Log in

View Full Version : Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi

dnz498
01.Eylül.2006, 18:08
Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi
01 Eylül 2006 15:45

http://img130.imageshack.us/img130/8884/tkxj2.th.png (http://img130.imageshack.us/my.php?image=tkxj2.png)

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçları kura çekimi yapıldı. Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Asal, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nüzhet Bağış Kiper, Futbol Federasyonu Profesyonel Maçlar Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüp temsilcileri katıldı.

İkinci Kademe Müsabakaları 32 takımın katılımıyla 20 Eylül 2006 Çarşamba günü yapılacak.

Tek maçlı eleminasyon şeklinde oynanacak maçlar sonunda galip gelen takım tur atlayacak. Karşılaşmaların normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde, maçlar 15'er dakikalık iki devre halinde uzatılacak. Uzatma süresinde de beraberlik bozulmazsa kazanan takım, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek.

2. turu geçen 16 takım ile Turkcell Süper Ligi 2005-2006 Sezonu'nu ilk 4 sırada bitiren Galatarasay, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un katılımıyla oluşturulacak 5'erli 4 grupla kupada mücadeleye devam edilecek.

Kupada 2. tur kura çekiminde takımlar şöyle eşleşti:
Antalyaspor - Eskişehirspor.
Gebzespor - Konyaspor.
Bursaspor - Akçaabat Sebatspor.
Keçiörengücü - Gaziantepspor.
Sivasspor - Alanyaspor.
Kasımpaşa - Ankaraspor.
Kayseri Erciyesspor - Orduspor.
Elazığspor - Ankaragücü.
Sakaryaspor - Bucaspor.
İstanbulspor - Vestel Manisaspor.
Kayserispor - Mardinspor.
Karşıyaka - Denizlispor.
Gençlerbirliği - Gaziantep Büşükşehir Belediyespor.
Siirtspor - Çaykur Rizespor.
İnegölspor - Gençlerbirliği Oftaşspor.
Samsunspor - İstanbul Büşükşehir Belediyesi.

Universal
01.Eylül.2006, 18:21
Öncelikle her takıma hayırlı olsun Kasimpaşaspor'a zor takım düşmüş inşallah Ankaraspor'u yenip Dedemin zamındaki başarıyı bir daha yakalarız.

Sekopej
01.Eylül.2006, 18:37
Karşıyaka dün Altay'ı 2-0 yenip tur atladı. İnşallah Denizliyi de geçip gruplara kalır. Diğer İzmir takımı Buca da Sakaryasporla eşleşmiş, herhalde onun çıkma şansı yok....

Universal
01.Eylül.2006, 18:39
kardeş r.tayip erdoğan sayesende LİG A'ya cıktılar şimdide gaziosmanpasa yok üzüldüm keşke olsa
Benim dedem eski başkanlarıydı ve o zaman Süper Ligdeydi ve R.Tayip Erdoğanda yardımcısı idi o yüzden tutuyorum. Bence bunlarla bir alakası yok oynadığı futbol çok güzel.

dnz498
01.Eylül.2006, 18:46
Karşıyaka dün Altay'ı 2-0 yenip tur atladı. İnşallah Denizliyi de geçip gruplara kalır. Diğer İzmir takımı Buca da Sakaryasporla eşleşmiş, herhalde onun çıkma şansı yok....
valla hiç belli olmaz neler gördü bu Türkiye Kupası

Sekopej
01.Eylül.2006, 18:49
valla hiç belli olmaz neler gördü bu Türkiye Kupası

Temennim 2 sinin de çıkmasından yana. Belki FB ile eşleşirler de burada bir maç izleriz...:D

Burak Duran
01.Eylül.2006, 18:59
kafkaf yener denizliyi :D

barahir
01.Eylül.2006, 19:05
bencede denizli bu ligin en büyük düşme adayı.

ibo
01.Eylül.2006, 19:09
oooo bursa ile akçaabat eşleşmiş inşallah olay çıkmaz...

