View Full Version : Sizce Daum'un 2 yıllık sözleşme imzalaması doğrumu
gfb_sinan
02.Haziran.2005, 11:09
Arkadaşlar Size Göre Daum Un sözleşme imzalaması fenerbahce için hayırlı olacak mı?
Yorumlarınızı Bekliyorum
Sinan Demir
apaydin2148
02.Haziran.2005, 11:21
Ben van hooijdonk'un sözlerine katılıyorum.Fener'e Avrupa'da başarı lazım ama Daum'la bunu başarmak zor bence.Pierre'inde deiği gibi Fener'in futbolunda bir ilerleme olmadı.
from_edi
02.Haziran.2005, 12:06
Ben van hooijdonk'un sözlerine katılıyorum.Fener'e Avrupa'da başarı lazım ama Daum'la bunu başarmak zor bence.Pierre'inde deiği gibi Fener'in futbolunda bir ilerleme olmadı.
sana katılıyorum ama bir GAlatasaraY'lı olarak daum'u sonunda kadar destekliyorumm....her şey GALAtaasaray içiN....
Thierry Henry
02.Haziran.2005, 18:40
ben bir galatasaraylı olarak daum süüüper müthiş o muhteşem taktik anlayışıyla (4-0-4) şampiyonlar ligi super kupa offf hepsini toplar (g) DAUM
ERD3MCAN
14.Haziran.2005, 19:07
Bence Kesinlikle yanlış!! Daum Bütün adamların mevkisini değiştirdi!! Valla bu sene şampiyon olduysak Daum ufacık bir katkısı bile yoktur!!! Keşke transfer dedikodularında adı geçen PAUL LE GUEN gelse!!! (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (c) (c) (c)
__________________________________________________ __
GERÇEKLERİ TARİH YAZAR , TARİHİ'DE FENER BOZAR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
capriceman
14.Haziran.2005, 20:51
Opsiyonlu imzaladı bunuda unutmamak lazım.
keşke 10 yıllık imza atsaydı :mrgreen: