Log in

View Full Version : Türkiye-Malta Maçı

rhan_17
05.Eylül.2006, 13:05
http://img166.imageshack.us/img166/2629/42131zl6.jpg (http://imageshack.us)

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolculuk döneminde Malta'ya gol atmıştı. 18 Mart 1979 tarihinde İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçını Türkiye 2-1 kazanırken, Fatih Terim, durum 1-1 iken, 56. dakikada attığı golle ay-yıldızlı ekibi galibiyete taşımıştı.

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Çarşamba günü karşılaşacağı Malta ile geçmişte yaptığı 4 maçı da kazandı. Milliler, 2'si İzmir, 2'si de Valetta'da yapılan 4 resmi maçta toplam 11 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

----------------------------------------------------------------------

yüre be Fatih Terim...

kirsehirli
05.Eylül.2006, 19:42
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Sevinc012_0509.jpg

(A) Milli Futbol Takımı, Malta ile yarın cezası nedeniyle Almanya'da seyircisiz oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçıyla birlikte 427. karşılaşmasına çıkacak.

Türk Milli Takımı, 83 yıllık tarihinde, geride kalan 426 maçta 146 galibiyet, 100 beraberlik alırken, 180 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 539 gol atarken, kalesinde 669 gol gördü.

Milliler, son sınavında, 16 Ağustosta deplasmanda Lüksemburg ile yaptığı özel maçı Fatih Tekke'nin golüyle 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA

http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Sevinc008_0509.jpg

Euro 2008 kapsamında gruptak ilk maç olan Malta maçında A Milli Futbol Takımı'nın ilk 11'i belli oldu. Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim yarın oynayacakları Malta maçının 11'ni açıkladı:

Rüştü, Mehmet Topuz, Gökhan Zan, Can, Ergün, Mehmet Aurelio, Hamit, Tümer, Yıldıray, Fatih, Hakan.

Kaynak: DHA

dnz498
06.Eylül.2006, 19:52
Biz bu gece Arena’da 70 milyonuz...

Muhtemel İlk 11'ler

TÜRKİYE: Rüştü, Gökhan, Can, Ergün, Mehmet Aurelio, Tümer, Yıldıray, Fatih, Hakan, Hamit.

MALTA: Haber, Said, Azzopardi, Ciantar, Dimech, Schembri, Sammut, Mattocks, Agius, Mifsud, Pace.

SAKATLAR: Tolga, Orhan Ak (Türkiye).

Stat: Commerzbank Arena.
Saat: 21.00.
Hakem: Bernardino Gonzalez Vazquez (İspanya).

Eray Dengiz
06.Eylül.2006, 19:56
Takımımıza başarılar dilerim. Sonuna kadar arkalarındayız..

Nedvedmania
06.Eylül.2006, 19:58
taradtarları çok merak ediyorum nasıl olcak acaba :D

dnz498
06.Eylül.2006, 20:11
ben bi gazetede gördüm fena olmamış taraftarlarımız :n:
hadi yaaa başlasın artık

Cyzio
06.Eylül.2006, 20:17
Kesin kazanıcaz kesin

Nedvedmania
06.Eylül.2006, 20:20
Kesin kazanıcaz kesin
hayatta hiç irşey kesin değildir

hele hele futbolda hiç kesin değildir

her takım dünyanın en dandik takımlarına bile yenile bilir ;)

nekop
06.Eylül.2006, 20:27
valla gitgide geriliyoruz bu son lüksenburg macındaki gibi oynarlarsa yenerler bizi...

pessy
06.Eylül.2006, 20:29
maç bizim inşallah iyi başlarsak iyi gider..

fmsmyrna
06.Eylül.2006, 20:46
yenmişken 3-0 yenelim de iddaa da yatmayalım

nart_susruko
06.Eylül.2006, 20:54
bu taraftar muhabbeti bana çok komik geliyor ya..;) tamam pankartlarla, bayraklarla süslenirde stad o şekilde değişik geliyor bana..
maçıda alacağız inşaallah..

