View Full Version : Edu'yu Kandıramadılar
m_o_11
03.Eylül.2006, 15:19
EDU'YU KANDIRAMADILAR
Fenerbahçe'nin Lugano ile birlikte savunmada çok şey beklediği Edu'yu Real Madrid ve Milan'a rağmen transfer ettiği ortaya çıktı!.. İspanyollar'ın Edu yerine Sarı-Lacivertliler'e Helguera'yı empoze etmeye çalışmaları ise işe yaramadı!..
İspanyollar, Milan’ın Edu’yu istediğini duyunca, F.Bahçe’ye Helguera’yı teklif etti. Ama Sambacı Kanarya’yı seçti.
F.BAHÇE’NİN yeni transferlerinden Edu’nun yönetici İlhan Ekşioğlu ve işadramı Celalettin Bilgiç’in büyük uğraşlarıyla son yarım saatte noktalandığı öğrenildi. İspanya’nın Real Madrid kulübünün Edu’yu transfer edebilmek için, kendi takımında forma giyen ve Beşiktaş’ın da listesinde yer alan Helguera’yı F.Bahçe’ye empoze etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Helguera’nın alınması için F.Bahçe’ye telkinde bulunan R.Madridliler, ünlü İtalyan kulübü Milan’ın da bu oyuncunun peşinde olduğunu öğrenince, bu yola başvurdu. Ancak Edu son karırını F.Bahçe’den yana kullanınca, Real Madrid’in oyunu da suya düştü
‘RÜYA GİBİ 5 GÜN YAŞADIM’
F.BAHÇE’NİN yeni transferi Edu ise kendi internet sitesinde ilginç açıklamalar yaptı. Edu, her gün ziyaretçi akınına uğrayan sitesinde hayranlarına şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’de mutluyum. İstanbul’da rüya gibi 5 gün geçirdim. Her şey mükemmel. Takımda aynı dili konuştuğumuz oyuncu sayısı çok. Birçok futbolcuyu tanıyorum. Türk oyuncularla da kaynaştım. Zorluk yaşamıyorum ve bir an önce maçlara çıkmak istiyorum.”
GuineveRe
03.Eylül.2006, 22:24
gerçektende kaliteli adam. fm de de iyi :)
KaPaLı
03.Eylül.2006, 22:28
geçen hazırlık maçında Luganoyla süperlerdii 2 gol yedi fener ama uyum güzeldi yan toplardada Hareketli ikiside
GuineveRe
03.Eylül.2006, 22:48
geçen hazırlık maçında Luganoyla süperlerdii 2 gol yedi fener ama uyum güzeldi yan toplardada Hareketli ikiside
2 goldede serkan adamı arkasına kaçırdı... stoperlerimiz iyide sag ve sol bek berbat
KaPaLı
03.Eylül.2006, 22:51
2 goldede serkan adamı arkasına kaçırdı... stoperlerimiz iyide sag ve sol bek berbat
Beke Önder Geçecek Yaa Zaten o belli Önderi yedek tutmaz
GuineveRe
03.Eylül.2006, 23:03
Beke Önder Geçecek Yaa Zaten o belli Önderi yedek tutmaz
önderdede kararsizim..
geçen sene defansta en çok hata yapan oydu..
Universal
03.Eylül.2006, 23:35
Ben Milan ve Real Madrid istediğine dair olaylara inanmıyorum eğer gerçekten isteselerdi bu oyuncuyu Fenerbahçe'nin elinden alabilirlerdi ama şuda var Alex, De Souza, Zico gibi arkadaşlarıyla oynayacak olmasıda belki etkili olmuştur.
nart_susruko
03.Eylül.2006, 23:42
milan - madrid isteyecek ve gitmeyecek, ilginç.. ;)
greencrocodiles
04.Eylül.2006, 00:24
Her futbolcunun bir transfer hikayesi vardır. Öyle deme :D:D:D
UEFA'da başarılara imza atmasını beklediğimiz Fenerbahçe'de EDU'nun başarılı olmasını, bu transferin de boşa giden bir transferden ibaret olmamasını temenni ediyorum. Lugano ile umarım çok kaliteli bir defans sergilerler ve sakatlık olursa dişlilerin birisi kırılır umarım böyle birşey olmaz. Çünkü takım olarak ofansif bir ruha sahip Fenerbahçe'nin defansı bu oyuncular ile güçlendiğini görüyoruz. UEFA'da bol başarılar Fenerbahçe'ye.
ozgrkc
04.Eylül.2006, 00:25
nie ? adam oralarda gidip yedek kalcana FB de oynar Uefa da kendini gösterir seneye daha fazla para kazanma şansı doğar... hatırlatırım Kompany de Chelsea nin teklifini geri çevirmiş Almanya ya gitmişti.. hatta en yakın örnekse kişiliği bozuk sorunlu dediğiniz Ribery de ... adam ı madrid istedi arsenal istedi ama takımında kaldı... her futbolcunun hedefi farklıdır..
