Log in

View Full Version : 200.000 Futbol Sever!

dnz498
04.Eylül.2006, 18:39
Şampiyonlar Ligi’nde Hedef: 3 Maçta 200.000 Galatasaraylı!

http://img383.imageshack.us/img383/9978/back528ci5.th.jpg (http://img383.imageshack.us/my.php?image=back528ci5.jpg)

12 Eylül Salı günü 21:45’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak FC Girondins de Bordeaux maçıyla start alacak Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçlarında 3 maçlık Kombine bilet uygulamasına başlanıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın “3 Maçta 200.000 Galatasaraylı” hedefini, bugün Galatasaray Store’de düzenlenen basın toplantısında açıkladı.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Özhan Canaydın’ın konuşmasının tam metnini yayınlıyoruz:

“Büyük bir iftiharla tekrarlamak isterim ki, Avrupa’daki en köklü kulüplerin bile ulaşamadığı başarımızı daha da ileriye götürerek, Şampiyonlar Ligi’ne 10. defa katılma hakkını elde ettik. İsviçre’de çekilen kuralardan memnunuz. Yakından tanıdığımız, müsabakalar yaptığımız, birbirinden değerli rakiplerle eşleştik. Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden tek Türk takımı olarak, sorumluluğumuzun farkındayız. Bundan önce olduğu gibi, yine ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve tüm milletimizin gururu olmaya devam edeceğiz.

"Her maç Şampiyonlar Ligi finali gibi olacak"

Bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi müsabakaları, UEFA Kriterleri gereği İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacaktır. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapmış, İstanbul’un en görkemli spor kompleksi olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu taraftarlarımızı ve takımları ağırlamaya hazırdır. Elindeki tüm imkanları seferber ederek, Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevre düzenlemesini gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a, her türlü desteği veren İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne huzurlarınızda ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Maçlarımızda 2005 yılındaki Milan-Liverpool finalindeki düzenlemelerin aynısı geçerli olacaktır.

Stadyumun hizmete girdiği ilk yıl yaşanan trafik sıkıntısı tamamen aşılmıştır. Otoparklar, güvenlik, aydınlatma, stad içi ve stad dışı tüm etkinlikler seyircilerin konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Hedefimiz İstanbul’da oynayacağımız 3 maçta toplam 200.000 taraftarımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda misafir etmektir.

Onlara gerçek futbolun, saf rekabetin başrolde olduğu bir spor festivali hazırlamaktayız.

Bu hedefe ulaşmak ve stadyuma gelecek taraftarlarımıza kolaylık sağlamak adına, İstanbul’da oynayacağımız 3 Şampiyonlar Ligi maçı için kombine bilet uygulaması yapılacaktır. Ali Sami Yen Stadyumu’nda kombine kart sahibi olan taraftarlarımızın kartları, Olimpiyat Stadyumu’nda da kartları üzerinde yazan aynı koltuklarda geçerlidir.

Yarın satışa çıkacak olan 3 maçlık özel kombinelerin büyük ilgi göreceğinden eminiz. Amacımız en iyi neticeleri alarak bir üst tura çıkmak ve bu kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmektir. Bu yer neresidir diye sorarsanız, “Atina’daki finale kadar yolu var” derim sizlere.

"Taraftarımız yeniden tarih yazmak için gün saymaktadır"

Kendimize güveniyoruz, takımımıza güveniyoruz. En çok da, şöhreti Avrupa sınırlarını aşmış büyük taraftarımıza güveniyoruz.

Galatasaray’ın Avrupa arenasından uzak kaldığı dönemde hızla eriyen ülke puanımızı yeniden yükseltecek, büyük başarıların arifesindeyiz.

Biliyoruz ki, Galatasaraylılar Şampiyonlar Ligi rekabetini ve Avrupalı rakiplerini özledi. Biliyoruz ki, taraftarımız Avrupa’ya kimin en büyük olduğunu göstermek, yeniden tarih yazmak için gün saymaktadır. Türkiye’nin en güzel stadyumunda, Avrupa Fatihi Şampiyon Galatasaray’ı, Türkiye’nin en büyük taraftarıyla buluşturacağız.