GuineveRe
06.Eylül.2006, 21:05
hadi tahmin yapayım 4-0

Cyzio
06.Eylül.2006, 21:08
taraftar resimleri koycaklarda ses çıkcakmı bence bide güzel bi sistem kursalardı türkiye tezhuratlarını koysalardı ona:D:D:D

nart_susruko
06.Eylül.2006, 21:10
hadi tahmin yapayım 4-0
anket alanında var böyle bişey.. ;;)

taraftar resimleri koycaklarda ses çıkcakmı bence bide güzel bi sistem kursalardı türkiye tezhuratlarını koysalardı ona:D:D:D
buna izin çıkmadı, bizimkiler başvurduda..

SefaReis66
06.Eylül.2006, 21:15
en az 5 tane atıcaz :n: bizimkileri baya bi gazlamıştır imparator :n:

Universal
06.Eylül.2006, 22:21
Güzelim goller kaçıyor bence biraz daha basit oynamak gerek.

Anthelas
06.Eylül.2006, 22:23
Karambole bir gol yemeyelimde, atmasına atarız o sorun değil

Krusty
06.Eylül.2006, 22:29
Yıldıray nasıl kaçırıyor o pozisyonu yahu!

Scocco
06.Eylül.2006, 22:40
Daha 40. dakika 1 gol bile yok. Böyle giderse maçı kazanmak zora girecek.
Takım Malta Avrupa'nın en düşük puana ship olan takımı. Bu takıma karşı en az 1 gol bekliyordum şu ana kadar.

senderson
06.Eylül.2006, 22:46
bence bu maç ya berabere yada malta üstünlüğüyle biter...

Anthelas
06.Eylül.2006, 22:46
İlkyarı bitti, 60. dakikaya kadar gol bulamazsak maç tehlikeye girer

tonifan30s
06.Eylül.2006, 22:50
yav abi ilk yarı bitti performansları hiç iç açıcı dğil bence hakanı çıkarmalı

Scocco
Ya pes doğrusu Terim nerdeyse 10'a yakın hazırlık maçı yaptı takımı oturtamadı. Takımdaki oyuncular sanki birbirini hiç tanımıyor. İşte bu kötü..

senderson
İlk 11 de kimler var??

Berkaiser
06.Eylül.2006, 22:52
2.yarının başında mutlaka gol bulmamız lazım.Yoksa iş zora girer.

tonifan30s
06.Eylül.2006, 22:56
ilk 11 rüştü-can arat-gökhan zan-hamit altıntop-ergünpenbe-mehmettopuz-aurelio-tümer metin-yıldıray baştürk-fatih tekke-hakan şükür

Berkaiser
06.Eylül.2006, 22:57
Büyük ihtimalle 2.yarının başında Yıldıray oyundan çıkar.

tonifan30s
06.Eylül.2006, 22:58
ya abi gökhan ünalı niye koymyoki fatih terim yine çok formda gol kralı adam yine

Universal
06.Eylül.2006, 22:59
ya abi gökhan ünalı niye koymyoki fatih terim yine çok formda gol kralı adam yine
Sakat olduğu için oynatmıyor asıl Nihat niye yok maçta.

senderson
06.Eylül.2006, 23:01
ilk 11 rüştü-can arat-gökhan zan-hamit altıntop-ergünpenbe-mehmettopuz-aurelio-tümer metin-yıldıray baştürk-fatih tekke-hakan şükür
Hakanın kadroda işi ne yahu??Başka adammı yok??

tonifan30s
06.Eylül.2006, 23:03
abi gökhan sakattı tabi ya nyse nihatı aldı oyuna

takımımız 1-0 öne geçti şükür daha fazla bekliyoruz gol nihat

Anthelas
06.Eylül.2006, 23:14
Neyseki gol oldu, rakip açıldıkça daha çok pozisyon bulacağız, farkı arttırabiliriz

tonifan30s
06.Eylül.2006, 23:17
ya abi fatih terim de tekkeyi çıkardı hakanı çıkarmadı yaw

Anthelas
06.Eylül.2006, 23:21
Çanakkale geçilmez oyunuyorlar

Hakan duran toplardan kafa golü atabilir, ondan çıkartmamıştır

tonifan30s
06.Eylül.2006, 23:34
abi durum 2-0 oldu gol tümer ama beni tatmin etmedi skor daha:D

Anthelas
06.Eylül.2006, 23:41
Oynanan oyunda beni tatmin etmedi

nekop
06.Eylül.2006, 23:50
kötü oynarayarak kazanıyoruz bi norvec falan bizi bu oyunla dagıtır...

