PDA

View Full Version : Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ?

dodgeviper
03.Haziran.2005, 13:00
Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ? yani siz olsanız kimleri getiridiniz yada güle güle derdiniz...??

Thierry Henry
03.Haziran.2005, 13:26
ben olsam ribery gibi genç tanınmamış ucuz adamlar getiririm ama cok iyi oynayanları.onun yanında da bir tane tanınmış güzel oynayan teknik bir adam.

Genghis_Khan
03.Haziran.2005, 13:27
kimin geleceğinden çok kimlerin gitmesi gerektiği konusunda birşeyler söylemek istiyorum.
en başta Özhan Canaydın, Arif, H. Ünsal, Conceçao, Ayhan

Thierry Henry
03.Haziran.2005, 13:51
ayhan güzel oynuyor niye gitsinki(?)

cgdsshn
03.Haziran.2005, 14:13
bence Arif, Hakan Ünsal, Volkan, Conceçao gitmeli. bonservisi elinde olan Ze roberto ve Kluivert alınmalı. yerli transferde altan, ragıp ve emrah bence yeterli.

Thierry Henry
03.Haziran.2005, 15:03
ragıp geldiğine göre conce gönderilmeli.eskilerde gönderilmeli.

Genghis_Khan
03.Haziran.2005, 15:21
Çok agresif birisi, olmadık zamanlarda olmadık hareketler yapıyor, hakemlere itiraz edip gereksiz yere kart görüyor. G.Saraylı futbolcuların çoğu öyle ama Ayhan benim daha çok gözüme batıyor. Takıma oynadığı futbolla ne kadar katkı yaptığı bana göre tartışılır..

capriceman
03.Haziran.2005, 17:01
Conceiçao Galatasaray'a çok büyük rakamlara getirildi. 30'undan sonra da satılamayacağına göre mümkün olabildiğince ondan yararlanma yolları araştırılmalı. Ayrıca Ayhan gayette başarılı, agresiflik nedeni ile futbolcu göndermek pek tutarlıca olmaz kanımca. Galatasaray ekonomik krizde Lukunku gibi adamlar bulup 3-5 milyon euro'yu saçmak yerine Ribery mantığı ile transferlere yönelmek zorundalar. Yoksa Fenerbahçe arayı inanılmaz açıyor ve yetişmek imkansızlaşabilir.

dinaMYt
03.Haziran.2005, 17:34
bence galatasarayın elinde çok kötü bi kadro yok ne olursa olsun seneye sadece hedefi türkiye ligi olan bu takımda conceiçao ayhan gibi oyuncular iş yapar ama ergün arif şükür gibi oyunculardan da medet ummak hayalperestlikten başka bişi deil iyi bir oyun kurucu(rui costa olabilir) ve genç bir santraforla gs seneye gerçekten başarılı olabilir
sonuçta fb de bu sene sadece alexin kişisel gayretiyle başarılı oldu ikinci bi adam söyleyemezsiniz etrafındaki oyuncuların hiçbiri gs dekilerden iyi değildi

apaydin2148
03.Haziran.2005, 17:35
Bence Tüm takımlar Afrika pazarına yönelmeli.geçenlerde Chatta bir Nijeryalıyla tanıştım adam bana maç kasetini gönderdi teee Nijerya'dan.İki takımıda izledim 90 dakika harika topçular var.maçda Juliıs Berger-İnsurance arasındaydı.Afrika futbolunu takip edenler bilirler.Bu yetenekleri niye Türk futbolu kazanmasınki?

comandante
03.Haziran.2005, 17:36
Thierry Henry demiş ki:

Çok agresif birisi, olmadık zamanlarda olmadık hareketler yapıyor, hakemlere itiraz edip gereksiz yere kart görüyor. G.Saraylı futbolcuların çoğu öyle ama Ayhan benim daha çok gözüme batıyor. Takıma oynadığı futbolla ne kadar katkı yaptığı bana göre tartışılır..

ayhan kişiliğiyle galatasaraya uymayan bir futbolcu.her maç küfür ediyor.yaptığı katkı tartışılır.iyi oynadığı maçlarda oldu.ama gitmeli.

bir sol bek,bir oyun kurucu,bir amc,bir de forvet lazım.

emirduman
03.Haziran.2005, 17:48
Bence Tüm takımlar Afrika pazarına yönelmeli.geçenlerde Chatta bir Nijeryalıyla tanıştım adam bana maç kasetini gönderdi teee Nijerya'dan.İki takımıda izledim 90 dakika harika topçular var.maçda Juliıs Berger-İnsurance arasındaydı.Afrika futbolunu takip edenler bilirler.Bu yetenekleri niye Türk futbolu kazanmasınki?

Kesinlikle katılıyorum.... Afrika'da hakketen çok yetekli adamlar war.........

Ben Senegal'de Galataasaray bir takımın yarısını almış diye okumuştum Galatasaray Dergi'sinde ama... Hala o takımdan bir tık yok........... Hatta Diouf falan da o takımdan yetişmiş......

cgdsshn
03.Haziran.2005, 17:52
Bence Conceçao ilk gönderilmesi gereken futbolcu çünkü bildiğim kadarıyla takımda en çok para alan futbolcu. Elbette bir takımda bazı futbolcular diğerlerine göre fazla para alabilir ancak bunun karşılığını vermeli. Conceçao bu yıl bence kötü değildi ama iyide değildi. fm diliyle hep 7'lik oynadı. Oysa takımın en çok para alan oyuncusu, Sakaryasporlu Ragıp'ın katkısından daha fazla katkı yapmalı. Hem Conceçao gönderilirse ona verilecek olan para az olan transfer bütçesine katılabilir.

capriceman
03.Haziran.2005, 18:03
Conceiçao'ya bir şans daha verilmeli bence. Çünkü büyük bir değer O.

dodgeviper
03.Haziran.2005, 18:09
En azından sadece adı kalmış yaşlı oyuncular almasalar bariii... Conceiçao aslında ii bir futbolcu ama türkiye de cok ta ii oynayamadı sanki...

