazeteye :mrgreen: :mrgreen:
Aziz Yıldırım hiç böyle bir söz söyler mi? Söylememiştir ama söyledi diyelim, yemekteki konuşulanları nasıl öğrenmişler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dinaMYt
23.Aralık.2005, 17:08
chievolu obinna devre arasında intere transfer oluyor.deplasmanlarda attığı gollerle dikkat çeken obinna bana göre martins varken inter içn gereksiz bi transfer.

Cengo
23.Aralık.2005, 19:39
chievolu obinna devre arasında intere transfer oluyor.deplasmanlarda attığı gollerle dikkat çeken obinna bana göre martins varken inter içn gereksiz bi transfer.

Nasıl gereksiz olur?!
Aylardır müthiş bir oyuncu olduğunu yazıyorum; Obinna, Martins'i kesebilecek kalitede teknik bir oyuncu ...

http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=4676

RoCCo_42
23.Aralık.2005, 20:02

OBİNNA bence iyi bir transfer olur ama İNTER'i sampiyon yapabilecek bir oyuncu olamaz gelecekde belki.CHİEVO ile İNTER Cok farklı takımlar.İNTER bide MAKİNWA yi alirsa işde o zaman gelecegin takımının belkemigi saglanmıs olur.

meddah
23.Aralık.2005, 23:06
Hadi size bir link vereyim..
Ama bir şey yer veya içerken okumayın sakın:

http://www.haberturk.com/news/209796.html

Kerim Kerimov
23.Aralık.2005, 23:23
"Seni kiralayalım. Kulüp de kazansın"

Çok güldüm ya. Totti kiralanır mı?

gerilla
23.Aralık.2005, 23:56
Tabii canım biz kurtulduk şimdi de roma yı borç batagından cıkarmaya calışıyoruz :mrgreen:

Hey allahım yaw (c)

emirduman
24.Aralık.2005, 00:02
AHahahah, ya ehehehehehe asdfafgamdkflm...

Abi çok komik ya, ehuhe, sen kimi, neyi, neyle kiralıyon, kimden kiralıyon, nereye kiralıyon...

ehueheh

Cengo
24.Aralık.2005, 00:03
Hadi size bir link vereyim..
Ama bir şey yer veya içerken okumayın sakın:

http://www.haberturk.com/news/209796.html

Klasik HaberTürk asparagazı.

Lisedeki hocam 'uzatma gül, geç' derdi :mrgreen:

Nuri Alco
24.Aralık.2005, 00:06
HaberTürk işi tabi.
Hatta bizim yöneticiler gidip izlemişlerdir Totti'yi beğenmişlermidir acaba. :mrgreen: :mrgreen:

Sheriff
24.Aralık.2005, 15:15
Son dakika transfer bombaları yine benden :mrgreen:
Cicinho Real Madrid'te
Di Vaio Monaco'da
Diego Tardelli Betis'te
şimdilik bukadar devamı gelecek (b)

Enjoy
24.Aralık.2005, 17:51
real madrid iyi transfer yapmış..:)..haberler için sağol..

samco25
24.Aralık.2005, 20:47
real madrid cicinho yu salgadoya alternatif mi almış,yoksa salgadoyu mu yedeğe cekecekmiş.benim bildiğim cicinho sağbek oyuncusu :roll:

yeniay
24.Aralık.2005, 21:25
benim bildiğim cicinho transferi daha sezon başında kesinleşmişti.yoksa karıştırıyormuyum?

FeYYaz1989
24.Aralık.2005, 23:39
benim bildiğim cicinho transferi daha sezon başında kesinleşmişti.yoksa karıştırıyormuyum?
Bende öyle biliyorum.

Cengo
25.Aralık.2005, 01:16
Diego Tardelli Betis'te
vaaaaaay
Yalnız dağınık oynamaya devam ederse Betis'te tutmazlar Tardelli'yi.Yeteneklerini kullandığında durdurulmaz oluyor..

Laz_Asker_61
26.Aralık.2005, 21:29
ewet cicinho transferi sezon başında da gündemdeydi

ForsakeN
26.Aralık.2005, 21:56
Fatih Akel Trabzonspor ile prensipte anlaşmış

yeniay
26.Aralık.2005, 23:36
evet inşallah gelir bence bize faydalı olur defansta tecrübeli birine ihtiyacımız vardı gerçi bayadır izlemiyorum inşallah formdadır

Cengo
26.Aralık.2005, 23:38
Fatih Akel Trabzonspor ile prensipte anlaşmış

Trabzonspor taraftarları için kabus olmalı..

yeniay
26.Aralık.2005, 23:47
Trabzonspor taraftarları için kabus olmalı..

Yooo aksine memnun olduk gerçi böyle düşünmem için sebepler var ama herkes bilirki tranzon taraftarı tölerans göstermez.Bide su var istanbul takımlarındayken yaptığı şımarıklıgı tranzonda yapamaz.Demek istediim aslında anadolu takımında futbolcular hakemlerden daha cok cekiniyor yanlış anlaşılmasın

Vieri
28.Aralık.2005, 20:44
Bugün Fatih terimle alakalı Wigan için bir haber vardı ama kaçırdım sonrada göremedim ocak ayında wigana mı gelecekmiş neymiş ne kadar doğru bilmiyorum yarın öbür gün çıkar haber :D

samco25
28.Aralık.2005, 22:09
Bugün Fatih terimle alakalı Wigan için bir haber vardı ama kaçırdım sonrada göremedim ocak ayında wigana mı gelecekmiş neymiş ne kadar doğru bilmiyorum yarın öbür gün çıkar haber :D
valla senin dediğinden haberim olmadı ama bugün haberlerde wigan ın fatih tekke için yeniden girişimlerde bulunduğu yazdı....biliyorsunuz daha önce 3,5 € ya wigan hayır demişti.şimdi ise bu parayı düşürmeye calışacaklarmış....

Sheriff
28.Aralık.2005, 22:29
ewet arkadaşlar cicinho transferi sene başında kesinleşti ancak devre arası için anlaşılmıştı.

yeniay
29.Aralık.2005, 00:06
valla senin dediğinden haberim olmadı ama bugün haberlerde wigan ın fatih tekke için yeniden girişimlerde bulunduğu yazdı....biliyorsunuz daha önce 3,5 € ya wigan hayır demişti.şimdi ise bu parayı düşürmeye calışacaklarmış....

Hangi 3.5 milyon € bash ediyorsun.Adamlar 5 milyon paund teklif ediyor ne düşürmesi ya...

hucar17
29.Aralık.2005, 00:45
bence çok yararlı olacak...

Cengo
30.Aralık.2005, 04:24
Hollanda'lı santrafor Klaas Jan Huntelaar, Heerenveen'den Ajax'a transfer oluyor.17 maçta 16 gol atmış.Bonservis bedelinin 9 Milyon € olduğu söyleniyor.

PSV, kendi altyapısından çıkan ve daha önce gönderdiği Klaas Jan Huntelaar için elinden kaçırdığına üzülüyor olmalı..

Dark_Endless
30.Aralık.2005, 11:55
Okan Koç GaLaTaSaRaY'da...! :)

Dark_Endless
30.Aralık.2005, 11:55
Sıradaki isim Uğur Yildirim...!

O da Bir ASLAN...!

Enjoy
30.Aralık.2005, 17:13
hocam uğur yıldırım resmen alındı mı..

hucar17
30.Aralık.2005, 17:25
uğur yıldırım ın Gs li oldugunu biliyorum ama bence gelmez Gs ye.Daha dogrusu Gs bu futbolcuya maddi olarak karşılık veremez...

yeniay
30.Aralık.2005, 23:43
uğur yıldırım ın Gs li oldugunu biliyorum ama bence gelmez Gs ye.Daha dogrusu Gs bu futbolcuya maddi olarak karşılık veremez...
bencede ugur'un mali külfetinin altında kalmakamazlar. bırakın uguru almayı futbolcular cekleri yazdırmıslar karsılıkları yok diye.

Cengo
31.Aralık.2005, 00:40
bencede ugur'un mali külfetinin altında kalmakamazlar. bırakın uguru almayı futbolcular cekleri yazdırmıslar karsılıkları yok diye.
Uğur Yıldırım ile ilgili bir haber göremedim hiç bir yerde.Herhalde transferini çok istediğinden dolayı o şekilde yazdı.
Heerenveen daha yeni sattı Huntelaar'ı Ajax'a.U.Yıldırım'ı da satarlarsa taraftarların baskılarına dayanamazlar, ki zaten Galatasaray'ın onu alabilecek mali gücü de pek yok.Zaten ödemelerde bile sorunlar yaşanıyorken bu transferin gerçekleşme ihtimali %1'dir benim için..

RoCCo_42
31.Aralık.2005, 01:59
Normalde mali gücü az bucuk calısan bi GS ye gelir.Zaten kendisi Bırakın GS yi Bir ULTARSLAN.Ama Özhan Bey karsiliksiz cek verir filan ZOR İŞ ZORR.
Önce elindekileri tutsun bizide BJK nin kurtuldugu adamlarla kandırmaya calısmasın.

10_Osmanozc
01.Ocak.2006, 19:33
Fabiano Eller İnternacional'e kiralandı.
Özgür Bayer'in sözleşmesi fesh edildi Ankaraspor'a gitti.Neden Melih Gökçek güdümlü Ankaraspor'a bedava yolladıysak büyük soru işareti.
Kürşat'ın da transferi gündemdeydi Ankaraspor'a ama engel var.Bir futbolcu bi sezonda 3 takım formasını giyemez.
Mehmet Yılmaz büyük ihtimal gidici öyle gözüküyor.