NOT_ALONE
06.Eylül.2006, 23:53
dağıtmak ne kelime bizi parçalar

tonifan30s
06.Eylül.2006, 23:54
abi maç bitti ama durum kötü ya bence maltaya en az 5 atmalıydık

M.Scofield
06.Eylül.2006, 23:54
hakan şüküre laf diyenler nerdesiniz kralım yine 2 aisit yaptı

Eray Dengiz
06.Eylül.2006, 23:55
Hakan'ı çıkarmadı, niye kadroya aldı diyoruz hatta ben bile niye oynuyor diyordum ama bugün 2 assist yaptı. Hakan'ın ölüsü bu takıma yetiyormuş, demekki üstüne alternatif yokmuş!

Bunun yanında yavaş yavaş kadro oturmaya başladı.. Ergün'ü ben Galatasaray takımında bile görmek istemiyorken bugün izledikten sonra yanıldığımı farkettim. Umarım Denizli karşısında ilk 11'de sahaya çıkar..

Dediğim gibi kadro yavaş yavaş oturuyor. Nihat ve Hakan bundan sonraki maçta ilk 11'de başlayabilir. Arkalarında yine Yıldıray oynayacaktır.. Bugün biraz şanslı olsa 2-3 gol atabilirdi.. Tümer ve Hamit ile kanatları çok beğenedim.. Bunlara alternatif Tuncay ve Arda oluyor.. Mehmet Aurelio yine kusursuz oynadı, bunada alternatif Nuri var. Defansın iki göbeği biraz sorunlu gibi. Fenerbahçe'de Can yakında takımdan kesilecek. O bölgeye muhtemelen İbrahim Toroman yerleşecektir. Mehmet Topuz defansın sağ kanadında iyi işler yaptı sayılır..

Evet şuan için iyi görünüm var ama bunlar kolay takımlar.. 2-3 maç oynadıktan sonra asıl belli olur herşey. Ne diyelim yolun açık olsun Türkiyem..

Del Piero_10
06.Eylül.2006, 23:57
maltaya 2-0 ayıp
bu oyunla olmaz

tonifan30s
06.Eylül.2006, 23:58
abi hakan iide artık yaşlandı bea kaçırdığı goller oluyo bence yinede gençlere burakmalı

M.Scofield
06.Eylül.2006, 23:59
abi hakan iide artık yaşlandı bea kaçırdığı goller oluyo bence yinede gençlere burakmalı
hangi gençlere biraıkcak tuncayamı?

SYLaR
06.Eylül.2006, 23:59
Bu ne be
Fark atmamız gereken maltayı zar zor 2-0 yeniyoruz
milli takımın hali zor gibi duruyor
2.yarı arda ile nihat girdide biraz toparlandık

Eray Dengiz
07.Eylül.2006, 00:00
Malta kolay rakip olabilir ama artık futbol değişiyor. Günümüzde bile izliyoruz anadolu takımlar büyük takımları ne hale getiriyor.. Artık büyük takım küçük takım düzeni kalmıyor.. Bugün takımımız çok şanssızdı. Yıldıray 2 gol kaçırdı.. Onun yanında kaçırdığım 1-2 net gol daha vardı. Bunları değerlendirseydik 5-6 olacaktı maç o zaman kötü oyun demiyecektik.. Önemli olan 5-6 gol atmak değil kötüde olsa 3 puan almaktır. Kötüler elbet oynaya oynaya düzelir.. Bu takıma daha Tuncay, Emre gibi isimler girecektir.. Bunların yanında Halil'ide unutmayalım