Thierry Henry
03.Haziran.2005, 19:21
evet bende galatasaray dergisinde okumuştum senegal aslanları koymuşlardı takımın ismini.ama baya bir oldu o takımmı var yokmu belli değil.evet afrikada çok iyi topçular var bunları bulup futbola kazandırıp sonrada iyi bir bedele satmak lazım , galatasarayın krizden çıkması açısından. (b)

dodgeviper
03.Haziran.2005, 21:25
evet bende galatasaray dergisinde okumuştum senegal aslanları koymuşlardı takımın ismini.ama baya bir oldu o takımmı var yokmu belli değil.evet afrikada çok iyi topçular var bunları bulup futbola kazandırıp sonrada iyi bir bedele satmak lazım , galatasarayın krizden çıkması açısından. (b)Bunu yapan takımlar var ama genelde daha küçük takımlar yapıyor...

comandante
04.Haziran.2005, 11:44
en iyi cavcav yapıyo o işi.sadece afrika da değil asya ülkelerinde de var bu tarz isimler.özellikle iskandinav ülkeleri sağlam fizikleriyle dikkat çekiyo ve defans cenneti yani...ama galatasaray yabancı hakkını böyle şeylere kullanmamalı.çünkü bizim stratejimiz şu:

nerde 30yaşın üstünde,büyük takımdan ayrılmış bi adam varsa al...

apaydin2148
04.Haziran.2005, 13:25
evet bende galatasaray dergisinde okumuştum senegal aslanları koymuşlardı takımın ismini.ama baya bir oldu o takımmı var yokmu belli değil.evet afrikada çok iyi topçular var bunları bulup futbola kazandırıp sonrada iyi bir bedele satmak lazım , galatasarayın krizden çıkması açısından. (b)Bunu yapan takımlar var ama genelde daha küçük takımlar yapıyor...

Bence küçük takımlar yapmıyor o işi örnek Ajax,Psv,Feyenoord,Anderlecht ama bu ülkelerde yabancı sınırlaması yok.Galatasaray'da alt yapıya alabilir böyle oyuncuları

dodgeviper
04.Haziran.2005, 16:31

Bence küçük takımlar yapmıyor o işi örnek Ajax,Psv,Feyenoord,Anderlecht ama bu ülkelerde yabancı sınırlaması yok.Galatasaray'da alt yapıya alabilir böyle oyuncularıBen Galatasaray ı Juventus ,Arsenal,,, gibi takımların seviyesinde görüyorum... Kusura bakma Galatasarayı küçültemem... Uzun vadede tabiki dediğiniz doğru ama okadar zamanı varmı Galatasaray ın kendini toparlaması için bilemem... Ama altyapıya alması doğru olur tabiki ....

metin oktay
04.Haziran.2005, 19:43
GALATASARAY YONETIMI AVRUPA VE GUNEY AMERIKADA 10 NUMARA ARAYACAKLARINA ACABA DIYORUM ERIC GERRETSIN DE YARDIMIYLA ESKI TAKIMI WOLFSBURGDAN ARJANTINLI D'ALESSANDRO YU GETIREMEZLER MI??????

11
04.Haziran.2005, 19:45
ne yazık ki çok zor.D`alessandro için wolsburg,tottenham dan 15 milyon avro isterken bizim bu adamı alabilmemiz sadece hayal olarak kalır.

metin oktay
04.Haziran.2005, 19:56
15 MİLYON EURO MU???? BENDE D'ALESSANDRO NIYE GALATASARAYIN TRANSFER LISTESINDE DEGIL DIYE DUSUNUYODUM.VAY BE BU ADAM O KADAR DEGERLENDIMI :!: :!: :!:

metin oktay
08.Haziran.2005, 21:31
beyler yokmu galatasarayın transfer lıstesınde baska ısımler!!!!!!!!!1

cgdsshn
09.Haziran.2005, 14:01
Nakamura'nın forumda gönderilen hareketlerine ve gollerine ayrıca FM'deki istatistiklerine bakınca Nakamura'nın listenin ilk sırasında olması gerektiğine inanıyorum. Eğer onu alamazlarsa (ki benim bildiğim yönetim alamaz) bonservisi elinde olan Ze Roberto'yu alabilirler. Yaşının 30'u gemesi sebebiyle Galatasaray'a gelmemesi için bir sebep yok ancak paraya kıymak gerekiyor (ki benim bildiği yönetim kıymaz). Bugünkü gazeteler Locatelli'yi alabileceğini yazmışlar. Locatelli kötü bir oyuncu değil ancak hiçbir zaman İtalyanların beklediği seviyeye ulaşamadı. İlk iki isimden biri alınırsa harika olur ancak bizimkiler gidip kolay ve ucuz olanı seçip Locatelli'yi alacaklar gibi geliyor bana.
Ayrıca D'Alessandro medyanın kimi yazsakda gazete sattırsak kampanyasının yeni bir eseridir başka bir şey değil.

metin oktay
12.Haziran.2005, 16:58
d'alessandro yaptıgı acıklamada eskı hocası erıc gerretsın başında oldugu bır takımda oynamaktan mutluluk duyacagını ama henuz galatasaraydan bır teklıf gelmedıgını soylemiş.

ahh be galatasaray bu bana yapılırmı,boyle bır futbolcu kacırılmı.bence yonetım elını cabuk tutmalı.d'alessandro alexide katlar,gallardoyuda,insua yıda............

