View Full Version : Ben bunları şampiyon yapmam
Burak Duran
29.Ağustos.2006, 13:14
Özdemir’in 'Aleyhimize çalışma var' sözleriyle Ulusoy’u işaret ettiği ileri sürüldü. Olayın perde arkasında F.Bahçeli, yöneticilerin kulaklarına fısıldananlar ise şöyle:
Ben bunları 100. yıllarında şampiyon yaptırmam
Nihat Özdemir’in "Aleyhimize çalışma var" sözleriyle Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’u işaret ettiği ileri sürüldü. Sarı lacivertlilerin rahatsızlık duyduğu diğer isimler ise Ali Aydın, Şükrü Yazıcıoğlu ve Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Sakaryaspor maçından hemen sonra zehir zemberek bir açıklama yaparak, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu suçluyordu...
haberin devamı için tıklayın (http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/11639/ben-bunlari-sampiyon-yapmam.htm)
anelka199100
29.Ağustos.2006, 13:21
Nihat Özdemir sonuna kadar haklıdır zaten açıklamasıda buna çıkıyordu bunu herkes anlamıştır Haluk Ulusoy FB'yi şampiyon yaptırmamak için elinden geleni ardına koyacaktır hakem seçimlerinde Ali Aydın'la karar verecektir Haluk Ulusoy ile Ali Aydın'ın eşlerinin ne kadar yakın dost olduğunu biliyoruz ikisininde ne kadar FB düşmanı olduğunu biliyoruz Haluk Ulusoy'un Yıldırım Demirören'in akrabası oldğunu biliyoruz Yıldırım Demirören zaten seneye başlarkenki parolası kendi takımını şampiyon yapmak değilde FB'yi şampiyon yaptırmamaktı onun için hakem hataları daha 4.haftadan FB aleyhine çalışmaya başladı daha 30 hafta var lig bitermi bilinmez ama şu kesin sezon sonunda Haluk Ulusoy istifa edecektir çünkü Türk futbolunun bu bataklıktan kurtulması için buna acilen gerek vardır fazla söze gerek Haluk Ulusoy elinden geleni ardına koymayarak FB'yi şampiyon yapmamaya çalışacaktır bu adam FB ile uğraşacağına milli takımla ilgilenseydi şuan dünya kupasında oynamıştık eğer türk futbolu refaha kavuşmak istiyorsa derhal bugün Haluk Ulusoy isitifasını vermesi gerekir yalnız FB çok büyük bir camiadır ne gerekirse bu adama karşı çok güzel bir şekilde yapar...
SYLaR
29.Ağustos.2006, 13:24
Güzel yazı olmuş
Evet Fenerbahçe yönetiminin şu anki hakem hatalarına verdiği tepki doğru
Ama işin bide aması var geçen sene galatasaray beşiktaş hakem hataları yüzünden puan kaybederkenbu adamlar "fakir fukara edebiyatı"yapmayın diyorlardı.Şimdi ise kuyrukları Sıkıştı bağırıyorlar
Adnan Polat çok güzel demiş"Gülme komşuna gelir başına"...
Ilhan
29.Ağustos.2006, 13:30
bence bu zekice bir taktik
fenere karsı olan hakem hatalarını ortadan kaldırıp hakemlerin fener aleyhine karar verirken daha yumusak davranmasını saglayacaktır.
ama fener kurmayları bu gibi acıklamalar yapmamalı
bursa_mc
29.Ağustos.2006, 14:13
bole bişey olacağını sanmıyorum..fener kendisi kompleks yapıyoo
Frank_Castle
29.Ağustos.2006, 14:25
Daha hafta 4.
Lider Fenerbahçe.
Yoksa avrupada gelen başarısız sonuçlara maske mi aranıyor ?
Rahatsızlık duyulan kişilerin arasında Ali Aydın'ın ismini görmek bile güldürmeye yetti.
Kralatti
29.Ağustos.2006, 14:46
Daha hafta 4.
Lider Fenerbahçe.
Yoksa avrupada gelen başarısız sonuçlara maske mi aranıyor ?
Rahatsızlık duyulan kişilerin arasında Ali Aydın'ın ismini görmek bile güldürmeye yetti.