tonifan30s
07.Eylül.2006, 00:01
gökhan ünal ve halil altıntop a

nart_susruko
07.Eylül.2006, 00:03
Yıldıray ın çıkmasına açıkcasa pek bi anlam veremedim evet gollük pozisyonları kaçırdı ama kötüde oynamadı..
defans bloğumuz iyi gibiydi ama aslında pekte zorlanacak pozisyonlarla da karşı karşıya kalmadılar..
Fatih Tekke çok tutuk oynadı, çıkması olağandı.. Nihat ın oyuna alınması çok iyi oldu birde o dönerek vuruşu gol olsaydı süper olurdu..
KRAL yine KRAL gibi oynadı..
bol gollü bi maç beklediğimiz için (aslında olabilecek pozisyonlarıda bulduk ama olmadı işte) böyle bir sonuç olunca birde gollerin geç gelmesi ile karamsar tablo çizen arkadaşlar olabilir ama bence iyiydik ve daha da iyi olacağız inşaallah..

LaKe
07.Eylül.2006, 00:03

Ya dünyada hangi forvet her ayağına gelen topu gole dönüştürüyorki. Elbette kaçırcak. Bugün bence kimse Hakan'a laf söyleyemez. Adam süper oynadı. 3 %100 lük gol pası verdi 2'si gol oldu. İyi top indirdi, mücadele etti, 1 de gol atsaydı bugünün yıldızı olurdu.

Maça gelince, aslında iyi oynadık. Ama Malta gibi zayıf bir takıma karşı 2-0 lık galibiyet pek tatmin edici değil. Gerçi başta Nihat'la Arda ile falan başlasaymışız maç skoru kesinlikle değişirdi bana göre. Özellikle onlar girdikten sonra oyuna renk ve hareket geldi.

Birde şunu unutmayalım ki bugün seyircisiz oynadık. Konsantre olmakta oyuncularımızın güçlük çektiği çok belli oluyordu. Ayrıca taraftar motiveside var tabi. Bunlardan yoksunduk.

Anthelas
07.Eylül.2006, 00:05
Evet, gerçekten şanssızdık fakat iyi orta açamadık, orta alanda oyun sıkıştı. Malta çanakkale geçilmez oynadı. Kapalı savunmayı Lüksemburg maçında açamamıştık, neyseki bir facia daha yaşanmadı

tonifan30s
07.Eylül.2006, 00:06
ya abi ben sadece bu maç için söylemiyorum ki...

nart_susruko
07.Eylül.2006, 00:10
Evet, gerçekten şanssızdık fakat iyi orta açamadık, orta alanda oyun sıkıştı. Malta çanakkale geçilmez oynadı. Kapalı savunmayı Lüksemburg maçında açamamıştık, neyseki bir facia daha yaşanmadı
Allahtan lüksemburg kadar kapalı savunma yapmadılar, öyle olsaydı işimiz çok daha zordu.. onlarda da belki kazanabiliriz ya da puan alabiliriz düşüncesi vardı bu yüzden bazen üzerimize geldiler..

LaKe
07.Eylül.2006, 00:13
ya abi ben sadece bu maç için söylemiyorum ki...

Hakan iyide oynasa kötüde oynasa bence varlığı yetiyor. Tecrübeli adam çünkü. Mesela bugün Arda'nın dar açıdan kaçırdığı bir gol vardı. Hani penaltı itirazımız falan olmuştu bizim. Onu Hakan olsa atardı. Çünkü admaın tecrübesi var. Nasıl vuracağını biliyor. Bazen tecrübe bile ilk 11 için yetiyor.

Eray Dengiz
07.Eylül.2006, 00:17
Hakan iyide oynasa kötüde oynasa bence varlığı yetiyor. Tecrübeli adam çünkü. Mesela bugün Arda'nın dar açıdan kaçırdığı bir gol vardı. Hani penaltı itirazımız falan olmuştu bizim. Onu Hakan olsa atardı. Çünkü admaın tecrübesi var. Nasıl vuracağını biliyor. Bazen tecrübe bile ilk 11 için yetiyor.

