View Full Version : Alex Kezman'ı Unuttu !
TR.CaPTaiN
03.Eylül.2006, 14:34
Fenerbahçe, hazırlık maçında Beylerbeyi'ni 5-2 yendi. Alex, aldığı her topta Deivid'i aradı ve vatandaşına iki gol attırdı. Kezman ise boş geçti.
Lige verilen aradan yararlanan Fenerbahçe, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için yaptığı hazırlık maçında 3.Lig takımlarından Beylerbeyispor'u 5-2 mağlup etti. Kanarya, zayıf rakibi karşısında bol gol bulmayı başardı. En çok parlayan isim ise vatandaşı Alex'in tam desteğini alan Deivid de Souza oldu. Alex aldığı her topta vatandaşını aradı ve bu çabasının sonucunda eski takım arkadaşına 2 gol attırmayı başardı. Diğer golleri penaltıdan Alex, Appiah ve Mehmet Yozgatlı kaydetti. İstediği topları alamayan Kezman ise bunun sonucunda gol atamadı. Savunmada Edu ile Lugano uyumlu göründü ama yine de Kanarya iki gol yedi.
Bence Alex 5-6 macta daha böyle yapmaya devam ederse takımdan kesinlikle gönderilmelidir
Burak Duran
03.Eylül.2006, 14:40
ya alex te takıntılı galiba. anelkada bu yüzden gitti kezmanda bu yüzden giderse yazık olur belki ilerleyen haftalarda alışırlar birbirlerine
tosunpasa
03.Eylül.2006, 14:42
zico nun böyle bir olaya göz yummaması lazım Ama alex her zaman yapıyor bunları (bkz:Nobre) Anelkada bu durumdan şikayetçi olmuştu şimdi sıra Keamn'a geldi ama bence bu sorundan dolayı gdecek biri olucaksa alex olsun ;)
mahoo
03.Eylül.2006, 14:47
bence 1 maçlık vatandaşına torpil yama isteğinden kaynaklanmıştır uzun vadede böyle olacağını sanmıorm açıkçası
Del Piero_10
03.Eylül.2006, 14:49
yine aynı muhabbet
TR.CaPTaiN
03.Eylül.2006, 14:52
bence 1 maçlık vatandaşına torpil yama isteğinden kaynaklanmıştır uzun vadede böyle olacağını sanmıorm açıkçası
Valla acıkcası bence bu böyle devam edecek inş zico veya yönetim buna göz yummaz
m_o_11
03.Eylül.2006, 15:12
bu beklemediğim bişey deildi ama inş. dogru deildir. bu kadar emin olamayız şimdiden. alex bunu anelka ya yaptı. bi sürü net pozisyonda anelka yı hep ikinci planda tuttu, nobre ye verdi. bazen eger bu topu da vermessem taraftar beni mahveder dediğnde pas attı. inş. kezman da böle olmas. zor bulunur bi daha böle golcü
ForsakeN
03.Eylül.2006, 15:30
Alex hep bunu yapıyor.Nobre ye o golleri attıran Alextir.Anelka ya ise hiç pas atmıyodu.Alex kredisini dolduruyor
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 15:33
Alex hep bunu yapıyor.Nobre ye o golleri attıran Alextir.Anelka ya ise hiç pas atmıyodu.Alex kredisini dolduruyor
o zman alex i göndersinler o zman ne ya***aksın bu zman yönetime küfür edersiniz alex i nie gönderdiniz diye
ForsakeN
03.Eylül.2006, 15:40
o zman alex i göndersinler o zman ne ya***aksın bu zman yönetime küfür edersiniz alex i nie gönderdiniz diye
Alex i göndermek şart değil ki.Onu uyararak bunu yapmamasını sağlamak iyi bir çözüm yoludur bence.
Ayrıca yönetim Alex'i gönderirse küfür değil,teşekkür ederim.
Üslubuna dikkat edersen sevinirim.
aykut_gencfb
03.Eylül.2006, 15:42
bunları geçin arkadaşlar kezman bu maçta biras nazik oynadı sakatlanma korkusndan gole de çok yaklaştı ama atamadı böyle şelere kafanızı yormayın anelka kendisi sorundu kezmanla o denilen problemi yaşamaz
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 15:52
Alex i göndermek şart değil ki.Onu uyararak bunu yapmamasını sağlamak iyi bir çözüm yoludur bence.
Ayrıca yönetim Alex'i gönderirse küfür değil,teşekkür ederim.
Üslubuna dikkat edersen sevinirim.
dikkat edersen edersiniz dedim edersin demedim teşekküre edersen bende seni tebrik ederim
SYLaR
03.Eylül.2006, 15:54
Geçen sene yine aynı olay yaşandı.aex pasları hep nobreye attı bu da anelkanın gidişine sebep oldu
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 16:25
anelkayı kendi gol yaratsın die aldılar anelka kendi golünü kendi yaratıyo nobre öle değil ama nobre ye pasla attırıyolar deivedde öle kezman kendi gölünü kendie yaratır bırakın bu işleri yok alex pas atmamış falan
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 16:26
anelkayı kendi gol yaratsın die aldılar anelka kendi golünü kendi yaratıyo nobre öle değil ama nobre ye pasla attırıyolar deivedde öle kezman kendi gölünü kendie yaratır bırakın bu işleri yok alex pas atmamış falan
TR.CaPTaiN
03.Eylül.2006, 16:32
Orta sahadan yardım almayan forvet basarılı olamaz özelliklede Alex in görevi 2 forveti beslemek sadece vatandasını beslemek degil
dnz498
03.Eylül.2006, 17:39
hani diyoruz ya ırkçı Kezman diye asıl ırkçılık Alex in yaptığı oluyor şu durumda ama futbol açısından böyle bir durum fenerin sonunu getirir buna kimse göz yummaz o sebeple ama bu olay büyük olasılıkla tesadüftür
Ilhan
03.Eylül.2006, 17:40
bence bu bir yorum. sonucta daha kezman uyum sorunu yasıyor ve turklerle ve brezilyalılarla aynı dili konusmuyor.
anelka zaten golcu deildi. kezman golcu bir santrafor. inşallah arkadasları ile sorun yasamaz
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 17:49
çıkmaz ya herkez tek bi yürek için çalışcak öle ayrımcılık yapmazlar şaka ya gelmez bu işler hele 100. yıl sa
KaPaLı
03.Eylül.2006, 18:35
Maçın tamamını izledim vee bencee Kezman-Deivid süper işler yapar kim ne derse desin ;)
hani diyoruz ya ırkçı Kezman diye asıl ırkçılık Alex in yaptığı oluyor şu durumda ama futbol açısından böyle bir durum fenerin sonunu getirir buna kimse göz yummaz o sebeple ama bu olay büyük olasılıkla tesadüftür
Dostum bu olayın ırkçılıkla ne alakası var allah aşkına yapma yaaa
dnz498
03.Eylül.2006, 18:59
Dostum bu olayın ırkçılıkla ne alakası var allah aşkına yapma yaaa
şöyle alakası var dostum adam eğer kendi soydaşının üzerine oynuyorsa ve ona primyaptırmayı düşünüp takımı yararına çalışmıyorsa bu ırkçılıktır ama tekrarlıyorum ben böyle birşey var demiyorum bu sadece ama sadece tesadüftür buluttan nem kapmayın konu sapmasın
eGowiCh
03.Eylül.2006, 19:04
Hiç güleceğim yoktu hahaha :D Bu konuyu bile ırkçılıkla bağdaştırdınız ya helal olsun :)
Sen diyelim ki Real Madrid'de oynuyorsun ve en iyi arkadaşın da Real Madrid'de oynuyor. İkiniz de Galatasaray'dan transfer oldunuz. Sen Ronaldo'yu değil de arkadaşını tercih etmez misin? Edersin. Bu da ırkçılık olur senin mantığınla. Ama benim mantığımla IRKÇILIKLA UZAKTAN YAKINDAN ilgisi yok.
dnz498
03.Eylül.2006, 19:10
etmem adam gibi adamsam takım için oynar uygun adama top atarım
İşte giden şampiyonlukların sebebi senin yakın arkadaş zihniyetin sen gülmeye devam et sonunda ağlamak pahasınada olsa
eGowiCh
03.Eylül.2006, 19:10
Ben senin "Alex ırkçılık yapıyor" sözüne güldüm, gülerim de :) Çünkü saçma.
dnz498
03.Eylül.2006, 19:14
anlaşıldı yazdığımı bile okuma zahmetine girmedin
TE-SA-DÜF diyorum bak
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 19:15
bi fenerlinin dediği lafları duysan sen kim bilir ne düşünürsün yok alex gitsin diyo onun yüzünden anelka gitti dio bunları bi fenerli sölüyo şu yandaki avatara fenerin amblemini koyuyosan senin fenerle bütünleşmiş olman lazım fener kötülememen lazım
dnz498
03.Eylül.2006, 19:21
niye burada Galatasaray avartarı kullanıp BJK'li olan arkadaşta var bunu da imzasına sebebiyle yazmış illa X takımlısın diye o takım haksız olduğundada onu savunmak zorundda değilsin eski elbiselerinizle kaldırın bu zihniyeti dolaplarınızın en kuytu köşesine kişi haksızsa haksızsın demekten kimseye zarar gelmez
NOT_ALONE
03.Eylül.2006, 19:32
o zman sen gs avatarını kaldır fb yi koy nasıl olur yaparmasın ?
KaPaLı
03.Eylül.2006, 19:57
dnz498 Bence Yaklaşımın çok saçma !
manutd0fb1
03.Eylül.2006, 20:55
medyanın kotulemelerinden bir tanesi
psikopat_16
03.Eylül.2006, 22:06
zico nun bu konuya mutlaka bi cözüm bulması gerekir.
GuineveRe
03.Eylül.2006, 22:22
qtm başladı yine bize sallamaya...