Baska bir sebepmi var Allah askina. Hersene ayni senorya biktim ya.Artik yeni seyler bulmalari lazim
Marcelo Salas
29.Ağustos.2006, 15:35
Adnan Polat ve Haluk Ulusoy varken GS'den başka kimse şampiyon olamaz..
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 15:47
Bir tek Sakaryaspor maçında bariz hata yapıldı, onun dışında bir şey görmedim Fenerbahçe aleyhine "bu sene".
Bu yorumu yapabilmek için çok erken.
bursa_mc
29.Ağustos.2006, 16:21
Adnan Polat ve Haluk Ulusoy varken GS'den başka kimse şampiyon olamaz..
geçen sene gs şampiyon oldu ama butun hakem hataları sizin aleyhınıze olduu.bole laflar olmuyoo
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 16:25
Güzel yazı olmuş
Evet Fenerbahçe yönetiminin şu anki hakem hatalarına verdiği tepki doğru
Ama işin bide aması var geçen sene galatasaray beşiktaş hakem hataları yüzünden puan kaybederkenbu adamlar "fakir fukara edebiyatı"yapmayın diyorlardı.Şimdi ise kuyrukları Sıkıştı bağırıyorlar
Adnan Polat çok güzel demiş"Gülme komşuna gelir başına"...
"fakir fukara edebiyatı yapıyorlar" demişti yöneticimizin biri bende hiç sevmemiştim bu lafı ama bu lafı hakem hataları ile ilgili söylemediler elma ile armutu birbirine karıştırmayın
Marcelo Salas
29.Ağustos.2006, 17:36
geçen sene gs şampiyon oldu ama butun hakem hataları sizin aleyhınıze olduu.bole laflar olmuyoo
sen sonuca bak..
ibo
29.Ağustos.2006, 17:55
biz türkler hep böyleyizdir. hiç şaşırmadım. başarısızlıklar asla kabul edilmez illa ki günah keçisi aranır. Biz türklerin yapısı bu malesef. böyle açıklamalar hep yapılmıştır. bundan sonra da her başarısızlık sonrası yapılmaya devam edilecek malesef...
dnz498
29.Ağustos.2006, 19:04
Bir tek Sakaryaspor maçında bariz hata yapıldı, onun dışında bir şey görmedim Fenerbahçe aleyhine "bu sene".
Bu yorumu yapabilmek için çok erken.
çok haklısın bir tek maç sonrası bu açıklamanın yapılması çok yanlış bunun amacı sadece hakemleri baskı altına almak olabilir
diğer yandan N.Özdemir yaptığı açıklamada bjk'nin elle attığı gol konusunda haklıdır kulüpler aynı duyarlılıkta olaya tepki koymamışlardır buda onların hatasıdır
sanalkardes
29.Ağustos.2006, 21:52
bunlar boş işler.başarısızlıklarını örtmeye çalışıyolar
baron
29.Ağustos.2006, 22:17
helal sana büyük başkan ulusoy..
bu tavrından zerre kadar şaşma....
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 22:27
bunlar boş işler.başarısızlıklarını örtmeye çalışıyolar
Temiz lig istiyoruz diyenler de mi başarısızlıklarını örtmeye çalışıyorlardı?
Lütfen tarafsız yorumlar yapınız.
senderson
29.Ağustos.2006, 22:29
Temiz lig istiyoruz diyenler de mi başarısızlıklarını örtmeye çalışıyorlardı?
Lütfen tarafsız yorumlar yapınız.
Egemen abi devam et arkandayım(milyonlarca taraftarın olduğu gibi)
m_o_11
29.Ağustos.2006, 22:55
:n: :n: :n: :n: :n: :n: :n: :n: :n:
LaKe
29.Ağustos.2006, 23:04
Daha Fenerbahçe maçında kaç kere bariz hata yapıldı ya.Sanki 4 hafta boyunca Fener'in maç kaybetmesi için çaba harcanmış gibi konuşmuş. Bunlar çok saçma şeyler. Daha 4 hafta olmuş, daha 4.haftadan bizi şampiyon yapmayacaklar diye iddia ediyorlar.