Bknz: Ergün (Galatasaray)

ibo
07.Eylül.2006, 00:18
hiç bir seyir zevki olmayan maç izledik. Bu akşam bir kez daha anladık ki taraftarsız bir maç kesinlikle zevk vermiyor :(

gorkemyilmazkarasu
07.Eylül.2006, 00:18
bazı arkadaşlar hakanla ergünün bu takımda ne işi var kalede ömer niye yok gibi söylemlerde bulunmuşlardı acaba hala aynı fikirdelermi merak ediyorum gerçekten...görüldüki bu takım hakansız OYNAYAMIYOR özellikle kapalı defanslara karşı...en güvendiğimiz forvetimiz fatih tekke sahada yoktu,yıldıray hazır değildi birazda şanssızdı...

halil altıntop olsun,gökhan ünal olsun o defanstan bir tane hava topu alamazdı bunada adım gibi eminim onun için hakan vazgeçilmezimiz diyorum...

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2006, 00:20
ßosna:1 Macaristan:3 ilginc..
Türkiye ye gelecek olursak Yıldıray kendisine yakısmayan goller kacırdı ama bence sahanın iyilerinden biriydi. Fakat bu futbol yeterlimi diye soracak olursanız işimiz güclü rakiplere karsı cok zor

Eray Dengiz
07.Eylül.2006, 00:23
Hamit bugün mükemmel top oynadı.. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı.. O nasıl bir efordur anlamadım gitti.. Helal olsun! Sahanın en çalışkan ismiydi..

LaKe
07.Eylül.2006, 00:23
ßosna:1 Macaristan:3 ilginc..
Türkiye ye gelecek olursak Yıldıray kendisine yakısmayan goller kacırdı ama bence sahanın iyilerinden biriydi. Fakat bu futbol yeterlimi diye soracak olursanız işimiz güclü rakiplere karsı cok zor

Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.

perpetua
07.Eylül.2006, 00:48
Hakan'ı çıkarmadı, niye kadroya aldı diyoruz hatta ben bile niye oynuyor diyordum ama bugün 2 assist yaptı. Hakan'ın ölüsü bu takıma yetiyormuş, demekki üstüne alternatif yokmuş!

Bunun yanında yavaş yavaş kadro oturmaya başladı.. Ergün'ü ben Galatasaray takımında bile görmek istemiyorken bugün izledikten sonra yanıldığımı farkettim. Umarım Denizli karşısında ilk 11'de sahaya çıkar..

Hakan hala oyunu cok iyi okuyabiliyor ve yasli olsa da hem kendisine hem de takim arkadaslarina pozisyon yaratacak kosular yapiyor. Bence bu form grafigini surdurdukce, defansta kapanan takimlara karsi etkili bir silah olmaya devam edecektir.

Ergun bugun karsisinda kendisini defansif acidan fazla zorlamayan bir takima karsi oynadi. Bu nedenle rahalikla ileriye cikabildigi icin iyi gorundu ancak Ergun bir Yattara, Mehmet Topuz veya Burak Yilmaz'in karsisinda cok hata yapacaktir. Ancak Malta'ya karsi Ergun dogru secimdi cunku ileriye cikislarda, defansi fazla onemsemeden cikabilecegi bir macti. Skor 1-0 iken yaptigi hatada sag taraftan cizgiye inen oyuncunun cikarttigi top sonrasinda gol yemememiz, Mehmet Topuz'un becerisi degil, Malta'nin beceriksizliginden dolayi oldu. Ergun her mac oynayabilecek bir oyuncu degil artik.

TR.CaPTaiN
07.Eylül.2006, 00:53
Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.
İnş. tek dilegimiz bu 4 senedir Avrupa arenasında yokuz artık tekrar kendimizi göstermemiz lazım

GONZALO
07.Eylül.2006, 00:54
skorun 2-0 olmasının seyirciyle cok alakası var..kadıköyde veya baska stadda olsa daha farklı olurdu kesin

Peshayat
07.Eylül.2006, 01:02
2-0 aldık ne mutlu bize

dinaMYt
07.Eylül.2006, 01:10
malta gibi bir takıma güçlükle ancak iki gol atabildik.herkes defansif sorunumuz var diyor ama bu takımın sadece savunmasında değil her yerinde arıza var.ilk yarı boyunca hiç bir alternatif akın üretemedik.ancak ikinci yarı nihat ve ardanın girişi gidaşatı değiştirebildi.savunmada ise böyle kötü bir rakip karşısında bile çok aksadık.hakan şükür ise bir kez daha alternatifsizliğini ispatladı.