TR.CaPTaiN
04.Eylül.2006, 00:55
bi fenerlinin dediği lafları duysan sen kim bilir ne düşünürsün yok alex gitsin diyo onun yüzünden anelka gitti dio bunları bi fenerli sölüyo şu yandaki avatara fenerin amblemini koyuyosan senin fenerle bütünleşmiş olman lazım fener kötülememen lazım
Arkadasım bende Fenerliyim takımıma cokta baglıyım ama kötü yanlarını görmemezlikten gelirsek tartısmazsak o da olmaz körü körüne baglılık olur yanlısları görmemezlikten gelmemeliyiz bence Alex böyle yapacaksa 1 dk bile durmasın
sanalkardes
04.Eylül.2006, 10:25
inşallah hep böle olmaz
e_mali
04.Eylül.2006, 10:39
Bu haberin ne zaman yapilacagini cok merak ediyordum. Ve ilk macta yapildi, bravo... Biraz bekleseydiniz bari, bi resmi mac olsun, FB yenilsin, Kezman gol atamasın, o zaman yapın ki, daha etkili olsun. :D
m_o_11
04.Eylül.2006, 14:13
beyler bu kadar cabuk karar vermek cok sacma. medya takımı kötülemek için elinden geleni yapıyor buna fırsat vermemiz lazım. ben kesinlikle alex böle yapmaz demiyorum ama biz bu olayı böle büyütürsek taraftarlar olarak alex eminim böle yapmaya baslıycak. aziz yıldırım eger anelka olayında böle bişey olduysa hem zico yu uyarmıstır hem de kendisi bu olayla ilgilenmiştir. anelka da böle hata yapılmıstır. şimdi ise bunun önlemi alınmıstır. medya nın ortalıgı karıstırmak için verdiği bu haberleri pek umursamamak gerek
ve e-mali ye katılıyorum.ben bi kac mac beklerler bu haber için diye beliyordum. ama adamlar en basit macta tv de bile yayımlanmayan bi macta bu haberi cıkarttılar. fb tv belki yayınlamıstır ama böle basit bi takımla yapılan macta bu kadar kolay i şekilde yorum yapmak cok sacma olur.
dnz498
04.Eylül.2006, 18:41
o zman sen gs avatarını kaldır fb yi koy nasıl olur yaparmasın ?
yapmam kardeşim o adamında yapma sebebi farklı zaten
dnz498 Bence Yaklaşımın çok saçma !
hiçte saçma değil ama anlamıyorsunuz sadece aynen senin gibi böyle bişeyin olmıyacağını ve bunun TE-SA-DÜF'ten ibaret olduğunu artı yönetimin böyle bir olat-ya izin vermesininde imkansız olduğunu söylüyorum
Alıştık artık. Alex hep böyle yapıyor. Değişeceğinide sanmıyorum. Aslında Fener Kezman yerine bi tane daha Brezilya'lı alcaktı forvete tam olcaktı :D
m_o_11
04.Eylül.2006, 23:59
(p) medya nın uydurması (p)
premium907
05.Eylül.2006, 03:35
ya arkadaslar hemende alexi sattınız ayıptır yaa.. bu adam değilmi ki nerdeyse attığımız her golde parmağı olan... lütfen böyle yok kezman ı unuttu yok brezilya lıları koruyaor lütfen böyle seylere gülüp gecelim....
fenerbahce_1907
05.Eylül.2006, 03:53
alex o macta kezmanı 3 kere bariz gol şansına soktu kezman atamadı deivid gol attı hemen alec suclu oldu türk medyası işte ne beklersin
standard
05.Eylül.2006, 18:53
Şimdi bir maçta pas verecek oyuncu olduğumuzu farzedelim. Önümüzde gole yakın iki futbolcu var. Bir tanesinin üzerinde iki defans oyuncusu, bir tanesinin yakınında ancak duran bir adam var. Hangisine pas atmak daha doğru?
Alex'in profesyonelliğe aykırı bu davranışı yaptığına ihtimal vermiyorum, kaldı ki, Alex, Nobre ve Anelka yanyana oynarken hep Nobre'yi mi tercih etti?
Murderer26
05.Eylül.2006, 20:24
alex bilerek yapıyor cunku deivid i alex getirtdi kezmanın maçlarda gol atacağını biliyor yuzu kara cıkmasın diye
NOT_ALONE
05.Eylül.2006, 20:31
ya arkadaslar hemende alexi sattınız ayıptır yaa.. bu adam değilmi ki nerdeyse attığımız her golde parmağı olan... lütfen böyle yok kezman ı unuttu yok brezilya lıları koruyaor lütfen böyle seylere gülüp gecelim....
evet doğru sölüyo bu adam bizi şampiyon yaptı şimdide adamı kötülüyosunuz ! :d:
m_o_11
05.Eylül.2006, 23:06
alex bilerek yapıyor cunku deivid i alex getirtdi kezmanın maçlarda gol atacağını biliyor yuzu kara cıkmasın diye
Deivid i ALEx getirtti ? Lütfen bu ne demek biri acıklasın ? bizim teknik direktörümüz, baskanımız aciz dimi deivid almaktan. biri bu ne demek acıklasın cok merak ettim !!