View Full Version : Tarihi yürüyüş yarın!
Universal
01.Eylül.2006, 23:39
Türk Spor Dünyası'nın çınar kulüplerinden olan, bir dönem Avrupa'da Türkiye'yi gururla temsil etmiş Göztepe son 5 sezon içerisinde yaşadığı ard arda şokların ve 3. lige kadar uzanan yolculuğunun ardından tekrar var olma savaşına giriyor.
İzmirli binlerce futbolsever 2 Eylül Cumartesi günü Göztepe için buluşacak ve eşi benzeri görülmemiş bir destek yürüyüşüne imza atacak.
Göztepeli taraftarların düzenlediği organizasyon kamuoyunca büyük yankı uyandırırken, sarı - kırmızılı taraftarlar 'Göztepe'yi ayağa kaldırıyoruz' sloganı altında girdikleri destek yürüyüşü öncesinde İzmir halkına şu bildiride bulundular:
"Göztepemiz İçin Ayağa Kalkıyoruz.
Kuytu köşelerden Göztepe taraftarının dönüşü,
Artık bu camiaya söz verenlerin bunları tutma miadının başlangıcı,
Artık Göztepe ye ‘yemek’ için değil ‘emek’ için gelenlerin zamanı,
Birilerinin adamı değil Göztepe’nin adamı olanların sesini yükselteceği gündür o gün.
Yeniden İzmir olarak İzmirli olarak varolduğunu kanıtlamak için,
Yeniden Bizans takımlarına deplasmanı yaşatmak için,
İzmirin en önemli simgesini hayata döndürmek için,
Gerçek İzmirlileri, İzmirin gerçek sorunu çözmek için,
Bekliyoruz.
Yeniden efsaneyi yaşamak için,
Yeniden Sözde büyükleri sahaya, tribune gömmek için,
Yeniden yolları caddeleri bayraklarla süslemek için,
Yeniden deplasman konvoyları yapabilmek için,
Yeniden Gürsel Aksel de maç havasından antreman yapmak için,
Yeniden Atalayı tribunlere çağırmak için,
Yeniden beraber olmanın bir olmanın tadını çıkarmak için,
Tüm içinde yangınlar yanan Göztepelileri bekliyoruz.
Tüm Taksicileri, Tüm dolmuşçuları, Tüm Esnafı, Tüm Güzelyalıyı,
Tüm Kemeraltını, Tüm Tepeciği, Tüm Kemalpaşayı, Tüm Menemeni,
Tüm Balçova’yı Tüm Bornovayı, dünya üzerindeki tüm Göztepelileri,
Bir günlüğüne, Birkaç saatliğine protesto için bekliyoruz.
Bugün Vali olabilirsiniz, bugün milletvekili olabilirsiniz, bugün belediye başkanı olabilirsiniz, bugün doktor olabilirsiniz, bugün mühendis olabilirsiniz, bugün işadamı olabilirsiniz, bugün sanatçı olabilirsiniz, bugün gazeteci olabilirsiniz .
Ama sadece O GÜN O SAATTE ORADA iliklerinize, kemiklerinize, kadar GÖZTEPELİ olabilirsiniz.Sadece VE sadece Göztepemizi bu hale getirenlere karşı dimdik ayakta durduğumuzu göstermek için.
02 Eylül 2006
Saat : 17:00
Göztepe İskelesi"
Sekopej
02.Eylül.2006, 02:26
Ya gerçekten yazık Göztepe'ye. Ben bir Karşıyakalı olsam da gerçekten üzülüyorum. Ama bu yürüyüşü hiç duymamıştım, gerçi bizim buralarda duymamam normal ama basında da pek yer almadı galiba...