Genghis_Khan
12.Haziran.2005, 19:27
hadi para toplayalım aramızda gidip alalım :mrgreen: :mrgreen:

Cengo
13.Haziran.2005, 01:31
d'alessandro yaptıgı acıklamada eskı hocası erıc gerretsın başında oldugu bır takımda oynamaktan mutluluk duyacagını ama henuz galatasaraydan bır teklıf gelmedıgını soylemiş.

ahh be galatasaray bu bana yapılırmı,boyle bır futbolcu kacırılmı.bence yonetım elını cabuk tutmalı.d'alessandro alexide katlar,gallardoyuda,insua yıda............

Uçmayın.15 M Euro'luk teklifi reddetti Wolsburg ..

cgdsshn
13.Haziran.2005, 11:59
Galatasaray'a 10 numara için adı geçen bir kaç futbolcu:
*Ze Roberto
*Gallardo
*Insua
*Felipe
*Recoba
*Rui Costa
*D'Alessandro
*Figo
Benim aklıma bu kadarı geldi.Tabii ki bizim tanıdığımız yönetim bunlardan hiçbirini alamayacak. Daha yeni açılan transfer sezonunda bu adar fazla asparagas ise bizim basının atış potansiyelini gösteriyor. Helal olsun valla adamlara ayrı bir emek veriyorlar atmak için.

apaydin2148
13.Haziran.2005, 20:51
tahminime göre İnsua veya Gallardo gelecek.Bi ara İnsua Manisayla anlaştı diyorlar ama kesin bişey yok henüz

metin oktay
13.Haziran.2005, 21:46

bırakta ona biz karar verelım,farkındaysan eger konumuz GALATASARAYLA ılgılı :!:

Cengo
13.Haziran.2005, 22:14

bırakta ona biz karar verelım,farkındaysan eger konumuz GALATASARAYLA ılgılı :!:

Siz bilirsiniz, sonra çok üzülürsünüz ama.Ben sadece boşuna heves yaparak sorun etmeyin diye söyledim..

RubenMartin
14.Haziran.2005, 12:20
bence dalessandro gelmez.. Ama sadece para yüzünden.. Eğer para verilirse gelecektir. Fakat gallardo da yeter...

metin oktay
14.Haziran.2005, 14:13
popescunun yaptıgı acıklamayı aynen aktarıyorum

""Gerets, İstanbul'a kendisiyle birlikte gelip ona yardımcı olmamı, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgiler vermemi istedi. Ben de ona kendisinin programına göre yardımcı olacağımı söyledim.""

aman popescu gozunu sevıyım bıze yardımcı falan olma.gecen senelerde getırdıgın romen oyucuları gorduk(bratu ve petre) o yuzden sen gıt başkalaraına yardım et.

metin oktay
17.Haziran.2005, 00:23
galatasarayımız yıne her sene oldugu gıbı transferde agırdan alarak taraftarlarını cıldırtıyor.helallllllllllllll

Cengo
17.Haziran.2005, 03:55
Diğer takımlar da bekliyor nedense,transfer yok (i) (l)

apaydin2148
17.Haziran.2005, 11:56

Siz bilirsiniz, sonra çok üzülürsünüz ama.Ben sadece boşuna heves yaparak sorun etmeyin diye söyledim..

bence ABOO haklı bize gelme ihtimali çok düşük.

capriceman
17.Haziran.2005, 16:29
Sen daha elindeki oyuncalara sahip çıkmaktan acizsin, birde gidip Figo'yu, Gallardo'yu getirebileceklerini düşünmek bizler adına masallarla avunmak olur, başka birşey değil.

Acı ama gerçekte bu !!!

capriceman
17.Haziran.2005, 16:34

Bence küçük takımlar yapmıyor o işi örnek Ajax,Psv,Feyenoord,Anderlecht ama bu ülkelerde yabancı sınırlaması yok.Galatasaray'da alt yapıya alabilir böyle oyuncuları

Alp Yalman ile başlayan Faruk Süren ile devam eden süreçte Galatasaray;

İ.Salihu, Y.Rus, R.Kingston, S.Appiah gibi birçok futbolcuyu getirdi, bunlardan hangisini kullandılar?

Genghis_Khan
17.Haziran.2005, 16:35
aman popescu gozunu sevıyım bıze yardımcı falan olma.gecen senelerde getırdıgın romen oyucuları gorduk(bratu ve petre) o yuzden sen gıt başkalaraına yardım et.
Mesela Fenerbahçeye :mrgreen:

capriceman
17.Haziran.2005, 16:38
Mesela Fenerbahçeye :mrgreen:

Hayır kesinlikle yanlış bir düşünce bu.

Galatasaray Tamas'ı 2,5 - Bratu'yu da 3 milyon dolara sattı ki bunlar maliyetleri düşünüldüğünde büyük rakamlar. Petre'de büyük futbolcuydu becerisiz bir yönetimin azizliğine uğradı sadece.

cgdsshn
17.Haziran.2005, 17:10
Marsilya'da oynayan Ribery adında genç bir futbolcu var. Fransa ümit milli takımının 10 numarasıymış!!! Yaralı yüzlü, fırtına gibi bir çocuk. Biraz karaktersiz diyorlar ama riske girmeye değer, tutturursa iyi paraya satarız...