nart_susruko
04.Eylül.2006, 00:34
milan madrid diyoruz ya..
bu takımlar istediğine göre kendilerinde oynayabilecek potansiyeli görmüşlerdir o futbolcuda.. peki seneye daha iyi olacağı ne malum bu futbolcunun, öyle ileriye dönük planlar tutmaz herzaman.. bu sene burda oynayayım seneye oraya giderim diye..
greencrocodiles
04.Eylül.2006, 00:52
nie ? adam oralarda gidip yedek kalcana FB de oynar Uefa da kendini gösterir seneye daha fazla para kazanma şansı doğar... hatırlatırım Kompany de Chelsea nin teklifini geri çevirmiş Almanya ya gitmişti.. hatta en yakın örnekse kişiliği bozuk sorunlu dediğiniz Ribery de ... adam ı madrid istedi arsenal istedi ama takımında kaldı... her futbolcunun hedefi farklıdır..
Dediğin mantıklı. Bir futbolcu yedek kalacağı takıma gitmek istemez. Yedek kalacak oyuncuya da fazla para teklif edilmez. Kaliteli bir oyuncu direkt ilk 11'de oynayacağı takıma ve özellikle gelen teklif, bir de kendisi için cazip ise gidebilir. Yani sen demek istiyorsun ki Madrid ve Milan da yedek oynayacak bir oyuncu transfer ettik. Benim günahım yok öle demek istemişsin :D ama ondan önce bizim kolpa basının verdiği haberleri biraz tartmak gerekir. En mantıklısı bu.
zikko
04.Eylül.2006, 01:18
Dediğin mantıklı. Bir futbolcu yedek kalacağı takıma gitmek istemez. Yedek kalacak oyuncuya da fazla para teklif edilmez. Kaliteli bir oyuncu direkt ilk 11'de oynayacağı takıma ve özellikle gelen teklif, bir de kendisi için cazip ise gidebilir. Yani sen demek istiyorsun ki Madrid ve Milan da yedek oynayacak bir oyuncu transfer ettik. Benim günahım yok öle demek istemişsin :D ama ondan önce bizim kolpa basının verdiği haberleri biraz tartmak gerekir. En mantıklısı bu.
valla yedek oynayacak olması önemli değil. bu takımların kadrosuna girmesi bile iyi futbolcu olduğunu gösterir bence. kezman'a chelsea'de başarılı olamadı diyoruz ama chelsea'de başarısız olmak için önce chelsea'ye gitmek gerek dimi :)
Cengo
04.Eylül.2006, 03:07
Edu Olympiakos'ta söylenenin aksine çok iyi bir dönem geçirdi.Öğrendiğim kadarı ile teknik direktörü ile arası iyi değilmiş.
Olympiakos başkanı bonservisini sorduğunda 800 bin $ (800k $, FM oynayanlara göre değeri :) ;)) istemişler.Ona da çok gelmiş, bu parayı vermek istememiş.
Olympiakos taraftarları hala heryerde kin kusuyorlar, ne kadar iyi oyuncu olduğunu sorabilirsiniz.Greek Football adlı bir sitenin forumunda bu durum ile ilgili bir konu var..
manutd0fb1
04.Eylül.2006, 04:32
Edu Olympiakos'ta söylenenin aksine çok iyi bir dönem geçirdi.Öğrendiğim kadarı ile teknik direktörü ile arası iyi değilmiş.
Olympiakos başkanı bonservisini sorduğunda 800 bin $ (800k $, FM oynayanlara göre değeri :) ;)) istemişler.Ona da çok gelmiş, bu parayı vermek istememiş.
Olympiakos taraftarları hala heryerde kin kusuyorlar, ne kadar iyi oyuncu olduğunu sorabilirsiniz.Greek Football adlı bir sitenin forumunda bu durum ile ilgili bir konu var..
hayır adama parasını wermemisler
roportajda soledi
sanalkardes
04.Eylül.2006, 10:22
abi milan isteseydi adam uçarak giderdi
zikko
04.Eylül.2006, 13:42
yedek kalıp unutulacağı yere gitmez. yani ben olsam gitmem:)
bak zafer biryol yaptı o hatayı, ne durumda şimdi..
gezenti
04.Eylül.2006, 16:50
walla mantıklı bir karar vermiş o takımların atmosferi farklı olur ama 1 sezonda oynayacağı maç sayısı 3 yada 4 oda ilk 11 deil.düşünsenize madridte cannavaro ve sergio ramosu kesicek milanda ise nesta maldini ohhooooo hayatta forma şansı bulamazdı.en mantıklısını yaptı bu edu....
nekop
04.Eylül.2006, 17:16
bence fenere gelmesi daha mantıklı reale gitse capellonun gözdesi cannavaroyu kesebilecekmiydi veya milana gitse nestayı kesebilecekmiydi fenerde forması garanti gibi zaten bence dogru olanı yapmış...
meddah
04.Eylül.2006, 17:20
Aslında kendine güvenen adam için Milan bu sene çok akıllı bir tercih olur; Stam gitti, Maldini, Costacurta, Cafu seneye bırakır artık.. Gelecek adam da bu sene ara ara oynar, kendini benimsetirse seneye de banko olur..
