PDA

View Full Version : Toraman'a ağır fatura

Murderer26
29.Ağustos.2006, 16:45
Süper Lig’de Konyaspor’la oynanan 4. haftanın açılış karşılaşmasının başlarında gördüğü kartla takımını 10 kişi bırakan İbrahim Toraman’a bir ceza da yönetimden geldi.

Direk kırmızı gördüğü için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç ceza verilmesi beklenen başarılı oyuncuyu, Siyah-Beyazlı yönetim de 10 bin YTL para cezasına çarptırdı.

İbrahim Toraman'a verilen ceza, bununla da kalmadı. Milli oyuncunun takım kaptanı olması nedeniyle bu ceza ikiye katlanarak 20 bin YTL'ye çıkartıldı. Öte yandan kart cezalısı durumuna düşen başarılı defans oyuncusuna teknik heyetin ekstra bir ceza istememesi dikkat çekti. PFDK'nın iki maç ceza vermesi halinde kaptan, Trabzonspor ve Galatasaray derbilerinde forma giyemeyecek.

Süper Lig'in ikinci haftasında İnönü Stadı'nda oynanan Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Mert Nobre de para cezasına çarptırılmıştı. Rakibine dirsek attığı gerekçesi ile direkt kırmızı kartla ihraç edilen ve iki maç ceza alan Sambacı'ya, Siyah-Beyazlı yönetim 15 bin dolar para cezası vermişti.

DeDe
30.Ağustos.2006, 01:33
müstehak..Koskoca Beşiktaşımın kaptanıysan o pazubandın ağırlığını bileceksin..
asıl üzntüm derbilerde olmayacak..hayırlısı

Universal
30.Ağustos.2006, 01:37
Derbide olmaması büyük eksiklik bana göre Beşiktaştaki en iyi oyunculardan biri ama bir olay yaptıysan her zaman cezasını çekeceksin bu da senin cezan.

sanalkardes
30.Ağustos.2006, 11:19
koca kaptan yaptığın işlere bak.işte yoksun derbilerde