Log in

View Full Version : Yama Yapmak

rocknfuck
30.Ağustos.2006, 21:36
Arkadaslar ben Thurrock takımını yönetiyorum 2. senemdeyim ve benim dikkatimi ceken bisey oldu.Bu arada Thurrock 6. Ligde...Benim oynadıqım liqde benim dısımdaki tüm takımların forma ve kulüp logoları var bende istiorum:D ya lütfen nasıl forma ve logo ekleyebileceqimi bilen birisi varsa yardımcı olsun.Arastırma yaptım benzeri bir konu bulamadım eqer varsa özür dilerim...

Jeust
30.Ağustos.2006, 21:40
6. Ligdemi ? :eek: ehheueheeh :D gülme krizine tutuldum :D :D :D

rocknfuck
30.Ağustos.2006, 22:09
:Dwalla bir üst liqe cıktım kral ilan edildim heuehue

TheTrooper
30.Ağustos.2006, 22:10
ne şanssızmışın kardeş:D

rocknfuck
30.Ağustos.2006, 22:13
yok yahu bilerek bu liqi sectim cünkü oyundaki en son nokta aynı zamanda bu en kücük liqdeki en kötü takım da benimkisi yani kısaca oyunun en kötü takımı:D ama 2. senemde en yakın takipcime 20 puan farkla 5. liqe yükseldim:D

super_menager
30.Ağustos.2006, 22:22
hangi ülkenin takımı kesin ingilteredir!!!

rocknfuck
30.Ağustos.2006, 22:24
Evet İnqiltere'den Nationwide Noth Liqinden Thurrock ve su anda üst liq takımlarından Scarborourg'a 3 - 0 yenilmekteyim:Dpüfff bu liq cok zor...

Ayrıca takımın statüsü Yarı-Profesyonel bu yüzden bostaki oyuncular dahi imza atmıyor ve transfer bütcesi de yok oyuncular yarım zaman sözlesmeli:danlayın ne kadar zoru sevdiqimi:D

Ayrıca takımın statüsü Yarı-Profesyonel bu yüzden bostaki oyuncular dahi imza atmıyor ve transfer bütcesi de yok oyuncular yarım zaman sözlesmeli:danlayın ne kadar zoru sevdiqimi:D

ya arkadaslar yok mu qercekten forma&loqo sorununu düzeltmeme yardımcı olacak bi FM sever:S

sanalkardes
30.Ağustos.2006, 22:41
kardeş o takımı 5.lige çıkarmışsın ya tebrikler valla.Ben dayanamam

TheTrooper
30.Ağustos.2006, 22:43
yok yahu bilerek bu liqi sectim cünkü oyundaki en son nokta aynı zamanda bu en kücük liqdeki en kötü takım da benimkisi yani kısaca oyunun en kötü takımı:D ama 2. senemde en yakın takipcime 20 puan farkla 5. liqe yükseldim:D
öyle deme daha ne takımlar var:D

rocknfuck
30.Ağustos.2006, 22:48
abi baktım walla daha baska takım yoktu hatta durumu söyle anlatayım takımdaki forvetlerimin en yüksek finishinq 11 en ii orta saham steve heffer die birisi ve 34 yasında en ii kalecimin reflex 8 bir oyuncunun en yüksek özelliqi ise 14 o da cesaret:D ss koyarım isterseniz:D

tonifan30s
31.Ağustos.2006, 00:35
ya kardeş eğer onu premire çıkarırsan sana gerçekten helal olsun diyecem çok büyük iş başarırsın

rocknfuck
31.Ağustos.2006, 00:41
yok ya ümidimi kestim iice:Dson 3 macta 2 yenilqi 1 beraberlik ama ya***am ya heuhehe cünkü diqer takımlar qercekten cok sıkıcı qelmeye basladı artık.2. liq takımları falan bile lüx qelmeye basladı:Dama simdi de en Turkcell Super Liq'deki en kötü oyuncuyu arıyorum.Forvetlerimin bos kaleye qol kacırdıqı falan oluyor:D

Arkadaslar Fadiga'yı herkes biliyor deqil mi?Hani bir zamanlar İnter'de oynayan Fadiga:DSu anda İngiltere'de 6. Ligde bir takıma transfer oldu:D:DRezillik

Zizou
31.Ağustos.2006, 01:56
yok ya ümidimi kestim iice:Dson 3 macta 2 yenilqi 1 beraberlik ama ya***am ya heuhehe cünkü diqer takımlar qercekten cok sıkıcı qelmeye basladı artık.2. liq takımları falan bile lüx qelmeye basladı:Dama simdi de en Turkcell Super Liq'deki en kötü oyuncuyu arıyorum.Forvetlerimin bos kaleye qol kacırdıqı falan oluyor:D

Arkadaslar Fadiga'yı herkes biliyor deqil mi?Hani bir zamanlar İnter'de oynayan Fadiga:DSu anda İngiltere'de 6. Ligde bir takıma transfer oldu:D:DRezillik

anaa fadigaya bakk:D okadar kötüleştimi. eee tabi oyuncu verem olunca(verem mi kansermi ne olmuştu:) ) interdeyken aylarca sahalardan uzak kalmştı ondan olmasın:)

KaPaLı
31.Ağustos.2006, 11:18

Yavv o adam Futbolu bırakmamışmıydı :D

TheTrooper
31.Ağustos.2006, 11:59
abi baktım walla daha baska takım yoktu hatta durumu söyle anlatayım takımdaki forvetlerimin en yüksek finishinq 11 en ii orta saham steve heffer die birisi ve 34 yasında en ii kalecimin reflex 8 bir oyuncunun en yüksek özelliqi ise 14 o da cesaret:D ss koyarım isterseniz:D
Kadron ilerde iyi iş yapar:D

TheTrooper
31.Ağustos.2006, 11:59
Kadron ilerde iyi iş yapar:D

hp-fm-gs
31.Ağustos.2006, 15:39
Uçurur bu takım seni....:D:n:

ealcom
31.Ağustos.2006, 19:06
bu tür takımları çalıştırmak bünyeyi dinlendiriyor:)

rekliox
31.Ağustos.2006, 19:53
bana en buyuk ikskence boyle bi takımı calıstırmak olur heralde :D bi keresinde akcabat sebat ı we izmirspor u denemistim onlar bile deli etmisti.sebatı batırdım ama izmirle iyiydim :D