Sarıyla Kırmızıyla alnımızın akıyla temsil edeceğiz ülkemizi, hepinizin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum, Allah mahçup etmesin”.

"Galatasaray’ın ihtiyacı olan ruhu Galatasaray taraftarındadır"

Basın toplantısında Özhan Canaydın'ın ardından söz alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, Şampiyonlar Ligi iç maçlarında uygulanacak kombine bilet sistemi hakkında bilgi verdi. Polat, İstanbul'da oynanacak olan 3 maça, sadece Galatasaraylılar’ı değil, Türkiye'yi temsil eden Şampiyon Galatasaray'ı alkışlamak isteyen gerçek
futbolseverleri de beklediklerini belirterek, Galatasaray'ın galibiyet yolunda ihtiyacı olan ruhun Galatasaray taraftarlarında olduğunu söyledi.

Başkan Özhan Canaydın’ın ifade ettiği 3 maçlık kombine bilet fiyatlarını mümkün olan en makul düzeyde tutmaya çalıştıklarını ifade eden Adnan Polat, Şampiyonlar Ligi kombinelerinin, Kale Arkası Tribün için 30 YTL, Kapalı Tribün için 60 YTL, Numaralı Tribün için de 120 YTL olarak belirlendiğini belirtti.

Bunun dışında her maç için ayrı ayrı bilet almak isteyen taraftarlarımızın ise, Kale Arkası Tribün için 15 YTL, Kapalı Tribün için 30 YTL, Numaralı Tribün için 50, Numaralı Tribün’ün her iki yanındaki tribünler için de 40 YTL olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

Kombine biletlerin internet üzerinden biletix.com.tr adresinden ya da Galatasaray Store mağazalarımızdan satın alınabileceğini söyleyen Başkan Yardımcısı Polat, Şampiyonlar Ligi maçları için hazırlanan özel ürün gamı hakkında da bilgi verdi. 4 Avrupalı kulübün Şampiyonlar Ligi rekabetini sembolize eden ürünlerin yarından itibaren Galatasaray Store’lardaki yerini alacağını belirten Polat, son olarak “Tüm hazırlıklar UEFA standartlarının üzerinde, eksiksiz bir organizasyon ve başarı hedefi üzerine odaklanmıştır” diyerek sözlerine son verdi.

Basın toplantısına katılan Teknik Direktör Erik Gerets ise, Şampiyonlar Ligi’nde çok ciddi bir sınav vereceklerini, başarılı olmak için de tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Gerets ayrıca taraftarlara seslenerek, "Bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyorum… Bayraklarınızla, formalarınızla gelin ama en çok pozitif enerjinizle gelin. Son dakikaya dek desteğinizi eksik etmeyin, biz elimizden geleni yapacağız. Gururunuz olmaya çalışacağız” dedi.

Toplantıya katılan futbolcularımızdan Aly Faryd Mondragon da konuşmasında, Olimpiyat Stadı'nın kale arkası tribünlerinin 10.000’den fazla kişi aldığını, öylesi bir destekle kalede durmanın kendisini heyecanlandırırdığını söyledi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda, daha önce de kupa kazandıklarını belirten Mondragon, daha büyüğü için yeniden maça çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

“Ne kadar çok seyirci gelirse, o kadar çok gol atacağım”

Mondragon’dan sonra konuşan Ümit Karan ise, “Ben ve arkadaşlarım önceki yıllarda Galatasaray’ın kazandığı başarılara bakıp, ‘Ah orada biz de olsaydık’ diyoruz. Üç maçta toplam 200.000 taraftarımızın “GOOOOL” diye haykırdığını duymak istiyorum. Taraftarımız arkamızda oldukça, dünya üzerinde çekindiğimiz takım olmaz. Üç maçta 200.000 taraftar tribünlere gelsin, ondan ötesi bizim işimiz… “Ne kadar çok seyirci gelirse, o kadar çok gol atacağım” dedi.

