Log in

View Full Version : İlk 10'a Girer!

eGowiCh
30.Ağustos.2006, 03:24
"Kezman, futbol sahasının her bölgesinden golünü atabilir. İki ayağını da raket gibi kullanır. Tam bir aşırtma ustası. Kanatlardan yapılan ortalarda çerçeveyi çok iyi görür. Onun müthiş hırsı bütün takımı ateşler"

Bütün golleri harika
Atletico Madrid'in teknik direktörü Javier Aguirre, dün F.Bahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mateja Kezman'a övgüler yağdırdı... Aguirre, Fotomaç'a yaptığı açıklamada eski futbolcusu Kezman ile ilgili şu çar***ı ifadeleri kullandı: "Kezman tam bir gol ustası. Futbol sahasında orta noktayı geçtikten sonra her yerden kaleye vurabilir. Şutları bir bazuka gibidir ve mutlaka kaleyi bulur. Rakip kaleciyi çok iyi takip eder. Aşırtma golleri ile ünlüdür. Zaten Kezman'ın bütün golleri jenerikliktir.

ALTIN ÇAĞINI YAŞAR
EĞER F.Bahçe'de kanatlar iyi çalışırsa, Kezman her maçta kafa golü atar. Ceza sahasında topun nereye geleceğini çok iyi hisseder. İki ayağını da çok iyi kullanır. 90 dakika hiç oyundan düşmez. Onun hırsı bütün takımı ateşler. PSV'de 4 sezonda 105 gol attı. İki kez gol kralı oldu. F.Bahçe büyük bir golcüyü transfer etti. Onun gibi birinci sınıf bir golcüyü kaybettiğim için üzgünüm. Kezman şu anda Avrupa'nın en iyi 10 golcüsünden biri. F.Bahçe'de altın çağını yaşayacağını düşünüyorum."

rhan_17
30.Ağustos.2006, 10:23
kezman iyi bir golcü çok golatıcağına hatta türkiye ligini gol kralı olrak bitiriceğini tahmin etmek için kain olmaya gerek yok...

sanalkardes
30.Ağustos.2006, 11:16
Abi adam iyi golcü onda bişey yok.Gelir gelmez galatasaraya laf atıyo.Kim olduğunu sanıyosa

senderson
30.Ağustos.2006, 12:21
Abi adam iyi golcü onda bişey yok.Gelir gelmez galatasaraya laf atıyo.Kim olduğunu sanıyosa
Sana mı sorucaktı birşey söyleyebilirmiyim diye??

bursa_mc
30.Ağustos.2006, 12:22
yaw tamam ama bu kadar abartmayınn

lazyboy7
30.Ağustos.2006, 13:13
kımseye sormıcak zaten.ayayıgını denk alsın o da sen nıe sawunmaya gecıosun kı??

Emurafu
30.Ağustos.2006, 13:24
yeter artık ama bu kezmanı bu kadar abartmayın sanki ronaLDİNHO geldi

mgokalparslan
30.Ağustos.2006, 13:56
kezman çok iyi bir golcü inşallah fener e faydası çok olur
ayrıca bitiricilik yönünden de ilk 10 a girer bence

Krusty
30.Ağustos.2006, 14:01
Kezman abartılır aslında. Abartılmayacak bir futbolcu değil. Hele Türkiye'ye geldiyse; baştan çıkarılır ! Fakat böyle deniliyor da; ya faydası olmazsa ? Çünkü Fenerbahçe, ünlü futbolculardan çok çekmiştir. Bknz. Ortega, Anelka. Bence Kezman'da öyle olacak..

KaPaLı
30.Ağustos.2006, 14:03
yeter artık ama bu kezmanı bu kadar abartmayın sanki ronaLDİNHO geldi

Kedi-Ciğer Hesabı olmasın :D

Kezman Çok iyi bir GOlcu Herkes Psvdeki formunu yakalayabilirsee kii inanıorum çünkü Psv o zaman Hep ofans oynuodu Fenerde Aynı Oldu Zİcoyla Herkes İmrenerek bakacak gollerine

enesao
30.Ağustos.2006, 14:28
kezman madem bu kadar iyi golcu atl. madrid de kac gol atti? sizlere soruyorum..

Asi ÇocUk_16
30.Ağustos.2006, 14:59
kezman çok iii i adam ve kezmanı tutabilcek defans türkiyede yok bence bursaspor un eskı defansı bıraz zorlardı ama :D:D (şaka şaka)

nekop
30.Ağustos.2006, 15:01
bi ara anelkada gol kralı olcaktı buda ona benzemesin :D

TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 15:05
Kezman için bu söylenenler normal.Umarım Fenerbahce de hayat bulur ve Psv deki Kezman gibi oynar. Kezman büyük bir sorun yasamazsa gol krallıgı için en büyük aday

dinaMYt
30.Ağustos.2006, 15:08
birisi atletico teknik direktörünün ağzından güzel güzel sallamış.zaten kaynağın fotomaç olması durumu açıkça ortaya koyuyor.kariyeri ciddi düşüş içinde.zaten sorarlar o adama o zaman madem avrupanın en iyi 10 golcüsünden biriyse neden oynatamayıp bıraktın diye.bu kadar abartmaya gerek yok.latı üstü 12 gol atmış son 2 sezonda.