scolari12111
07.Eylül.2006, 01:24
bana geçen hafta tartışmalar da ve kadro isteklerimizde hakan şükür ü yerden yere vuranlar slmlar hepinize.dün fatih terim ne dedi "bir hakan şükür daha var da bi zmi almıyoruz".bu konuyu yeni bir konuda tartışmaya açacağım.

rhan_17
07.Eylül.2006, 01:46
yıldıray 15.dakikada filan boş kaleye vurup golü atabilse idi maç daha keyifli olabilirdi...

Cyzio
07.Eylül.2006, 09:41
evet ik 20 dk gol bulsaydık maç bayağı farklı olurdu bu arada Nihat ilk 11 başlamalı kesinlikle

Kralatti
07.Eylül.2006, 14:24
Bilmiyorum bazi arkadaslarda belirtmis ama Hakani herkes gormustum umarim.Ve ona alternatif uretilen tekkeyi.Ben bir topicte bundna bahsetmistim.Hakanla Tekke asla ayni anda 11 de olmamamli.Bence birbirlerini tamamlama soyle dutrsun zarar veriyorlar.Benim forvet hattim Hakan -NIhat yada hakan Halil olmali. Ayrica iyi gunden uyarimiz yapalim bizim bu geri 4luyle Allah yardimcimiz olsun. Canin yerine hoca toramani dusunebilrdi.Ayrica Gokhan iyi hos cocuka cok agresif deli oynuyor karta cok yakin.Didigim gibi kotu oynadigimz bir maci aldik.Isallah ileri maclarda dedigim aksakliklar duzelir

Anthelas
07.Eylül.2006, 17:15
Avrupa 2008 elemelerinde ilk sınavdan galibiyetle çıktık. Rakip Malta’ydı. Yani Avrupa arenasının en zayıf takımlarından biri... Dolayısıyla bu galibiyet sürpriz olmadı. Lakin, futbol yazarlarının yorumlarına bakıldığında, Milli Takım’ın dün gece sergilediği oyun, geleceğe ilişkin sağlam bir güven vermemiş gibi görünüyor. Ya da şöyle söylemek de mümkün; Malta karşısında alınan galibiyet izleyenlerin ağzında “kekremsi” bir tad bırakmış. Ancak unutulmaması gereken bir nokta da maçın seyircisiz oynandığı gerçeği... Yazarların ortak kanaatlerinden biri de Malta maçının kesin bir ölçü teşkil etmediği, esasen Macaristan karşısında sergileyeceğimiz oyunun, millilerin geleceğine ilişkin bir ölçü oluşturacağı...

İşte Türk basınından kısa seçmeler...

Mustafa Denizli (Milliyet): “Yıllardır söylediğimiz gibi , Avrupa’dan fizik olarak hiçbir eksikliğimiz yok. Ama teknik konular bizim mutlaka düzeltmemiz gereken bölümler oluyor. Türkiye şunu bilmeli. Yoluna mutlaka Nihat ve Tuncay ile devam edecek. Etmelidir de... Tabii bütün bunların yanında üç puan hanemize yazıldı, düşündüğümüz başlangıç oldu. Bu karşılaşmanın sonunda benim edindiğim kanaat şu; Malta değişmedi, değişemez. Ama biz biraz değişiyoruz, bu konuya çok dikkat."

Rıdvan Dilmen (Milliyet): “Konsantrasyonu zor bir maçtı aslında. Tribünler seyircisiz, rakip çok zayıf. Hücum yapma ihtimalleri bile yok. Göbekten gidiyorsun faul yapıyorlar. Kenara iniyorsun, ceza sahası içine yığılıyorlar. Gıcık bir maç olması için çok sebep vardı anlayacağınız. Takım halinde iyi oynadık veya kötü oynadık yorumları bu maç için hiç geçerli değil. Maç öncesi düşündüğümüz gibi bundan sonraki Macaristan maçı bizim için en önemli sınav. İyi oynasan, kötü oynasan da her zaman yeneceğimiz Malta’yı geçtik."