Basın toplantısı, Ümit Karan’ın yarından itibaren Galatasaray Store'larda satışa sunulacak olan Şampiyonlar Ligi özel ürünlerini tanıtması ile son buldu.

Cengo
04.Eylül.2006, 18:42
Bana sadece hayal gibi geliyor..

Burak Duran
04.Eylül.2006, 18:43
niye hayal olsun ki bilet fiyatları ucuz ulaşımıda hallederlerse bence çok normal bir durum hele hele maçları kazanırsak o stad her maç 70bine oynar

dnz498
04.Eylül.2006, 18:45
30 YTL'ye millet 3 tane Şampiyonlar Ligi maçı izleyecek daha ne olsun

KaPaLı
04.Eylül.2006, 18:46
niye hayal olsun ki bilet fiyatları ucuz ulaşımıda hallederlerse bence çok normal bir durum hele hele maçları kazanırsak o stad her maç 70bine oynar

inş dediğin gibi olurdaa GS başarılı olur ben Fenerbahçeliyim ama başarılı olmasını isterim her türk takmının ;)

Jesus_FB
04.Eylül.2006, 18:49
bence herşey ilk maça bağlı

Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 18:50
Olympiakos, Fenerbahçe maçlarında 70 bin'in üzerinde çıkmıştı.. İlk maç zaten 70 bin çok rahat geçer.. Ondan sonraki PSV maçını bilemiyorum, Liverpool maçındada çok rahat geçeriz o sayıyı.. 200 bin hayal değil.. Tüm forumlarda okuyorum avrupa maçlarına acayip talep var.. Galatasaraylılar Avrupa'yı, Avrupa Galatasaray'ı çok özledi..

Not: Stadın %15 Japon olacağından rahat dolar :D

enesao
04.Eylül.2006, 19:25
eger ulasimi hallederlerse 200.000 bin i bile gecer..

GuineveRe
04.Eylül.2006, 19:29
o fiyatlarada toplayamazsalar artık :D

dnz498
04.Eylül.2006, 19:29
eger ulasimi hallederlerse 200.000 bin i bile gecer..
o sorun ortadan kalktı deniliyor her maç Şampiyonlar Ligi Finalindeki uygulama yapılacakmış yani trafik açık

rhan_17
04.Eylül.2006, 19:35
Bana sadece hayal gibi geliyor..
banada öyle geliyor...umarım yanılırız...

Frank_Castle
04.Eylül.2006, 19:36
maçlar geceyarısı bitiyor.. ertesi gün sabah işi olan hangi insan evladı, kalkıp tvden naklen yayınlanan maçı izlemek ister ki?

dnz498
04.Eylül.2006, 19:42
Galatasaray'a güvenen insan evlatları

Frank_Castle
04.Eylül.2006, 19:54
Altında arabası olan insan evlatları. evime 55 km uzaktaki bir stada biletim olduğu halde gidemiyorum.

Burak Duran
04.Eylül.2006, 19:59
ben taaa izmirden geliyorum biraz fedakar olan ve gs ye güvenen insan evlatları gider

Frank_Castle
04.Eylül.2006, 20:00
uçakla gelsem ben de giderdim.. bursa bile daha yakın.

mahoo
04.Eylül.2006, 20:03
abi ümit karan bile demiş ne kadar taraftar gelirse o kadar gol.. mondi demiş kale arkasında 10.000 taraftar ın desteğinde gol yemeyeceğim.. yani bize ihtiyaçları var ne yazıkki tv başında onlara sadece dua edebiliorz...

dnz498
04.Eylül.2006, 20:09
valla bende ankaradan gelmeyi düşünüyorum bi durumu toparlayım

atlantis_fb
04.Eylül.2006, 20:14
Valla o fiyatlarla o stadı dolduramazsa galatasaray taraftarının ben ciddiliğinden şüphe ederim...

