View Full Version : Anadolu Hücüma Kalktı
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 05:43
Devir değişti…Avrupa futbolu artık Türkiye’ye yavaş yavaş yansımaya başladı.. Bunun en iyi örnekleri son zamanlarda çıkışlarını sürdüren Anadolu takımlarımızdır. 2.Lig A kategorisinden çıkıp, Süper Lig’de üç büyüklerimizin en zorlu rakipleri haline gelen Anadolu takımları eski futbol anlayışının değiştiğini artık mücadele eden, pres yapan ve beraberlik yerine galibiyeti düşünen takım olduklarını gösteriyorlar.
Yazının devamını okumak için.. (http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/296/)
SYLaR
28.Ağustos.2006, 06:16
Eray yine yazarlığını göstermişsin.Çok güzel yorumlar yapıyor,çok güzel yazılar yazıyorsun
başarılarının devamını dilerim...
sanalkardes
28.Ağustos.2006, 10:41
Kardeş bi harikasın.Nerden geliyo böyle şeyler aklına.Başarılarının devamını dilerim
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 11:11
çok Doğru söylüosun bu sene 3 büyük takımla oynadı daha sezonun ilk 3 haftasında manisa vee bencee Çok büyük bir başarı gösterdi o kadar zorlu rakipten çok puan kaybetmedi vee 5 puan topladı
LaKe
28.Ağustos.2006, 12:52
Çok güzel yazmışsın Eray abi. Özellikle Kayserispor'un başarıları beni şaşırtıyor.
comandante
28.Ağustos.2006, 13:06
eraycım ellerine sağlık kardeşim...
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 14:16
Teşekkürler :)
Her zaman 3 büyüklerimizi anlatacak değiliz ya birazda Anadolu takımlarımıza ayna tutalım..
Universal
28.Ağustos.2006, 17:25
Eray yazını okudum tebrikler Anadolu kluplerinle ilgilenmen güzel bir olay sağ ol inşallah Ligimizde yakın zamanda yeni şampiyonlar göreceğiz ama şöyle bir durum varki her sezon ilk haftalar Anadolu Klupleri böyle oluyor sonra fizik gücü olarak yorgun düşüp 4 büyük takıma yerlerini veriyorlar inşallah bu sefer uzun süreli bir başarı yakalarlar.
Cyzio
28.Ağustos.2006, 17:28
evet büyük takımlar için sorun olacaklar bu sene
S-B-Z
28.Ağustos.2006, 20:50
Eray yazını okudum tebrikler Anadolu kluplerinle ilgilenmen güzel bir olay sağ ol inşallah Ligimizde yakın zamanda yeni şampiyonlar göreceğiz ama şöyle bir durum varki her sezon ilk haftalar Anadolu Klupleri böyle oluyor sonra fizik gücü olarak yorgun düşüp 4 büyük takıma yerlerini veriyorlar inşallah bu sefer uzun süreli bir başarı yakalarlar.
dediklerine katılıyorum,başarı sürekli olmalı.
NOT_ALONE
28.Ağustos.2006, 20:58
zaten artık takımlarımız anadolu takımları zorlucak
nekop
28.Ağustos.2006, 22:13
inşallah bu cıkışları devam eder ve eskiden genclerbirliginin yaptıgı gibi şampiyonluk için savasırlar...
nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:28
yazı güzel olmuş Eray ellerine sağlık.. ;;)
Serhat'ın dediği gibi bu çıkışları devam eder, bi şekilde önleri kesilmez inşaallah..
gorkemyilmazkarasu
28.Ağustos.2006, 22:33
yazı çok güzel olmuş devamını bekliyoruz eray....
S-B-Z
29.Ağustos.2006, 01:15
kendi adıma konyaspor üzerinde bu yıl oyunlar oynandığını düşünüyorum.pek çok sahada küfür gırla giderken,250 bin YTL ceza verildi.diğer takımlara daha cüz-i cezalar verildi küfürden dolayı.küfüre kesinlikle karşıyım ama neden adalet gözetilmiyor.sebep konyaspor yönetiminin seçimlerde bu yönetimi desteklememesimi acaba?verilen cevap dahada ilginç.diyorlarki başka takımlara örnek olması için.böyle bir mantık nerede var?burası patagonyamı?neden ibret için seçilen takım konyaspor.zaten maddi imkansızlıklardan kıvranan bir kulübe bu şekilde bir ceza revamı?
antalya ve BJK maçlarında yaşadığımız hakem faciaları.yazık bu şekilde bu ülkede futbol değil belki ama başka birileri kalkınır.masabaşı oyunlarla gariban anadolu takımlarının önünün kesilmesi ne ahlak kurallarına sığar,ne de futbol etiğine.
sizden bu yıl konyaspor maçlarını dikkatle takip etmenizi istiyorum.çünkü gerçekten masabaşı oyunlarıyla takımımız ligden düşürülecek.ama biz baskılara boyun eğmeden elimizden geldiğince adam gibi futbolumuzu oynayacağız.
Oghuse
29.Ağustos.2006, 01:31
Gerçekten çok iyi yazmşsın Eray yazarlığın hakkını sonuna kadar veriyorsun