İnşallah eski günlerine döner, KSK-Göztepe maçlarının zevki bi başka oluyor...
anelka199100
02.Eylül.2006, 02:53
Allah akıl fikir versin takım 3.lige düşmüş borçluk sefalet içinde göztepeliler daha yeni uynaıyor bu zamana kadar neredeydiniz oyuncularınız bile yönetimi istifaya çağırırken neredeydiniz artık iş işten geçmiş isterseniz dünya üzerinde yürüyün önceden yapacaktınız bu işi şimdi yapacaksınızda nolacak göztepe 2.ligdeyken kimsede tık yoktu ama onun için kimse kimseyi kandırmasın
atlantis_fb
02.Eylül.2006, 03:16
Göztepe Sempati duyduğum bi takım Türk Futboluna çok katkıda bulundu Onu her zaman 1.Lig'de görmek isterim Bu olanlar için zaten üzülmüştüm ama Büyük Göztepe taraftarı Takımının yanında olduğu sürece GÖZGÖZ efsanesi kolay kolay silinmeyecektir...
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:36
göztepeye cok yazaık oldu bi aralar birinci ligdeydi şimdi sürünüolar onlarında sonu adanaspor gibi oldu
SYLaR
02.Eylül.2006, 04:07
Göztepe tarihi başarılarla dolu bir klup.Tekrar eski günlerine dönmelerinin temenni ediyoruz
rhan_17
02.Eylül.2006, 11:11
anlamlı bir organizasyon ama biraz geç kalınmış...
nart_susruko
02.Eylül.2006, 11:23
güzel güzel okuyordum yazıyı ve helal olsun diyordum özellikle şu kısımda
Artık Göztepe ye ‘yemek’ için değil ‘emek’ için gelenlerin zamanı,
taa ki alt bölümde "bizans" kelimesi geçene kadar, bilenler bilir bu bizans muhabbetini yeniden gündem yapmaya gerek yok..
o günleri atlatmış olduğunu düşünüyordum ama halen aynı durum sözkonusu..;)
ama böyle bi organizasyon-destek güzel bişey..
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 12:40
Allah akıl fikir versin takım 3.lige düşmüş borçluk sefalet içinde göztepeliler daha yeni uynaıyor bu zamana kadar neredeydiniz oyuncularınız bile yönetimi istifaya çağırırken neredeydiniz artık iş işten geçmiş isterseniz dünya üzerinde yürüyün önceden yapacaktınız bu işi şimdi yapacaksınızda nolacak göztepe 2.ligdeyken kimsede tık yoktu ama onun için kimse kimseyi kandırmasın
bilmediğin bi konu hakkında niye konuşuyosun anlmadım izmirdemisin maçlarına gidiyomusun hayır göztepe 3.lig e düşmesine rağmen 7-8 bine oynayan bi takım bi yalı grubu var her deplasmanda var Taraftar çok kez isyan etti ama bazı insanlar yüzünden engellendi ayrıca müjdeli bi haberi okudum bugün eski futbolculara olan borçlar bitmiş dün son saatlerde 4-5 transfer yapmışız bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon 2.lig b ye çıkarız inşallah sekopej bu arada senin gibi ksk li zor bulunur göztepe hakkında direk kötü bişey yazmayan
barahir
02.Eylül.2006, 12:46
adamlar zamanında avrupayı sallıyodu be istanbulsporla beraber.