dnz498
04.Eylül.2006, 20:17
Valla o fiyatlarla o stadı dolduramazsa galatasaray taraftarının ben ciddiliğinden şüphe ederim...
biz sadece Galatasaray taraftarını değil futbol seyircilerini bekliyoruz stada ;)

Berkaiser
04.Eylül.2006, 20:44
O stad 3 maçta da dolar.Buna güvenim tam.Yönetim çok akıllı bir adım atmış kombine çıkartarak.

ciga_uA
04.Eylül.2006, 20:51
İlk maça göre durumlar değişebilir.

Kötü bi sonuç karşısında seyirciler diğer maça ilgi göstermezler.

Taraftarlar herzaman olduğu gibi her maç orada olacaktır...

Eray Dengiz
04.Eylül.2006, 20:52
Avrupada'ki ilk maçımız, yıllar sonra ilk defa Avrupa arenasına çıkılıyor.. Böylesine bir maça gidilmez mi? Tüm taraftarların geleceğinden eminim..

EreN
04.Eylül.2006, 21:30
O rakam biraz zor ama 160-130 bin olabilir

Scocco
04.Eylül.2006, 21:54
İnşallah dolduracağız stadı 3 maçta. Seyirci rekoru kırıp gruptan çıkacağız.

eGowiCh
04.Eylül.2006, 23:28
Bilet fiyatları sudan ucuz. Ben Galatasaraylı olsam giderdim mutlaka. Bence tüm Galatasaraylılar gitsin, açık veya kapalı biçilmiş kaftan fiyat olarak. 3 maçlık paket alın ve takımınızı destekleyin ;;) 3 ŞL maçı izlemek en az 30 YTL, 1 maç 10 YTL'ye geliyor. 2 haftada bir maç olacağından, 14 günde 10 YTL ucuz bir rakam ;) Stad full olur bence.

scolari12111
04.Eylül.2006, 23:35
çok güzel bir uygulama bence kesin dolar tribünler.

dinaMYt
04.Eylül.2006, 23:37
ilk maçta stat dolacaktır ama sonrasında grupta alınacak sonuçların ve hava şartlarının ve elbette ilk maçta stat çevresi ile içindeki organizasyonun kalitesi taraftarı etkileyecektir.tabi birde otopark sorunu var.muhtemelen biletler bu kadar ucuza satılyorsa acısı araba sahiplerinden çıkarılır.

yinede yolu yokken sociedad maçında 40-45 bin kişi gelmişti bu stada 3 maçta 200bini bulmak şu anki şartlarda mümkün görünüyor.

nart_susruko
04.Eylül.2006, 23:50
bu stad olimpiyakos ve fb maçlarında 70 binin üstünde oynadı hemde o kötü şartlarda şu anda daha iyi bi ortam olduğundan bahsediliyor.. şampiyonlar liginde de aynı şekilde doldurulacaktır stad ve inşaallah güzel bi şekilde de başarı sağlanacaktır şlde..
wellcome to hell ya da yeni deyişle hellcome.. ;;)

Burak Duran
05.Eylül.2006, 00:40
uçakla gelsem ben de giderdim.. bursa bile daha yakın.
otobüsle geliyorum sabahın 7sinde izmirden çıkıcam 16:30da istanbuldayım gece 2 arabasına binip geri dönücem 11:30 da izmire yani 28 saatlik bir serüven beni bekliyor... buna değer bence...
umarım stad dolar ve güzel bir futbolda izleriz inşallah herşey güzel olacak

atlantis_fb
05.Eylül.2006, 00:48
biz sadece Galatasaray taraftarını değil futbol seyircilerini bekliyoruz stada ;)

Ben stada Bi Fenerbahçe'linin Veya Bi Beşiktaşlının gelecğini sanmıyorum...
Bu Benim fikrimdir...Tabiki bana katılmayan olabilir...