petrol_fb12
01.Eylül.2006, 19:10
Benim dedem eski başkanlarıydı ve o zaman Süper Ligdeydi ve R.Tayip Erdoğanda yardımcısı idi o yüzden tutuyorum. Bence bunlarla bir alakası yok oynadığı futbol çok güzel.
o zaman ondan 3 ligden LİG A'ya geldiler stadlarının adı bile RECEĞ TAYİP ERDOĞAN SATDYUMU:d:z:

bursa_mc
01.Eylül.2006, 19:10
bursa ve ankaragücü inş. galibiyet alıp bi ust tura kalacaktır..
inegol de kocaeliyi 4-0 yendikten sonra kolay rakıp çıkmış Gençlerbirliği Oftaşspor bu maçtada fark bekliyorum ınegolden

Universal
01.Eylül.2006, 19:18
o zaman ondan 3 ligden LİG A'ya geldiler stadlarının adı bile RECEĞ TAYİP ERDOĞAN SATDYUMU:d:z:
Kardeşim amacın nedir anlayamadımda stadın ismi Hasan Mehmet olsa ne fark eder adam gitmiş yaptırmış bunda ne kötülük var.

dnz498
01.Eylül.2006, 19:23
haydaaa yine konuyu çekimleme işne başladık bırakın bunları sadece maçları yorumlayın
fıstık gibi bi ton maç var yorumlayın şunları

Cyzio
01.Eylül.2006, 19:38
Antalya,Konya,Bursa,Gaziantep,Sivas,Ankaraspor,Erc iyes,Ankaragücü,Sakarya,Manisa,Kayseri,Denizli,Gen çlerbirliği,Rize,İnegöl,Samsun
turu atlarlar

teamsah
01.Eylül.2006, 20:29
oooo bursa ile akçaabat eşleşmiş inşallah olay çıkmaz...

geçen sezon futbolcuları taşıyan Akçaabat otobüsünün camları kırıldı ve maç geç başladı. Maç başladı ve Stad'ta ise Bursaspor taraftarı bir tek küfür bile etmedi. Yönetim taraftarı bu konuda uyarmış sıkı güvenlik önlemleri de allınmıştı. Maç esnasında küfür edilmedi ancak çok ince tezahüratlarla mesaj ilgili yerlere ulaştırıldı

Emurafu
01.Eylül.2006, 21:09
tüh orduspor kayseri erciyes ile eşlesti

pessy
01.Eylül.2006, 22:15
vaay gebze konya ile eşleşti ŞEKERE 4 ATTIK BİDE PENALTI KAÇIRDIK KONYAYIDA ELERİZ...

Anthelas
01.Eylül.2006, 22:26
Sebat'i rahat geçeriz, İnegöl ise Gençlerbirliği Oftaş'a takılabilir

S-B-Z
02.Eylül.2006, 01:50
konyaspor'umada gebzespor çıkmış.
artık diğer kurayı beklemeye başladım bile :D

vaay gebze konya ile eşleşti ŞEKERE 4 ATTIK BİDE PENALTI KAÇIRDIK KONYAYIDA ELERİZ...
pessy düşünüyorum bizim sitede bir gebze taraftarı vardı kimdi diye şimdi buldum.
bi iddiaya tutuşalımmı :D

nart_susruko
02.Eylül.2006, 11:33
bütün takımlara başarılar..

Samsunspor - İstanbul Büyükşehir Belediyesi
maç istanbulda diye biliyorum ama.. :roll:

DeDe
02.Eylül.2006, 16:44
Alanya'yı yabana atmayın millet..
Turu geçerse kimse şaşırmasın..İnanmış durumdalar fazlası ile...kimbilir ? ?
yoksa yoksa gruplara bile kalırda Beşiktşımla aynı gruba düşer mi ? ? ?
hadi be alanya..

BeaChBoY
02.Eylül.2006, 17:28
Antalya da kardeş takım eskişehir i geçecek güçte ama tabii halen maç kazanamamamız düşndürüyor.....

Nedvedmania
02.Eylül.2006, 17:30
Kasımpaşa - Ankaraspor. iyi bari Ankaram yener

Antalyaspor - Eskişehirspor. yine iyi bari Antalyam geçer

psikopat_16
03.Eylül.2006, 22:26
bursaspor ve ankaragücüne basarılar diliyorum.