Erman Toroğlu (Hürriyet): “Malta takımının gücü belli. Tamamen tek yönlü, yani defansif oynuyorlar. 90 dakika boyunca hucuma en fazla 4-5 defa geldiler. Bu pozisyonlarda bile tehlike yaratabildiler. Bu kadar hazırlık maçı yaptık, kendimizi cezalı maçlarta göre hazırladık ama hazırlık maçlarında oynattıklarımızla bu kadro değişik oldu. O zaman niye hazırlık maçı yaptık. Bunu Malta takımına karşı yaptık. Yarın bunlardan çok daha güçlü takımlarla oynayacağız. Bu görüntü iyi değil.”

Güven Taner (Fanatik): “Malta, Allahları var, öyle delicesine kapanmadı. Zaten neden korkacaklardı ki? Ancak biz gene de yaratıcı, delici, parçalayıcı, şutör olamadık. Ne kanat etkinliği yaratabildik, ne de ortadan burgular gösterdik. (...) Hücumlarımızı daha çabuk organize etmeliyiz, daha şutör olmalıyız.”

Tunç Kayacı (Fanatik): “İlk maçımızdı ve galibiyetle başlamak zorundaydık ve de kazandık. Ancak Malta gibi bir rakip karşısında hala sistem sorunumuzun devam ettiğini gördük ve hala bir futbol ekolümüzün olmadığına tanık olduk, zeminden izleyenlere duyurulur! .."

Levent Tüzemen (Sabah): “Almanlar’ın ünlü yazarı Gothe şöyle demiş: “İlk iliği kaçıran düğmeleri sonuna kadar ilikleyemez”. Euro 2008 yolunda Milli Takım için ilk ilik Malta’ydı ve bu iliği kaçırmamız gerekiyordu. Turnuvaya iyi başladık, ilk iliği kaçırmadık. Dileriz bu yol hep galibiyetlerle sürer.”

Ömer Üründül (Sabah): “Malta karşısında uzun süre sıkıntılar yaşadığımız maçta 3 puanı ikinci yarıdaki oyunumuzla kazandık. Maça tam saha baskı ile başladık. Malta’ya top yapma şansı vermeden sürekli hücum girişimlerinde bulunduk. Ancak bir türlü istediğimiz üretkenliği sağlayamadık. Sonuçta zorlandığımız maçı kazandık. Hakan Şükür galibiyette önemli bir rol oynadı. Belki gol atamadı ama 3 tane gollük pas verdi.”

bursa_mc
07.Eylül.2006, 18:42
ilk yarı çokk iidi ama yıldıray o golleri atsaydı,ikinci yarıya daha kolay girerdi.ama olsun yıne de maçı aldıkk

GuineveRe
07.Eylül.2006, 18:45
bu futbolla bu forvetler ile aynı oyun ile dvm edersek 4. bitiririz....

norveçi seyrettim akşam bu norveç bizi deli eder...

REsist JuvE11
07.Eylül.2006, 20:21
hiç bir takımı küçümsememek gerekiyo..maçın başlarında küçümsemişler gibi..ama sonradan toparladılar..en az 5 atılmalıydı

S-B-Z
07.Eylül.2006, 20:42
heleki bosna hersekin 5 tane attığı takıma.
bu takım nedense bana hiç tat ve ümit vermiyor ;)

REsist JuvE11
07.Eylül.2006, 21:14
heleki bosna hersekin 5 tane attığı takıma.
bu takım nedense bana hiç tat ve ümit vermiyor ;)
hırs lazım bize hırs

GuineveRe
07.Eylül.2006, 21:17
ufak takımlarla hırssız oynarız öyle böyle kazanırız yada berabere kalırız..
büyük takımlarla oynarken çok hırslı oluruz ama yine kazanamayız... nolcak halimiz bilmiyorum.

GONZALO
08.Eylül.2006, 13:04
Ben ve valla 2008 için umutluyum.taraftarların olmaması olumsuz etkiledi.bu guruptan 1.cıkarız ve avr. şampiyonasında da basarılı oluruz diye düşünüyorum(inşallah)