SefaReis66
05.Eylül.2006, 00:48
otobüsle geliyorum sabahın 7sinde izmirden çıkıcam 16:30da istanbuldayım gece 2 arabasına binip geri dönücem 11:30 da izmire yani 28 saatlik bir serüven beni bekliyor... buna değer bence...
umarım stad dolar ve güzel bir futbolda izleriz inşallah herşey güzel olacak
şahsen ben seni tebrik ediyorum .. ben olsam ordan buraya gelmeyi bırak gelmeyi düşünmem bile :n:

gorkemyilmazkarasu
05.Eylül.2006, 00:52
Ben stada Bi Fenerbahçe'linin Veya Bi Beşiktaşlının gelecğini sanmıyorum...
Bu Benim fikrimdir...Tabiki bana katılmayan olabilir...

sitemizdeki jesus_tarık geliyo mesela eren nickli arkadaşımızda bi terslik çıkmazsa gelicek....

manutd0fb1
05.Eylül.2006, 01:16
bir fbli olarak ozellikle psv macına gidecegim

gorkemyilmazkarasu
05.Eylül.2006, 01:23
yani şunu çözmemiz lazım aslında galatasarayın avrupa maçı sadece gsnin değil bütün türk milletinin maçıdır...aynı zamanda fb,bjk,ts,kayseri hepsi dahil tabii buna bende eğer imkanım olursa uefada fb maçına gitmek istiyorum açıkçası...bundanda sonsuz mutluluk duyarım...

Burak Duran
05.Eylül.2006, 01:37
eren ve jesus_FB (2 fenerli) maça bizimle gelecek hatta benim vaktim olsa ben randers maçına gidicektim ama vakit ve nakit yok...

johnhartson
05.Eylül.2006, 01:48
Bunlar çok güzel şeyler. Türk takımları UEFA ve Şampiyonlar Ligi'nde bütün Türkiye taraftarları tarafından ezeli rakip olsalar dahi birbirlerini yürekten desteklemeleri kadar güzel birşey olamaz. Helal olsun.

Frank_Castle
05.Eylül.2006, 01:52
Olympiakos maçı stadın ilk açılışı idi.. sanırım yola çıkmam ile eve dönmem arası 11 saat sürmüştü. ( şehiriçi evet )

sora lig maçlarında ise otobüsle döneyim dedim, bursa deplasmanından taraftar otobüsü ile daha hızlı döndüğümü farkettim.

araba ile gitsen benzin biletten daha pahalı oluyor; hele bi de erken çıkmazsan yolda kalıyorsun..

fb maçında 70 bin kişi vardı doğru, ama maç gündüzdü ve o sene 50 bine yakın kombine satılmıştı; sadece derbiler için o bileti alanlar bilirim; hatta ben trabzon ve bjk maçlarına gitmemiştim, astarı yüzünden pahalıya geliyordu.

uzun lafın kısası; eğer bu 3 maçlık kombineler en azından 30 bin satmazsa o stad boş kalacaktır.

Burak Duran
05.Eylül.2006, 01:57
850 tane otobüs maç çıkışında hazır bekletileceği açıklandı yani ulaşım sorunuda ortadan kalktı... bence çok kişi gelecek

Frank_Castle
05.Eylül.2006, 02:04
850 otobüs nereye ama ?
bakırköye bıraksa kaç yazar veya taksime.. gecenin 1inde asy ye bostancıdan, tuzladan maltepeden gelenler nasıl dönecek evine ? o yüzden gelemiyoruz maça. yoksa sorun para falan değil.