En sonunda delirtti bu yönetim bizi!!!!!!!

Football Manager
17.Haziran.2005, 18:37
yazık oldu yönetim yine delirtti bizi para için adama imzalatılan 10 milyon euro getiren alır gibi aptalca madde koyan bütün suç yönetim ve özhan canaydın'dadır

mustang
17.Haziran.2005, 20:07
bana hala şaka gibi geliyor ribery nin gitmesi bu yönetim istifa etsin fenerlilere bakacak yüzümüz kalmadı.bu adamlar alex ide istiyorlar sizce alabilirler mi? (o)

metin oktay
17.Haziran.2005, 20:08
BEYLER BENCE BIR YERDE HATA YAPIYORUZ(BENDE DAHIL),GALATASARAY YONETIMINI ELISTIRIRKEN OZHAN BASKANA HAKSIZLIK YAPIYORUZ.

TAMAM VERDIGI 10 SOZUNDEN BELKI SADECE 1INI TUTUYOR AMA BENCE BU ONUN NE KADAR IYI BIR GALATASARAYLI OLDUGUNU GORMEMEZLIKTEN GELMEMIZE NEDEN OLAMAZ.

BENCE OZHAN BASKAN COK COK IYI BIR GALATASARAYLI AMA YONETICILIKTEN ANLAMIYO

chelseaboss
17.Haziran.2005, 21:33
beyler ben araniza yeni katılıyorum hemen konuya girmek istiyorum bence galatasaryın transfer listesinin 1 numarası orta sahadan olmalı şöyle takımı ateşleyecek pas dağıtacak biri olmalı ama öyle biri de biraz $ biz yine ucuz genç oyunculardan devam edelim en iyiysi ör ribery gerçi oda kaçıp gitti ama iyi oyuncuydu onun gibi iki oyuncu bulsak tamamdır (ı)

chelseaboss
17.Haziran.2005, 21:41
heeeeeee şu ribery olayı takımdan gitmesine üzüldüm bizim yöneticiler hem tazminatı(10 milyon euro)hemde ribery i alacaklarmış, artık ribery takıma gelsede oynamaz biz en iyiysi biz parayı kurtaralım (ı) ayrıca ribery nin gitmesinde yönitimi suçlu bulmuyorum ribery e göre parasını vermemişiz ama yöneticiler bunu kanıtlarla kanıtlayabileceklerini idda ediyorlar , doğruysa ribery e duyduğum sevgi ve saygı (r)

Genghis_Khan
17.Haziran.2005, 21:45
sitemize hoş geldin arkadaş. yeni olduğun için sana hatırlatmakta fayda var: gerekmedikçe arka arkaya mesaj yazmayalım, onun yerine ilk mesaja "düzenle" den girerek yazacaklarımızı ekleyelim. kurallara uyduğunuz için teşekkürler.

VoLkaN BaROs
17.Haziran.2005, 21:48
Televizyondaki spor haberlerinde dinledim, Frank Fransız basınına açıklama yapmış, "Galatasaray benim paramı vermiyordu, onun için ayrıldım, olayların bu noktaya geleceğini bilseydim hiç gitmezdim Galatasaray' a" demiş...

Ne hali varsa görsün arkadaşlar, defolsun gitsin, yok kandırılmış, yok aklı çelinmiş... Bırakın allah aşkına, adam birincisi paragöz, ikincisi beş para etmez bir kişiliği var üçüncüsü de Galatasaray yönetimi eline yüzüne bulaştırdı durumu, onca becerisizliklerle dolu 2 yıl geçirdi ki yönetim artık pek güvenim yok...

Yönetimin de burada istenilen hiçbir futbolcuyu transfer edebilecek ne kabiliyeti var ne de parası.. Sadece isim hiçbir işe yaramıyor, ilk başta yarasa da sonrasındaki sorunların önüne geçemiyor, zaten bu gidişle isim de kalmayacak yakında

Fenerbahçe avrupada hiçbir varlık gösteremiyorken dünya çapında isimler geliyor veya flört edişliyor ne biçim iş deniyor, ama adamların başına hem yöneticilikten anlayan yöneticiler geliyor hemde bol paralı..

Bu olayla zaten rezil olacağımız kadar olduk avrupada, isim yapmış hiçbir futbolcu, oyuncusuna para vermeyen bir kulübe gelmek istemez...

11
18.Haziran.2005, 01:46
özhan canaydın o kadar iyi GALATASARAYlıysa göz göre göre GALATASARAYa zarar vermekden vazgeçip istifa etmeli!
yaptığımız transferlerden gelecekte yapacağımız transferlerin gidişatı belli.zaten yönetim de her fırsatta söylüyor`genç ya da ucuz oyuncu alacağız` diye.başkan da söyledi 4 türk 2 yabancı alacağız diye.2 türk aldık zaten.bu sene türk transfer piyasasında da öyle ahım şahım oyuncu yok.başkan 3 tane dünya çapında yıldız alacağım demişdi sonra işte ilki mondragon diyip yan çizmişti.ben bu yönetimden transfer falan beklemiyorum.zaten transfer konusunda imajımız da çok zedelenmişken yıldız oyuncu almamız çok zor.
medyada şu sıralarda petrov ismi geçiyor.petrov bu yıl mükemmel oynadı;hem wolfsburg da hem be bulgar milli takımında.peşinde bir kaç ispanyol takımı var ve konuşulan rakam 5-6 milyon avro.bu fiyatı kesinlikle veremeyiz.dua edelim de alacağımız oyuncular song gibi tecrübeli veya ribery gibi yetenekli çıksın.