Burak Duran
30.Ağustos.2006, 15:11
kezman son 2 seneki performansını sürdürürse anelkadan da beter olur söyliyim size psv günlerine dönerse o zaman şov yapar

eGowiCh
30.Ağustos.2006, 16:36
Kezman Türkiye'de gol kralı olur. Chelsea teknik direktörü Mourinho onu çok istedi ve transfer etmeyi başardı (26.5 m pound). Kezman şöyle diyor : "Mourinho şu ana kadar çalıştığım en iyi antrenör. Bana sadece 14 maçta 11 oynattı. Onunla anlaşamadık. Bu yüzden oynayamadım ve ayrıldım."

Atletico Madrid'de ise sıkıntılı günler yaşadı. Sakatlık geçirdi yanılmıyorsam.

PSV'de 2 yıl üstüste Hollanda Ligi gol kralı oldu.

Türkiye'de gol atmak kolay. Alex ve diğer orta saha oyuncuları onu iyi beslerlerse, gol kralı olur. Sorunlar da yaşamaz umarım.

rhan_17
30.Ağustos.2006, 16:52
kezman ın yugoslav liginde iki hollanda liginde iki gol krallığı var...

scout
30.Ağustos.2006, 16:56
Kezman iyi bir golcü ama şu da bir gerçek Hollanda PSV takımındaki performansı iyiydi fakat çok iyi bir golcü olsaydı İngiltere ve İspanya'da da PSV deki performansına yakın gollerine devam edebilirdi. İkinci bir gerçek ise Türkiye Liginin İngiltere ve İspanya liglerine oranla daha kolay bir lig olduğunu düşünürsek Hollanda PSV takımındaki performansını yakalayabilir ve hatta bu performansının üstüne çıkabilir diyebiliriz Yani Türkiye'de başarılı ve etkin ofans oynayan bir Fenerbahçe de Kezman dan bol bol goller görebiliriz.

eGowiCh
30.Ağustos.2006, 16:58
Türkiye liginde Nobre gibi 3. sınıf bir futbolcu bile 15'in üstünde gol atıyorsa, Kezman da sorun yaşamayıp formunu yakalarsa 15'in üstüne çıkar.

atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 17:33
Alex deivid'e kıyak geçiim die KEZMAN'ı unutmazsa 20 golü geçeceğini tahmin ediyorum...Ayrıca deivid de en az bi 15 gol atar...

TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 18:16
Alex deivid'e kıyak geçiim die KEZMAN'ı unutmazsa 20 golü geçeceğini tahmin ediyorum...Ayrıca deivid de en az bi 15 gol atar...
Eger Alex Anelka ya yaptıgını Kezman ada yaparsa kendi kaybeder hem taraftarın gözünden düser hem baskanın

sey_xes
30.Ağustos.2006, 18:49
Sallama haber. Fotomaç yazmış Abartılmış

ozgrkc
30.Ağustos.2006, 19:34
herkes madrid ve chelsea deki günlerini söylüyoda adam demekki büyük ligleri öyle kaldıramıyo... Türkiye liginin de Hollanda liginden kaliteli olduğu söylenemez orda 2 kere gol kralı olduysa burda da olur... tek rakibi de bence Deivid... Alex arkalarındayken bu ikili kapışır gol krallığında FB de 100 gol barajını da geçebilir... ama Avrupa da nolur işte asıl soru bu...

Sheriff
30.Ağustos.2006, 21:52
Bence bu Kezman çok abartılıyo düşündüğünüz kadar iyi değil. adam eksiltme özelliği yok, asist yapma özelliği yok, hızlı değil, hava topu indiremiyo.Nobre'den farksız bence.Deivid Kezmandan çok daha eidir bence asıl kral Deivid.

LaKe
30.Ağustos.2006, 22:01
Herşeyi zaman gösterecek. Ama Kezman'ın öyle abartıldığı gibi çok iyi işler yapacağını pek zannetmiyorum. Ben Fener'e çok ünlü biri gelipte müthiş işler çıkaran bi tek Van Hooijdonk'u gördüm şu ana kadar.

