PDA

View Full Version : Hedefimiz İlk 3 Maçta 9 Puan

dnz498
01.Eylül.2006, 19:42
Terim: Hedefimiz ilk 3 maçta 9 puan
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ''Malta, Macaristan ve Moldova maçlarını kazanarak 9 puanla başlamak en büyük dileğimiz'' dedi.

http://img476.imageshack.us/img476/7086/adszrd0.th.png (http://img476.imageshack.us/my.php?image=adszrd0.png)

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde ilk 3 maçı kazanmayı hedeflediklerini belirterek, ''Malta, Macaristan, Moldova maçlarını kazanarak, gruba 9 puanla başlamak en büyük dileğimiz'' dedi. Futbol Federasyonu'nun aylık resmi dergisi ''Tam Saha''ya röportaj veren Terim, grupta ilk maçlarını dışarda oynayacaklarını belirterek, ''16 Kasım'dan bu yana yurtdışındayız. Bundan sonra da seyircili ve seyircisiz dışarıda oynayacağız. Bu çok önemli bir dezavantaj olmasına rağmen ilk 3 maçı 9 puanla geçmek bizim için büyük bir moral olacak'' diye konuştu.

Fatih Terim, 2007 Mart ayında Norveç, Bosna-Hersek ve Yunanistan ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Mart ayına 9 puanla girdiğimiz zaman bu üç maçta alacağımız sonuçlarla grubu bitirme ihtimalimiz olacak'' dedi.

''HÜCUMDA HER TİPTE OYUNCUYA SAHİBİZ''

Aday kadrodaki oyuncularla ilgili görüşlerini belirten Terim, Hamit'in sağ bek veya sağ kanatta daha etkili olduğunu, hücuma dönük olduğu için onu oynattığını belirterek, ''Önümüzdeki herhangi bir maçta İbrahim Toraman sağ bek görevini alabilir, Hamit onun önünde oynayabilir. Bazı maçlarda böyle kullanabilirim'' diye konuştu.

Tuncay'ın fizik gücü çok yüksek ve golü her saniye koklayan bir oyuncu olduğunu kaydeden Fatih Terim, ''O yüzden ondan beklentilerimiz özellikle hücumda çoğalmada, orta saha ve defansa yardımda etkin olması. En önemli özelliklerinden birisi hatlar arasındaki mesafeyi hızla kat etmesi ve yoğun tempoda oynayabilmesi. Bunları oyunuyla birleştirdiği zaman Tuncay çok etkili. Hücumda Fatih, Hakan, Nihat, Necati, Halil, Serhat, Gökhan Ünal gibi çok yetenekli oyuncularımız mevcut. Her tipte oyuncuya sahibiz. Çabuk, patlayan oyuncularımız var. Hakan gibi hem hava toplarında etkili, hem de iyi bir duvar olan oyuncumuz var. Fatih çok yetenekli, yeter ki fiziği iyi olsun. Rusya'da devamlı oynarsa daha da iyi olacak. Necati hem defansın arkasında hem de gezen ve aralara iyi koşular yapan bir oyuncu'' diye konuştu.

Lüksemburg maçında forma giyen Mehmet Aurelio için ''40 yıldır milli takımda oynuyor gibiydi'' diyen Terim, ''İlk maçıydı, hakkında değişik spekülasyonlar yapılıyordu ve ilk defa böyle bir olay gerçekleşiyordu. Bunların hepsini düşündüğümüzde o heyecan ve o atmosfer içerisinde işi hiç de kolay değildi, ama hatasız ve müthiş oynadı. Emre'nin dönüşüyle o mevkii daha değişik bir hal alacak'' dedi.

Fatih Terim, medyayla ilişkilerinde gelişme gösterdiğine inandığını, gazetecilerin bir kamu hizmeti yaptığını bilerek eskiye oranla daha toleranslı davrandığını söyledi.

mahoo
03.Eylül.2006, 01:13
inş hedefimiz gerçek olr..

Burak Duran
03.Eylül.2006, 01:15
amin inşallah

Sekopej
03.Eylül.2006, 01:21
Herhalde forvetten bu kadar bahsetmesi her çeşit oyuncumuz var demesi Nobre'yi düşünmüyorum şeklinde algılanabilir...

DeDe
03.Eylül.2006, 01:47
aman aurlloyu düşünmesi bile hata..
düşünmesin nobre'yi de..
neyse hayırlsı ile 3 maçta dokuz puıanı alacağız

nart_susruko
03.Eylül.2006, 02:00
iyi hadi bakalım alırlar inşaallah 3 maçıda..

Mc.Speedy
03.Eylül.2006, 02:07
İnşallah Alırlar 3 Maçıda..

rhan_17
03.Eylül.2006, 03:45
Malta ve Moldova yı mutlaka yenmeliyiz...bu tür takımlara puan kaybetmemiz kabul edilemez...Macaristan ise arıza çıkarabilir dikkatli olmalıyız...