Cengo
01.Ocak.2006, 20:41
Fabiano Eller İnternacional'e kiralandı.
Özgür Bayer'in sözleşmesi fesh edildi Ankaraspor'a gitti.Neden Melih Gökçek güdümlü Ankaraspor'a bedava yolladıysak büyük soru işareti.
Kürşat'ın da transferi gündemdeydi Ankaraspor'a ama engel var.Bir futbolcu bi sezonda 3 takım formasını giyemez.
Mehmet Yılmaz büyük ihtimal gidici öyle gözüküyor.

Eller ve Jun transferleri ciddi bir maddi zarar yarattı sanırım.Bir de Fatih Akyel transferi kabus gibi olmalı..

10_Osmanozc
01.Ocak.2006, 22:19
Yanıtlıyayım Cengiz abi.Trabzonspor transfer döneminde kendi kendini asmıştır.Mali olanaklarının en üst seviyede olduğu bir dönemde nokta atışlarla şampiyonluğu yakalayabilecek bir noktayken yanlış ve acele transferler işi bu noktaya getirdi.Tabii bi ara sana da bahsettiğim yöneticiler arasındaki iç çekişmeler falan filan neyse.

Fabiano Eller 900.000 $'ye mal oldu.1 senelik kiralandı ve satamadık inş. orada iyi bir performans gösterir de bizim de elimizde patlamaz.

Tomas Jun konusu acayip bir kaos zaten.3 milyon € gibi yüksek bir bedele geldi ancak daha gol atamadı.Kaliteli olabilir ama gol atamadıktan sonra böyle oluyor işte.Zurawski gibi yetenekli ve kanımca Türkiye'de iş yapabilecek,Szymek ile anlaşabilecek ve Fatih Tekke'ye pivot santraforluk yapabilecek bi ismi alamadık veya almadık.Onun için de 3 milyon € istediler.Sanırsam en son 2.5 milyon € kadar indirmişlerdi ancak işte yöneticiler arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı bu adamı elimizden kaçırdık.3 milyon € vermemek için yoğun pazarlıklar yaptığımız hatta 1 devre bekleyelim dediğimi Zurawski'den sonra pat diye 3 milyon €'yu Jun'un önüne atıverdik.Bence Jun'dan kaybımız olur.3 milyon € kim verir bilmiyorum.

Cristiano Ronaldo
02.Ocak.2006, 00:25
** İç Transferler **

Cihan Can, Galatasaray'dan Sakaryaspor'a (kiralık)
Arda Turan, Galatasaray'dan V.Manisaspor'a (kiralık)
Zafer Şakar, Galatasaray'dan V.Manisaspor'a (kiralık)
Altan Aksoy, Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a (kiralık)
Tayfun Korkut, Beşiktaş'tan serbest bırakıldı.
Abdel Fahmi, Gaziantepspor'dan serbest bırakıldı.
Burak Akdiş, Kayseri Erciyespor'dan Bursaspor'a (transfer)
Serdal Poyraz, Sivasspor'dan Diyarbakırspor'a (transfer)
Tarık Daşgün, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Murat Şentürk, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Serkan Akyüz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Tarkan Özyılmaz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Doğan Şahin, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Ferhat Aydoğdu, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Kâmil Karaaslan, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Kerim Yılmaz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.

Cristiano Ronaldo
02.Ocak.2006, 22:52
** Dış Transferler **

Vidic, Spartak Moskova'dan Manchester United'a (transfer)
Jan Kromkamp, Villarreal'den Liverpool'a (transfer)
Antonio Cassano, Roma'dan Real Madrid'e (transfer)
Walter Pandiani, Birmingham'dan Espanyol'a (transfer)
Cicinho, Sao Paulo'dan Real Madrid'e (transfer)
Steven Pienaar, Ajax'tan B.Dortmund'a (transfer)
Marco Di Vaio, Valencia'dan Monaco'ya (kiralık)
Gustavo Manduca, Maritimo Funchal'dan Benfica'ya (transfer)
José Miguel da Rocha Fonte, Setubal'dan Benfica'ya (transfer)
Leandro Romagnoli, Veracruz'dan Sporting Lizbon'a (transfer)
Giovanni Elber, Serbestten Cruzeiro'ya.
Federico Nieto, Rangers'dan serbest bırakıldı.
Josep Guardiola, Al-Ahli(Katar)'den Dorados de Culiacan(Meksika)'a (transfer)

** İç Transferler **

Alaaddin Özsoy, Gölcükspor'dan Bursa Merinosspor'a (transfer)
Ertuğrul Arslan, Sivasspor'dan Bursaspor'a (kiralık)
Oğuzhan Doğar, Uşakspor'dan Mersin İdman Yurdu'na (transfer)
Murat Doymuş, Mainz 05'ten Samsunspor'a (transfer)
Fatih Akyel, PAOK'tan Trabzonspor'a (transfer)
İbrahima Gueye, CSKA Sofya'dan Samsunspor'a (transfer)
Filip Holosko, Slovan Liberec'ten Vestel Manisaspor'a (transfer)
Selçuk İnan, Çanakkale Darnadelspor'dan Vestel Manisaspor'a (transfer)

RoCCo_42
02.Ocak.2006, 23:09
dökdür sevgin dökdür benim yerimi sen aldin bu kısımda walla helal.