VoLkaN BaROs
18.Haziran.2005, 06:07
bizim FerraRibery oldu mu şimdi FirraRiberiy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emirduman
18.Haziran.2005, 12:50
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

besiktas 67
18.Haziran.2005, 18:01
G.Saray yönetimi harekete geçti
18 Haziran 2005 09:42

Yöneticiler, Ribery'yi unutturacak ve tribünleri dolduracak bir yıldız arayışında. İlk hedef Locatelli olmak üzere Altıntop kardeşler de gündemin ilk maddesinde.

Yöneticiler, Ribery'yi unutturacak ve tribünleri dolduracak bir yıldız arayışında Başta Locatelli olmak üzere Altıntop kardeşler de gündemin ilk maddesinde.

Ribery'i Marsilya'ya kaptırmanın şokunu atlatmaya çalışan G.Saray yönetimi, taraftarın tepkisini azaltmak için transfer staratejisini değiştirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Gerets ile yaptıkları son yönetim kurulu toplantısında, Fransız yıldızı unutturmaya çalışacak bir ismi getirme kararı aldılar. Asbaşkan Turgay Kıran, "Gerets ile birlikte yabancı transferleri masaya yatırdık. Çok kaliteli isimler alınması konusunda fikir birliğine vardık. Taraftarımız müsterih olsun" dedi.

LOCATELLİ TAMAM DEDİ

Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon ara transferde renklerine katmayı düşündüğü Bolognalı Locatelli'yi yeniden gündeme aldı. Toplantıda da konuşulan Locatelli için en son kararı teknik direktör Gerets verecek. İtalyan futbolcu ile menajeri aracılığıyla temasa geçen yöneticiler, Locatelli'nin G.Saray'da oynamaya hazır olduğu cevabını aldı. Şimdi Gerets'ten gelecek rapor ya da sunacağı alternatif bir isim bekleniyor.

HEDEF ALTINTOPLAR

Yöneticilerin bir başka hedefi ise Hamit ve Halil Altıntop kardeşler. F.Bahçe'nin gündeminde olun bu futbolcular konusunda yönetim elini çabuk tutarak, ezeli rakibini geride bırakmanın yollarını arıyor. Yönetimin kesenin ağzını açtığı ve 7 milyon euro ayırdığı gelen haberler arasında. Yurt içinde ise Ergün Teber ve Mehmet Topuz için Kayserisporla, Güven için de Denizlispor'la pazarlıkların a

pasamatexas
18.Haziran.2005, 18:28
bence galatasaray eger rıbery gercekten ole bırsey yaptıyasa bı daha onu almamalı!!! ama galatasaray bence transferde su anda coookkk etkısız kaldı!!! daha locatellıden baska dedıkodu bıle yok!!! :roll: galatasaray adına bır bursasporlu olarak cok uzuldum!!

metin oktay
18.Haziran.2005, 20:13
galatasarayın ve dıger super lıg ekıplerının neden hala 30 yasını asmıs oyunculara yoneldıklerını anlayamıyorum.

yaa kardesım bıraz genc oyunculara baksanıza.

pasamatexas
18.Haziran.2005, 20:48
alısmıslar hazır yemeye ondan arkadas!!! turk takımlarının onune hazırlacan pısırcen bıde agzına vercen yemegı yoksa yemezler ac kalırlar vallahi :mrgreen: yalanmı ama :mrgreen: neyse boyle ıste napalım (i)

CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 14:03
olmazmı ııgs transfer listesi çok kabarık_en başta luıs figo_rui costa_petrov_vs gibi bu arada petrov ile hala ilgileniyorr galatasaray bu yıla damgasını vuracak transferlerler _biz işimizi gizli gizli yürütüyoruzz

Cengo
19.Haziran.2005, 14:59
olmazmı ııgs transfer listesi çok kabarık_en başta luıs figo_rui costa_petrov_vs gibi bu arada petrov ile hala ilgileniyorr galatasaray bu yıla damgasını vuracak transferlerler _biz işimizi gizli gizli yürütüyoruzz

Maşallah çok gizli :mrgreen:
Luis Figo Inter'de gibi.Zaten Sergen gibi koşamıyor, bir de çok kilo aldı :S
Rui Costa'yı bırakmazlar, Kaka'nın yedeği.Zaman zaman oynuyor ve mutlu görünüyor.
Martin Petrov Atletico Madrid ile anlaşmış (6 Milyon Euro'ya sanırım)..

CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 15:17

Maşallah çok gizli :mrgreen:
Luis Figo Inter'de gibi.Zaten Sergen gibi koşamıyor, bir de çok kilo aldı :S
Rui Costa'yı bırakmazlar, Kaka'nın yedeği.Zaman zaman oynuyor ve mutlu görünüyor.
Martin Petrov Atletico Madrid ile anlaşmış (6 Milyon Euro'ya sanırım)..

biz işimizi gizli yürütüyoruz derken benim saydığım .3 isim hariiç onlar gündemdekiler (d)
ben daha kimsenin bilmediklrinin söylüyorum (l)

metin oktay
20.Haziran.2005, 17:46
bence bomba etkısı yaratılacak transferler cok sacma.fıgo,davıds ve ruı costa bunların hepsının emeklılık yasları gelmıs adamlar.

bulent korkmazı artık yaslandı dıye takımdan dıslayan yonetım hangı mantıkla bu ıhtıyarları alıyor???

