Log in

View Full Version : FM'de Ülkesinde Göre Adam Alıyorum

erdemerok
05.Eylül.2006, 16:41
mesela afrıkalı almam cunhku yıl ortasında maca gıdıo
ben daha cok sırasıyla brezılya arjantın ıspanya ıtalya ıngıltere ve fransa almanyuadan alıoryum
cunku onları mıllı takıma sokmak zevklı oluo ve mıllı takımda fıyatı kayda deger yukselsın ıstıosanız bunlara ancak turkıye ve holanda eklenebılır gerısınde oyucnu fıyatı 30 yada 40 tr asla gecmez
ancak bır ulka alıp 9 sene fılan ugrasıp ılk 3 e sokmak lazım oyule oluo

en kolay mıllı yapılanda bu yadıklarım arasında arjantın kadro yaslı yenılemeye gıdıo ve oyuncunuz secılebılıo kolayca
en zoru brezılya altın ayakkabı alıp sende 40 gol atsanız dahı (nadson) secmeyebılıor

dıer uylkelerden oyucnu almam bojınov mesela cok ıyı ama almam bulgar cunku ve turnuvalara cok katılamıo bulgarıstan.
ya sızler;? en cok tercıh ettıgınız ulke ve asla almadıgınız ulke oyuncuları;???

barcelos
05.Eylül.2006, 17:48
walla bende ülke fark etmez adam iyise niye ülkesine bakayımki

Scocco
05.Eylül.2006, 19:32
Fm'de bu konuda biraz duygusal davrandığımı söyleyebilirim. İsrail'den hiçbir futbolcu almam. Ama diğer uyruğu varsa olabilir. Diğer ülkelerin hepsinden alırım.

murat67
05.Eylül.2006, 19:42
ben de normalda israilden oyunco almam

emir077
05.Eylül.2006, 19:45
arap ülkelerinden iyi oyuncu olmadığı için almıyorum

KaPaLı
05.Eylül.2006, 19:46
Ben israil-Yunan-Ermeni oyuncuları almam ;)

erdemerok
05.Eylül.2006, 19:57
ben ulke ayrımı derken sevmedıklerımı almamalık yapmıorum sadece fıaytı yukselıcek oyuncular olsun dıe ulke secıorum:)

congergs
06.Eylül.2006, 10:14
ermeni,yunan,rum,israilli ve isviçreli kesinlikle almam

uAsamet91
06.Eylül.2006, 10:21
ermeni,yunan,rum,israilli ve isviçreli kesinlikle almam
aynen bende almam

Universal
06.Eylül.2006, 10:54
Ben ırk, din, dil ayrımı yapmam hangi oyuncu iyiyse onu alırım ama genelde aldığım yabancılar Amerika Kıtasından olur.

anil26
06.Eylül.2006, 12:20
yunanlı futbolcu almam deniz baykarayı da onlardan kurtarırım:D :D :D

Atakan38
06.Eylül.2006, 18:09
walla bende ülke fark etmez adam iyise niye ülkesine bakayımki

aynen ama israiL,ermenistan we amerika hariç

Fm'de bu konuda biraz duygusal davrandığımı söyleyebilirim. İsrail'den hiçbir futbolcu almam. Ama diğer uyruğu varsa olabilir. Diğer ülkelerin hepsinden alırım.

yaw ztn ısraiLden adam cıkmıo cıkacagınıda sanmıom o saLakLar ne anLar toptan futboLdan
bı hain rewiwo wardı oda emekLı oLdu

AndersonCosta
06.Eylül.2006, 20:12
arjantinde gidiyo arada dünya kupası elemeleri oluyo kalıyon sonra bide sakat oyuncuların varsa yandın.ben tevez ve mascherano yu artık almıyorum bunun icn

zzzlatan
18.Ocak.2007, 16:44
Takımınızda Afrikalı varsa çok çok çok iyi bir yedeği olmalı.çünkü 2.yarının başında Afrika Kupası'na gidiyor bu da sinirimi bozuyor