KaPaLı
29.Ağustos.2006, 23:06
Daha Fenerbahçe maçında kaç kere bariz hata yapıldı ya.Sanki 4 hafta boyunca Fener'in maç kaybetmesi için çaba harcanmış gibi konuşmuş. Bunlar çok saçma şeyler. Daha 4 hafta olmuş, daha 4.haftadan bizi şampiyon yapmayacaklar diye iddia ediyorlar.
Allah allahh öylemi Gençler maçında kaç penaltı verilmedi bu haftaa bariz gol sayılmadı Sakaryanın golunde 2 ofsayt görülmedi?
LaKe
29.Ağustos.2006, 23:13
Allah allahh öylemi Gençler maçında kaç penaltı verilmedi bu haftaa bariz gol sayılmadı Sakaryanın golunde 2 ofsayt görülmedi?
Vestel - Galatasaray maçında neler oldu peki? Ondan sonra biz daha 3.haftadan çıkıp YÖNETİM BİZİ ŞAMPİYON YAPMAYACAK demiyoruz ama.
KaPaLı
29.Ağustos.2006, 23:15
Her Haftada Penaltı kazanan biz değiliz ama ;)Birazda sizin Forvetlerinizde eksik var dostum her maç 6-7 net pozisyon yakalayıp dışarı atan forvettt
LaKe
29.Ağustos.2006, 23:25
Her Haftada Penaltı kazanan biz değiliz ama ;)Birazda sizin Forvetlerinizde eksik var dostum her maç 6-7 net pozisyon yakalayıp dışarı atan forvettt
Elbette bizim forvetlerimizde de sorun VARDI. Ümit gelince düzeldi. Ama sonuç olarak bizimde birçok pozisyonumuz es geçildi. Verilmedi. Bunlarıda düşünmek gerek.
LaKe
29.Ağustos.2006, 23:33
Arkanda ulusoysuz varken demezsin tabi...!
Yine mi bu mevzu ya? Vallahi pes diyorum artık. Olayı takım kavgasına dönüştürmemek amacıyla cevap vermeyeceğim bu lafına.
DeDe
29.Ağustos.2006, 23:46
bişey soracağım..Fenerbahçe 11 puan geiden gelip şampiyon olduğunda kimdi Federasyon başkanı..?
Şenez erziktde benim mi haberim yok ? ? ?
bırakın bu işleri..Aziz bey hezimetleri bunlarla unutturmaya çalışıyor..politikası bu..
başka biyerede yazdım..inanmayın böle şeylere kedidir o kedii
KaÇaK_1907
29.Ağustos.2006, 23:59
bişey soracağım..Fenerbahçe 11 puan geiden gelip şampiyon olduğunda kimdi Federasyon başkanı..?
Şenez erziktde benim mi haberim yok ? ? ?
Doğru ya 11 puan geriden gelip şamp. olmak suç acaba neden bizim elimizden şamp.'luğu almadılar...
Gs'ın 9 puan geriden gelip şamp. olduklarını,bir kuruyemiş için sahamızın kapandığını,ege'de diğer tüm büyük kluplere izmiR'in stadının açılması ancak Fb'ye Manisa'Da maç yaptırılması,temizligçilerin geçen sezon açtığı pankarta karşılık aynı şeyin kendi başına gelmesiyle susan üstünü kapatmaya çalışan bir yönetim,tff'ye bu konuda hiç eleştri gelmemesi,olimpiyatta oynanan gs-bjk maçında bjk'ye sırf fb şamp. olmasın diye bjk lehine 2 pen. verilmesi...
3 yıllık mazisi olmayan brezilya vatandaşının bir anda Türk olması,Tff başkanı ulusoysuzun hakkında birçok dava varken tff başanı seçilmesi ve diğer klüp başkanlarıyla gizemli görüşmeleri...
Y.Demirören'in Türkiye kupasını Haluk'un babasına götürmesi...
Son maçlarda alehimize verilen kararlar...
Yabancı sınırını sırf Fenerbahçe'nin önünü tıkamak için kontenjanı açmayan tff ancak maddedeki açık nedeniyle her önüne gelenenin T.C vatandaşı olarak Türk statüsünde oynayabildiği lig...
Ve daha bilmediklerimiz...
İşte size Tff gerçekleri...
DeDe
30.Ağustos.2006, 00:22
Doğru ya 11 puan geriden gelip şamp. olmak suç acaba neden bizim elimizden şamp.'luğu almadılar...
Gs'ın 9 puan geriden gelip şamp. olduklarını,bir kuruyemiş için sahamızın kapandığını,ege'de diğer tüm büyük kluplere izmiR'in stadının açılması ancak Fb'ye Manisa'Da maç yaptırılması,temizligçilerin geçen sezon açtığı pankarta karşılık aynı şeyin kendi başına gelmesiyle susan üstünü kapatmaya çalışan bir yönetim,tff'ye bu konuda hiç eleştri gelmemesi,olimpiyatta oynanan gs-bjk maçında bjk'ye sırf fb şamp. olmasın diye bjk lehine 2 pen. verilmesi...
3 yıllık mazisi olmayan brezilya vatandaşının bir anda Türk olması,Tff başkanı ulusoysuzun hakkında birçok dava varken tff başanı seçilmesi ve diğer klüp başkanlarıyla gizemli görüşmeleri...
Y.Demirören'in Türkiye kupasını Haluk'un babasına götürmesi...
Son maçlarda alehimize verilen kararlar...
Yabancı sınırını sırf Fenerbahçe'nin önünü tıkamak için kontenjanı açmayan tff ancak maddedeki açık nedeniyle her önüne gelenenin T.C vatandaşı olarak Türk statüsünde oynayabildiği lig...
Ve daha bilmediklerimiz...
İşte size Tff gerçekleri...
birisinin böle bişey yazacağını bekliyordum da..jet hızıyla olması şaşırttı..
ne demek istediğimi anladın mı sen benim ? ?
11 puan geriden gelip şampiyon olmak suç dedim mi..sadece aynı başkan madem sizin önünüzü tıkıyor o zaman neden olamdı dedim..ha biz herşeye rağmen olduk diyosanda 5 kırmızı kartı naptın derim ve madem tff'ye rağmen şampiyon olunabiliyor öle bişey varsa gene olun..
neden herşey Fenerbahçenin etrafında dönüyor gibi bir ortam yaratılıyor anlamdım gitti..?
Aziz Yıldırm'ın fenerbahçe camiasının ilgisini başka yöne çekmeye çalışıp tüm başarısızlıklarının üstünü örtüyor.suni gündem yaratıyor..başka bişey değildir bu-ki ne taktikmiş herseferinde fenerliler bu zokayı yiyor...koskoca TFF bakanı böle basit işlere girmez..
kedidir o kedi..
DeDe
30.Ağustos.2006, 00:34
Türkiye'de 17 kulüp üzerine oyun oynanmıyor sadece Fenerbahçenin üstüne oynanıyor..:D:D
Diyorum ya..Aziz Yıldırım şu taktiği bulmasaymış..mazallah çoktan başkanlıktan olurdu:)
KaÇaK_1907
30.Ağustos.2006, 00:38
Türkiye'de 17 kulüp üzerine oyun oynanmıyor sadece Fenerbahçenin üstüne oynanıyor..:D:D
Diyorum ya..Aziz Yıldırım şu taktiği bulmasaymış..mazallah çoktan başkanlıktan olurdu:)
Anadolu klüpleri üzerine de oynanan birçok oyun var ancak onlar kamera arkasında kalıyor çünkü güçleri yetmiyor Malatyaspor belgeler ile şike hakkında Denizli için dava da bulundu ama bunun arkası gelmedi...
Herkes nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor...
BEn Fenerbahçe'liyim takımımı savunurum Bursa'lı Bursa'yı,Malatya'lı MAlatya'yı,Antep'li Antep'i savunur bu beni ilgilendirmez...
ibo
30.Ağustos.2006, 01:37
Ulusoysuz rahadına baksın....
bana bak birader önce üslübuna dikkat edeceksin. bu sitede kimseye HAKARET edemezzsin. Sana eleştirme hakkı veriliyor ama HAKARET hakkın kesinlikle yok. Haa ben böyle devam ederim diyorsanda aramızda barınamazsın :mad:
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 02:28
haluk ulusoy un FENERBAHCE ile yıldızının hiç barısmadıgını Türkiyede bilmeyen yoktur.Her zaman Fenerbahce ile karsı karsıya gelmistir en yakın örnegi yabancı sayısının arttırılması konusu 12 takım arttırılsın diyor gs ve bjk+bir and klübü arttırılmasın diyor ve yabancı sayısı arttırılmıyor. Burda Fenerbahce nin önünü kesmeye calısmıstır düsüncesi insanın aklından gecmiyor degil.
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 02:44
DeDe doğru söylemiş, 11 puan geriden gelme olayını.
Aslında objektif bakarsak, 3 hakemin yaptığı hatayı Ulusoy'a ihale edemeyiz. Kuddusi Müftüoğlu kırmızı göstermiyorsa, Ulusoy suçlu değildir. Daha 1 maç bariz hakem hatası oldu, bence çok üstelemeye gerek yok. 4 haftada 1 hakem hatası olması normal, eğer bundan sonra "sık sık" olursa o zaman tartışırız. Galatasaray'a da aynısı oldu Manisaspor maçında, onlara da 1 maç oldu.
Tüm Türkiye hakemlerin bariz hata yaptığının farkında ve bu hakemler cezalandırılacaktır. 3-4 hafta dinlendirme alırlar, kokartları varsa ellerinden alınır. Gereği yapılır. 1 maçlık yapılan hatayı koca sezona mal edemeyiz. Daha önümüzde 30 hafta var. Bu 30 haftada da bariz hakem hataları devam ederse ve bu hep FB aleyhine olursa o zaman Ulusoy'u istifaya davet eder, burada infaz ederiz.
lazyboy7
30.Ağustos.2006, 13:15
nihat ozdemır dıorum baska bısey demıorum.açmış şoma azını yıne.herzamn yapar dikkate alınması gereken bi zat diildir zaten herke bilir...
EreN
30.Ağustos.2006, 15:01
İnşallah bundan sonra AZİZ' Başkanın adı güzel anılır.Aksi çifte standarttır.
Ulusoy demiştir inanırım.Zaten açık açık söyledi zamanında.
sey_xes
30.Ağustos.2006, 15:59
Kaç ofsayt golüyle maçı kazandı bu Fener. 2 sezonda 10 maçta ofsayttan gol kazandı. Babalar gibi kanıtlarım. Kimse itiraz etmesin 28 puanla neler değişti neler. Ofsayttan kırk yılda bir gol yediler Basın, yönetim resmen seferber oldu. Ulusoy'u fazla kızdırmasınlar o da sonuçta saçmalamış.
anelka199100
30.Ağustos.2006, 16:06
Türk futbolunun temizlenmesi için sadece tek bir şeye ihtiyaç vardır:"ULUSOY İSTİFA"
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 16:56
Kaç ofsayt golüyle maçı kazandı bu Fener. 2 sezonda 10 maçta ofsayttan gol kazandı. Babalar gibi kanıtlarım. Kimse itiraz etmesin 28 puanla neler değişti neler. Ofsayttan kırk yılda bir gol yediler Basın, yönetim resmen seferber oldu. Ulusoy'u fazla kızdırmasınlar o da sonuçta saçmalamış.
La havle...
Bir 4 haftayı tartışıyoruz burda, geçmiş geçmişte kaldı. Onları değiştiremeyiz artık.
4 haftadaki hakem hatalarını burada değerlendirmek daha doğru olacaktır.
lazyboy7
30.Ağustos.2006, 20:56
onumuzde 32 hafta daha war yıne yenıden neşer olucak gorucez.nasıl olsa deişen bişey yok sahada ELinı kolunu sallayan gol atar artık yıne
Sheriff
30.Ağustos.2006, 22:13
Herşey ortada. Hakem hataları ve Tahir Kıran’ın “FENERBAHÇE’DEN BU SENEDE BAŞARI BEKLENMEZ” sözleri açık.