LeHeb
20.Haziran.2005, 18:18
Bence de Galatasaray Frank De Bour,Flavio Conceicao örneklerinden biraz ders alması lazım.Ama bence bu gündemdeki bazı saçma sapan transfer haberlerinin çoğu Medya'nın *** **** Takvim Gazetesinde hergün başka bi dünya yıldızının Galataya,fenere transfer haberlerini görüyoruz.Artık Fenerbahce.org sitesinin ana sayfası bu uydurma haberlerin yalanlanmasıyla doluyo.Ama Özhan Canaydın hala
Rui Costa,Luis Figo gibi ihtiyar dedelerin peşinde koşuyosa diyecek tek bir laf kalıyo:
Lütfen şahıslar hakkında aşağılayıcı tabirler kullanmayalım[Edit by Genghis_Khan]

besiktas 67
20.Haziran.2005, 20:08
bence halil hamit altintop alsinlar bide rubinho

metin oktay
21.Haziran.2005, 10:04
bence halil hamit altintop alsinlar bide rubinho

RubenMartin
21.Haziran.2005, 14:30
yine yalan dolan haberler ve yine hikaye kof transferler...

Frank_Castle
21.Haziran.2005, 14:59
Okan Koç'u alamadık sanırım ..

emirduman
21.Haziran.2005, 15:28
Rıza Çalımbay isterse göndeririz demiş, zaten Okan'da gelirim diyormuş, Beşiktaş'ta bonservis güzel bir meblaada tutcak gibiymiş, yani son okuduklarıma olumsuz bir gelişme yok...

11
22.Haziran.2005, 03:43
başkan bey bugün açıklama yaptı.okan koç u istemem,daha önce bize söz verip başka takıma imza atmıştı!
madem bu kadar ince düşünüyorsun canaydın, o halde hakan ünsalı neden geri getirdin diye sorarlar adama!

VoLkaN BaROs
22.Haziran.2005, 06:51
bu yönetimin gitmesi gereeek :)

metin oktay
22.Haziran.2005, 22:17
başkan bey bugün açıklama yaptı.okan koç u istemem,daha önce bize söz verip başka takıma imza atmıştı!

HELAL OLSUN SANA OZHAN BAŞKANIM SONUNDA BENIM GIBI DUSUNMEYE BAŞLADIN.GALATASARAYA OYLE HER ELINI KOLUNU SALLAYAN GIREMEZ :!: :!: :!:

dodgeviper
23.Haziran.2005, 22:46
VoLkaN BaROs doğru söylüyorsun bu yönetim Galatasaray ı mahfediyor böyle giderse seneye ilk 10 a bile giremeyecez...

dodgeviper
23.Haziran.2005, 22:49
Galatasaray Davids i alabilecek mi ?? yada Alınırsa Galatasaray a derman olabilir mi???

11
24.Haziran.2005, 00:01
bence alınabilir,gelmemesi için bir neden yok.tek sorun yönetimin para bulabilmesi ve peşinde bir kaç kulübün daha olması.gelirse de çok iyi olur.

gozgoz
24.Haziran.2005, 00:12
arkadaşlar ribery konusunda bi gelişme var marsilya başkanı kulübe galatsarayın ribery için ödediği bonservis parası olan 1.9 milyon euro yu verelim fifa ya gitmeyin demiş herhalde galatasaray haklı gibi o zaman

metin oktay
24.Haziran.2005, 19:00
arkadaşlar ribery konusunda bi gelişme var marsilya başkanı kulübe galatsarayın ribery için ödediği bonservis parası olan 1.9 milyon euro yu verelim fifa ya gitmeyin demiş herhalde galatasaray haklı gibi o zaman

kesınlıkle galatasaray haklı veya en azından ben oyle dusunuyorum.bi tarafta rıberynın soyledıklerı bı yandada 100. yılını doldurmus bır klup.hangısının dogruları soylemesı daha muhtemel

11
25.Haziran.2005, 23:37
beklemekten başka çare kalmadı kardeşim.inşallah zor durumda kalan biz olmaz ve hakkımızı söke söke alırız.

apaydin2148
26.Haziran.2005, 09:49
merak etmeyin 10 Milyon Euro'dan fazla bir para alacaz bence

gozgoz
26.Haziran.2005, 10:07
işallah alırız ama zor gibi kimse vermez 10 milyon euro

metin oktay
26.Haziran.2005, 17:01
işallah alırız ama zor gibi kimse vermez 10 milyon euro

kımse rıbery ıcın 10 mılyon euro tabıkı vermez ama olay artık fıfalık oldugu ıcın onların verdıgı karara uyulacak.haaa dersenkı fıfa marsılyaya 10 mılyon euro odemek zorunda bırakırmı dıye bencede bırakmaz.

alsak alsak bana gore 2-3 mılyon euro arasında alırız

dinaMYt
26.Haziran.2005, 19:18
hatırlarsanız hakan şükür emre ve okan gsden intere giderken yine böyle açıklamalar yapılıyor gsnine en az 15 milyon euro civarında tazminat alınacağı söyleniyordu.sonuç ise hezimet olmuş gsnin altyapısından son yıllarda çıkmış en iyi futbolcu olan emre için gs 3milyon euro kazanabilmiş ve bu paraya okanın da tazminatının dahil olduğu açıklanmıştı hemde o zaman eski bosman kuralları yürürlükteydi ve gsnin haklılık payı çok daha yüksekti şimdi de farklı olmayacak bari ribery verilen paralar kurtarılsa (c)