Nedvedmania
02.Ocak.2006, 23:56
ellerine sağlık ronaldo

Cengo
03.Ocak.2006, 00:20
Selçuk İnan, Çanakkale Darnadelspor'dan Vestel Manisaspor'a (transfer)
Lucas Zelenka, Sparta Prag'tan Vestel Manisaspor'a (transfer)

Zelenka mı, Zelenka mıııııııııı ?? :eek:

İnanmıyorum, inanamıyorum.Kendisine yeni Nedved deniliyordu, Ersun Yanal'ın transfer politikası hep şaşırtmıştır beni.Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde de güçlü,hızlı,baskılı oynayan takımlar oluşturmuştu.

Selçuk İnan da çok yetenekli, o da çok iyi bir transfer.Manisa elindeki ekonomik gücü iyi bir şekilde kullanmaya başladı.İnşallah hedefledikleri gibi güçlü, şampiyonluğu hedefleyebilen bir kadro kurabilirler..

Cristiano Ronaldo
03.Ocak.2006, 00:28
SON DAKİKA: Vestel Manisaspor teknik menajeri Doç.Dr Niyazi Eneseler basında çıkan Sparta Prag’lı Zelenka’nın transferini yalanladı.

Cengo
03.Ocak.2006, 01:00
SON DAKİKA: Vestel Manisaspor teknik menajeri Doç.Dr Niyazi Eneseler basında çıkan Sparta Prag’lı Zelenka’nın transferini yalanladı.

S.Prag çok fazla bonservis bedeli istemiştir büyük ihtimalle, bu transferin olması çok zordu zaten.Manisaspor'un bu noktadan sonra hata yapma lüksü fazla yok, zira lige iyi başlamadılar.Trasfer politikalarını eksiksiz hazırlamalılar..

Cristiano Ronaldo
03.Ocak.2006, 01:18
Manisa'nın Bombası Zelenka!

Vestel Manisaspor, ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Daha önce Çek golcü Holosko’yla el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Sparta Prag’ın başarılı orta alan oyuncusu Lukas Zelenka ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Zelenka için Manisaspor 3 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkardı. 26 yaşındaki milli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Sparta Prag’ın teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Yanal'da gitti

Transferi bitirmek için teknik direktör Ersun Yanal’ın da Çek Cumhuriyeti’ne gittiği ve büyük bir ihtimalle resmi imzanın atılacağı bildirildi. Daha önce Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’a karşı forma giyen Zelenka, Siyah-Beyazlılar’ın filelerini havalandırmış ve sergilediği performansla büyülemişti. Bu sezon da Devler Ligi’nde 6 maçta boy gösteren Zelenka’ya Hollanda temsilcisi Utrecht de talip olmuştu.

Bugün Fanatik'te böyle bir haber çıktı. V.Manisa'nın Zelenka'ya 3 Milyon Euro vereceği söylenmiş. Bence V.Manisa 3 milyon Euro'yu veremezdi. Belki verirlerdi ama ABOOO'nun da dediği gibi sezona kötü bir giriş yaptılar.Zaten bu haberi pek fazla dikkate almamak gerekir. Sonuçta Doç.Dr Niyazi Eneseler bu haberi yalanladı.

meddah
03.Ocak.2006, 01:53
Hatırlayın, Denilson da geliyordu..

Cristiano Ronaldo
03.Ocak.2006, 15:19
** Dış Transferler **

Matteo Guardalben, Parma'dan Palermo'ya (takas)
Cristiano Lupatelli, Palermo'dan Parma'ya (takas)
Antonio Chimenti, Juventus'tan Cagliari'ye (transfer)
Nenad Jesterovic, Anderletch'ten Al-Ain(Birleşik Arap Emirlikleri)'e (transfer)
Marco Caneira, Valencia'dan Sporting Lizbon'a (transfer)
Sezer Öztürk, Bayer Leverkusen'den Nürnberg'e (transfer)
Ümit Davala, Werder Bremen'den serbest bırakıldı.

** İç Transferler **

Mehmet Ayaz, Kayseri Erciyesspor'dan Sakaryaspor'a (transfer)
Deniz Kolgu, Ankaragücü'nden Sakaryaspor'a (transfer)
Mehmet Karayer, Sarıyer'den Pazarspor'a (transfer)
Serkan Çelik, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Yaşar, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Mustafa, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Özgür, Uşakspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Mustafa Özçelik, Uşakspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Önder, Çanakkale Dardanelspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Fevzi, Bucaspor'dan Siirtspor'a (transfer)
Mithat, Fenerbahçe'den Siirtspor'a (transfer)
Erdal, Mardinspor'dan Siirtspor'a (transfer)
Cengiz Güner, Kahramanmaraşspor'dan Gaskispor'a (transfer)
Hasan Bal, Büyükşehir Belediyespor'dan Gaskispor'a (transfer)
Erhan Özdil, DİSKİ'den Gaskispor'a (transfer)
Edip Saruhan, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Abdullah Halman, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Murat Ceylan, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Mehmet Yıldırım, Kırşehirspor'dan Bulancakspor'a (transfer)
Çağatay Acar, Artvin Hopaspor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Kâmil Durmuş, Maltepespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Engin Çalışkan, Bilecikspor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Gökhan Demirel, Akhisar Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Güray Yalçınkaya, Denizli Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Serdar Ergelen, Denizli Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Radek Dosoudil, Denizlispor'dan serbest bırakıldı.
Orhan, Pazarspor'dan serbest bırakıldı.
Cemal, Pazarspor'dan serbest bırakıldı.
İlker Yalçın, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Özgür Nurlu, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
İbrahim Uzun, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Kadir Tiryaki, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Süleyman Güzel, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.