Ama tabi riskli bi iş, kasasında icabında yüz milyon dolarlar olabilen bi takıma en babasından transfer yaptırmayacak kadar iyi olmanız lazım; Laursen vardı zamanında, Coloccini, Roque Junior vs..
Yani vaziyet oyuncunun iyi olmasını da aşan bi vaziyet..
nekop
04.Eylül.2006, 18:10
Laursen vardı zamanında, Coloccini, Roque Junior vs..
ki hepsi şimdi takımlarında harika oynuyorlar...
dnz498
04.Eylül.2006, 18:16
haber biraz yalan kokuyor adı geçen kulüpler kimi isterse alabilecek becerideler yani onlar bir futbolcuya gel dediği anda futbolcunun düşünme payı yok (istisnalar hariç) Türkiye'ye gelirken düşünebilir ama bu takımlara giderken asla çünkü bu bir oyuncu için gurur kaynağıdır
eGowiCh
04.Eylül.2006, 23:22
dnz498 doğru söylüyor. Ama Edu'nun FB'yi tercih etmesi Zico, Alex, Deivid gibi şeylere bağlıydı. Haber doğru olabilir, çünkü mantıklı bir sebebi var FB'yi tercih etmesinin. Real'e gitse yabancılık çekerdi, onu çekici sebep para ve şöhrettir Real'de. Ama FB'de Zico ve diğer Brezilyalıların olması teşvik edicidir.
Sen futbolcusun, Real'den teklif geliyor, bir de F.Terim'in çalıştırdığı Marsilya'dan teklif geliyor diyelim. Ayrıca Marsilya'da yakın dostların da var Türk olarak. Bir düşünürsün gitmeden önce. ;;)
m_o_11
04.Eylül.2006, 23:57
ya beyler sanırım biz bu oyuncu aldıktan sonra ilgilenmeye basladı bu büyük klüpler edu ile. cıkan bi haber e göre. helguera artı para teklif gündeme gelmiş edu için. fb işi bitirdikten sonra almaya calısmıslar (bizden).
meddah
05.Eylül.2006, 07:50
dnz498 doğru söylüyor. Ama Edu'nun FB'yi tercih etmesi Zico, Alex, Deivid gibi şeylere bağlıydı. Haber doğru olabilir, çünkü mantıklı bir sebebi var FB'yi tercih etmesinin. Real'e gitse yabancılık çekerdi, onu çekici sebep para ve şöhrettir Real'de. Ama FB'de Zico ve diğer Brezilyalıların olması teşvik edicidir.
Real'de Fenerbahçe'den daha fazla Brezilyalı var.. Ve hatta Milan'da da..
francesco10
05.Eylül.2006, 08:07
Real'de Fenerbahçe'den daha fazla Brezilyalı var.. Ve hatta Milan'da da..
ben yazcaktm benden once davranmissn
olay brezilyali takim ark i muhabbetini gectgine gore bu saatten sonra tek cvp var o da yillik aldigi para
meddah in dedigi gibi biraz hedefleri olan kendine guvenen adam olsaydi ve ayrica heber de dogruysa milani secmesi gerekirdi
buna benzer haberler alex transferinnde de cikmisti real in elinden aldilar die , dogruysa haber kutlamak lasm yonetimi ama bence kolpa :)
m_o_11
05.Eylül.2006, 15:15
ya beyler sanırım biz bu oyuncu aldıktan sonra ilgilenmeye basladı bu büyük klüpler edu ile. cıkan bi haber e göre. helguera artı para teklif gündeme gelmiş edu için. fb işi bitirdikten sonra almaya calısmıslar (bizden).
bakın bunu ikinci kez yazıyorum
dnz498
05.Eylül.2006, 15:20
bakın bunu ikinci kez yazıyorum
bildiğim kadarı ile bu durum FİFA kurallarına aykırı o sebeplede imkansız
eGowiCh
05.Eylül.2006, 18:36
Bir oyuncu 6 ay içinde 2 kulübe transfer olamaz. Böyle bir madde var yanılmıyorsam. Mesela, 1 Haziran'da FB'ye gelen bir oyuncu, 1 Ağustos'ta başka bir kulübe gidemez, FIFA kurallarına göre.
Rousseou
05.Eylül.2006, 19:07
Gerçekten Kaliteli..
Murderer26
05.Eylül.2006, 20:34
fazla iyi değil bu adam
tonifan30s
05.Eylül.2006, 21:02
lugano baya ii ama eduyu fazla bilmiyorum
m_o_11
05.Eylül.2006, 23:13
Bir oyuncu 6 ay içinde 2 kulübe transfer olamaz. Böyle bir madde var yanılmıyorsam. Mesela, 1 Haziran'da FB'ye gelen bir oyuncu, 1 Ağustos'ta başka bir kulübe gidemez, FIFA kurallarına göre.
ön sözlesme yapılmıstır belki sadece. sonuc tr ye gelince asıl imza yı attı. dogru diil mi?
soykaaa
08.Eylül.2006, 03:35
bu adam fenerin adını bile teklif götürmeselerdi zor duyardı bırakın milan istiyordu real madrid istiyordu diye buna gerçekten inanan var mı yaw
REsist JuvE11
08.Eylül.2006, 03:57
bu adam fenerin adını bile teklif götürmeselerdi zor duyardı bırakın milan istiyordu real madrid istiyordu diye buna gerçekten inanan var mı yaw
çok doğru sölemişsin.bazıları da diyoki,fenere kendini göstermek için gelmiştir....kendisini göstermek için fenerbahçe ye gelmez.çünkü fener,kendisini gösterebileceği türden bi klüp deil..sakın bunu yanlıs anlamayın..yani avrupa liglerinde oynayan bi takım deil..bakın tevez e kendisini göstermek için west ham a gitti,awrupa dısındaki bir klübe deil..umarım anlamıssınızdır
m_o_11
08.Eylül.2006, 15:59
tevez ii bi futbolcu deil. balon. ii deil derken abartıldıgı kadar deil kesinlikle. gercekten ii olsaydı west ham alamazdı zaten.
cok basit düşünüyorsunuz yaa. adam aa milan gelmiş onalara gidelim. o büyük fener den. aa real madrid te var robinho da orda gidelim gidelim tüm yıldızlar orda. bu kadar kolay mı karar veriyor futbolcular. biras daha mantıklı olalım
REsist JuvE11
08.Eylül.2006, 16:11
tevez ii bi futbolcu deil. balon. ii deil derken abartıldıgı kadar deil kesinlikle. gercekten ii olsaydı west ham alamazdı zaten.
cok basit düşünüyorsunuz yaa. adam aa milan gelmiş onalara gidelim. o büyük fener den. aa real madrid te var robinho da orda gidelim gidelim tüm yıldızlar orda. bu kadar kolay mı karar veriyor futbolcular. biras daha mantıklı olalım
chelsea onu daha pişmediği için almadı..premier lige alıştığı an göreceksin nerde oynadığını..tevez abartıldığı gibi bir oyuncu deil ölemi..türkiye maçında görücez..bizim defansla dans edecek.ozaman bu açıklamalarını geri alırsın heralde
zikko
08.Eylül.2006, 17:34
chelsea onu daha pişmediği için almadı..premier lige alıştığı an göreceksin nerde oynadığını..tevez abartıldığı gibi bir oyuncu deil ölemi..türkiye maçında görücez..bizim defansla dans edecek.ozaman bu açıklamalarını geri alırsın heralde
Pişmediği için almadı diyemeyiz. Eğer premier lig'de pişsin sonra alırız diye düşünseydi bu yıl alıp bir takıma kiralardı. Ama West Ham'dan seneye bu yılki fiyatının daha üstüne verip almak zorunda kalacak seneye.
m_o_11
08.Eylül.2006, 17:37
arjantin de ilk 11 de cıkarsa izlerimm kocum ben bi daha izlemek istiyorum zaten. daha kesin karar ımı vermedim.
REsist JuvE11
08.Eylül.2006, 18:14
arjantin de ilk 11 de cıkarsa izlerimm kocum ben bi daha izlemek istiyorum zaten. daha kesin karar ımı vermedim.
izle we kararını wer.umarım objektif olursun
Pişmediği için almadı diyemeyiz. Eğer premier lig'de pişsin sonra alırız diye düşünseydi bu yıl alıp bir takıma kiralardı. Ama West Ham'dan seneye bu yılki fiyatının daha üstüne verip almak zorunda kalacak seneye.
chelsea dan bahsedioruz.essien i uçuk fiyata alan,adı şanı duyulmamıs oyunculara hayında görmediği kadar para weren chelsea...tevez i de alır merak etme..tabi ondan önce dawranan çıkmazsa..