S-B-Z
03.Eylül.2006, 15:49
aman aurellioyu düşünmesi bile hata..
düşünmesin nobre'yi de..
neyse hayırlsı ile 3 maçta dokuz puıanı alacağız
aynen katılıyorum.
bencede 9 puanı alırız bu maçlarda macaristan zorlayacak ama alırız diyorum.

Berkaiser
03.Eylül.2006, 17:07
3 maçta 9 puan çok da uzak bir hedef değil.Oynayacağımız rakipler Malta,Moldova ve Macaristan.Malta zaten zayıf bir takım ve çarşamba günü yeneriz.Moldova savunmaya yönelik bir takım.Açmakta zorlanabiliriz ama onları da geçeriz.Macaristan ise dün evinde Norveç'ten 4 yedi.Grupta beklediklerini alamazlar.3 maçta 9 puan almamız lazım.

Universal
03.Eylül.2006, 17:52
Eğer ilk üç maçıda kazanırsak çok büyük bir başarı olur ama özellikle seyircisiz oynayacağımız maçlarıda alırsak bu gruptan birinci olmamamız için bir neden olamaz bu ülkeler arasında kağıtta bizim yanımıza bile yaklaşamazlar ama küçümsememek gerekir biz Türkülüğümüzü sahaya yansıtırsak bu grupta son iki veya üç maçı sadece prestij için oynarız haydi hayırlısı...

GuineveRe
04.Eylül.2006, 19:42
maltayı eh işte yeneriz bi şekil macaristan maçı çok zor.. moldovayıda eh işte yeneriz gibi

dnz498
04.Eylül.2006, 19:45
malta maçının ilk maç olması çok avantaj oldu ama gördüğüm kadarı ile umutsuz olanlarımız var bence bu takım 3 maçıda firesiz geçecek kadar iyi hatta süper

GuineveRe
04.Eylül.2006, 19:53
malta maçının ilk maç olması çok avantaj oldu ama gördüğüm kadarı ile umutsuz olanlarımız var bence bu takım 3 maçıda firesiz geçecek kadar iyi hatta süper
takım iyide 24 kişi olarak beni fatih terimin saçma sapan seçimleri korkutuyor

Cyzio
04.Eylül.2006, 20:14
Önemlİ Olan NorveÇ Ve Yunanİstan Gİbİ Tkakimlari Yenmek

dnz498
04.Eylül.2006, 20:19
zaten büyük olasılıkla gruptaki yerimizi belirleyecek olanda o maçlar olacak

tonifan30s
05.Eylül.2006, 21:56
hadi bakalım fatih hocam görecez inşallah

scolari12111
06.Eylül.2006, 00:53
büyük bir aksilik olmazsa zaten bu maçlarda 9 puan garanti bence.

Eray Dengiz
06.Eylül.2006, 01:27
malta maçın olmaz yani olmamalı artık.. yedek kadroyla yenmeliyiz.. ya biraz takım gibi oynarsak yenemeyeceğimiz kimse yoktur.. elimizde mükemmel bir kadro var.

REsist JuvE11
06.Eylül.2006, 06:00
3maçta 3 puan toplanır toplanmasına da o takımları küçümsemezsek toplanır.bizi bu grupta norweç çok zorlar

Cyzio
06.Eylül.2006, 11:59
3maçta 3 puan toplanır toplanmasına da o takımları küçümsemezsek toplanır.bizi bu grupta norweç çok zorlar

3 maçta 9 puan demek istedin heralde:D Malta maçını maç olarak görmüyorum ben adamlar son galibiyetlerini 93 yılında almış zate tarihlerinde toplam 3 galibiyetleri var.Onun için bu maçta en az 4 atarız.Çok zevksiz bi maç olcak.:D :D

GuineveRe
06.Eylül.2006, 13:39
nihat ve halil neden oynamak anlamıyorum...

dnz498
06.Eylül.2006, 19:48
malta maçın olmaz yani olmamalı artık.. yedek kadroyla yenmeliyiz.. ya biraz takım gibi oynarsak yenemeyeceğimiz kimse yoktur.. elimizde mükemmel bir kadro var.
katılıyorum hem çeşit hemde yetenek açısından çok iyi bir kadro var tek sorunlu tarafı defansif yönü

REsist JuvE11
06.Eylül.2006, 21:21
3 maçta 9 puan demek istedin heralde:D Malta maçını maç olarak görmüyorum ben adamlar son galibiyetlerini 93 yılında almış zate tarihlerinde toplam 3 galibiyetleri var.Onun için bu maçta en az 4 atarız.Çok zevksiz bi maç olcak.:D :D
walla kardeş pardon.3 maçta 9 puan olacak..