FeYYaz1989
03.Ocak.2006, 16:33
Çok teşekkürler abi.Çok uğraş veriyorsun belli.

batuhan673
03.Ocak.2006, 16:40
Çok sağol Sevgin Abi.Güzel çalışma.Emeğe saygı!..

Cengo
03.Ocak.2006, 22:34
Caneria Valencia'da daha fazla süre almayı hakediyordu.Lupatelli de iyi transfer olmuş Parma için, orta sahaya yakın oynarak geriden süpriz çıkışları ile tanınan bir forvet..

RoCCo_42
03.Ocak.2006, 23:57
MANİSASPOR alamayacagi adamlari böyle medyaya duyurarak en büyük hatayi yapior önce FEDERİCO İNSUA sonra JAN KRİSTİANSEN ondan sonraDENİLSON simdide ZELENKA.Cok Gülünc zaten bu adamlar su anda MANİSADA olsaydi emin olun su anda ligde İkinci bilemediniz üçüncü sirada olurlardi.İNSUA yi aldik dediler allah askina GALATASARAY alamadi Manisa nasil alacak hadi parayi verdiler diyelim adam GS İle MANİSA yi ayni kefeye koyarmi?

Yaa arkadasim bu ZELENKA'yi sene basi ve gecen sene sonu MİLAN istedi alamadi.Adam MANİSA'da ne yapcak allah askina.Hadi Gelmek istedi diyelim transfer borsasi iyi olan bir oyuncuyu SPARTA PRAGUE gibi her zaman futbol kültürünün içinde olmus bir klup hadi biz seni gönderdik dermi.Adam 1 sene daha elinde tutar 3 e satacagina 6 ya satar.Biraz mantikli olalim MANİSASPORA da dereyi görmeden paçayi sivamayin diyelim.

TüMeR_yAğıZ
04.Ocak.2006, 00:01
Adamların arkasında Vestel var.para var yani sponsor desteği,parayı fazla fazla verirse ço rahat alırlar.

RoCCo_42
04.Ocak.2006, 12:43
Eski huyuma birazda olsa döneyim dedim alin size birkac transfer haberi:

ABEL Bragadan Sporting Lizbona kiralandi.
Brezilyali Kaleci MORETTO Vitoria dan Benfica ya 1m euro karsiliginda transfer oldu.
Portodan Marco Ferreira da Aynı yolu secerek Benficali oldu.
Osmar Ferreyre PSV den River Plate geri döndü kiralik sözlesmesinin bitmesine 6 ay olmasına ragmen anlasarak Eski takımı ilk gözagrisina geri döndü.
Mauricio Pinilla Sporting Lizbondan R.Santandere kiralandi.
Damia Albella Barcelonadan R.santandere kiralandi.

DEVAMİ aksama insallah.:D

Cristiano Ronaldo
04.Ocak.2006, 14:02
** İç Transferler **

Hasan Uğur, Gençlerbirliği'nden Çaykur Rizespor'a (transfer)
Erhan Aydın, Malatyaspor'dan Gençlerbirliği'ne (transfer)
Murat Uluç, Güngören Belediyespor'dan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a (transfer)
Mehmet Önür, Bursaspor'dan Yozgatspor'a (transfer)
Ferit, Kocaelispor'dan Yozgatspor'a (transfer)
Eralp, Altay'dan Aydınspor'a (transfer)
Ecevit, Adana Demirspor'dan Hatayspor'a (transfer)
Gökmen, Karşıyaka'dan Siirtspor'a (transfer)
Resul, Pazarspor'dan Kastamonuspor'a (transfer)
Cahit, Yalovaspor'dan Kastamonuspor'a (transfer)
Birol, Eskişehirspor'dan Kastamonuspor'a (transfer)
Burak, Çanakkale Dardanelspor'dan Kastamonuspor'a (transfer)
Murat, Yalovaspor'dan serbest bırakıldı.
Güvenç, Yalovaspor'dan serbest bırakıldı.
Serkan, Yalovaspor'dan serbest bırakıldı.
Mustafa, Yalovaspor'dan serbest bırakıldı.
Bilâl, Kastamonuspor'dan serbest bırakıldı.
Onur, Kastamonuspor'dan serbest bırakıldı.
Onat, Kastamonuspor'dan serbest bırakıldı.
İbrahim, Kastamonuspor'dan serbest bırakıldı.
Yusuf, Kastamonuspor'dan serbest bırakıldı.

