View Full Version : Mesut Alman Milli Takımı yolunda
barcelos
01.Eylül.2006, 14:51
Bundesliga takımlarından Schalke'nin altyapısından yetişen ve henüz 18 yaşında olmasına rağmen A takım kadrosunda kendine yer bulan Mesut Özil, Almanya Milli Takımı yolunda. Mesut, Almanya 21 yaşaltı milli takımından kendisine gelen teklife olumlu baktığını açıkladı. Bu sezon Schalke'nin lig maçlarında oynamaya başlayan Mesut, kısa sürede Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün gözüne girdi.
SYLaR
01.Eylül.2006, 16:19
Bizede fatih terime gençlerle çalışmayı sever dedik
İlk önce malik fathi,Sonra bu elemean hepsi elimiden kayıp gidiyor.
Universal
01.Eylül.2006, 16:34
Bu yeteneklerin hepsini kaybediyoruz bunlar sayesinde Alman Milli takımı Dünya Şampiyonu olursa aklımıza hep bu günler gelecek.
Beyler o kadar futbolcumuz var gurbetçi 2 tanesi almanya milli takımını seçince hemen üzülmeyin.
Sezer Öztürk bizde,Nuri Şahin bizde Ümit Karan Serhat hep bizde bu oyuncular.
Mesut şimdi Almanya Ümit Milli takımında oynasa bile 21 yaşına gelmeden Türkiye milli takımına geçebilir kendisine kalmış karar.
TR.CaPTaiN
01.Eylül.2006, 16:40
Fatih Terim Mesut u damı arap kökenli sanıyordu yoksa. Böyle oyuncuları kacırmayalım ama arkadasında dedigi gibi cogu oyuncu yine bizde Sezer Öztürk Yıldıray Hamit Halil
SYLaR
01.Eylül.2006, 16:42
Şu an bizim eksiğimiz sol bek o mevkidede malik fathi diye çok süper bir adam wardı biz onu almanlara kaptırdık
rhan_17
01.Eylül.2006, 19:24
bu karar oyunculara kalmış...eğer onlar türk milli takımında oynamak istediklerini söylerlerse mutlaka milli takıma çağırılıp oynatılmalı ama alman milli takımını seçerse bunada saygı duymak lazım...
dnz498
01.Eylül.2006, 19:35
birisi şu Almanyadaki Türk Milli Takım bürosunu dağıtmalı onların işi oyuncuyu bildirmek ve bu işi yapmıyorlar
Berkaiser
01.Eylül.2006, 20:49
Oyuncular gelmek istemiyorsa ne yapacaklar peki?Tarama ekibinin hataları olduğunu kabul ediyorum ama bazı oyuncular da bizim Milli Takımımız'da oynamak istemiyor.Bunu da gözardı etmeyin.
eGowiCh
01.Eylül.2006, 20:55
Almaya gerek yok böyle genç yetenekleri, bizim Hakan Şükür'ümüz, Ergün'ümüz var !!!
ForsakeN
02.Eylül.2006, 14:05
Almaya gerek yok böyle genç yetenekleri, bizim Hakan Şükür'ümüz, Ergün'ümüz var !!!
Katılıyorum.Ergün ve Hakan Şükür'ün bu takımda yeri yoktur.
barahir
02.Eylül.2006, 14:16
fatih hoca şimdide bu adamı ben azeri kökenli biliyodum derse şaşırmayın. sonra kaçan biri için kazak, sonra özbek bu böyle gider
bursa_mc
02.Eylül.2006, 16:33
ilk once bi umıt milli de oynaması lazım bencee
enesao
02.Eylül.2006, 18:20
benim Suudi Arabistan ve Hollanda da arkdaslarim var Arabistandakileri zaten gören yok orda muthis yetenekler var onlara milli takim teklifleri geliyor Arabistan Qatar Dubai vs. ama kabul etmiyolar.. Hollanda daki arkadaslarim ise Turk milli takimi uyuyor bizleri hic görmuyolar bizde onun icin burayi seciyoruz diyolar..
Sheriff
02.Eylül.2006, 23:23
benim Suudi Arabistan ve Hollanda da arkdaslarim var Arabistandakileri zaten gören yok orda muthis yetenekler var onlara milli takim teklifleri geliyor Arabistan Qatar Dubai vs. ama kabul etmiyolar.. Hollanda daki arkadaslarim ise Turk milli takimi uyuyor bizleri hic görmuyolar bizde onun icin burayi seciyoruz diyolar..
Haklılarda onları görmek lazım izlemek lazım.Adam çağırılmassa tabiki ulusal platformda kendini göstermek için başka takım seçebilir.
fenerbahce_1907
03.Eylül.2006, 02:00
fatih terimin bu genc yetenekleri izlemesi lazım ama hiçbirsey yaptığı yok eğer bu böle devam ederse almanyadaki bütün türkler aman milli takımında oynayacak
Mesut'u Almanlar kaptı
Türkiye ile Almanya arasındaki Türk gençlerini milli takımlarına kazandırma yarışı iyice kızıştı. Yıldıray Baştürk, Nuri Şahin ile Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri milli takımlara kazandıran Türk Milli Takımı yöneticileri, Malik Fathi'den sonra Mesut Özil'i de Almanlar'a kaptırdı.
15 Ekim'de 18 yaşına girecek olan Schalke 04'ün orta saha oyuncusu Mesut, Almanya 19 Yaşaltı Genç Milli Takımı'nın yarın Avusturya ve 7 Eylül'de Galler ile yapacağı maçlarda forma giyecek.
Daha önce ay yıldızlı formayı giymek istediğini açıklayan Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan herhangi bir davet almadığı için Almanya Milli Takımı'nın teklifini kabul ettiğini söyledi. Genç futbolcu, "Almanya Futbol Federasyonu yetkilileri yaklaşık bir yıldır beni milli takımlarında oynatmak için uğraş veriyor. Bu dönemde bana Alman pasaportu da çıkardılar. Türk Milli Takımı yetkilileri de benimle doğru dürüst ilgilenmeyince Almanlar'ın davetini kabul ettim" dedi.
Mesut'un babası Mustafa Özil ise, oğlunun Almanya Milli Takımı'nda oynamaya karar vermesinden sonra en yakınlarının bile kendilerine vatan haini gibi baktığını söyledi. Mustafa Özil, "Bizler seçim yapmadık. Sadece Alman Milli Takımı'ndan resmi bir teklif aldık ve bunu değerlendirdik" dedi.