KaPaLı
02.Eylül.2006, 12:48
1. ligdenn bir anda 3. lige düştü adamlar yaa
anelka199100
02.Eylül.2006, 13:10
bilmediğin bi konu hakkında niye konuşuyosun anlmadım izmirdemisin maçlarına gidiyomusun hayır göztepe 3.lig e düşmesine rağmen 7-8 bine oynayan bi takım bi yalı grubu var her deplasmanda var Taraftar çok kez isyan etti ama bazı insanlar yüzünden engellendi ayrıca müjdeli bi haberi okudum bugün eski futbolculara olan borçlar bitmiş dün son saatlerde 4-5 transfer yapmışız bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon 2.lig b ye çıkarız inşallah sekopej bu arada senin gibi ksk li zor bulunur göztepe hakkında direk kötü bişey yazmayan
Bana masal anlatmayın ben futbolcuların "yönetim istifa" diye taraftarlarla bağırdını gördüm taraftarların takımı desteklemeyi bırak "yönetim istifa" lafından başka bişey bilmediğini gördüm Göztepe'nin en fazla desteğe olduğu zamanlar oyuncuların para alamadığı kötü sonuçların olduğu zamanlardır 2.ligde takımı ateşlemeleri gerekirdi şimdi boş boş kesin 2.lig B'deyiz dersen olmaz ilkbaşta nerden biliyorsun derler onun için Göztepe taraftarının bu olayı çok güzel bir olay hatta Türkiye'de eşi benzeri olmayabilir ama geç kalındır bunu kabullenmek gerekir herşeyin önceden önleme alınması gerekirdi...
Anthelas
02.Eylül.2006, 14:37
anelka199100, bende sana bilmediğin olaylar hakkında yorum yapmamanı öneririm. Göztepe taraftarı her zaman takımının yanında olmuştur, geçen sezon Bursa'daki Nilüfer Belediye maçına 300-400 civarında Göztepe taraftarı geldi.
anelka199100, Tuttuğunuz takım 3. Lige düşse, bırakın maçına gitmeyi, takımınuzun adını unutursunuz
Sekopej
02.Eylül.2006, 19:08
Ben olayları takip ediyordum. Aslında benim bildiğim çok dolaplar döndü büyüklerin arasında. Bir ara satılacaktı kulüp hatta Tanju ile TD konusunda anlaşılmıştı ama nedense satılamadı. Başkan Tuğsuz ki şu anda başkan mı bilmiyorum bence bu günlere gelinmesinde baş suçlu o.
Ayrıca teşekkür ediyorum yorumun için. Doğruyu söylemek gerekirse o 3 sezonda 3 küme düştüğünde Göztepe baya sevinmiştim ama şu anda gelişmeleri görüp, taraftarı dinleyince gerçekten üzülüyorum. Ayrıca biz birbirimizi yemekten çok çektik. Rekabet tabi ki olacak ama taşla-sopayla, kavgayla değil....
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 22:36
aynen katılıyorum bizim birbirimizi yememiz altay a yaradı adamlar aziz kocaoğlunu valiyi arkalarına aldılar bedava biletle yinede tamamını dolduramadılar stadı bizlere böyle fırsatlar verilseydi ayrıca bu anelka adlı arkadaşa iyi bi yanıt olmuş atılmak
Sekopej
02.Eylül.2006, 22:39
Altay da iyi İzmir Kulübü ama potansiyeli yok fazla. Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka'da yeni stad yapacağım diyor bakalım. Ayrıca İzmir Spor Gücü Vakfı neden Göztepe'ye destek olmuyor ki?
sanalkardes
02.Eylül.2006, 22:40
Göztepe inşallah eski günlerine geri döner
dinaMYt
03.Eylül.2006, 00:02
şirketleşme adı altında kluplerin tek bir kişiye satılması ve tüm klubün o kişinin insafına kalarak yönetilmesi türk futbolundaki köklü klublerin yıkılmasına neden oluyor.göztepe yanlış hatırlamıyorsam sabah gazetesi grubunun eski sahibi dinç bilgine bağlıydı o da tıpkı uzan grubu gibi batınca göztepenin sonu da adana ve istanbulspora benzedi.yazık oluyor türk futboluna...
10_Osmanozc
04.Eylül.2006, 01:11
Göztepe inşallah tekrar başarılı günlerine döner diyorum ve bu olaydan kendime pay çıkaramadan edemiyordum.
Demek ki Trabzon'daki 25.000 kişilik yürüyüş örnek teşkil etti.Ne mutlu bize!
yürüyüş yapılmış bitiştir..Göztepe için hayırlara vesile olur..bu konunun da miyadı dolmuş demektir..kiltlenmiştir..