PhotoGrapher
04.Ocak.2006, 14:42
Cristiano Ronaldo,büyük hizmet yapiyosun valla ellerine saglik;)

holali61
04.Ocak.2006, 18:39
gerçekten ronaldo büyük hizmet yapıyo siteye

gencfbli_1
04.Ocak.2006, 19:10
bu transfer döneminde FENERBAHÇE saşırtıyor. Sustu!!!

barahir
04.Ocak.2006, 19:12
Fenerbahçeden transfer zırt pırt transfer beklemeyin bundan sonra bakın chelsea ye adam gerekli olan yere transfer yapıyo bence sezon sonunda belki bi tane yine yıldız biri gelcek FB ye

RoCCo_42
04.Ocak.2006, 20:04
Aksam Devam edicem demisdim ediyorum biz sözümüzün eriyiz babalar :D :D

RoCCo TV Sunar Transfer Haberleri 04.01.2006

Joseph ELANGA Kamerunlu Malmö'den Brondby e gecdi.

Abel Enrique AGUİLAR Ascoliden Udinese tarafindan kiradan geri cagrildi.

Javier ARİZMENDİ Atletico Madrid'den Deportivoya gecdi.Yürü EL TURCO kim tutar seni..

Laurent ROBERT Newcastle'dan Benfica ya gecdi.

Fernando MORAN Racing Club'dan ve Lucas LOBOS Gimnasia Esgrima'dan Cadize transfer oldu.

Maik Wagefeld Nürnberg'den Dynamo Dresden'e kiralandi.

Sezer Öztürk Leverkusenden Nürnberg'e transfer oldu.Sözlesme 2008 kadar.

Moussa N'DİAYE Senegalli İstres'den sezon sonuna kadar Ajaccio'ya kiralandi.

Bernt HULSKER Valerenga'dan AIK Solna'ya gecdi.

Kakhaber MJAVANADZE Spartak Moscow'dan Chornomorets Odesa'ya gecdi.

Seweryn GANCARCZYK Polonyalı 24 yasında Arsenal Kiev'den Metalist Kharkov'a gecdi.

Volyn Lutsk en son Kazakistan Ligi sampiyonu FK AKTOBE'den üç ukraynalı transfer etti isimleri:Boris POLYAKOV 29 yasinda Defans,Andriy SOKOLENKO 27 yasında defans ve Sergiy DİTKOVSKİY 28 yasında forvet.

Simon CZİOMMER Schalke'den Roda'ya kiralandi.25 yasinda.

Jan İnge HOİLAND(28) Malmö'den ve Mathieu BEDA(24) S.Liege'den Kaiserslautern'e transfer oldular.

V.Setubal Benfica'dan Helio Roque ile Sp.Lisbon'dan Varela'yi sene sonuna kadar kiraladi.Her ikiside 20 yasinda.

V.Guimaraes Sp.Lisbondan Mozambikli Defans Oyuncusu PAİTO(23)'yu kiraladi.

Naval Fc Seoul takımından 31 yasindaki defans oyuncusu PEDRO FRANCO'yu renklerine katti.

25 Yasindaki PAULO SOUSA Estorilden Boavistaya gecdi.

Juventude'den 30 yasındaki ZE CARLOS Maritimo ya gecdi.

R.Wienli 25 Yasındaki Alman oyuncu Steffen HOFFMANN 1860 München'e transfer oldu.

Polonyanın GROCLİN takımı 36 yasındaki Wisla Plockklu Veteran Forvet Tomasz GESİOR ve gelecek vadeden 21 yasındaki Stomil Olszytn'li Tomasz ZAHORSKİ'Yİ renklerine katti.

simdilik bu kadar yeter sanırım yetmezse söleyin devamınıda ne yapar eder buluruz.:D

barahir
04.Ocak.2006, 20:06
ya baba sen nerden buluyon bu kadar haberi ya walla helal olsn hem sana hemde edize

FeYYaz1989
04.Ocak.2006, 20:43
Ve beklenen oldu.
Zelenka V.Manisasporda;

Prag - </B>Çek Cumhuriyet 1. futbol Ligi Şampiyonu Sparta Prag Kulübü yaptığı bir açıklama ile orta saha oyuncusu Lukas Zelenka'nın Vestel Manisaspor'a transfer olduğunu bildirdi. Sparta Prag Kulübü yaptığı yazılı bir açıklama ile Lukas Zelenka'nın Vestel Manisaspor'a transfer olduğunu doğrulayarak, 'Sparta ve Manisaspor Zelenka'nın transferi için her konuda anlaşmaya varmıştır' dedi. Çek basınında çıkan haberlerde ise 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunun yarın Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi. Çek Cumhuriyeti'nin CTK Haber Ajansı ise Zelenka'nın Manisaspor ile 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacağını duyurdu. Bu arada Sparta Prag Zelenka'nın yerine ise Slovak oyuncu Tomas Kona ile anlaşmaya varıldığını da bildirdi. Bir dönem Belçika'da futbol yaşamını sürdüren Zelenka son 4 yıldır Sparta Prag'da oynuyordu. Zelenka, 2002 yılında Avrupa Şampiyonu olan 21 Yaş Altı Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nın da kadrosunda bulunuyordu.