gorkemyilmazkarasu
05.Eylül.2006, 02:07
bende o stadtaki ilk olimpiakos maçına gitmiştim o gerçekten bir felaketti ama sonra gs lig maçlarını orda oynamaya başlayınca herşey güzel oldu bence...ben maça otobüs ile geliyodum ve dönüşlerdede otobüslere binip çok rahat dönüyodum sanıldığı kadar sıkışıkta olmuyo otobüsler...bunun yanında gaziosmanpaşada (yani stadla 50 km var heralde aramda) oturuyorum ama dönüşlerimde pek sorun yaşamamıştım...tabiki mecidiyeköyden dönüş gibide beklememek lazım sonuçta orası şehir dışı biyer oraya göre hızlı ve kolay dönmüştüm ama...

edit:tabiki stadtan evin önüne kadar bırakmalarını bekleyemeyiz dimi belli başlı bazı noktalara bırakmak zorundalar sonuçta

Burak Duran
05.Eylül.2006, 02:13
esenlerede varmış otobüs benim içinde sorun olmayacak

gorkemyilmazkarasu
05.Eylül.2006, 02:17
esenlerede varmış otobüs benim içinde sorun olmayacak

esenlerin içine gidiyodur o otogara uğrayacağını sanmıyorum siz metro istasyonunda inip metroya binerseniz daha rahat gidersiniz gibime geliyor...

Burak Duran
05.Eylül.2006, 02:22
farketmez esenlere gidiyorsa ordan buluruz çaresini :D

fenerbahce_1907
05.Eylül.2006, 02:42
bilet fiyatları ucuz yol sorunu ortadan kalktı 200 000 kişi olur bence daha fazla bile olabilir

baron
05.Eylül.2006, 02:52
karamsarlığa gerek yok....
maç öncesi taraftarı coşturacak açıklamalar taraftarların stada gelmesine yetecektir....
Galatasaray taraftarları arasında en çok sevilen isimlerden en azından bazılarını o maçı izlemeye davet ederseniz ve geliceğini açıklarlarsa boş bilet bulunmaz...
demek istediğim isim sanırım anlaşıldı...

bu tarz organizasyonlar çok ilgi çeker....

Tan_1907
05.Eylül.2006, 03:06
avatarımdan dolayı yanlış anlamayın ama ben gs taraftarının dolduracağını sanmıyorum olimpiyatı.liverpool maçı iddialı olursa belki...ama biletler sudan ucuz olursa o zaman dolabilir

ibo
05.Eylül.2006, 03:08
bende ilk maç için BALIKESİR/Susurluk tan otobüsle istanbula gelicem :) haatta hurmet ile birlikte gelecez. sonra da turksportallı aslanlarla beraber izlicez şampiyonlar ligi maçını çok güzel olacak :)

nart_susruko
05.Eylül.2006, 03:09
niye sanılmıyorum acep bende onu anlamış değilim vede dolarsada bahane bilet fiyatlarımı olacak bu seferde..;)

premium907
05.Eylül.2006, 03:16
ilk mac için stadın buyuk bi kısmının dolacagına pek süphem yokta sonrası için karamsarım... insallah düşündüğüm gibi olmaz gs gruptan cıkar en azından uefa da yoluna dewam eder..( bu dileklerimde samimiyim.. her ne kadar bizi sewmeselerde bu böyle.}

Frank_Castle
05.Eylül.2006, 10:44
Neyse; kombine alacak olan Kapalı veya Numaralı alsın. Açıktan hiçirşey anlaşılmıyor çünkü.

e_mali
05.Eylül.2006, 11:11
Yonetim akıllıca is yaptı ve CL icin kombine satisi yapiyor. Cok cok akillica, ben GS taraftarı olsam ve istanbulda yasasam kesin alırdım kombine.
Hatta GS taraftarı olmasam ve İstanbul'da olsam almayı dusunurdum :D

TaşkınMahmut
05.Eylül.2006, 11:23
vallaha o fener maçına gittiğimde o stadı 72000 seyicile gördüğümde dudağım uçuklamıştı :D şimdide dolarsa vay vay vay vay . süper olur maç vallaha.