VoLkaN BaROs
27.Haziran.2005, 01:06
Ona verilen paraların kurtarılması değil, Marsilya kulübü afedersiniz ama eşşek gibi hem tazminatımızı ödeyecek, hem FİFA da ve Dünyada bir kez daha mimlenecek, hem Ribery' nin futbol hayatı kararacak, hemde ikisi de özür dileyecek televizyonlardan Türk milletine...

gozgoz
27.Haziran.2005, 10:21
işallah adam akıllı bi para alırız ama 10 milyon verceklerin pek zannetmiyorum umarım verirler ama 5 milyon euro dan fazla vermezler gibi geliyor bana

capriceman
28.Haziran.2005, 01:27
Ne kadar da çeşit çeşit yorum yapsanız, içerisinde olmadığımız için Ribery'e şu verilir, bu verilir tarzından yorumlar yapmanın bence pekde mantığı yok. Zaman göstercek neler olacağını.

Bide Edgar Davids, Figo, Alessandro yarında Zidane falan...

Klasik seyirci uyutma ve kombine satma çabaları bunlar. İnanamayın hiçde öyle büyük transflerin olabileceğine bu yönetim ile.

metin oktay
28.Haziran.2005, 16:53
insua hakkında saglam bılgısı olan varmı???

gozgoz
28.Haziran.2005, 20:12
çok ii bi topçu insua tekniği çok iyi iş yapar

CeNTeR_TR
28.Haziran.2005, 20:22
bence galatasaraya su anda kımse gelmez gelırse hoojdonk gıbı yaslı adam gelır nedenı ıse abı herkes sampıyonlar lıgı ıcın oynuyo gs uefada(ne yazıkkı) ben gs yerınde olsam daum gıbı yaparım ve bı sene tbenım takımımı tasıycak bı adam alırım ama tabı gretts dusuncesı nedır bılemem hatırlarsanız hoojdonk fenere daum var dıe geldı gs gretts var dıe kım gelır acaba

gozgoz
28.Haziran.2005, 20:32
adam belçikalı iyi belçikalı gençleri tanıyosa onları getirmesi lazım tabi ucuz olanlarını

metin oktay
28.Haziran.2005, 20:39
adam belçikalı iyi belçikalı gençleri tanıyosa onları getirmesi lazım tabi ucuz olanlarını

belcıkalı genclerı napıcaksın ??? altyapıda kac tane cengaver gıbı futbolcumuz var belcıkalı genc oyuncular gelecegıne cafercanı,ardayı,mulayımı,zaferı,uguru,ozgurcanı,c ıhancanı oynatmalı. :!:

gozgoz
28.Haziran.2005, 23:30
oynatırsa gençleri iyi ama geretsi de pek tanımıyorum ne yapcağını pek bilemiyorum
insua hakkındaki gelişmeler:
Orta alana beyin arayan Aslan, Arjantinli Insua’yý Ýstanbul'a getiriyor.

arkadaşlar c/p yapıyorsunuz iyi anladım da bari iki dakkanızı ayırıp TR karakterleri düzeltin...
VoLkaN BaROs

Gerets Çok Ýstiyor

Ribery'yi Marsilya'ya kaptýrdýktan sonra çok büyük bir yýldýzý transfer ederek taraftarlarýný coþturmayý planlayan G.Saraylý yöneticilerin Insua için harekete geçtikleri öðrenildi. Sarý-kýrmýzýlýlarýn, Eric Gerets'in "Bana sol ayaklý bir oyun kurucu lazým" raporu üzerine rotayý Insua'ya çevirdikleri kaydedildi. Arjantinli yýldýz, iki sezondur G.Saray'ýn gündeminde yer alýyordu.

Maliyeti 5 Milyon $

G.Saray Kulübü'nün, Insua için Independiente'li yöneticilerle temasa geçtiði ve bu transferi yüzde 80 bitirdikleri kaydedildi. Teknik direktör Eric Gerets'in de stilini çok beðendiði bu oyuncunun G.Saray'a maliyetinin yaklaþýk 5 milyon dolarý bulacaðý ifade edildi. Insua, orta alanda oyun kurucu olarak görev yapýyor ve adeta raket gibi bir sol ayaðý ve güçlü fiziði ile dikkat çekiyor.

Arjantin'e Çýkarma...

Arjantin Ligi takýmlarýndan Independiente'de forma giyen Insua için Vestel Manisaspor da giriþimde bulunmuþtu. Arjantinli yýldýz, geçen sezon da Beþiktaþ'ýn gündemindeydi. Insua'nýn, G.Saray'ý Avrupa'da bir marka olduðu için tercih ettiði öðrenildi. G.Saraylý yöneticilerin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, Insua'yý Ýstanbul'a getirecekleri belirtildi.

Fazýl ÜNVERDÝ/ Pas Fotomaç

cronaldo
30.Haziran.2005, 17:52
gençler ribery geri dönüyor!!
ribery'nin menaceri,marsilya kulübü,başkan canaydin yarın buluşacaklarmış..
ribery fifa dan ceza almaktan korkmuş kendisi söylüyor!!!
abi damı önce süper seviyodum marsilyaya kaçınca gözümde 5 kuruş değeri kalmadı...
:roll: :roll:

metin oktay
30.Haziran.2005, 18:02
gençler ribery geri dönüyor!!

bence mumkunse donmesın,marsılya bonservıs parası versın yeter

emirduman
30.Haziran.2005, 20:53
Ya daha hangi yüzle döncek ya, dönmek isteyeceğini de pek sanmıyorum...