alıntıdır.

meddah
04.Ocak.2006, 21:01
İnsana hala inandırıcı gelmiyor.
Bu adam Denilson'dan daha iyi..

barahir
04.Ocak.2006, 21:11
walla helal olsn bu transferi bitirenlere adamlar ciddi ciddi geçen yıl fenerin grubundaki sparta pragın 3 as oyuncusunu aldılar Johanna defansın bel kemiği
Meduna müthiş bi forvet zelenka ise orta sahanın yaratıcı bi kıvılcımı

Cristiano Ronaldo
04.Ocak.2006, 23:39
** Dış Transferler **

Sezer Öztürk, Bayer Leverkusen'den Nürnberg'e (transfer)

Hımmm..Bu konuda biraz benden bakılmış sanırsam. Ama olsun çocukluğuna veriyorum ve affediyorum seni. Olacak tabi böyle şeyler. Ustandan bakmak ayıp değil de "alıntı yapıyom abey" demen gerekirdi. Neyse affettim seni...;)

Güzel çalışma Cihan..Eline sağlık..

RoCCo_42
05.Ocak.2006, 01:01
Ayip eddin dosdum rica ederim ne demek elimizden ne geliyorsa yapmaya calisiyoruz.Simdi biraz daha geriye dönük olanlari yazıyorum.

RoCCo Tv Gururla Sunar Transfer Borsası:

Giovane ELBER Mönchengladbach'dan Cruzeiro'ya
Ron VLAAR (20) AZ Alkmaar'dan Feyenoord'a
Gustavo MANDUCA (25-Bre) Maritimo'dan Benfica'ya
Jose Fonte (22yas) Vitoria FC'den Benfica'ya
Kris BOYD (22yas) Kilmarnock'dan G.Rangers'a (550k)(Su anda İskoc Ligi Gol kralı)
Eric MOULOUNGUİ (21) Strasbourg'dan Gueugnon'a kiralik.
Vyacheslav SVİDERSKİY (27) S.Donetsk'den Arsenal Kiev'e kiralik.
Nerijus RADZİUS (29) Volga-Gazprom Astrahan'dan FBK Kaunas'a
Jon Roi JACOBSEN (22yas) BK Frem'den Aalborg BK'ya (Faroeli)
Soren JENSEN Viborg'dan Odense BK'ya
Ognjen VUKOJEVİC (22yas) Lierse SK'dan Dinamo Zagreb'e
Matthew AMOAH (25) Vitesse Arnhem'den Dortmund'a
Benoit ANGBWA (23) Kamerunlu Lille'den Krljya Sovetov Samara'ya
Aritz ADURİZ (24) Real Valladolid'den Athletic Bilabo'ya
Yaniv KATAN (24) Maccabi Haifa'dan West Ham'a
Jose Pla MOYA (18) Valencia'dan PSV'ye **Dikkat derim bos yere almazlar**
Jean Carlos Donde (22yas) Feyenoord'dan Fluminense'ye kiralik
Daniel HOCH (26) AİK Solna'dan Aalborg BK'ya
MANİCHE Dinamo Moscow'dan Chelsea'ye kiralik

ayrica Lokomotiv Plovdivden Aleksandar TUNCHEV , Kiril KOTEV , Georgi İLİEV , Daniel GEORGİEV ve FC Vihren Sardanski'den Portekizli Jose FURTADO CSKA Sofya'ya transfer oldular.

....to be continued...

Memnunsanız mesaj atmanız yeterli.:D :D

gencfbli_1
05.Ocak.2006, 01:04
Giovane ELBER Mönchengladbach'dan Cruzeiro'ya

TS'nin transfer litesinde idi

RoCCo_42
05.Ocak.2006, 01:15
Ve bugünkü son transfer bildirimi çalısmam

RoCCO_42 Ajansi

Emil HALLFREDSSON (21) Tottenham'dan Malmö'ye kiralik

Sergei KUZNETSOV (19) Dinamo Moscow'dan Lokomotiv Moscow'a
Sergei RYZHİKOV (25-Kaleci) Saturn'den Lokomotic Moscow'a
Ayrica Slovak Marian HAD Brezilyali CELSİNHO (FM'deki ise baya işe yarar akilli bir transfer) ve Malili Draman TRAORE'yi aldi Lokomotiv Moscow.

Dmitry PARFENOV (31-Ukrayna) Spartak Moscow'dan Dinamo Moscow'a
Maxim BUZNİKİN Rostov'a
Radoslav ZABAVNİK (25-Slobakya) CSKA Sofia'dan Sparta Prague'ye

SC ASHDOD Ath.Bilbao'dan 31 yasindaki Javi Gonzalez ile Maccabi Tel-Aviv den Blessing KAKU ve Hapoel Tel-Aviv'den Felix OBUKA yi renklerine katti.Sanirim REVİVO'da hala bu takimda.

iyi geceler bol FM li günler

RoCCo_42
05.Ocak.2006, 11:25
Evet nerede kalmisdik.

Marco NE 22 yasinda Fildisili Beveren'den Olympiakos'a
Leonardo PİSCULİCHİ 21 yasında A.Juniors'dan Mallorca'ya (Forever FM)
Anatoli GERK 21 yasinda Rus Anderlecht'ten Twente'ye
Henry ANTCHOUET 26 tasinda Gabonlu Alaves'den Guimaraes'e kiralik
Francisco GALLARDO 25 yasinda Sevilla'dan Guimaraes'e kiralik.
Simon ELLİOTT 29 yasinda Y.Zelandali C.Crew'den Fulham'a
EmmanueL OLİSADEBE Panathinaikos'dan Portsmouth'a
İoannis MASMANİDİS 22 yasinda Karlsruhe'dan A.Bielefeld'e (500k'ya)
Luca SAUDATİ 27 yasinda Atalanta'dan Lecce'ye kiralik
Aivar ANNİSTE 25 yasinda Estonyalı Tammeka Tartu'dan Honefoss'a

..ve Levadia Tallinn FBK Kaunas'dan Kaleci Modestas STONYS ve Defans oyuncusu Darius REGELSKİS'i renklerine kattılar.

Haber nerede ben oradayim.

RoCCo_42
06.Ocak.2006, 10:37
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum sizlere ne güzel dimi ard arda benim mesajlarımı görmek ya bi insanda bi yorum yapar benim bu işden hiç bi çıkarım yok ama genede tesekkür yada eleştiri baabında bi cevap mesaji beklerdim simdi su bana cok saçma geliyor ard arda bu 4.mesaj ne bileyim gözüme cok garip görünüyor.

Simdi gelelim konumuza isde size bir kaç transfer haberi daha.

Tomas MİCHALEK Jablonec 97'den Malatyaspor'a (Capriceman daha iyi bilir.)

Albert RİERA Bordeaux'dan Manchester City'e kiralik.

Tom STARKE (Kaleci-24) Leverkusen'den Paderborn'a

Artur WİCHNİAREK (28) Hertha BSC'den A.Bielefeld'e

Mitsuo OGASAWARA Kashima Antlers'den West Ham'a

Tony WARNER (Kaleci-31) Cardiff City'den Fulham'a

Chris SUTTON (32) Celtic'den Birmingham'a

Tiago QUİRİNO da Silva (Çok iyi bir oyuncu Çok şasırdım dogrusu İsveçe gittigine) A.Mineiro'dan Djurgarden'e 1.6m euro ya

Jose Valencia MURİLLO (23-Ekvator) NEC'den WİLLEM'e

Mads JUNKER (24) Nordsjaelland'dan V.Arnhem'e

Pablo ALFARO Sevilla'dan R.Sociedad'a

Michael HANSEN (34) Viborg'dan Silkeborg'a

Vladimirs ZAVORONKOVS (29) FK Ventspils'den Skonto Riga'ya

RoCCo_42
06.Ocak.2006, 19:14
Evet tesekkür eden arkadaslara bende tesekkür ediyor ve devam ediyorum.

Jerome BONNİSSEL (32) Fulham'dan Marseille'ye

Ali AL-HABSİ (Kaleci-23) Ummanlı SFK LYN'dan Bolton Wanderers'a

BENJANİ Mwaruwari (27) Zimbabweli Auxerre'den Portsmouth'a 6M euro'ya

Patrice EVRA Monaco'dan Manchester United'a

simdilik bu kadar.

FeYYaz1989
06.Ocak.2006, 19:16
Abi valla sağol.Bir teşekkür bile etmemişim.Kusura bakma.

semih5
06.Ocak.2006, 20:44
ya turk takimlarindaki tranferler yok mu ya

RoCCo_42
06.Ocak.2006, 23:08
Jose Goçalves (20) Portekizli FC Thun'dan Everton'a

Gardar GUNNLAUGSSON (22) Valur'dan Dunrfermline'e

Patrick CREGG (19) İrlandali Arsenal'den Falkirk'e kiralik

Charlie MULGREW Celtic'den Dundee United'a kiralik

Bartosz BİALKOWSKİ (18-Kaleci) G.Zabrze'den Southampton'a.Soutjhamptondaki 3 polonyalı olacak (Tomasz HAJTO ve Kamil KOSOWSKİ'den sonraki)

Anthony PORTİER (23) Oostende'den Cercle Brugge'ye

Gunther THİEBAUT (28) Saarbrücken'den Waregem'e

Emmanuel SARKİ (18) Chelsea'den Westerlo'ta kiralik. (Gelecegi Parlak)

Toifilou MAOULİDA (26) Monaco'dan Marseille'ye kiralik.