PhotoGrapher
05.Eylül.2006, 11:39
Not: Stadın %15 Japon olacağından rahat dolar :D

:D evet japonlarında yardımıyla doldururuz:)

fmsmyrna
05.Eylül.2006, 12:35
yalnış duymadıysam 3 maça 30 milyon dedi çok ucuz bi rakam

TaşkınMahmut
05.Eylül.2006, 12:41
Arkadaşlar şu an sirkecide japonlar günü.Sayıyorum 13 tane GS Inamoto formalı japon geçti ve bir o kadarda formasız :D

baron
05.Eylül.2006, 12:52
beyler istenilen rakam oluşursa Galatasaray ın elde edeceği hasılat ne olur????

mahoo
05.Eylül.2006, 13:00
yalnış duymadıysam 3 maça 30 milyon dedi çok ucuz bi rakam
abi o fiyata anca gol sesi duyabilirsin:D...kale arkası

beyler istenilen rakam oluşursa Galatasaray ın elde edeceği hasılat ne olur????
borcun %0.1 ini kapatır sanrım:d

nart_susruko
05.Eylül.2006, 15:13
hasılatın daha kasaya girmeden gideceği yeride ayarlamıştır onlar.. ;)

dnz498
05.Eylül.2006, 15:18
hasılatın daha kasaya girmeden gideceği yeride ayarlamıştır onlar.. ;)
o kesin her zamanki gibi bir yere sabitlenmiştir nasıl olsa bizde alacaklı çok :)

bursa_mc
05.Eylül.2006, 15:21
vallahı bende izlemek isterim maçı ,ama maç bursaya alınırsa:D

nart_susruko
05.Eylül.2006, 15:31
yeni tshirtlerimizde çıkmış bulunmakta..

bu tasarımı direkt bize ait olan tshirt..
"10th Born to Play In UEFA Champions League"
http://img145.imageshack.us/img145/3540/0409063byf7.th.jpg (http://img145.imageshack.us/my.php?image=0409063byf7.jpg)

bu da uefanın şampiyonlar ligine kalan klüplere gönderdiği satıp/satmama olayı klüplere kalmış olan tshirt..
"Road to Athens 2006/2007"
http://img45.imageshack.us/img45/5456/0409064btf2.th.jpg (http://img45.imageshack.us/my.php?image=0409064btf2.jpg)

bursa_mc
05.Eylül.2006, 15:34
2.sini çok beğendim ama ilki işe yaramaz

nart_susruko
05.Eylül.2006, 15:37
yarar yarar hiçbişey olmasa manası yeter.. :)

bursa_mc
05.Eylül.2006, 15:39
yarar yarar hiçbişey olmasa manası yeter.. :)
sen ole diyosann :Dtamamdır

dnz498
05.Eylül.2006, 15:46
güzel güzel ikiside hoş

bunların kırmızı ve beyaz renkte olanlarıda var
ayrıca birde polo yaka modelleride mevcut
bununla birlikte şapka, atkı ve hediyelik eşyalarda üretilmiş ve satışa çıktı bilginize...

TaşkınMahmut
05.Eylül.2006, 16:06
bu akşam alabileceğim bileti mega sotre'adan alacam.Bi tanede tişçrt kapiim.2. si baya güzell

SYLaR
05.Eylül.2006, 16:08
Tişörtler tasarım olarak güzel.İnşallah kalitelidirler.Atlet gibi durmasınlarda

Jesus_FB
05.Eylül.2006, 16:25
tişörtler güzel olmuş beğendim hedefi şampiyonlar ligi finali olarak belirlemişler

Eray Dengiz
05.Eylül.2006, 16:59
Adnan Polat geldikten beri megastore'larda hareketlenme var.. güzel bir olay! siyah t-shirtler hoşuma gitti.. dışarıda giyilebilir..

rhan_17
05.Eylül.2006, 17:05
ilk tişörtteki ''born to play in uefa champions league'' çok anlamlı ve güzel...
ikinci tişörtte Galatasaray Atina ya en yakın duran takım umarım sadece konum olarak değil sportif açıdanda yakın olur...