Sheriff
30.Ağustos.2006, 22:03
Herşeyi zaman gösterecek. Ama Kezman'ın öyle abartıldığı gibi çok iyi işler yapacağını pek zannetmiyorum. Ben Fener'e çok ünlü biri gelipte müthiş işler çıkaran bi tek Van Hooijdonk'u gördüm şu ana kadar.
Alex'in istatistiklerine bi bak istersen

Cengo
31.Ağustos.2006, 00:28
Bence bu Kezman çok abartılıyo düşündüğünüz kadar iyi değil. adam eksiltme özelliği yok, asist yapma özelliği yok, hızlı değil, hava topu indiremiyo.Nobre'den farksız bence.Deivid Kezmandan çok daha eidir bence asıl kral Deivid.

Kezman'ı Nobre ile karşılaştırma, karşılaştıracaksan stilindeki Nihat ile karşılaştırmalısın.Dribbling de yapıyor ama gereksizce değil.Tuncay da biraz ders almalı artık, dribbling yapmak için dribbling yapılmaz..

TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2006, 00:44
Nobre ve Kezman ? Şahin ve Mercedes karsılastırması gibi kalıyor;)

Frank_Castle
31.Ağustos.2006, 01:23
ne vurursa gol oluyordu psvde iken.

özellikle skor fenerbahçe lehine yani kezman üzerindeki markaj hafif olduğu zaman, atar da atar.. rakam olarak yüksek gol atsa da, giden maçı çevirecek bir yetenek değil. ama farka koşturur takımı, skor garantisi sağlar.

francesco10
31.Ağustos.2006, 08:33
arkadaslar adam istedigi kadar bitirici olsn top olmazsa hic bi halt olmaz istersen forwete eto yu koy

gerci fenerde top atcak cok adam war, alex tumer , yanniz abartmamak lasm sonradan ii performans gostermeyince , bekleneni veremeyince mahcup olmayn

bide haber bence kolpa, atletico nun hocasi bosuna gaz vermesn adam ztn aldigndan fazlasina satmis, chelsea ye giderkende o kadar para yapmiyacagini biliorz malum kara para aklama olaylari

kezman dususte bakildgnda 3 senedir , benm temmennm bunun nice 4-5 seneler olmasi :D

ama fenere hayirlisi olsn , buyuk transfer yaptilar

LaKe
31.Ağustos.2006, 11:53
Alex'in istatistiklerine bi bak istersen

Burak Abi Alex tamam tanınan bi futbolcuda neresi çok ünlü? Ortega,Van Hooijdonk,Kezman,Anelka,Appiah bunlar Milli Takımlarında SÜREKLİ oynamış futbolcular. Ama Alex'in neresi SÜREKLİ? Bence Alex tanınmış ve iyi bir futbolcu olabilir ama asla ÜNLÜ BİR FUTBOLCU olarak düşünmüyorum onu.

tosunpasa
31.Ağustos.2006, 14:52
bence kezman fenerbahçe de yeniden parlayacaktır çünkü türkiyedeki defans oyuncuları maalesef iyi değil ve kezman gibi fırsatçı oyuncular karşısında çok zorlanırlar

ozgrkc
31.Ağustos.2006, 18:24
Burak Abi Alex tamam tanınan bi futbolcuda neresi çok ünlü? Ortega,Van Hooijdonk,Kezman,Anelka,Appiah bunlar Milli Takımlarında SÜREKLİ oynamış futbolcular. Ama Alex'in neresi SÜREKLİ? Bence Alex tanınmış ve iyi bir futbolcu olabilir ama asla ÜNLÜ BİR FUTBOLCU olarak düşünmüyorum onu.

milli takımda Alex mi sürekli diildi? o saydığın isimlerden daha çok milli oldu nerdeyse... 60 kez... her gittiği takımda da nerdeyse bütün sezon forma giyiyo... ve her şampiyonlar ligi maçında özel önlem alınan bir isim maçlardan da görüyoruz o sebeble etkisiz kalıyo... bu adam ünlü bir futbolcu olmasa rakipleri nasıl korkutur bu kadar? Alex o saydığın isimler kadar etkili ve ünlüdür...

Sheriff
31.Ağustos.2006, 20:07
Kardeşim bak ününden bahsetmedim ayrıca sadece milli takıma bakarak ünlü veya değil diyemezsinki. Alex biz transfer ettiğimiz sezon Brezilya milli takımında kaptan 10 numara ve güneyamerika kupasında asistkralı ve en iyi oyuncu seçildi.Kezman sırbistan appiah gana milli takımında oynadı alex Brezilya'da karşılaştıramazsın bile.
Cengiz by cevapta sana. Ben Kezmanın bi devamlılıgını +dribling yapıpta (Anelka gibi veya Ronaldo) gol atığını görmedim öyle bir yeteneğide oldunu sanmıyorym. Sadece gol yollarındaki isabetli vuruşlarını biliyorum. Kesinlikle tekrar söylüyorum Nobre'den çok farklı bir oyuncu değil sözümün arkasındayım. Bunuda zaten zaman gösterecek.