Hem dönse bile bu taraftar artık onu oynatır mı?...

Zaten FIFA Marsilya'da oynaması için gereken geçici lisans ı vermiş...

enes007
02.Temmuz.2005, 14:19
benced e conce göderilmeli ya

metin oktay
08.Temmuz.2005, 23:23
Galatasaray Sign Sasa Ilic
7/8/2005 4:52:00 PM
Galatasaray have signed Serbia & Montenegro midfielder Sasa Ilic on a three-year contract.
Ilic, who last year had a loan spell with Celta Vigo, leaves Partizan Belgrade after almost ten years with the club.

After sealing the move he travelled with Galatasaray sports director Bulent Tulun to Galatasaray's training camp in Holland.

dinaMYt
08.Temmuz.2005, 23:46
işte yılın transfer bombası (c) dalgamı geçiyo bu yönetim yaw çokmu aradılar acaba bu adamı (f) inşallah yanılırım ama bu adam sezon sonu gönderilir gsden.ispanya liginden düşen celta vigoda tutunamamış partizan ve vigo dışında başka takımdada oynamamış. yugoslav liginde 16gol atmış isterse 40gol atsın o dandik ligde . tek dileğim sezon sonunda ilic hakkında yanılmış olmam (r) :idea: :roll:

11
09.Temmuz.2005, 00:35
valla benim bildiğim kadarıyla çok yüksek bir potansiyeli car ilic in.bakalım ne olacak.

metin oktay
12.Temmuz.2005, 17:39
ya hayırlasıyla şu piresi bi alabılsek.

o zaman tutulmayız

gezenti
12.Temmuz.2005, 17:51
Ya daha hangi yüzle döncek ya, dönmek isteyeceğini de pek sanmıyorum...

Hem dönse bile bu taraftar artık onu oynatır mı?...

Zaten FIFA Marsilya'da oynaması için gereken geçici lisans ı vermiş...
beyler böyle kin beslemeyelim öyle bir adam bir daha zor bulunur.birde ribery'nin cfimboma dönme olasılığı çok arttı.çünkü başkan hariç taraftarlar ve bütün yönetim ültümatom vermiş isyan çıkarmışlar.inşallah geri dönerde orta sahadaki yabancılarla uefa şampiyonu oluruz....

mustang
12.Temmuz.2005, 21:21
yaw ribery dönse bile artık bu tarafatar ona yüz verir mi.böyle futbolcudan ne adam olur ne futbolcu cimbomu satanı bizde satarız

Fatihin Fedaisi
13.Temmuz.2005, 12:56
Galatasaray figo-riu costa-zidane-pires gibi isimlerle taraftarlarını kandırmaktadır

EE sonunda sıpr futbolcu darbeloviç (iliç) =kandıroviç

Bu sene ali samiyende kombineler satılmaz

metin oktay
15.Temmuz.2005, 10:00
hiç unutmuyorum 96 senesindede aynı şimdi piresin galatasaraya gelmesını bekler gıbı o zamanlarda haginin galatasaraya gelmesini bekliyordum.

hatta o donemde yazlıktaydım ve bızımde televizyon iyi cekmedıgınde spor haberlerini izleyemedıgımden sabahları erkenden kalkıp bakkala gıder ordakı tum gazeteleri okurdum hagi gelmiş mi diye..

ne gunlerdiii

dodgeviper
18.Temmuz.2005, 23:14
Daha belli deil ama Ilic iii olacak gibi... Piresi Istanbul a cağırmışlar galiba bakalım n olacak...

musisi1963
21.Temmuz.2005, 21:03
GS her transfer sezonunda olduğu gibi bu sezonda çok büyük isimlerle gündeme geliyor ama..
her sezon olduğu gibi bunlarda bir bir elden kaçıyor.

bir bakarsak 1.Luis figo dendi elden kaçtı

2.rui costa dendi ses seda yok

3.insua genç yetenek geleceğin yıldızı dendi oda kaptırıldı(hemde GS den daha az para veren bir takıma gitti.Bence bu tamammen yönetimin başarısızlığı işi bilen bir yönetici olsa ne yapar ne eder bu oyuncuyu alırdı bide Gerets o kadar çok istiyordu bu oyuncuyu.)

4.sorin bi ara gündemdeydi oda ortalarda yok

5.bi arada davids dendi

6.tabi bide pires oda tam bir yılan hikayesine döndü.artık olucağını pek zannetmıyorum ama inşallah burda yanılırım ve Pıres önümüzdeki günlerde havaalanına iner.

11
25.Temmuz.2005, 22:24
hiç unutmuyorum 96 senesindede aynı şimdi piresin galatasaraya gelmesını bekler gıbı o zamanlarda haginin galatasaraya gelmesini bekliyordum.

hatta o donemde yazlıktaydım ve bızımde televizyon iyi cekmedıgınde spor haberlerini izleyemedıgımden sabahları erkenden kalkıp bakkala gıder ordakı tum gazeteleri okurdum hagi gelmiş mi diye..

ne gunlerdiii

aynen ben de inanamıştım hagi nin gelmesine.94 dünya kupasında hastası olmuştum.gıptayla izlerdim 10u.ama en çok jardel transferine şaşırmıştım.adam GALATASARAY formasıyla poz vermiş olmasına rağmen ``yok ya kesin mavra``diyordum.taaa ki real e takana kadar :)
ama bu sefer eminim ki pires tamamen bir uyutma politikası.bu başkanla böyle bir transfer hayal.