Jesus_FB
05.Eylül.2006, 17:15
Aslan'dan damping

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi sınavları için ortak kombine uygulamasına geçti, rakamı 30 YTL'ye kadar çekti. "3 maçta 200 bin bilet, Avrupa'yı Olimpiyat'ta titret" kampanyasının tanıtımında konuşan Başkan Özhan Canaydın, "Atina'daki finale kadar yolumuz var" dedi

Sarı-kırmızılı kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynayacağı üç karşılaşma için taraftarlarına ortak kombine imkanı sundu. Kombineler bugün satışa sunulacak, Ali Sami Yen'de kart sahibi olan taraftarların kartları, Olimpiyat Stadı'nda aynı koltukta geçerli olacak.
Başkan Özhan Canaydın, beraberindeki Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Teknik Direktör Eric Gerets, futbolculardan Mondragon ve Ümit Karan ile Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'da düzenlediği basın toplantısında yeni uygulamayı açıklarken, taraftarlara da çağrıda bulundu.
"3 maçta 200 bin bilet, Avrupa'yı Olimpiyat'ta titret" sloganıyla tanıtımı yapılan toplantıda konuşan Canaydın, "Kuradan memnunuz. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek Türk takımı olarak, sorumluluğumuzun farkındayız. Olimpiyat Stadı'nda taraftarımıza gerçek futbolun, saf rekabetin başrolde olduğu bir spor festivali hazırlamaktayız" dedi.

"Takımımıza güveniyoruz"
Canaydın, kartların büyük ilgi görmesini beklediklerini belirterek, "Amacımız kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmektir. Bu yer neresidir diye sorarsanız, 'Atina'daki finale kadar yolu var' derim. Kendimize, takımımıza güveniyoruz. En çok da, şöhreti Avrupa sınırlarını aşmış büyük taraftarımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Liverpool memnun oldu
Galatasaray Başkanı, Türkiye'nin eriyen ülke puanlarını yeniden yükseltecek büyük başarıların arefesinde olduklarını kaydedip, şöyle devam etti:
"Galatasaraylılar, Avrupalı rakiplerini özledi. Taraftarımız Avrupa'ya kimin en büyük olduğunu göstermek, yeniden tarih yazmak için gün saymaktadır. Türkiye'nin en güzel stadyumunda, Avrupa fatihi Şampiyon Galatasaray'ı, Türkiye'nin en büyük taraftarıyla buluşturacağız. Sarıyla - Kırmızıyla alnımızın akıyla temsil edeceğiz ülkemizi. Hepinizin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Allah mahçup etmesin"
Bu arada UEFA'nın internet sitesi, Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak olmasına geniş yer ayırdı. Haberde, İngiliz temsilcisi Liverpool'un, geçen yıl Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı Olimpiyat Stadı'na gelecek olmaktan memnuniyet duyduğu belirtildi.

nart_susruko
05.Eylül.2006, 17:17
"Galatasaraylılar, Avrupalı rakiplerini özledi. Taraftarımız Avrupa'ya kimin en büyük olduğunu göstermek, yeniden tarih yazmak için gün saymaktadır. Türkiye'nin en güzel stadyumunda, Avrupa fatihi Şampiyon Galatasaray'ı, Türkiye'nin en büyük taraftarıyla buluşturacağız. Sarıyla - Kırmızıyla alnımızın akıyla temsil edeceğiz ülkemizi. Hepinizin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Allah mahçup etmesin"
hadi bakalım inşaallah..

rhan_17
05.Eylül.2006, 17:17
bu arada Galatasaray ın 3 maç içn 200.000 seyirçi bekliyoruz açıklamasına uefa nın resmi sitesinde de yer verilmiş

http://www.uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=452776.html

Murderer26
05.Eylül.2006, 20:21
eger biletler yarı yarıya azalırsa herkes gelir kuşkum yok